Driver: San Francisco

poruka: 552
|
čitano: 155.810
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Driver: San Francisco
kruskar kaže...

Jel se to meni čini ili nema hodanja i ubijanja? nego samo voziš auto? ako je to onda je igra promašaj,jer se neuklapa niti u nijedan driver,u driveru 2 za ps1 se moglo hodati i ubijati,a ne ovo.

očito nisi igrao driver 1 na ps1 za kojeg inače govore da je najbolji, iako je meni isto 2 najbolji.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 20:05 (Jack Sparrow).
14 godina
Jack Sparrow kaže...
kruskar kaže...

Jel se to meni čini ili nema hodanja i ubijanja? nego samo voziš auto? ako je to onda je igra promašaj,jer se neuklapa niti u nijedan driver,u driveru 2 za ps1 se moglo hodati i ubijati,a ne ovo.

očito nisi igrao driver 1 na ps1 za kojeg inače govore da je najbolji, iako je meni isto 2 najbolji.{#}

Imam cd od driver1 ali kupljen na kirvaju prije mnogo mnogo godina,i nikad nije proradio.

http://www.bug.hr/forum/topic/racunala/procjena-konfepogledajte/112473.aspx?page=0&jumpto=2192724&sort=asc&view=flat
16 godina

e taj prvi driver isto nije imao mogućnost izlaska iz auta... ali i što će ti ovdje izlazak iz auta ako sa shiftom mjenjaš vozila

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 20:19 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Naprotiv ovo je pun pogodak. Ako hoces setkanje i ubijanje uzmi GTA, ovo je Driver i ako sto mu samo ime kaze posvecenje voznji automobila. :D

http://vgm.tv/
14 godina
neaktivan

Launch trailer:

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Izgleda super, isto ko i NFS samo što u Diveru ima ljudi na cesti.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Minimum System Requirements
OS: Windows XP (32/64 bit), Windows Vista (32/64 bit), Windows 7 (32/64 bit)
Processor: Intel Pentium D 3.0 Ghz or AMD Athlon64 X2 4400+ 2.2Ghz
Memory: 1GB Windows XP / 2GB Windows Vista – Windows 7
Graphics: 256 MB DirectX–compliant, Shader 4.0–enabled video card
Hard Drive: 10GB

Recommended System Requirements
OS: Windows XP (32/64 bit), Windows Vista (32/64 bit), Windows 7 (32/64 bit)
Processor: Intel Core2Quad Q6600 2.4Ghz or Athlon II X4 620 2.6Ghz
Memory: 2GB for XP / Vista / 7
Graphics: 512 MB DirectX compliant, Shader 4.0 enabled video card
Hard Drive: 10GB

Piracy lives forever!!!
Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina
neaktivan

DEX3108 nisi u pravu...dobro ti ovaj kaze ovo je cisti promasaj driver nije smijo vako ispast...i jako je slican zanr kao gta...ocekivao sam da je nalik na driver 3 al ovo je nula za driver

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 8:48 (hitmanr).

0 0 hvala 0
17 godina
hitmanr kaže...

ovo na youtube-u sta sam gleda nigdi nisam primjetio da izlazi iz auta i koristi oružje dali to uopce moze

ne, samo se voziš. zato se i zove driver.

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

ovo na youtube-u sta sam gleda nigdi nisam primjetio da izlazi iz auta i koristi oružje dali to uopce moze

Ne moze se. Ovo nije GTA

15 godina
neaktivan

ma istina da se zove samo driver al jeste li vi igrali prijašnje serijale....pa ovo ima manje opcija od drivera 2

3 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni se dopada i u sklopu price je, nije neki tek onako dodatak. A sem toga fina je evolucija serijala i tu se svi slazu i igra dobija jako dobre ocjene. Nije pozeljno da svaki nastavak bude isti (sta se desilo CoD-u) potrebne su ovakve promjene koje su inovativne i zanimljive.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neznam sta se to lose desilo codu meni je sve bolji i bolji....a to sto govoris za driver, treba li su neku drugu igru napravit sa vakvim zanrom neku s novim imenom a driver pustit da ostane onaj stari...al kako god isprovat cu ga pa da vidimo i to

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad mi je jasan tvoj stav dalje se necu raspravljati ako je tebi CoD bolji i bolji svaka rasprava je besmislena.

Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a sta to fali cod-u bar mi to kazi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fali mu svasta no ovo nije tema o CoD-u

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa da istina neznam zasto si  uopce spominja cod...sve u svemu bar mi je zanimljivo gledanje kroz kabinu u driveru...to je nesto novo ipak...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

IZASAO JE !!!! (ups, |CENZURA| su je dobili) !!! :D:DD:D aj da mi se |CENZURA| pa cu vam reci kakva je {#}

Da se facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju, ako si ti jedan od onih 10% stavi si ovo u potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 13:22 (robi4never).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
robi4never kaže...

IZASAO JE !!!! (ups, gusari su je dobili) !!! :D:DD:D aj da mi se skine pa cu vam reci kakva je {#}

Ne smiješ o takvim stvarima na forumu na taj način...I ja sam zadovoljan što je igra stigla, ali pravila su pravila {#}

14 godina
neaktivan

Yay sutra pa cu je igrat... a toliko su trosili na zastitu , i izcurila im je preko |CENZURA|{#}

off:{#}? ohh nisam jos, dobra vijest

Da se facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju, ako si ti jedan od onih 10% stavi si ovo u potpis!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...
robi4never kaže...

IZASAO JE !!!! (ups, gusari su je dobili) !!! :D:DD:D aj da mi se skine pa cu vam reci kakva je {#}

Ne smiješ o takvim stvarima na forumu na taj način...I ja sam zadovoljan što je igra stigla, ali pravila su pravila {#}

Zapravo nije prekršio pravila govoreći kako skida igru s torrenta - sve dok koristi org. key jelte {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 14:28 (Minoza).
15 godina

nasao sam rip, al ne ide nikako, neda mi se skidat cijela...koliko dode u basehostu key?

kad je uopce planirani datum izlaska?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

kad je uopce planirani datum izlaska?

27.9.

Piracy lives forever!!!
15 godina
neaktivan

Kakva je igra, da li vrijedi "kupiti"? Šta mislite, da li da "kupim" F1 ili Driver: San Francisco?

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bice feedback za par sati.. Sto ce tice izbora, zavisi koji zanr volis jer ove dvije ne idu u isti rukav nikako..

15 godina

definitivno sam očaran zvukom u ovoj igrici,fino si u optionsima namjestim samo da se motori čuju,i ford gt do gasa,nešto premoćno,inače malo mi je grafika zaostala za 2010.i 2011. godinu,priča je dobra,gameplay je zanimljiv,preporuka.igrajte gamepadom

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Odigrao sam nekih pola sata i evo prvih utisaka.. Da krenem redom. Grafika je onako, prosjek sto bi rekli, detalji su posveceni automobilima dok je ostatak uradjen prosjecno, nije neki eye candy ali izgleda ok mada je to moglo puno bolje. Za pridoslice u serijalu prica je cudno osmisljena, baceni ste u sred price i ja sam ono, nasao se poprilicno konfjuzd ali ono film pocinje da se odmotava. Sto se tice gameplaya, lijepo je osmisljen, malo inovativnijim sistemom obavljate mini questove koji otkljucavaju ove glavne i tako vodite main story, necu da idem u detalje, uglavnom zanimljiv je shift sistem. U igri je ogroman broj licenciranih automobila sto je veliki plus ( najavljivano je 125 razlicitih ali u garazi stoji 140 dostupnih ) i sam vozni model je dobro odradjen, bar dio sto se tice voznje. Fizika ko fizika mi se i ne svidja jer je dosta nerealnosti, model ostecenja je na razini igre od prije 10 godina. Dakle zabijete se u zid brzinom od 150 km/h i dobijete koju ogrebotinu na autu i nekih 5% manje healtha, smijesno. Dok npr. u "chase" misijama, zabijete se u auto za kojim ide potjera i vi ne dobijete nikakva ostecenja na autu, dok njemu istrosite vise od pola nazovimo healtha. Iduca stvar koja mi se ne svidja je sto pjesaci nisu interaktivni. Ili se misterioznu uspiju izmaci iako projurite 200 km/h ili jednostavno proletite kroz njih, dok je okolis destruktivan. Ono, izvalis 5 rasvjeta i telefonskih kucica a kroz prolaznike "proletis", smijesno.  Ono sto mi je zapalo za oko je da je svaki drugi automobil europski iako se igra odvija u San Franciscou, od 10 auta, 3 Audija 3 Alfe.. Tesko da je tako u San Franciscou..

Necu dalje da pricam jer imam pola sata igre iza sebe ali ovo sto sam do sad vidio mi govori samo da je igra imala veliki potencijal koji nazalost nije iskoristen i dobili smo poluproizvod, mozda me u daljem razvoju ponesto i iznenadi mada mislim da sam i u ovih pola sata vidio sta se ima vidjeti i da ce se ovo vrtiti kroz citavu igru, steta.. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 2:36 (anabolicaa).
15 godina

Evo par SS na brzaka.

Piracy lives forever!!!
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Imas i opciju da ukljucis AA, tek toliko da znas..

15 godina
neaktivan

I da ima uključen AA, ovaj image uploader uništi sliku pa izgleda kao da nema.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice