Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.969.689
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dota 2

Kakav predivan buff necroa, ajme što je sad yeben, stalno mane imaš ako ubijaš :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Dota 2
AA-d00d kaže...

Jeb*mu sunce užareno, ja se uopće ne snalazim u toj Doti{#} Nisam nikad igrao LoL ni HoN, nego samo W3 Dotu i to je razlika nebo i zemlja!

Imate li koji savjet za početnika poput mene (nešto kao "Dota2 for dummies")?

Nije for dummies, ali to smo napisali na prošloj stranici :D

I suck at dota 2

Što se dendija tiče. Upravo ono što sam rekao na prošloj strani u vezi pubbanja. Pub nema logike i strategije. To je pub. To što netko ima 0-15 ne znači da je loš, pače, mi u timu koristimo pub za razvijanje skilla s herojima s kojima inače ne igramo, testiranje itema, razvijanje strategije protiv određenog heroja itd. Često završimo sa 3-15, ma i lošijim statsima.

Farm ga je ownao i svaka mu čast. Al niti je dendi odmah loš niti je Farm odmah dendi :D. Al to nije ni poanta. Farm je očito nadprosječan igrač, inače bi nakon 5 minuta imao 0-7, ali tu se vidi važnost teama, što je i Farm rekao - nema pro igranja bez pro teama.

Sorry farm ja nisam čuo za tebe, nisam zadužen za matchmaking u teamu pa neznam puno ljudi osim par s kojima smo se upoznali na cugi.

Dendi je vrhunski igrač od kojeg se može itekako učiti. (primjer: prije nego krene 1vs1 fight na midu - recimo igra akashu protiv nevera - Dendi pojede tango za extra hp regen) Sitnica, no takvih 10 sitnica i eto gg wp.

Luminous i Bbalin su komentirali changelog, al ti komentatori su dosta ograničeni, pa ni sami ne znaju što će se i kako odraziti na igru.. Svako tolko kaže "treba vidjet kako će to izgledat u pro gejmu"..

Bilo bi interesantno kada bi se skupila ekipica s foruma pa da se odigra 5v5. Može i više ljudi pa da se igraju 2 gejma paralelno. Čisto da se vidi skill, pa da se može početnicima reć što i kako itd. Ako imate vremena, sad je vikend, pa neka netko predloži nekakvo vrijeme pa da se krene.

Ima nas dosta u onoj BOLD2 grupi na steamu : http://steamcommunity.com/groups/bold2 (Bug OnLine Dota 2) - čak 51! pa eto tko se nije joinao, sad je prilika.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
13 godina
neaktivan
Dota 2

U 18:00, za 40 minuta?

Windrunner!

1 I'll be there
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Onjegin kaže...

U 18:00, za 40 minuta?

Windrunner!

ako budete vecers tu, doletim, moram sada u goste neke, ali veceras sam tu...

pa ako je netko za...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
Dota 2

PRiključim se i ja, shadow fiend mid ako je moguće.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Dota 2

jonja sf solo mid xaxaaxaxxaaxxa

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ne znam da li ste vidjeli ovaj link, inace ovo je officijalni portal cro-dote: http://www.cro-dota.org/

Vidim ima dosta pocetnika ovdje pa trenutno old school igraci rade akciju na tom forumu "
Cro Dota 2 mentoring", tko hoce neka se registrira na taj forum i prijavi. Decki ce vas dodat na steam acc i pokazat neke osnove i sve sto vas zanima. Evo ovdje imate direktan link http://www.cro-dota.org/forum/index.php?topic=3879.msg32904;topicseen#msg32904

2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Nema ni Ranko pojma {#}

Znam, zato sam te i poslao k njemu {#}

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
AA-d00d kaže...

Nema ni Ranko pojma {#}

Znam, zato sam te i poslao k njemu {#}

Dabogda ti se resetirali svi oni achievementi u DE:HR{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
13 godina
neaktivan
Dota 2

Sramota (moja), još 3 tipa s foruma su tu.

Klik, ako se ne vidi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 22:57 (Onjegin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zapravo ak se ne varam samo si ti s foruma ;)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
odjavljen
Dota 2

Steam ID: ribljacorba

Stara sam škola dote, igram je još od 2006. Sada je igram samo rekrativno, nadprosječan sam igrač. Takmičarskom scenom sam se bavio 2009-2010. Dodajte me pa da probamo koju partiju, po mogućnosti da ste napredniji igrač, sa početnicima ne želim da igram.

Početnici..... Mogu da vas naučim naprednijom dotom, ali za to naplaćujem.

Darko

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Stara sam škola dote, igram je još od 2006. Sada je igram samo rekrativno, nadprosječan sam igrač. Takmičarskom scenom sam se bavio 2009-2010. Dodajte me pa da probamo koju partiju, po mogućnosti da ste napredniji igrač, sa početnicima ne želim da igram.

A cijena je život!

15 godina
DarkoKwon kaže...

Da jer zašto si ti igrao godinama, pa da sad nekom besplatno pokažeš. Mi ostali smo baš kreteni što to ne naplatimo.

Zbilja se nadam da trolaš :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Mali mogu ti pokazati drugi svemir dote ali mi se neda gubit vrijeme na noobare :){#}

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
13 godina
neaktivan
Dota 2

Molim vas dali ima neko dotu2 beta key za mog brata jer mu je rođendan a ja sam se prema njemu cijeli zivot ponasao kao smece i zelim mu nesto barem dobro napravit a to je da nabavim dotu 2 koju jako zeljno zeli .

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
F.A.Q kaže...

Molim vas dali ima neko dotu2 beta key za mog brata jer mu je rođendan a ja sam se prema njemu cijeli zivot ponasao kao smece i zelim mu nesto barem dobro napravit a to je da nabavim dotu 2 koju jako zeljno zeli .

Ne znam baš kako to ide, ali koliko se lako može nabaviti key?

Ja imam dvojicu prijatelja koji bi voljeli igrati sa mnom, ali tek su se ovih dana prijavili i vjerovatno će dugo čekati.

15 godina
F.A.Q kaže...

Hajde dacu ti ja acc, svejedno imam 2. I meni je danas rodjendan. :D

Javi se na pm za podatke.

13 godina
neaktivan

aj cekam te da mi posaljes na PM :)

13 godina
neaktivan
Dota 2

Broodmother.

Nakon desetosatnog iživljavanja sa Night Stalker-om probao sam Broodmother jer sam ljubitelj pauka (i tek sam je ugledao).

Nevjerovatno, na šestom levelu jungle-anje s 20 mini-pauka. Predobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

ima li tko za dotu 2 do jutarnjih sati??

ako ima pm :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imaaaa

15 godina
neaktivan
Dota 2

jedan od boljih match-eva u zadnje vrijeme bez leavera, US east server

ako tho hoce moze me dodati pa da zaigramo koju
https://dotabuff.com/players/105303868 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 2:37 (ton7).

0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

kuac::( bio sam zauzet nesto pa sam tek sada vidio pmove :(

budem vas dodo pa cemo bacit danas tokom dana ili navecer ... odoh sad pajkit

pozdrav

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Onjegin kaže...
F.A.Q kaže...

Ne znam baš kako to ide, ali koliko se lako može nabaviti key?

Ja imam dvojicu prijatelja koji bi voljeli igrati sa mnom, ali tek su se ovih dana prijavili i vjerovatno će dugo čekati.

Imas nabaviti steam gift dota2 sto je puno bolje od keya za 10$.

Evo ti link

The king is back!
16 godina
F.A.Q kaže...

lol nice try

13 godina
protjeran
Dota 2

Add me na stim FarmWithMe ko zeli igrat samnom ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 22:18 (Perceto).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
DarkoKwon kaže...

Da jer zašto si ti igrao godinama, pa da sad nekom besplatno pokažeš. Mi ostali smo baš kreteni što to ne naplatimo.

Zbilja se nadam da trolaš :)

Naravno da trollam :) Šteta što nisu trola ubacili u dotu, pa nemam sa kim trolat :) Al znam igrat, pa me dodajte, sa rusima i početnicima ne igram :)

Darko
14 godina
neaktivan
Dota 2

Ne znam da li je ovo normalno, ali u zadnjih 5-6 igara u svakoj je bio barem jedan leaver. Prošlu igru su se 2 disconnectala u roku od 10 minuta, a jednu igru je frajer uspio krepat 12 puta u 5 minuta i nakon toga leava.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Meshko kaže...

Ne znam da li je ovo normalno, ali u zadnjih 5-6 igara u svakoj je bio barem jedan leaver. Prošlu igru su se 2 disconnectala u roku od 10 minuta, a jednu igru je frajer uspio krepat 12 puta u 5 minuta i nakon toga leava.

Da, često ljudi leave-aju.

Iako ne znam kako je moguće. Meni se računar pregrije, reset-iram ga, uključim Steam pa DotA i opet stignem ući u server.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice