Dota 2

poruka: 8.950
|
čitano: 2.188.332
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2

:) a zeus.. kakav suport . to je carry bar tako tvrdi jedan rus.. :D

to je tvrdio citav game.. i naravno popusili smo.. jer na kraju smo imali oko 50 - 30 omjer za nas  s tim da je zeus ima oko30-35kilova - možda čak i više

naravno lik ceka izvan fighta i ulti korisiti samo za steal..  i jos ima refresher... ostatak team-a gine a on steala killove .

i nakraju gubimo jer je smo svi underfarmani, nemamo itema a  on njih nemože sam zaustavit kad su nam upali u bazu..,,

14 godina
protjeran
Dota 2

sd mod posebno napravljen za serbian dota room 3 i bosna 2

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Dota 2

fila 5v5 u acc?

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Dota 2

1 0 hvala 0
15 godina
chipina kaže...

hmmm inace, moja intencija je bila obrana tvog stava gore navedenog posta, jer su se našla ona dvojica "nepamtnih" kritizirat, pa san prokomentira zasto si otprilike u pravu...

trenutacno se osjecam ko  {#}

Ajde hvala ti. Nisam ni želio da rasprava počne uopće oko toga što je zeus, samo sam naveo jedan primjer. Ja kad ga igram, samo supportam snjim, drukčije ne znam :)

Btw šta je ovom liku, pa daj oladi idi nađi neke klince i igrajte se 5v5 u barbike ili action mane ajde.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Dota 2

Nevermind, sad mi je sve jasno.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 2:52 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

Nevjerovatno kako je predobra igra.

Dobio sam betu iako nisam imao apsolutno nikakvog iskustva u jedinici, ali ovo. Jednostavno želim igrati još i još i još i još.

Okupi li se ikad ekipica s BUG-a na partijicama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Je li ovo izaslo iz bete? Postalo F2P?

Za koliko se moze prodati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Nije izašlo, u beti je još uvijek. Možeš kupiti Dotu za 50-150kn ovisno o uvjetima. Ako baš kupuješ pozivnicu, ona ti je cca 100kn.. A inače ti je najisplativije ako već kupuješ, kupiti baš SLUŽBENI invite koji košta 25E, ali uključuje pozivnicu + 1, znači dvoje ljudi može igrati + neki (set) item(a). Nađi još nekoga i kupite si to, svaki 80kn i bok ;)

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Okupi li se ikad ekipica s BUG-a na partijicama?

Ne. Zašto? Evo arxi je najbolje rekao.

Arxi kaže...

Zalite se na community a i sami se ne mozete sporazumjeti na vlastitom forumu. Pa rusi su predobri za razliku od vas klincadije sa bug.hr foruma koja nema osnovnih manira.

. (točka)

Treba odvojiti igranje u timu s pub igranjem. To su gotovo dve zasebne igre koje nemaju nikakvih sličnosti.

Tu ste spominjali Zeusa, nije ni jedan heroj problem, a i Zeus može biti carry bez obzira na to što ga nitko normalan neće pickat, kamoli igrat ko carrya (mada smo jednom pickali zeusa ko carrija, gg im je bio u 10 minuta, imao sam nekih 22-0). Možeš složiti pick koji će dopustiti zeusu da bude 3 levela iznad svih pa da iznuka protivnike, al onda patija mora završiti u 15 minuta. To je moguće u partiji gdje druga strana picka -random bez ikakvog smisla. Kad si u teamu, protivnik realno nema šanse ako i oni nisu u teamu.

Al to i je fora. Kad se igra team vs team ima beskonačno mnogo situacija i strategija (5 man necro FTW!! MYM vs Fnatic).

To je sve đaba u pubovima, nema to ni glavu ni rep. Glupo je onda nekom sra*t što igra pit lorda sa butterflyem ili kristal s sange&yashom.

Pazi, kad igramo tako u pubbovima, dakle nas 5 u teamu, oni nesretnici preko nam se isprva smiju jer radimo debilne buildove, i onda ih izownamo ko majmune. Tipa weaver nam je jucer igro s dagonom?! i arcan bootsima. Frajer je maxo swarmove i sukuchi, bez ultija bez ičeg, al je cijeli njihov team u svakom fightu imao -10 armora. Ja sam igro disruptora, imali smo još dark seera, tehije i sand kinga. Teamwipe u 5 sekundi. Vacum, kinetic field, swarm, static storm(ulti od disruptora) mina, sk stun ult.. Itemi su bili totalno nebitni. Na lvl 6 nam nisu mogli ništa.

Svi smo imali arkanice (urna, stick, meka, jango) i spamaj brate kolko oš. Iako wiver nije imao više od 600 hp-a, frajer nije ni ulazio u fight. Baci swormove kad treba, i onda kad su svi pod stunom/silencom može uletiti. Ali možeš si dozvoliti takav pick kada znaš koji suigrač pozna kojeg heroja. U pubu to neznaš.

Zato kad igrate pub, igraj što hočeš i kako hočeš. U pubu nema strategija i logike.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
13 godina
neaktivan
Dota 2

Prodam ti ja acc za 100kn ima odigrano oko 50ak gejmova, win rate je 55%. Sto se tice Dote 2 svaki heroj je jak na svoj nacin, znaci nema slabih heroja. Zeus je jedan od jacih heroja na midu i early-mid game heroj. Znaci puno vise ce Zeus napraviti u tom periodu nego neki Invoker koji treba lvl ili Lycan koji ce farmat 40 minuta u sumi {#}. Svaki heroj ima svoj unikatan item build sa kojim ce doprinijeti najvise. Zeus nemoze biti suport heroj jer kao support je beskoristan, nema stun slow niti lane control kojim bi pomogao caryu na lejnu da farmuje. Zeusu je potreban lvl jer je late game beskoristan osim ako nemas veliku prednost u goldima i lvlu nad protivnicima. Suport heroji su najcese heroji sa stunom i koji ne trebaju puno farme da bi imali utjecaj na igru, kao npr. Vengeful Spirit: ima stun koji je dobar za gankove i auru za late game te swap gdje moze u 60-u minutu swapat njihovog carrya medu vasih 4 i tim potezom dobiti game. Ovo je bio jedan primjer neda mi se vise pisati :D. Svaki heroj je jak na svoj nacin, a na tebi je da ga znas iskoristit na najbolji nacin u gameu.

1 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

ajme kako su me silovali sad blood seeker i nyx, ja imao liona. Forisiram da naučim te supportere.

Ovaj mi prasne onu krv ja holdam, dođe nyx i završi me. e plakao sam kako sam ljut bio :(

na kraju 3-11-13 i veli mi jedan kolega dobro je fila...dobro je da p.izdu materinu, više sam mrtav bio nego živ....ali to je dota .)))

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Uzmes si tp i kad te seeker ulta tpaj se u bazu sto je brze moguce :D i ne smijes hodati btw kad te seeker ulta.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

Uzmes si tp i kad te seeker ulta tpaj se u bazu sto je brze moguce :D i ne smijes hodati btw kad te seeker ulta.

Nyx ga samo stuna i cancela mu tp.

15 godina
Dota 2

Ma vraga, nyx me dovrši jer ostanem sa strane. Holdam se i bacim meku i wand i ok reko ajde nije mi ništa. I nyx se samo stvori dum ode ja, ali dobro riješe ga moji. Na kraju je nyx imao 6-17 lol. gazili su ga moji a on je mene :)

ugl. težak je lion za igrat, jako je papirnat :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Nisam neki strucnjak, ali igra je odlicna tj. bolja od svega sto sam vidio HoN, LoL i ostala s*anja.

Zivciraju me jedino igraci koji krenu igrati i onda se disconnectaju, no takvih je uvijek bilo i uvijek biti... 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
15 godina
rebelsy kaže...

Nisam neki strucnjak, ali igra je odlicna tj. bolja od svega sto sam vidio HoN, LoL i ostala s*anja.

Zivciraju me jedino igraci koji krenu igrati i onda se disconnectaju, no takvih je uvijek bilo i uvijek biti... 

Ma taj problem je sada gotovo zamro koliko je bio aktualan u Doti 1. Doduše na Dotalicisousu se nije moglo leaveat bez kazne, ali ovdje nije toliko često leavanje mora se priznati... Da se mene pita, kazne bi trebale biti brutalnije..

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
16 godina
neaktivan
Dota 2

U doti 1 je bilo katastrofa šta se tiće leavera.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Jonja kaže...

U doti 1 je bilo katastrofa šta se tiće leavera.

e zato na gareni u cro 1 smo igrali samo mi known igrači i znalo se da neće bit livanja...a ne u serb 2

d4rkd3atH
16 godina
neaktivan
Dota 2

Zna li tko otprilikativni ili možda odokativni release date?

Igra me jako zainteresirala.

Hvala.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Krenuo igrat dns, igra je predobra... samo me jedno zanima zast nemogu igrat tutorial? i to za dotu, ispunio neku anketu jos 16.8 i sad danas malo gledam na steamu i vidim da mi dosla dota2, reko da instaliram i pocnem igrati a ono own sa phantom assassin il tak nest, uglavnom zenski lik, zakon je... znaci ja sad imam full igru ili? ima li igra smart cast kao sto ima u lolu? 

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Toxic1337 kaže...

Krenuo igrat dns, igra je predobra... samo me jedno zanima zast nemogu igrat tutorial? i to za dotu, ispunio neku anketu jos 16.8 i sad danas malo gledam na steamu i vidim da mi dosla dota2, reko da instaliram i pocnem igrati a ono own sa phantom assassin il tak nest, uglavnom zenski lik, zakon je... znaci ja sad imam full igru ili? ima li igra smart cast kao sto ima u lolu? 

imas cijelu igru :D i nema jos tutoriala za dotu 2...valjda će bit kad izađe igra

d4rkd3atH
13 godina
neaktivan

Ne zna nitko, ali ostalo je jos 20-ak heroja da se ubaci u dotu 2 sa dote 1, znaci po nekim mojim procjenama pocetkom iduce godine bi trebala izaci full. Biti ce tutoriali kad izadje full igrica, ali imas na youtubeu dosta tutoriala za pocetnike dote ili dote 2 ( isto ti je ) i za heroje kako igrati kojeg heroja. I da bacim jos jednu malu usporedbu na LoL gdje je prosjecna starost igraca od 15 do 18 godina, a u Doti 2 od 21-24 godine tako da se svi oni sta pricaju i usporeduju community od Lola i Dote 2 mogu da se poklope. Jedini je problem kad pocnete igrat Dotu 2 matchmaking vas stavlja u isti game sa debilima, liverima i noobovima. Ja imam preko 1200 gameova i u zadnja 4 mjeseca nisam dozivio da mi je netko namjerno rage quita iz gamea radi igre i ruse koje ja dobijem u gameu su najcesce pro igraci tako da ne znam kako vam je sa tim rusima, vidim da mnogi se zale :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 0:43 (FarmWithMeee).
13 godina
neaktivan

dabl post sry

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 0:43 (FarmWithMeee).
15 godina
neaktivan
Dota 2

Jel netko za neku brzu partiju ?

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Dota 2

pa normalno da dobijes pro igrace kad si ti isto pro igrac

0 0 hvala 0
15 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Jel netko za neku brzu partiju ?

daj yebemu kad sam online i u igri daj se javi, odigrat ćeš sa nama

15 godina
neaktivan
Dota 2

Ajdee ajdee možee :)) Malo manje igram igre općenito ali za koju Dotu ću uvijek naći vremena!

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ma vraga, nyx me dovrši jer ostanem sa strane. Holdam se i bacim meku i wand i ok reko ajde nije mi ništa. I nyx se samo stvori dum ode ja, ali dobro riješe ga moji. Na kraju je nyx imao 6-17 lol. gazili su ga moji a on je mene :)

ugl. težak je lion za igrat, jako je papirnat :)

hehe, ja imam isti problem ali samo sa carryem :D

Nikako na zelenu granu, naucio na support i jeb ga, nikako se sada odviknuti od sup. uloge.

Lion je odlican heroj, ima stun, ima ono da te u kokos pretvori, i kad te s prstom obradi, uff...

Nema loseg, sve zavisi kako dobro znas heroja, recimo Earthshaker i Omniknight, ni jedan ni drugi nista posebno, ali evo ti klip moje igre neki dan ;)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan
Dota 2

aj ekipa ak ste za koju partiju slobodno me add-ate 
Teo_Cro 

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice