Dragon Age: Origins

poruka: 1.667
|
čitano: 697.981
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dragon Age

Ja hoću da moj lik bude najjači (jači i od tvog tate) tako da može svima u Da:O-u djeliti zidarske. Igraću onako kako ja hoću, a ne "kako bi se trebalo".

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 20:24 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
Dragon Age

Več dugo se nalazim u "The Deep Roads" u potrazi za Brankom i mogu reći da je tamo atmosfera odlična! Imam "osjećaj" da su mi likovi baš pod zemljom jer svi ti zvukovi, muzika pridodaju atmosferi! Još čitajući razne dnevnike dwarfova koji su se borili dole... +5

EDIT: Prešao sam 10% igre u u 42 i pol sata Smijeh

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 20:31 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dragon Age
doktor1 kaže...

Več dugo se nalazim u "The Deep Roads" u potrazi za Brankom i mogu reći da je tamo atmosfera odlična! Imam "osjećaj" da su mi likovi baš pod zemljom jer svi ti zvukovi, muzika pridodaju atmosferi! Još čitajući razne dnevnike dwarfova koji su se borili dole... +5

Što se tiče atributa (vidim da igraš štemera). U što najviše ulažeš? Da li ulažeš samo u snagu ili stavljaš nešto u dex, will. i konstituciju?

Btw, ja sam stavio nešto poena u cunning zbog nagovaranja (diplomacije ako hoćeš), jer inače volim neke sukobe riješavati kroz dijalog. Čisto zbog nekakvog ekstra gameplaya. Ideja iza moga lika je da bude nekakav diplomat (ipak je on plemić) koji sa vremena na vrijeme može opaliti pokoju zidarsku. Pored toga kako gradite lika? Da li je to nešto kao ja (diplomat) ili nešto drugo?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 20:41 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Baš sam i ja komentiro par postova ranije dwarf quest line. Orzammar, oni tuneli i opcenito sve vezano uz taj dio price mi je dosad bio najbolji. Atmosfera, lore, tvoja uloga u svemu. Odlicno!

17 godina
Dragon Age

Strenght 49

Dex 25

Cons 31

ostalo slabije...

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Strenght 49

Dex 25

Cons 31

ostalo slabije...

Ja dosta dižem i Dex - efektivniji sam drastično u borbi. Sada imam praktički 100% hit rate i dosta više critova.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
doktor1 kaže...

Strenght 49

Dex 25

Cons 31

ostalo slabije...

Ja dosta dižem i Dex - efektivniji sam drastično u borbi. Sada imam praktički 100% hit rate i dosta više critova.

Da li se isplati toliko pumpati dex., u recimo štemera sa štitom ili ti to radiš zato jer igraš sa likom koji ne koristi štit?

17 godina
neaktivan
Dragon Age

A gdje se može vidjeti koliko se posto igre prešlo?

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
naxeem kaže...
doktor1 kaže...

Strenght 49

Dex 25

Cons 31

ostalo slabije...

Da li se isplati toliko pumpati dex., u recimo štemera sa štitom ili ti to radiš zato jer igraš sa likom koji ne koristi štit?

Koristim štit i imam manji dmg nego 2H, pa mi je još bitnije da mi sjedne svaki udarac. A i za specijalnosti za štit, trebaš dex. Dobar je za mnogo toga i najbitnije je što jako utječe na udarce.

Prvom liku nisam dizao dex pa mi je više od pola udaraca bilo promašaja, a to te često košta brze smrti, pogotovo na hard težini gdje si gotovo jednak po snazi s neprijateljima. Dignuvši dex na novom liku, borbe su mi drastično lakše, a imam i dosta critova, što podosta poboljšava učinkovitost, jer ako nemaš hit, nemaš ni crit, a kada sa svime hitaš, imaš i puno critova.

Omjer koji koristim, tj. trudim se, je 2:1:2 u slučaju str:dex:const, a ponekad bacim na willpower zbog stamine. Kad imaš puno pasivnih spellova, treba ti stamine za specijalke.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

A gdje se može vidjeti koliko se posto igre prešlo?

Kad otvoriš character menu u igri da vidiš svoje atribute, to možeš vidjeti sa desne strane.

17 godina
Dragon Age

Stisni clovo C (Character) i onda Heroic Accompli....

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
MegaMass 2000 kaže...
naxeem kaže...
doktor1 kaže...

Strenght 49

Dex 25

Cons 31

ostalo slabije...

Koristim štit i imam manji dmg nego 2H, pa mi je još bitnije da mi sjedne svaki udarac. A i za specijalnosti za štit, trebaš dex. Dobar je za mnogo toga i najbitnije je što jako utječe na udarce.

Prvom liku nisam dizao dex pa mi je više od pola udaraca bilo promašaja, a to te često košta brze smrti, pogotovo na hard težini gdje si gotovo jednak po snazi s neprijateljima. Dignuvši dex na novom liku, borbe su mi drastično lakše, a imam i dosta critova, što podosta poboljšava učinkovitost, jer ako nemaš hit, nemaš ni crit, a kada sa svime hitaš, imaš i puno critova.

Omjer koji koristim, tj. trudim se, je 2:1:2 u slučaju str:dex:const, a ponekad bacim na willpower zbog stamine. Kad imaš puno pasivnih spellova, treba ti stamine za specijalke.

Kako izlaziš na kraj sa brzim trošenjem willpowera kod štemera? Ako imaš jači oklop taj se willpower otapa kao lud. Da li postoji kakav napitak za restore willpowera kao mana potion za magove ili nešto što gucneš prije borbe da drži willpower određeno vrijeme?

17 godina
neaktivan
Dragon Age

Hvala momci, evo bas gledam, u 3 i pol sata igranja na 6% sam. Ne znam da li se to ubraja, ali svaku animaciju obavezno pogledam do kraja bez prekida. To je sa ovim Mageom sto igram, ono s Warrirorom sam dosao dosta dalje, ali nije mi se vise dalo jer je na normal bilo dosta gadno u borbama, a evo sad s Mageom na normal tezini borbe su macji kasalj.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dragon Age

IMAM JUGGERNAUT ARMOR!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prison Breaker kaže...

Hvala momci, evo bas gledam, u 3 i pol sata igranja na 6% sam. Ne znam da li se to ubraja, ali svaku animaciju obavezno pogledam do kraja bez prekida. To je sa ovim Mageom sto igram, ono s Warrirorom sam dosao dosta dalje, ali nije mi se vise dalo jer je na normal bilo dosta gadno u borbama, a evo sad s Mageom na normal tezini borbe su macji kasalj.

U to vrijeme se računa i čitanje journal-a, mnogobrojni sidequestovi itd.... Ja sam imao 3% i 25 sati provedenih u igri....

dotore1
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Zašto ti je trebalo tako dugo?

Jel ja radim nešto krivo? Prešao sam 9% u 8 sati? Trudim se sve napravit što se može... Iznenađen

17 godina
MegaMass 2000 kaže...

Kako izlaziš na kraj sa brzim trošenjem willpowera kod štemera? Ako imaš jači oklop taj se willpower otapa kao lud. Da li postoji kakav napitak za restore willpowera kao mana potion za magove ili nešto što gucneš prije borbe da drži willpower određeno vrijeme?

Misliš na staminu? Deep Mushroms obnavljaju staminu. Sad trk u šumu i beri gljive....

A tu je i Death Blow talent...

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 21:35 (doktor1).
17 godina
neaktivan

Nemam problema sa staminom, dosta je imam za pojedinačne borbe, a taman se napuno za stun npr. koji mi da vremena. Shield ima dva stuna praktički.

16 godina
neaktivan

naxeem kaže...

Nemam problema sa staminom, dosta je imam za pojedinačne borbe, a taman se napuno za stun npr. koji mi da vremena. Shield ima dva stuna praktički.

3: Shield bash, Shield Pummel, Overpower

Za više stamine: Bard ima Valor song koji ubrzava obnavljanje stamine, Magovi imaju rejuvenate. A usto postoje i pasivni skillovi koji pomažu. Tu su još i te lude gljive Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 21:45 (McVily).
17 godina
protjeran
Dragon Age

koji sam ja prokleti kreten

cijelo vrijeme sam se patio

imao probleme, bosseve jedva ubijao

čak odustao od jednog bossa...

dok nisam skužio

difficulty mi je bio na Hard

lololol

na normal je puno lakše igrat...uf

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dragon Age

Nešto u vezi Morrigan.

Da li smatrate da je odnos/ utjecaj na Morrigan glupo napravljen. Dakle, igram ispočetka i sad sam u Redklifu. Kad sam obećao pomoći glavnome u selu kod Morrigan sam izgubio 5 poena na utjecaj, a isti sam broj poena izgubio kad sam obećao kovaču da ću mu naći kćer, jer je koliko ja vidim to jedini način da ga natjeram da popravlja opremu za lokalnu miliciju. Zar ona ne kuži da je to odnos "ruka ruku mije", odnosno da pomažem zato da bi nam ti isti pomogli u borbi protiv Darkspawnova. Kužim da je osjetljiva na gubljenje vremena, međutim ovo je gubljenje vremena koje utječe na širu sliku.

Zapravo nerazumijem zašto na tim mjestima koji utječu na "big picture" gubim utjecaj kod nje? Nekako mi se čini da su zbrzali odnos sa njom. Odnosno da su to namjerno napravili kako bi ramansu sa njom otežali.

Prilično sam siguran da bi i Sauron da nema nikakvog drugog izbora (da nekoga umlati, podkupi, ucjeni itd....) pomagao drugima da ostvari svoj plan, skupi vojsku itd.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 23:47 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
Dragon Age

Morigan ne voli da pomažeš ljudima! Ako odbiješ nekom pomoć ili ubiješ nekog, kod nje ti rastu poeni, a primjerice kod Alistaria padaju! To je po meni odlično napravljeno. Ona je zločesta cura! Primjerice, kada sam dopustio demonu da uđe u jednu curicu, kod nje mi je utjecaj porasto za 5, a kod Alistaira pao za 7... itd

Uglavnom, ona ne voli kada si dobar dečko...

dotore1
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne smeta njoj gubljenje vremena, nego je apsolutno sebična i ne interesiraju je dobra djela. Ona želi odmah i sad obaviti što treba i završiti s tim, a za druge je boli neka stvar. To vidiš po tome gdje i kako je živjela i koliko ju je uopće briga za Blight. Nešto kasnije u igri ćeš skužiti bolje o čemu govorim.

Kažeš "da nema drugog izbora" - pa uvijek imaš drugi izbor. :)

17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Morigan ne voli da pomažeš ljudima! Ako odbiješ nekom pomoć ili ubiješ nekog, kod nje ti rastu poeni, a primjerice kod Alistaria padaju! To je po meni odlično napravljeno. Ona je zločesta cura! Primjerice, kada sam dopustio demonu da uđe u jednu curicu, kod nje mi je utjecaj porasto za 5, a kod Alistaira pao za 7... itd

Uglavnom, ona ne voli kada si dobar dečko...

Ona je zločesta cura koja ne kuži da ja ne pomažem zato jer sam dobar, nego da pomažem zbog toga da sastavim vojsku protiv Darkspawnova. To nije pomaganje zato jer sam ja dobar (ispravno pomaganje), nego je to pomaganje iz koristoljublja, a opmaganje iz koristoljublja nije ispravno pomaganje.

Btw, napisao sam da kužim da ona ne voli kad se svima pomaže, ali je ovo pomaganje direktno vezano za priču. Pomažem zato da skupim saveznike i vojsku, moje pomaganje nema nikakve veze sa dobrotom.

Pazi kad neka korporacija nekome pomaže (razne dobrotvorne akcije), a pored toga se reklamira to nije ispravan način pomaganja. Ispravan/ dobar način pomaganja je kad pomažeš bez želje za nekakvom naknadom, a u ovom slučaju (korporacije) reklamom.

@naxeem:

Majstore, ako ja pomažem da bi se meni pomoglo onda je to koristoljublje, a koristoljublje baš i nije dobro. U ovom slučaju pomažem da skupim vojsku. Kovaču ne bih spašavao kćer da ne moram opskrbiti miliciju u selu. Pored toga liku ne mogu prošetati nos ili ja nisam vidio tu opciju.

U ruci koja mije drugu ruku nema ničega dobrog.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 0:01 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan

Da, ali nju Blight ne interesira previše - tu je jer joj je majka tako naredila.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Da, ali nju Blight ne interesira previše - tu je jer joj je majka tako naredila.

Ah dobro, kad dođem do tamo vidjet ću.

17 godina
Dragon Age

Pa trebao si već vidjet da joj je stara naredila da ti se pridruži....početak igre... posle je interesira samo jedna stvar kada dozna neke podatke vezane za mater svoju...

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
naxeem kaže...

Ah dobro, kad dođem do tamo vidjet ću.

Pa vidio si, na startu - Flemeth joj je rekla da vam se joina.

17 godina
neaktivan
Imam jedno pitanjce..
Ovo je za one koji su došli do questa sa Ashes of Andraste i onog sela/planine.
Ostali prestanite čitati jer slijede blagi spoileri.

Sad, napravio sam ja cijeli quest i sve to, nije u tome problem.
Iskoristio sam onaj rog što ga skupiš sa onog fanatic bossa iz cavernsa da pozovem zmaja i ukokao sam ga.
Sad, stvar je u tome što na world map pokraj mountain top vidim "Dragon's Lair" onako zasivljeno, što govori da se do njega dođe "ručno".

Sad, je li itko uspio pronaći put do tamo?
Skupio sam dobrih nagradica od zmaja, ali ništa predobro, dok se sjećam da sam jedanput ranije kod jednog malenog zmaja našao veliki hoard od preko 30 zlatnika.

Ima li tko kakvu ideju?
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Pa trebao si već vidjet da joj je stara naredila da ti se pridruži....početak igre... posle je interesira samo jedna stvar kada dozna neke podatke vezane za mater svoju...

Pa ne znam baš. Morrigan je oduvijek htjela vidjeti svijet, a stara joj je to napomenula.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice