Dragon Age: Inquisition

poruka: 755
|
čitano: 109.758
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Dragon Age: Inquisition
Praetorian1 kaže...

trolam kolega.

A moderatori ništa...

Aha....

Mislio sam da je pogledana jedna minuta videa i tada donešen zaključak o kvaliteti igre {#}

___

Šteta za UI, kako mogu tako usrat nije mi jasno! Samo da sve ne ssvjetli bio bi već napredak, ali ovako... Health bar kao u Mass Effectu..

Igram Divinity koji ima drastično bolji UI iako sa svojim manama...

Ali valjda danas treba sve svjetlitu AAA naslovima, neznam...

13 godina

Sva ocekivanja od ove igre ,s moje strane su propala.

Gledajuci ovaj video...konzolitis teški,Combat je arkadan do bola,ni blizu DA1 koji je bio zakon...Sve ovo mi se cini kao razvodnjeni rpg zasada. UI je grozan,sve je nekako flashy...

Probaću igra kad izace naravno,al zasad katastrofa teška.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 14:08 (Rocinante2112).
15 godina

Svidja mi se, jedva cekam...

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Wizzardi opet mlataraju štapovima, a archerica povlači lukove iz tobolca kojeg nema nigdje. Pa zar ništa nisu naučili iz dvojke?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 16:23 (MegaMass 2000).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Njima je samo bitno ovo $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

ogroman utjecaj konzola... jedino sto sam vidio da mi se svidilo je grafika, a to mi je najmanje vazno u rpg igri.

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
protjeran
Imate fobiju od konzola?Normalno da se više prodaje igara na konzolama,na PC-su jogurtaši.Witcher 3 će ionako pomest pod ovim konzolaškim Inkvizitorom.
13 godina

Naravno da imamo fobiju.

Zasto bi ja na pcu patio jer konzole nemaju dovoljno tipki za sve? pa me onda siluju s radial UI i sa manje magija i svega,tj. pojednostavljuju. Osim toga,samim time cine igru jednostavnijom (pogle DA2 koji je bio smece).

12 godina
L3gioNAR00 kaže...
Imate fobiju od konzola?Normalno da se više prodaje igara na konzolama,na PC-su jogurtaši.Witcher 3 će ionako pomest pod ovim konzolaškim Inkvizitorom.

da, posto nikad nisu dobroga donijele pc igrama (osim mozda supporta za gamepade)

i da su na PCu samo jogurtasi, ne bi za PC bilo igara

ocito prodaja igara na PCu ide dobro cim AAA igre poput watch dogsa, assassins creeda, codova, battlefielda, elder scrollova, itd konstantno izlaze i za PC

btw ovaj dragon age 3 izgleda kao i dvojka samo sto je open world i ima bolju grafiku

lipstick on a pig..

12 godina
protjeran
E vidiš ja pak ne želim pritiskat 100 tipaka za igranje neke igre.Želim da je sve na jednom mjestu i lako dostupno.Zato samo FPS-ove igram sa tipk.+miš a ostalo na gamepad.Izuzetak su one igre koje ne podržavaju gamepad.Da nema konzola 50% igara nebi PC vidio a možda još i više.U zadnje 2 god. igram na PC-u i nikad nisam p@zdio na konzolaše.
13 godina

Jel ima neka beta i jel joj se moze ikako pristupit?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
L3gioNAR00 kaže...

nemam fobiju ali imam problem. imam problem sto sam ja pc igrac i zelim igrat pc igre na pc-u, a ne konzolasku igru na pc-u. to je jedna ogromna razlika koju danas ljudi sve manje primjecuju.

mogu oni pricat non stop kako rade igre prvo na pc-u ali zna se koji je primarni cilj. konzola. bez obzira na pc aritekturu igra se igra sa kontrolerom. tek onda kad vidim kako netko igru predstavlja igrajuci je sa misom i tipkovnicom, e tek tada cu bit optimistican.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
L3gioNAR00 kaže...
E vidiš ja pak ne želim pritiskat 100 tipaka za igranje neke igre.Želim da je sve na jednom mjestu i lako dostupno.Zato samo FPS-ove igram sa tipk.+miš a ostalo na gamepad.Izuzetak su one igre koje ne podržavaju gamepad.Da nema konzola 50% igara nebi PC vidio a možda još i više.U zadnje 2 god. igram na PC-u i nikad nisam p@zdio na konzolaše.

iskreno ivecina tih igara koje i je pc vidio u zadnjih par godina su smeće teško.

sve je reciklaza te jednog te istog.

Mada drago mi je da ima u moru ovih sranja dobrih igara jos uvijek,doduse ne od velikih studija,ali nadje se. Ja pi*dim na konzolaše zato što imamo igre losije kvalitete,u konacnici.

Isto ko što je u 80ima radio totalno unistio muziku i muzicku industriju a ubrale su se lake pare.

Tako je i s gaming industrijom. Branje novaca na dlc-ima,lošem contentu,lošim portovima,kratkim igrama,bacanje para na marketing,voice acting dok je gameplay drugorazredan itd.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 19:26 (Rocinante2112).
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Još jedan E3 gameplay video...

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina

Leliana,brate mili sta se sa tobom dogodilo,od plahe i religiozne ratnice do hladnokrvnog ubojice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Neka, neka, više vremena za skupiti i kupiti novu grafičku... :)

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nek sam poliraju bolje za nas , a 30 dana nije tak puno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Father_Dougal kaže...

Neka, neka, više vremena za skupiti i kupiti novu grafičku... :)

moje misli isto

12 godina
protjeran
Zna se zbog čega su odgodili.Da se ne suprostavlja svoj sili hit igara koje dolaze u isto vrijeme uključujući i GTA V.
15 godina
neaktivan
L3gioNAR00 kaže...
Zna se zbog čega su odgodili.Da se ne suprostavlja svoj sili hit igara koje dolaze u isto vrijeme uključujući i GTA V.

Isti ce k*rac biti, pola njih ce se odgoditi a GTA5 ni nije potvrden za oktobar.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
16 godina

DRAGON AGE™: INQUISITION Gameplay Features – Combat

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 20:37 (doky01akablava).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
doky01akablava kaže...

Eh ovo koma izgleda

neznam kak vama..

16 godina
Rocinante2112 kaže...
doky01akablava kaže...

Eh ovo koma izgleda

neznam kak vama..

Meni ovo super izgleda,zasto ne valja ?
Jest da su dodali fensi spellove i napade,ali su dodali i paused combat po uzoru na Origins i bolje definitivno izgleda nego Dragon Age 2.

A i nadati se povratku Originsa unaprijedjenog combata i UI je besciljno,samo kad se sjetim da su konzolasi zalili se na Easy tezinu u Originsu pa su morali jos dolje spustati tezinu... 

13 godina
doky01akablava kaže...
Rocinante2112 kaže...
doky01akablava kaže...

Eh ovo koma izgleda

neznam kak vama..

Meni ovo super izgleda,zasto ne valja ?
Jest da su dodali fensi spellove i napade,ali su dodali i paused combat po uzoru na Origins i bolje definitivno izgleda nego Dragon Age 2.

A i nadati se povratku Originsa unaprijedjenog combata i UI je besciljno,samo kad se sjetim da su konzolasi zalili se na Easy tezinu u Originsu pa su morali jos dolje spustati tezinu... 

Pa UI mi izgleda koma,pojednostavljnen. Doduše nismo vidili kako ce PC UI izgledati još. I ima onaj dio videa gdje vidimo nakratko skill tree,izgleda jako limitirajuce,nema nekog izbora prevelikog.

A combat iako ima pauzu i dalje izgleda arkadno,pa gledali smo isti video što ne?

17 godina
Rocinante2112 kaže...

Pa UI mi izgleda koma,pojednostavljnen. Doduše nismo vidili kako ce PC UI izgledati još. I ima onaj dio videa gdje vidimo nakratko skill tree,izgleda jako limitirajuce,nema nekog izbora prevelikog.

A combat iako ima pauzu i dalje izgleda arkadno,pa gledali smo isti video što ne?

Definiraj "izgleda arkadno".

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
16 godina

Imas pravo sto se tice UI,izgleda pomalo arkadno i konzolaski,ali puno toga su unaprijedili iz Dragon Age 2.

Ne mozes se nadati hardcore Origins sucelju i borbi jer ciljaju i na konzole,a kad su Origins radili nisu im cilj konzole bile vec hardcore PC RPG igraci. ;) 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Znam :(

Zato je DA:O bio super. Bio je ciljan PC tržistu (gdje RPG i treba bit,bez pc master race bullcrapa,al iskreno...)

DA2 je suckao zato jer su na konzole isto s njim isli. Ista stvar je s Skyrimom.

Vazda pojednostavljivanje...

Što se arkadne borbe tiče pa vidljivo je da postoje animacije kao u DA2,vidi se pogotovo kod magea kad ima onaj 1-2-3 napad kao autoattack.Igrao sam previše igara od 1994 dosad da nebi prepoznao nešto što djeluje arkadno

I dalje cu skinut kad izadje,probat. ALi prestao sam očekivati nešto što bi mi se dopalo. Dao bog da mi dokazu suprotno.

A i razmazio me Divinity:original sin. Jedini pravi rpg koji sam zadnjih oho ho godina igrao.

16 godina

Zamrla tema,a materijala o igri sve vise ccc

No,evo gameplaya i kreacija lika

I trailer

Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice