Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.968.731
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2

da umjesto da on prvo uleti s rip tide .. tj damage + low armor za njih on zaustvalja sve... s naga ulti...

treba znat sta koji heroj ima i kako se stacka s kojim.. . isto tako svaki heroj ima svoj counter heroja. tako da ako jednom protiv nekih odigras dobro vec sljedecu te s nekom drugom kombinacijom mogu pregazit ko plitak potok ...

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Nebi baš rekao da je pametno da gledaju dendija i ekipu, šta tu imaju naučit, mislim to je nivo jako visok da bi skužio uopće štra se radi. Nek prati igru nekih svojih kolega ili nek ga doda netko sa frouma tu i radi snjim kao tutor.

Nisam ni rekao da se gleda profiće nego da se pogleda neki radnom pub match malo višeg ranga. Ako ništa drugo nakon toga si bar vidio da nejdeš odmah na početku napadat bazu niti od prve sekunde ne ideš napadat direktno protivničke heroje. Možda primijetiš da se itemi ne kupuju odjednom već se slažu i vidiš što se otprilike kupi na početku. Vidiš da postoje i side shopovi, TP, magare... A sve su to neke osnove koje ljudi koji prvi put igraju ne znaju. Pogotovo ako im nema tko reći.

Pa pod kopiranje nisam mislio da pokušaju odigrati Dendi rubicka (što masa ljudi nakon Internationala radi -.-) već čisto neko osnovno ponašanje na početku i tokom igre. A ne da se kupuju četiri vrste bootsa, uopće se ne levelaju skilovi, zaletava se ko budala pod towere kao da se igra DM u CoDu, trčkara se bez veze cijeli meč po mapi ili se viče da je Huskar OP jer mu Maidenica ništa ne može... Što možda nekome zvuči smiješno ali su to sve stvari koje sam vidio da početnici rade jer ne znaju ni osnovne mehanike igre. A niti će znati dok im netko ne pokaže ili dok negdje ne vide.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 20:59 (ZC_Someone).
15 godina
Dota 2

Predobar ce biti ovaj novi hero.

1 0 hvala 0
13 godina
Hrca24 kaže...

Predobar ce biti ovaj novi hero.

magnus mrcina :)

d4rkd3atH
13 godina
d4rkd3atH kaže...

magnus mrcina :)

Ma de, ulta mu prolazi kroz magic immunity, šta znaci 4 sec disable na carryu, njamiiii {#}

15 godina
ZC_Someone kaže...

Nisam ni rekao da se gleda profiće nego da se pogleda neki radnom pub match malo višeg ranga. Ako ništa drugo nakon toga si bar vidio da nejdeš odmah na početku napadat bazu niti od prve sekunde ne ideš napadat direktno protivničke heroje. Možda primijetiš da se itemi ne kupuju odjednom već se slažu i vidiš što se otprilike kupi na početku. Vidiš da postoje i side shopovi, TP, magare... A sve su to neke osnove koje ljudi koji prvi put igraju ne znaju. Pogotovo ako im nema tko reći.

Pa pod kopiranje nisam mislio da pokušaju odigrati Dendi rubicka (što masa ljudi nakon Internationala radi -.-) već čisto neko osnovno ponašanje na početku i tokom igre. A ne da se kupuju četiri vrste bootsa, uopće se ne levelaju skilovi, zaletava se ko budala pod towere kao da se igra DM u CoDu, trčkara se bez veze cijeli meč po mapi ili se viče da je Huskar OP jer mu Maidenica ništa ne može... Što možda nekome zvuči smiješno ali su to sve stvari koje sam vidio da početnici rade jer ne znaju ni osnovne mehanike igre. A niti će znati dok im netko ne pokaže ili dok negdje ne vide.

Ma razumijem te što hoćeš reći i slažem se, treba gledat neki random match, ali opet rađe nek gleda tebe ili nekog drugog da pohvata osnove, pritom ne kažem da si ti loš, ali više će naučit od tebe, mene ili bilo kog igrača koji zna što radi nego nekog dendija koji je neuhvatiljiv okom :).

ugl. mislimo isto samo smo nismo shvatili, +1 za post.

Perceto kaže...

evo fila vidim da si ti jako skiled pa mi ti objasni sta tako komplicirano rade "dendi i ekipa".. zasto nebi naucio kako pravilno suportat i lasthitat ? kako odigrat oflane da neumre 50 puta..

Balavac ajde od.yebi više dosadan si i naporan. da si tako dobar nebi drkao po forumu već igrao sa dendijem i ekipom.
Kad si tako uber pro onda dodaj dečka i pokaži mu kako se igra, a ne prosipevat pamet po forumu, balonja yedan.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 21:30 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Sta ti mislis da je taj Dendi neki Bog? :D Evo ti Dendia igra je shadow fienda ovaj game a ja sam bio Tinker https://dotabuff.com/matches/30817785 pogledaj game kako se pisa mid po Dendiu.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

ovo nece na dobro marko je poceo da daje ripleje

0 0 hvala 0
15 godina
FarmWithMeee kaže...

Sta ti mislis da je taj Dendi neki Bog? :D Evo ti Dendia igra je shadow fienda ovaj game a ja sam bio Tinker https://dotabuff.com/matches/30817785 pogledaj game kako se pisa mid po Dendiu.

Ne mislim, ali dendi, sine moje ima tisuće i tisuće fanova te je praktički na krovu svijeta sa svojom ekipom. A di si ti? doma u zamračenoj sobici i dereš se u mikrofon na svoje suigrače koji nisu dobro wardali?

Ajde ajde ako si tako sretan i to ti je život, onda samo deri :)

gg wp

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran
Dota 2

imam jedan dobar savjet za pocetnike koji zele naucit igrat dotu evo vam link poskidajte ripleje i uzivajte u skilu 

https://dotabuff.com/players/95313281

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
FarmWithMeee kaže...

Ne mislim, ali dendi, sine moje ima tisuće i tisuće fanova te je praktički na krovu svijeta sa svojom ekipom. A di si ti? doma u zamračenoj sobici i dereš se u mikrofon na svoje suigrače koji nisu dobro wardali?

gg wp

Ako jedan tvoj kolega sa foruma pobjedi dendija(halo? Navi dendija... ) na midu, osim vrijedjanja da je u maloj sobici mogao si da napises svaka cast. Sto je i zasluzeno.

FarmWithMe trebao bi da neke lige krenes da igras, ili joindota Open.

15 godina
neaktivan

dobro oni igraju.. samo što su oni osim toga jako dobro uigrani i znaju sto svako od njih mora radit.. dok tu u pubovima s4 lika koja prvi put vidis probaj nesto organizirat :D

17 godina
neaktivan
Dota 2

Btw. ako netko nije primijetio današnji patch uz novog heroja donosi i jako puno drugih promjena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Kad ce brada vise ubaciti, fali mi neki uber tenk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
FarmWithMeee kaže...

gg wp

Jbg da ja imam vremena igrat 15 sati dote 2 na dan i da me placaju za to bila bi druga prica :D. A ako ne znas za mene onda ocito nisi imao uvid u dotu 1 pro scenu. A sto se tice dote 2 nisam mogao da je igram, do prije par dana igra sam na rezoluciji 700*500 i cesto me dropalo iz gameova. Tako da sam upravo skupio ekipu i pocet cemo da igramo pomalo, mozda u skorije vrijeme i vidis hrvatsku zastavu na nekom turniru :D

17 godina
ZC_Someone kaže...

Btw. ako netko nije primijetio današnji patch uz novog heroja donosi i jako puno drugih promjena.

Update 6.75 je izisao neki dan, mozda 4-5 dana. 

Imas na youtube snimke LD i Purge objasnjavaju sve promjene, ako ti se ne da citati :D 

Jedva cekam da dodem kuci da isprobam novu mrcinu :), takoder cekam da ubace i Terrorblade-a...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan

Al je tek danas (tj. jučer navečer) došao u Dotu 2 :)

13 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

Svaka čast! Držim fige da dobijemo još kojeg Hrvata na Pro sceni. Je li Dominik Stipic (Lacoste) jedini za sada?

13 godina
neaktivan
Dota 2

Imas Mitcha i MInitita, ali nisu ni u jednom klanu trenutno.

0 0 hvala 0
15 godina
FarmWithMeee kaže...
fila2208 kaže...

Jbg da ja imam vremena igrat 15 sati dote 2 na dan i da me placaju za to bila bi druga prica :D. A ako ne znas za mene onda ocito nisi imao uvid u dotu 1 pro scenu. A sto se tice dote 2 nisam mogao da je igram, do prije par dana igra sam na rezoluciji 700*500 i cesto me dropalo iz gameova. Tako da sam upravo skupio ekipu i pocet cemo da igramo pomalo, mozda u skorije vrijeme i vidis hrvatsku zastavu na nekom turniru :D

Jebiga stari forumi su prepuni wannabe klinaca. Znam za dota1 scenu i čuo za tebe ali mislio sam da si neki klon pravog.

Želim ti sreću sa time i svaka čast onda. Dendija sam spomenuo u kontekstu kao pro igrača, možeš odabrati kojeg oćeš trentuno igrača na vrhu umjesto njega, on je bio sam usporedba.

Sretno i sry na uvredama, jer velim, forum je mjesto di se okupljaju razni kreteni koji glume nekoga ili kopiraju, i šta da ja onda znam :)

p.s. svaka čast na iskazanom znanju sa tinkerom, ali da je obrnuto, dakle ti sf a  on tinker, misliš da bi bilo tako? Mislim sf baš nije neka kontra tinkeru, tinker nije normalan.

ali gg wp

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 13:38 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Dota 2

Fila malo smanji sa postovima odgovaras na svaki, nemoj se ljutiti ali ne mozes sve znati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
1337Raptor kaže...

Fila malo smanji sa postovima odgovaras na svaki, nemoj se ljutiti ali ne mozes sve znati.

Ti si mod ili admin? Ako me netko citira i proziva, moja sloboda je da odgovorim na njega kako ja želim. Nikad nisam rekao da sve znam, rekao sam da sam casual player. I sve je počelo iz gluposti, jer sam rekao da ne gleda nekto tko je prvi put dotu upalio, da ne specta dendija i pro gejmove di se rade čuda,već gleda casual mečeve da nauči neke osnove. Onda me tu prozvao dečko koji je dendija ubio mid i super, eto svaka mu čast, problem riješen. ne vidim di to ima veze sa tobom, imaš ignore button pa me makneš, hvala.

13 godina
goodye kaže...
ZC_Someone kaže...

Imas na youtube snimke LD i Purge objasnjavaju sve promjene, ako ti se ne da citati :D 

Jedva cekam da dodem kuci da isprobam novu mrcinu :), takoder cekam da ubace i Terrorblade-a...

Iskreno, pocnem dobijat alergiju kad oni i slicni im pocnu davati "insight" na igru... bez uvrede...

Više volim kad mi puppey i synderen komentiraju promjene te njihov utjecaj na metu part 1 i part 2 {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 14:47 (chipina).
17 godina
chipina kaže...
goodye kaže...
ZC_Someone kaže...

Iskreno, pocnem dobijat alergiju kad oni i slicni im pocnu davati "insight" na igru... bez uvrede...

Više volim kad mi puppey i synderen komentiraju promjene te njihov utjecaj na metu part 1 i part 2 {#}

Svakom svoje :)

Osobno ne volim LD, malo je dosadan, ali Purge mi je drag, pogledao sam skoro sve njegove uploadane igre, i u svakoj mozes nesto nauciti, jer uvijek objasnjava svoje postupke. Malo jest napuhan kad igra, ali ...

Daleko da nije dobo poslusai ovu dvojicu, ali kazem svakom svoje, lakse mi je pogledati game Purgea od 45 min nego 2-3 sata kako puppey prica ;)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan
Dota 2

Jeb*mu sunce užareno, ja se uopće ne snalazim u toj Doti{#} Nisam nikad igrao LoL ni HoN, nego samo W3 Dotu i to je razlika nebo i zemlja!

Imate li koji savjet za početnika poput mene (nešto kao "Dota2 for dummies")?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

Jeb*mu sunce užareno, ja se uopće ne snalazim u toj Doti{#} Nisam nikad igrao LoL ni HoN, nego samo W3 Dotu i to je razlika nebo i zemlja!

Ako hoces mozemo baciti koju sa botovima, da vidis kako ide, samo da osposobim mikrofon ;)

17 godina
neaktivan
goodye kaže...
AA-d00d kaže...

Ako hoces mozemo baciti koju sa botovima, da vidis kako ide, samo da osposobim mikrofon ;)

Hvala ali trenutno sam bez headseta, ali ovaj tjedan bi konačno to trebao riješiti. :)

U međuvremenu; da li se taj co-op može igrati samo sa botovima ili baš trebaju u igri biti 2 "živa" igrača?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 15:53 (AA-d00d).
17 godina
Dota 2

Ne trebaju 2, mozes sam protiv botova.

Mozes to pogledati, cisto da vidis sta trebas raditi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 15:56 (goodye).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Obrati se Ranku za pomoć. I ne zaboravi napomenuti da sam te ja poslao :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 16:27 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Obrati se Ranku za pomoć. I ne zaboravi napomenuti da sam te ja poslao :D

Nema ni Ranko pojma {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice