Moze li mi se ova igra svidjeti ako mi se skyrim ni witcher nisu svidjali? Ne volim igrat duge igre,ali ako je prica uvjerljiva onda moze. Najdraze su mi igre kao AC,SoM...

Moze li mi se ova igra svidjeti ako mi se skyrim ni witcher nisu svidjali? Ne volim igrat duge igre,ali ako je prica uvjerljiva onda moze. Najdraze su mi igre kao AC,SoM...
Ako ti se witcher koji ima odlicnu pricu, vise varijacija price nije svidio nemoj ovo igrat. Igraj unity i cod.
Heh,meni isto skyrim i witcher nisu sjeli,skyrim pogotovo jer ono... :D Wide as an ocean,deep as a puddle.
DA:I je open world,ali nije velik kao skyrim i nemas onaj osjecaj lutanja previše (da te ništa ne vuce u main story nego ono lutaš i kad napravis neki quest ili nastavis dalje lutat il se sjetis da postoji main quest koji te zauvijek čeka itd..)
U DA je nekako drukcije jer sve što radis ide u korist inkvizicije,pa te svako malo podsjeti da SVE što radiš ima neki utjecaj na tvoj main quest.
Ima nekih blesavih questova koi su fetch questovi,sluze samo da dobis Power koji ti treba da bi otkljucao neke misije koje su zakljucane powerom. Al sve u svem mislim da bolje drzi vodu nego skyrim npr.
Inače nisam baš fan tih open world stvari (koji je ocito popularan pa ga svi svuda trpaju) jer open world je jako teško napraviti da bude kako spada. Uglavnom su ili zone po levelima pa opet ono imas prividnu moć lutanja jer naidjes na mjesto di je sve odjednom jače pa te satru ko budalu...Ili je onako...Preveliko a premalo stvari za radit,pa se čini prazno. (skyrim style)
Probaj DA!
Ako ti se witcher koji ima odlicnu pricu, vise varijacija price nije svidio nemoj ovo igrat. Igraj unity i cod.
Nek odigra Mass Effect. Kraće traje, priča je super i stalno se puca, a opet je RPG.
Je al igre pate zbog konzola. Ja bi najradije da odustanu od konzola (bar sto se fps i rpg igara tiče).
Da nema konzola igru sa produkcijom poput DA:I ne bi ni vidio.
Prodaja na PC-u može podržati budžete Wastelanda ili Divinitya, ali ulupati onoliko para koliko DA:I košta u PC ekskluzivu se ne bi usudio nitko.
Ali cjelu Mass Effect triologiju!
Ali cjelu Mass Effect triologiju!
Sa svim dlcovima jer nije isto s njima i bez. Aj ne svim bas.
U ME1 netreba Pinnacle Station, dvojka sve osim Alternate packova, Gennesisa i Equiliser packa. Trica treba osim alternate packova i genesisa.
Mozda je problem sto sam poceo sa witcher 2 i nisam nista razumio,a tek onaj combat. Kad sam bio u onoj areni di se odredjuje difficulty,umro sam vrlo brzo i preporuceno je bilo easy :) One carolije sam jedva skuzio i samo sam se macen borio,mozda je prevelik zalogaj za mene,msn previse opcija u igri a nezz odajkle da pocnen,meditacija,crafting... Za mene malo prekomplicirano. A cod nikad nisam igrao,nisam fan FPS-a.
Ja krećem sa ultima Dragon Ageom...
I desktop je prigoda; dragon age/blagdanski štih...
Who the fuck plays Dragon Age with xbox gamepad lol zato je i poglupljena dvojka radi konzolasa
Radi iznenađujuće dobro.
treba vas zatuc tim gamepadom
niste normalni. xbox gamepadom igram jedino nfs i sl na kompu. danny sad za kaznu odigraj partiju bf4 sa njim
pc verzija da je fino napravljena za tastaturu i mis. osim tactical view-a koji nevalja nikako.. okanite se corava posla i igrajte kako spada
Igru je jedno 16puta lakse igrat sa joyem
sto je tocno lakse?
sto je tocno lakse?
Skupljanje itema i interakcija s itemima jednostvno dosetas i pritisnes x, nemoras 5 putaokrenit kameru i nac tocno pravi kut pod kojim ce ti bugavi igrin kod dozvolit interakciju.
Borba, lakse je pritinsit kocku za bacit spell nego krivit ruku da bi pritisnija broj 7 i manje promasujes protivnike sa basic attackom jer je lakse okretat kameru.
Da taktička kamera valja zbog toga bi bilo bolje igrat s k&m ali je toliko losa da je uopce ne koristim tako da 0.
Mislim ovo je action oriented rpg nema veze s originom, kad kazes da je ovo lakse igrat K&m to je ka da kazes da je shadow of mordor lakse igrat s k&m samo jos gore jer u shadowu ne moras micat ruku sa wasd da bi bacija spell
sto je tocno lakse?
Skupljanje itema i interakcija s itemima jednostvno dosetas i pritisnes x, nemoras 5 putaokrenit kameru i nac tocno pravi kut pod kojim ce ti bugavi igrin kod dozvolit interakciju.
Borba, lakse je pritinsit kocku za bacit spell nego krivit ruku da bi pritisnija broj 7 i manje promasujes protivnike sa basic attackom jer je lakse okretat kameru.
Da taktička kamera valja zbog toga bi bilo bolje igrat s k&m ali je toliko losa da je uopce ne koristim tako da 0.
Mislim ovo je action oriented rpg nema veze s originom, kad kazes da je ovo lakse igrat K&m to je ka da kazes da je shadow of mordor lakse igrat s k&m samo jos gore jer u shadowu ne moras micat ruku sa wasd da bi bacija spell
Uhm i na kompu je ovako,došetaš se do itema i stisnes use button.
7 nije problem stisnut na tastaturi ikome ko igra igre na kompu duze vrijeme. 8 i 9 jesu ali ovak i onak vecinu vremena si u pauzi (osim ak neigras na najtezem).
tact view trenutno je smeće,al eno patchaju igru,svjesni su toga ,budu s vremenom kameru popravili u tact. Ja je i ovak koristim,ima prednosti nekad (nemoram drzat tipku za napad...)
i shadow of mordor jest lakse igrat s k&M.
sto je tocno lakse?
Skupljanje itema..
f na tipkovnici je use lol.. a za keyeve i skilove nemam rijeci.. em mozes bindat koji god hoces na tastaturi em mozes bindat da ti je sve na misu kao meni..
pa tko normalan igra pc rpg na gamepadu? nije niti cudo da nam dolaze igre okrljastene i poglupljene ..
Onaj tko igra igre rađene za gamepad, a ova to je. Sve je podređeno gamepadu od menija do kontrola. Zavališ se u stolicu, noge staviš na stol ili tabure i sve ti je na dohvat prstiju. Npr. daleko je zanimljivije pritsnitu triger za udarac mačem nekgo tipku miša, tu je vibra koja doprinosi ugođaju. Ako je igra rađena za tipkovnicu i miša a tek reda radi dodana opcija gamepada, onda je situacija obrnuta.
Onaj tko igra igre rađene za gamepad, a ova to je. Sve je podređeno gamepadu od menija do kontrola. Zavališ se u stolicu, noge staviš na stol ili tabure i sve ti je na dohvat prstiju. Npr. daleko je zanimljivije pritsnitu triger za udarac mačem nekgo tipku miša, tu je vibra koja doprinosi ugođaju. Ako je igra rađena za tipkovnicu i miša a tek reda radi dodana opcija gamepada, onda je situacija obrnuta.
neznam,gledam onaj UI za gamepad i jednostavno nemrem...Radije imam standardno od 1-9 neg u donjem desnom kutu onak kak je.
Nemogu zamislit kako bi igrao na najtezoj tezini sa AI iskljucenim s gamepadom. Puno brze sve odradim preko K&M a stalno upravljam sa sva 4 u party-u.
Igra je action rpg samo ako ga igras kao takvog.Isto ko DA2,mogo si facerollat po tipkovnici na nizim tezinama. A ma isto za origins vrijedi,nemoras ni pauzirat.
But wheres the fun in that?
Bas me zanima ima li tko da s gamepadom igra na nightmare... Npr da imam klinca od 7 godina, dao bih mu gamepad i opalio na easy, cini se prikladno...
Bas me zanima ima li tko da s gamepadom igra na nightmare... Npr da imam klinca od 7 godina, dao bih mu gamepad i opalio na easy, cini se prikladno...
na upravo to sam i ciljao.
to je ko da igram pucacinu neku na konzoli (nemogu zamislit se da igram,al za potrebe ovog opisa budem). ono zavalim se na kauc,imam aim asist,tu i tamo stisnem triger,ljudi umru i sve 5.
Al opet,nebi mi pruzalo zabavu to,jako brzo bi mi dosadilo. Ista stvar je kad gledam gameplay na jutubu od konzole (fps gampleay),to sve izgleda uzasno sporo,svi ko da su pijani. Jer je nespretno.
Gamepad jedino za vožnje i za platformere dobro dodje di treba analogna preciznost. sve ostalo m &k šije debelo
I ja misilim da je blasfemično ovo igrati kao akcijski RPG, iako je Bioware napravio ustupak mlađim igračima koji se na to pale. Ali ne možeš usporediti DA sa, npr., Shadow of Mordor jer je sasvim drugi tip igre. U mordoru možeš kontrolirati kameru pukim pomicanjem miša a u DA moraš držati stisnutu desnu tipku miša i onda vrtiti kameru. Ili kameru možeš vrtiti sa A i D tipkama ali je to jako nespretno riješeno.
Drugo, DA je strateški RPG, a gdje je tu strategija ako kontroliraš samo inkvizitora a ostatak ekipe kontrolira AI? Po meni DA se može igrati samo iz taktičkog pogleda tako da kontroliraš sve u ekipi. Ja isključujem sve biheviore i AI za ekipu jer ne želim da likovi bez veze koriste manu ili staminu i onda kad želiš napraviti kombo ne možeš.
Treće, vezano za spiku o prodaji igara na PC-u, nisam siguran da se još uvijek u statistiku o prodaji igara uključuje i kupnja preko download servisa poput Steama ili Origina pa zato ispada da je prodaja veća na konzolama. Uostalom, ista pravila vrijede za sve tvorce igara koji objavljuju na više platformi pa opet imamo igre koje su kontrolama optimizirane PC-u.
Ali, to je moje mišljenje, neka svatko igra kako želi ali je šteta ovakvu igru igrati kao akcijski RPG. To je kao da kupiš DVD snimač za PC pa ga koristiš za držanje čaša
To je kao da kupiš DVD snimač za PC pa ga koristiš za držanje čaša
Ček, DVD-R nije skraćenica za Drži Vašu Domaću Rakiju?
Treće, vezano za spiku o prodaji igara na PC-u, nisam siguran da se još uvijek u statistiku o prodaji igara uključuje i kupnja preko download servisa poput Steama ili Origina pa zato ispada da je prodaja veća na konzolama. Uostalom, ista pravila vrijede za sve tvorce igara koji objavljuju na više platformi pa opet imamo igre koje su kontrolama optimizirane PC-u.
Ali, to je moje mišljenje, neka svatko igra kako želi ali je šteta ovakvu igru igrati kao akcijski RPG. To je kao da kupiš DVD snimač za PC pa ga koristiš za držanje čaša
Točno, Vgchartz, kao naj-citiraniji izvor prodajnih razultata, ne uključuje digitalne kopije. Ali, i na konzolama se igre prodaju u digitalnom obliku, tako da nije PC jedina platforma koja to omogućuje.
Vezano uz igranje Dragon Age-a akcijski ili strateški, mislim da je pohvalno da je developer omogućio oba načina, tako da ne smatram da je jedan od tih načina bolji a drugi lošiji.
Vi koji igrate sa PS3 gamepadom,moze li se namjestit da ingame pokazuje ps3 kontrole a ne xbox360?
Kakav je komentar na kraj?
S obzirom da sam u par recenzija pročitao da im se kraj nikako nije svidio, meni je iznenađujuće dobar bio. Štoviše, ovo je vjerojatno nakon dugi niza godina igra koja je zavšrila sa "I didn't see that one coming :O"
Ja bih išao toliko daleko pa reko da je ovo nakon Neverwinter Nights, najbolje napisana Bioware igra.
(spoiler stil koristiti za spoilere, lepo prosim)
S nestrpljenjem se očekuje dlc/ekspanzija. :)
Jesi kroz igru obraćao pažnju na crteže u Solasovoj prostoriji u skyholdu?
BTW, kako ste riješili Blackwalla ? Koji scumbag
Vezano uz igranje Dragon Age-a akcijski ili strateški, mislim da je pohvalno da je developer omogućio oba načina, tako da ne smatram da je jedan od tih načina bolji a drugi lošiji.
Bas je nedavno Sony (prije cca 1mj) objavio koliko imaju PS Plus pretplatnika na PS4, cini mi se da ih je bilo oko 7 mil (neka me netko ispravi ako grijesim), a PS4 se prodao trenutno u cca 16 mil primjeraka. Znaci, oko 7+ mil ljudi kupuje digitalne igre, a ostali ocito kupuju/igraju iskljucivo single player igre jer sada moras biti PS Plus pretplatnik kako bi mograo igrati multiplayer (nije kao kod PS3).
S nestrpljenjem se očekuje dlc/ekspanzija. :)
Jesi kroz igru obraćao pažnju na crteže u Solasovoj prostoriji u skyholdu?
BTW, kako ste riješili Blackwalla ? Koji scumbag
Ja sam bio uvjeren da su ti crteži došli u kompletu sa Skyholdom, nisam uopće obraćao panju na njima. Tek sam kasnije na redditu pročitao o njima.
Poslao ga u Wardene nakon što završi inkvizicija.
Meni osobno najteži odabir kroz igru
Cole - human or spirit
Dragon Age nije za svakoga, ne moze je igrati neko ko nema iskustva sa RPG igrama, dok Shadow of Mordor moze. Ja sam naprimjer odigrao nekih 13-14 sati Mordora i ostavio sam, nije da mi je dosadio, ali me nije nista drzalo u igri.
Dok evo DA: Inquisition sam vec odigrao toliko sati za dosta krace vrijeme, jer je ono igra super, ima se sta lootati, uvijek se nesto trazi, dosta questova, koji su onako veoma dobri, variraju od onih najednostavnijih, pa do istrazivanja i slicnih stvari.
DA: Origin nisam presao, odigrao sam nekih mozda 20 sati, ali sam ga igrao prije 2-3 godine i bio mi je malo tezak... Ali to su takticki RPG-ovi, moraju se igrati sa strpljenjem.
The Withcer 2 i Skyrim ne bi komentarisao, super obje igre, Skyrim cini veliki svijet sa dosta razlicitih questova, dok Withcer 2 ima izvrsnu pricu.
Mass Effect - izvrsna akciona RPG igra.