ima jedan bug u igrici koji sam slucajno otkrio ,npr. sejvas prije igru i,onda kupis knjigu za 15-20 golda i otkljucas skill,i zatim loudas igru prije kupnje,novac ti ostane a skill isto ^^ probaj sejvat prije neg udjes u fade i onda kad dobis loudas tak da nemoras ic na zao nacin ^^
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to nije bug to je radi tog sustava odkljucavanja sto ti klasa jednom kad ju odkljucas ostane za uvijek i za sve likove, tako se mogu odkljucat i reaver i bloodmage, a da se zadrzi "good" strana price. nazalost to lici na smijesne stvari poput upravo spomenute cinjenice: kupis knjigu, procitas, reloadas i imas i dalje, ali to je vec oblik cheata, a ne rollplaya
to nije bug to je radi tog sustava odkljucavanja sto ti klasa jednom kad ju odkljucas ostane za uvijek i za sve likove, tako se mogu odkljucat i reaver i bloodmage, a da se zadrzi "good" strana price. nazalost to lici na smijesne stvari poput upravo spomenute cinjenice: kupis knjigu, procitas, reloadas i imas i dalje, ali to je vec oblik cheata, a ne rollplaya
ja i dalje tvrdim da je to bug,to funkcionira kako si ti opisao al to je bug i dalje,no nebitno....bitno je da postoji nacin kako biti ^^ "good " BloodMage
Neznam dali je netko već stavio ovo, ali sada sam bio na DA stranicama i vidio da dolazi novi DLC
heh, a bit ce DLC-ova ko pljeve ako si imalo pametni, a jesu
svaki dlc 5-8$ i peglaj... svuda ti da mac, stit, oklop, party membera i ko ne bi skido
ja i dalje tvrdim da je to bug,to funkcionira kako si ti opisao al to je bug i dalje,no nebitno
Ne, to nije bug. Jednom otključane specijalizacije namjerno i ciljano ostaju trajno otključane za postojeće i nove likove.
Da li se isplati kupovati knjige koje otključavaju specijalizacije, tipa templar, berserker itd....?
Itekak se isplati, problem je kaj puno koštaju.
Ja sam Warrior lvl 9 i još nemam specijalizaciju.
Ali ima za kupiti knjigu za Templara u Denerimu, problem je kaj još nemam 15 zlata....
BTW, dobar ti je taj avatar, bolji nego ona kratkotrajna zamjena :)
Nego, bil sam u Denerimu kartal s onom gospom kaj se prije toga tuče (u Pearlu) i pobjedil je.
Pisalo mi je onda, a i par puta prije, da imam novi achivement, kak i gdje to iskoristiti?
Ja to uopće niti ne vidim nigdje, a na par mjesta sam već dobil slične stvari...
Također, zanima me kak opet dodati neki prethodno maknuti Skill u toolbar na dnu ekrana, ja sam maknul slučajno heal od Morrigan i sad ne znam kak to vratiti :(
ideš na talentse i dragaš skill na toolbar tj quickbar kako već,ali moraš ga imati otljučanog,dole lijevo imaš mali lokot.neke skillove ne možeš jer su uvijek activated a ne sustained.
Zanima me dali se isplati uzimat hiling spelove za Morrigan . Ili da se fokusiram na buff/attack spelove.
Meni zločesta curica služi za sve. U party-u imam sebe (weapon and shield warrior), Alistaira (two weapon) Moriganica i Lelianu (Bow).
Meni zločesta curica služi za sve. U party-u imam sebe (weapon and shield warrior), Alistaira (two weapon) Moriganica i Lelianu (Bow).
Koje si joj spelove dao,i koju si joj drugu specijalizaciju dao.
Nikako da se odlucim dali da joj dam koji hiling spell ili da ubacim Wynne kao hilera.
Nikako da se odlucim dali da joj dam koji hiling spell ili da ubacim Wynne kao hilera.
Zasto nebi obje isle ? Ja sam isao cijelu igru s obje, nakon sto su mogle naravno ici obje. Wynne ti je healer a Morg nek ti bude za ubijanje, ako imas njih dvije nemoze ti nitko nista u toj kombinaciji.
Pa druga specijalizacija je očita: Spirit Healer joj stavi ako želiš da ti bude healer. Inače Morrigan je meni bolja iz 2 razloga 1.) Dulje mi izdrži u borbi nego Wynne (možda subjektivan dojam zbog načina borbe) i 2.) Wynne ima dosta kriznih momenata u igri (momenata kada je moguće da se okrene protiv tebe pa ju moraš ubiti ili otiđe)
Inače sada sam umro od smijeha. Putujem ja i iskoči mi ona random borba na mapi. Samo vidiš cutscenu kako seljak i njegova žena gledaju u krater i seljak kaže: Dječak je, Martha. Uzet ćemo ga i odgojiti kao svog (naravno referenca na Supermena). Inače odete istražiti meteorit i tamo dobijete komad meteoritske rudače. Valjda je treba odnijeti nekome kovaču da napravi neki bolestan oklop ili oružje
Inače sada opet prelazim i riješavam sve moguće questove pa sam već na početku igre riješio oba DLC-a. Moram reći da sam očekivao više (kvaliteta je na mjestu, ali premalo sadržaja). Ali Shale je zakon.
Evo imam pitanje za nekog iskusnijeg igraca ili bilokoga ko se susreo sa tim problemom...
MOGUCI SPOILER!!!
1.Znaci na zadnjem djelu misije na kojem trebam uzeti pepeo zapinjem... ja sam human noble i htjeo bih uzet reaver spec. ali posto imam lil i wynne sa sobom u teamu nemogu posto se te dve kucke protive i na kraju ih moram ubit ...
Mogu li mozda doci kasnije nakon sto uzmem pepeo i ozdravim onog plemica i onda prolit krv???
2.Ako necu moci uzet reaver spec. koji da uzmem poslje champion ili berserk??? (imam vec templar)
tnx
Nisam siguran, ali mislim da jednom kad odkljucas reaver mozes reloadat i napravit dobar kraj a da ti ostane reaver otvoren.
inace ja sam bio berserker/reaver i bio sam turbo zadovoljan, berserker je vise za bezglavo uletavanje i jaki finishing blow (pod uvjetom da imas dosta stamine), dok je champion att/def bonus i aoe knockback
Nisam siguran, ali mislim da jednom kad odkljucas reaver mozes reloadat i napravit dobar kraj a da ti ostane reaver otvoren.
inace ja sam bio berserker/reaver i bio sam turbo zadovoljan, berserker je vise za bezglavo uletavanje i jaki finishing blow (pod uvjetom da imas dosta stamine), dok je champion att/def bonus i aoe knockback
Možeš to napraviti. Bio u istoj situaciji, reload i na kraju Alistair mi je bio reaver.
prejako xD
Tnx...skuzio sam drugi nacin...uzeo sam pepeo izasao van predvrata...promjenio likove..uzeo stana,morig. i psa vratio se napravio to i sada je sve ok.
Jos sam probao ubit zmaja (sa wy. lil. all. i warrior ja) Ubio me u 20 sec... skocio 2 na mene pola mi oduzeo na svima...uzas xD
Tnx...skuzio sam drugi nacin...uzeo sam pepeo izasao van predvrata...promjenio likove..uzeo stana,morig. i psa vratio se napravio to i sada je sve ok.
Jos sam probao ubit zmaja (sa wy. lil. all. i warrior ja) Ubio me u 20 sec... skocio 2 na mene pola mi oduzeo na svima...uzas xD
Da li si probao otrovati taj pepeo a da ne uzmeš prije mali dio za Arl Eamona? Zanima me kako onda ga se izliječi ako je sav pepeo uništen tj. neupotrebljiv.
Nisam...Uvijek ti je ponudeno da prvo uzmes pepeo pa onda bacis krv...ako napravis obrnuto...a neznam valjda si u ku**u xD
Spoiler...
1.wyeen je upravo otisla iz moga teama jer sam ubacio krv u pepeo...K*ja...sada sam izgubio healera jel imate koji prjedlog koga da uzmem imjesto nje??? (imam all. i lil samnon)
2.Koga jos mogu otkljucat od likova??? (imam stana,lil,psa,morg.all.) znam jos samo za zevrana...
3.I mozete mi plz reci kako da zapocnem misije za recrutirati vosjnike za svoju vojsku...npr elfove,ili dwafove??
Tnx
Spoiler...
1.wyeen je upravo otisla iz moga teama jer sam ubacio krv u pepeo...K*ja...sada sam izgubio healera jel imate koji prjedlog koga da uzmem imjesto nje??? (imam all. i lil samnon)
2.Koga jos mogu otkljucat od likova??? (imam stana,lil,psa,morg.all.) znam jos samo za zevrana...
3.I mozete mi plz reci kako da zapocnem misije za recrutirati vosjnike za svoju vojsku...npr elfove,ili dwafove??
Tnx
1. Nabufaj morrigan s healing spellovima
3. Pa završi misije i u finalnoj borbi ćeš ih moći pozivati
2. Pitanje SPOILER
Oghren - patuljak (isto Warrior) dobiješ ga u Orzamaru
Shale - Golem (warrior) ako si prešao DLC the stone prisioner
Logain Mac Tir - ako ga odlučiš pretvoriti u Grey Wardena kada ga pobijediš. Ako ga unovačiš Alistair te zauvijek napušta
hvala
Ako netko želi iskušat se u Hardcore Modu
- Hard* difficulty is now the same as Bioware’s nightmare difficulty (*Playing on hard is recommended)
- Nightmare difficulty is significantly more difficult
- Lyrium potions, health poutices, and injury kits are not useable
- AI improvement: enemies will use powerful abilities more often
- All enemies are much more resistant to spells
- Requirements for spells have been changed to a level based requirement
- The mana cost and cooldown of all spells and the mana pool of a mage has been significantly altered
- Some spells have been removed (they can be skipped while leveling up that tree)
- Heals are much less effective and have long cooldowns
- Cleansing aura and magic weapons (flame, etc.) can now only be turned on when a mage has >330 mana
- Players no longer gain small amounts of health, stamina, damage, or defense upon leveling
- 25 tactic slots per character
- Rogues gain a skill (not talent) every level, warriors every 2nd level, mages every 3rd level
- All shapeshifting is done immediately
Da li si probao otrovati taj pepeo a da ne uzmeš prije mali dio za Arl Eamona? Zanima me kako onda ga se izliječi ako je sav pepeo uništen tj. neupotrebljiv.
Nemoguće...
čak i ako stisneš da otruješ pepeo prije nego uzmeš dio, igra će automatski ubaciti liniju "you took pinch of ashes". Smrt Eamona nije opcija
Ako netko želi iskušat se u Hardcore Modu
- Hard* difficulty is now the same as Bioware’s nightmare difficulty (*Playing on hard is recommended)
- Nightmare difficulty is significantly more difficult
- Lyrium potions, health poutices, and injury kits are not useable
- AI improvement: enemies will use powerful abilities more often
- All enemies are much more resistant to spells
- Requirements for spells have been changed to a level based requirement
- The mana cost and cooldown of all spells and the mana pool of a mage has been significantly altered
- Some spells have been removed (they can be skipped while leveling up that tree)
- Heals are much less effective and have long cooldowns
- Cleansing aura and magic weapons (flame, etc.) can now only be turned on when a mage has >330 mana
- Players no longer gain small amounts of health, stamina, damage, or defense upon leveling
- 25 tactic slots per character
- Rogues gain a skill (not talent) every level, warriors every 2nd level, mages every 3rd level
- All shapeshifting is done immediately
Ovu zvuči prebolesno
PLZ HELP
Dao sam pepeo Arl E. i sada je reko da regrutam druge narode.
Mozete mi rec gdje da nadem elfove,i kako da pocnem misiju sa njima,lutam po mapi i neznam kam treba ici...
Isto i za patuljke.tnx
PLZ HELP
Dao sam pepeo Arl E. i sada je reko da regrutam druge narode.
Mozete mi rec gdje da nadem elfove,i kako da pocnem misiju sa njima,lutam po mapi i neznam kam treba ici...
Isto i za patuljke.tnx
Elfovi - Brecilian Forrest
Dwarfovi - Frostback Mountains
hvala pununo.
Jel znas mozda kak uci u alienage??
hvala pununo.
Jel znas mozda kak uci u alienage??
Tek kada osiguraš sve vojske i razgovaraš s Arl Eamonom će ti alienage biti otključan.
ty