Dragon Age: Origins

poruka: 1.667
|
čitano: 697.665
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dragon Age

Stara joj je i rekla da se krene na hodočašće samnom! A sada predpostavljam i zašto joj je rekla da kupi prnje i krene se upoznat sa vanjskim svijetom i svim opasnostima koje on pruža...

EDIT: Dosta zmajeva za danas. Sreća pa sam na bolovanju još mjesec i pol Smijeh jer mi se čini da će mi za proći igru trebat kakvih 300 sati (ako sam na 10% i 50 sati!!), a igra je tako dobra da danas nisam išao niti na redovito trčanje....

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 0:17 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dragon Age
doktor1 kaže...

Stara joj je i rekla da se krene na hodočašće samnom! A sada predpostavljam i zašto joj je rekla da kupi prnje i krene se upoznat sa vanjskim svijetom i svim opasnostima koje on pruža...

Da li još uvijek živiš sa roditeljima?

Ja ne.

Da li je moja mama htjela da ja kad završim fakultet ( imam "skill" kao i Morrigan) i kupim stan (uđem u kredit) odem od kuće?

Da.

Da li sam ja to htjeo (Morrigan želi vidjeti svijet)?

Da.

Da li je moja stara zla zato što želi da ja odem od roditeljskog doma u neku vrstu neizvjesnosti   i opasnosti, jer je ipak to samostalan život?

Ne, nije zla, jer je bilo vrijeme da odem od roditeljskog doma.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 0:19 (MegaMass 2000).
17 godina
Dragon Age

Di si ti sada zalutao iz fantazy RPG u stvarni svijet!!?? Alo...

Povlačim se.

dotore1
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
doktor1 kaže...

Da li još uvijek živiš sa roditeljima?

Ja ne.

Da li je moja mama htjela da ja kad završim fakultet ( imam "skill" kao i Morrigan) i kupim stan (uđem u kredit) odem od kuće?

Da.

Da li sam ja to htjeo (Morrigan želi vidjeti svijet)?

Da.

Da li je moja stara zla zato što želi da ja odem od roditeljskog doma u neku vrstu neizvjesnosti   i opasnosti, jer je ipak to samostalan život?

Ne, nije zla, jer je bilo vrijeme da odem od roditeljskog doma.

A sada pretjerujete - ako baš želite znati zašto ju je stara poslala čitajte dalje...

SPOILER

Kada nađete Black Gimoire dajte to Morrigan. Ona će unutra pročitati da Flemethina dugovječnost je zbog toga što kada joj trenutno tijelo ostari ona uđe u tijelo svoje kćerke (ista krv) i to radi već stotinama godina, a Morrigan je samo jedna u nizu njezinih kćeri. Ako je pitate zašto ju je onda poslala od kuće ona će odgovoriti da što je jača osoba (tj. sposobnija u magiji) Flemeth će ju lakše preuzeti i prilagiditi se na na novo tijelo. Tada dobivate sidequest da ubiješ Flemeth od Morrigan.

Da dalje ne duljim što još Flemeth govori kada ju ideš ubiti (i to što se pretvori u zmaja) dobro pokazuju da je Flemeth zla

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 0:36 (naxeem).
17 godina
doktor1 kaže...

Pod tim sam i mislio upravo to šta si napiso, ali nisam htjeo spoilat..

Over and out.

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 0:32 (doktor1).
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Di si ti sada zalutao iz fantazy RPG u stvarni svijet!!?? Alo...

Povlačim se.

Ok, sad sam vido što si napisao, ali si trebao staviti spoiler.

Ali moja usporedba stoji, jer stara nije zla zato jer je kćer kojoj je bilo vrijeme da ode od kuće, poslala u svijet. Zla je zbog ovoga što je Paolo napisao. Da si stavio spoiler ne bih povlačio paralelu sa stvarnim svijetom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 0:37 (MegaMass 2000).
17 godina
Dragon Age

Nigdje ja nisam niti reko da joj je stara zla jer ju je poslala samonom od kuće, beć da je Morigan zla!! A usporedba RPG-a i stvarnog života.....nula bodova

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Nigdje ja nisam niti reko da joj je stara zla jer ju je poslala samonom od kuće, beć da je Morigan zla!! A usporedba RPG-a i stvarnog života.....nula bodova

Ja bi rekao da je Morrigan oportunistica, a ne zla.

17 godina
Dragon Age

EDIT: Da se bolje izrazim, ona je za mene zločesta... ali pripitomit ću je ja već nekako PoljubacSmijeh

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 0:41 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Zašto je Morrigan zla? Zato jer joj stara rekla da ide od kuće? Pa nemoj me nasmijavati. Da tebi starci (ako još živiš) sa njima kažu da je vrije za put pod noge, da li bi ti bio zao?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 0:44 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
doktor1 kaže...

Ja bi rekao da je Morrigan oportunistica, a ne zla.

I ja bih to rekao, ali ne vidim razloga zašto gubim utjecaj kod nje kad sam i ja oportunist. Pomažem okolo da bih skupio saveznike, vojsku itd.... Čista politika,a politika je oportunizam.

17 godina
MegaMass 2000 kaže...
doktor1 kaže...

Zašto je Morrigan zla zato jer joj stara rekla da ide od kuće. Da tebi starci (ako još živiš) sa njima kažu da je vrije za put pod noge, da li bi ti bio zao? pazi ja sam napisao da razumijem Morrigan i da je zla 8ne želi pomagati).

Ma daj više sa tim stvarnim životom!

Ne kažem da je Morigan zla jer joj je stara rekla da ode ća od kuće. Nego da je takav lik napravljen u igri koji ne voli da pomažeš drugim ljudima. Kakvi moji starci i stvarni život... di si odluto čovječe

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 0:47 (doktor1).
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
MegaMass 2000 kaže...
doktor1 kaže...

Zašto je Morrigan zla zato jer joj stara rekla da ide od kuće. Da tebi starci (ako još živiš) sa njima kažu da je vrije za put pod noge, da li bi ti bio zao? pazi ja sam napisao da razumijem Morrigan i da je zla 8ne želi pomagati).

Ma daj više sa tim stvarnim životom!

Ne kažem da je Morigan zla jer joj je stara rekla da ode ća od kuće. Nego da je takav lik napravljen u igri koji ne voli da pomažeš drugim ljudima. Kakvi moji starci i stvarni život... di si odluto čovječe

Pitaš se čemu stvarni život? Pa čemu onda ovo:

" Stara joj je i rekla da se krene na hodočašće samnom! A sada predpostavljam i zašto joj je rekla da kupi prnje i krene se upoznat sa vanjskim svijetom i svim opasnostima koje on pruža..."

Što si sa ovime htjeo dokazati? Da je stara zla? Ne vidim zašto. Predpostavljao si isto kao i ja.

Da je Morrigan zla? Ne vidim zašto.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 0:52 (MegaMass 2000).
17 godina
Dragon Age

Ma ja ništa ne branim nego Mega piše stvari šta ja uopće nisam reko i uspoređuje ih sa stvarnim životom. Niti sam ja igdje rekao da je Flemeth zla jer je poslala Morigan od kuće niti sam igdje rekao da je Morigan zla jer poslana ća iz kuće..neznam gdje si to izvuko...

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 0:54 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ma ja ništa ne branim nego Mega piše stvari šta ja uopće nisam reko i uspoređuje ih sa stvarnim životom. Niti sam ja igdje rekao da je Flemeth zla jer je poslala Morigan od kuće niti sam igdje rekao da je Morigan zla jer poslana ća iz kuće..neznam gdje si to izvuko...

"Stara joj je i rekla da se krene na hodočašće samnom! A sada predpostavljam i zašto joj je rekla da kupi prnje i krene se upoznat sa vanjskim svijetom i svim opasnostima koje on pruža...""

Odavdje sam to izvukao. Post iznad.

16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Eto ti dokaza koliko je igra dobra - ekipa raspravlja o osobnostima likova, i svako brani svoju interpretaciju (primjerima iz RL-a ni više ni manje).

:D

Što je je, igra je napravila gotovo savršenu karakterizaciju nekih likova i u malo kojem RPGu pojedinici ovoliko dolaze do izražaja, moran reći da mi prvi ( ako ne i jedini ) na pamet pada Mass Effect.

Zaključak, Bioware zna rađu i to je to. Smijeh

"Don't worry be happy, man." - The Legend
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Dragon Age

"Stara joj je i rekla da se krene na hodočašće samnom! A sada predpostavljam i zašto joj je rekla da kupi prnje i krene se upoznat sa vanjskim svijetom i svim opasnostima koje on pruža..."

Ja sam sa time htjeo reći da joj na početku igre Flemth kaže da krene samnom kao suputnik, a ovo da sada predpostavljam zašto, je onaj spoiler šta je gore napisan...dodano samo malo šale "hodočašće..." i ovo na kraju bez spoilanja...

Di si ti izvuko to ja stvarno neznam!!

EDIT:

MegaMass 2000 kaže:

"Pitaš se čemu stvarni život? Pa čemu onda ovo:

"Stara joj je i rekla da se krene na hodočašće samnom! A sada predpostavljam i zašto joj je rekla da kupi prnje i krene se upoznat sa vanjskim svijetom i svim opasnostima koje on pruža..."

I još uvijek ne shvaćam gdje ti vidiš poveznicu između te moje rečenice i stvarnog života!!

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 0:59 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ja sam sa time htjeo reći da joj na početku igre Flemth kaže da krene samnom kao suputnik, a ovo da sada predpostavljam zašto je onaj spoiler šta je gore napisan..samo malo šale "hodočašće..." i ovo na kraju bez spoilanja...

Ali zašto si mi to dao kao primjer Morriganine zloće? Stvarno ne razumijem, jer u tome nema nijednog elementa zašto bi Morrigan bila zla. Možeš reći da je Morrigan bila zla nakon čitanja one knjige, ali knjigu ćeš vidjeti kasnije.

Morrigan nije zla, u biti vidjet ću što će biti na kraju. Možda i je zla, ali za sad nema povoda.. Sad znam zašto je stara zla, a ja sam krivo predpostavio da mi želiš reči da je stara zla zbog onog citiranog. Ovo valjda odgovara na tvoje pitanje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 1:01 (MegaMass 2000).
17 godina
Dragon Age

Tek na kraju igre cete saznat zasto je Morrigan isla s vama. ;)

To je sve sto cu reci.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 0:59 (Psiho246).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dragon Age

Ja sam više stvarno izgubljen u toj igri - previše toga za napraviti.

Zasada

Istraženi svijet: 57%

Postotak pređenosti: 31%

Vrijeme igranja: 36:41:20

Vjerovatno ću završiti main quest što prije i rješavati one questove što mi dođu pod ruku (da se ne moram vraćati u tu i tu špilju po 100 rogova/koža/papaka itd.). A onda kada sam bolje upoznat s svijetom i nekim stvarima u igri onda idem na 100%-tni prelazak.

1 0 hvala 0
17 godina
MegaMass 2000 kaže...
doktor1 kaže...

Ja sam sa time htjeo reći da joj na početku igre Flemth kaže da krene samnom kao suputnik, a ovo da sada predpostavljam zašto je onaj spoiler šta je gore napisan..samo malo šale "hodočašće..." i ovo na kraju bez spoilanja...

Ali zašto si mi to dao kao primjer Morriganine zloće? Stvarno ne razumijem, jer u tome nema nijednog elementa zašto bi Morrigan bila zla. Možeš reći da je Morrigan bila zla nakon čitanja one knjige, ali knjigu ćeš vidjeti kasnije.

Morrigan nije zla, u biti vidjet ću što će biti na kraju. Možda i je zla, ali za sad nema povoda.. Sad znam zašto je stara zla, a ja sam krivo predpostavio da mi želiš reči da je stara zla zbog onog citiranog. Ovo valjda odgovara na tvoje pitanje.

Ja to nisam dao ka primjer Moriganove zloće već sam napisao da napomenem da si već trebao zanti o čemu se radi nakon šta si napisao sljedeći post:

@naxeem

Da, ali nju Blight ne interesira previše - tu je jer joj je majka tako naredila.

@MegaMass 2000 kaže

"Ah dobro, kad dođem do tamo vidjet ću."

Dosta mi je više....

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 1:06 (doktor1).
17 godina
neaktivan
Dragon Age

Ok, imam još jedno pitanje. Puno pitanja.Šutim

U onom tornju od magava na drugom ili trećem katu se nalazi jedan lik koji je emocionalno "kastriran" da ne bi potapao pod utjecaj demona. U jednom trenutku ona stara čarobnica kaže da on neosjeća ništa. Međutim, nakon par pitanja on će reći da se boji smrti. Kako se smrti može bojati netko tko je emocionalno "kastriran" da ne bi podpao pod utjecaj demona?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 1:17 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...
MegaMass 2000 kaže...
doktor1 kaže...

Ja to nisam dao ka primjer Moriganove zloće već sam napisao da napomenem da si već trebao zanti o čemu se radi nakon šta si napisao sljedeći post:

@naxeem

Da, ali nju Blight ne interesira previše - tu je jer joj je majka tako naredila.

@MegaMass 2000 kaže

"Ah dobro, kad dođem do tamo vidjet ću."

Dosta mi je više....

Da ali nju interesira nesto drugo.

Pitanje je zasto joj je majka naredila da ide s vama?

Kad dodjete blizu kraja, njeno ponasanje ce vam biti jasno. :)

- Psiho246
17 godina
MegaMass 2000 kaže...

Ok, imam još jedno pitanje. Puno pitanja.Šutim

U onom tornju od magava na drugom ili trećem katu se nalazi jedan lik koji je emocionalno "kastriran" da ne bi potapao pod utjecaj demona. U jednom trenutku ona stara čarobnica kaže da on neosjeća ništa. Međutim, nakon par pitanja on će reći da se boji smrti. Kako se smrti može bojati netko tko je emocionalno "kastriran" da ne bi podpao pod utjecaj demona?

Valjda nije strah ko strah vec jednostavno samoocuvanje.

Ni robot nebi htio da bude "ugasen"...valjda...

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Dragon Age

Evo malo istraživao po kampu i dizao reputaciju s ovim svojim suborcima. Saznao sam da Zeevan voli i primati i davatiSmijeh Ako ste željni homoseksualnog klinča i romanse imate i to u igriBelji se

0 0 hvala 0
16 godina
Dragon Age

evo malo zezancije...

ekipica... ekipica...
smiri se ili če biti krvi !!! smiri se ili če biti krvi !!!
hej!pa nisam ja čačkalica!!! hej!pa nisam ja čačkalica!!!
TOP OF THE WORLD MA!!! TOP OF THE WORLD MA!!!
kako ovo natjerati kao mounta???!!!! kako ovo natjerati kao mounta???!!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...

Evo malo istraživao po kampu i dizao reputaciju s ovim svojim suborcima. Saznao sam da Zeevan voli i primati i davatiSmijeh Ako ste željni homoseksualnog klinča i romanse imate i to u igriBelji se

lol

i mislil sam si, presumnjiv mi je od kad ga pronađem, još ona frizura

jbt

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
Dragon Age

Završio sam glavni quest u području Orzammara točnije u "The Deep Roads" i za doći do krune kroz "duboke ceste" mi je trebalo kakvih četri sata.. (COD MW2 full gameplay?!Šutim)...

Najbolji dio za sada...odlično....

EDIT: jedion mi je žao, (jako) šta nisam pokupio Stena (koliko sam shvatio on je u onom selu u koje odeš nakon paljena baklje? ili nije? Ja sam samo protutnjio korz selo u Redcliff - neznam zašto, bio sam zbunjen :) ). To me malo kopka, ali šta ćeš, sada je to selo pojedeno od strane darskpawna i nema ga...Plač

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 11:07 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dragon Age

e ljudi ajmo ovako,svi ,jt tko hoce,napisite s kojim likovima igrate i zasto bas tako malo da poblize upoznamo samu igricu i vrste taktika koje koristite 

npr ja igram s efl warriorom,i uzeo sam si berseking i champion i furam dualwield mac i dagger i uz sebe furam morrigan kao ranged spellcastera,alistara kao tenka,i wynne kao hilera,nekad znam uzet lillianu umjesto morrigan jer sam s njom razvio Luk i strijele i otvaranje chestova,i tapove

ali mi je malo zeznuto za igrat pa sam krenuo s magem ,vidjet cemo kasnije kako i sta

i imam jedno pitanje,jeli itko ubio onog zmaja kad se ide po onaj Ashes of Urn,na jednom dijelu prije onog testiranja ubio sam nekog lika i dropo mi je horn i kad sam van izaso iz spilje,prije ulaska u sobu di je onaj lik sta te testira, upotrijebio sam ga i neki ljubicasti zmaj  je doso i svih 4 nas je razbaco ko djubre po vinogradu

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 13:24 (Ner0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

**SPOILER moguci**

Ubio sam ja zmaja, dobiješ dragon scale koji mozes odnijet majstoru Wadeu u Denerim koji ti napravi dragon scale armor. Isto tako ti moze i drake scale armor napravit. S prvim ne bude zadovoljan pa trazi jos. Nisam skupio ostatak pa ne znam kakav je taj drugi drake scale armor. Ovaj dragon scale sam stavio na Stena, super izgleda i ima masivan fire rez i defence.

Ja igram sa magom. Razvijo sam elemental spelove najviše, sad sam lvl 19. Rokam frost (cone of cold npr.) i onda mi Alistar samo shatera mobove, tu jos ubacim i lightning pokoji i fino se probijam kroz mobove. U ostatku druzine je Templar Alistar koji je ujedno i tank (mac i stit). Onda Liliana (roguica ona) kojoj sam razvio luk i strijelu te otvaranje chestova. I naposlijetku je tu Morrigan kojoj sam dizo hexove i debuff stvari.

Mom magu specijalizacija je zasad spirithealer il kak se vec zove. Uzeo sam to jer sam zeznuo kod blood specijalizacije (ubio demona) te sam isto ubio sve magove u mage circleu (traume iz djetinstva) tako da sam na svog lika moro stavit emergency healing spell. Sve u svemu zasad sam zadovoljan i fino ide.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice