Kao da mene boli qurac za statistike i pobjede, pa nisam nolifer tryhard ko ti. Sigurno se dereš na publicu na ove svoje kad ideš sam pa pogineš pa su svi drugi krivi jer si ti car.
Ajde ajde pusti nas normalne na miru i drži se svojih navi style killera i opa dendi style.

Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka

. Svaki heroj ima svoj unikatan item build sa kojim ce doprinijeti najvise. Zeus nemoze biti suport heroj jer kao support je beskoristan, nema stun slow niti lane control kojim bi pomogao caryu na lejnu da farmuje. Zeusu je potreban lvl jer je late game beskoristan osim ako nemas veliku prednost u goldima i lvlu nad protivnicima. Suport heroji su najcese heroji sa stunom i koji ne trebaju puno farme da bi imali utjecaj na igru, kao npr. Vengeful Spirit: ima stun koji je dobar za gankove i auru za late game te swap gdje moze u 60-u minutu swapat njihovog carrya medu vasih 4 i tim potezom dobiti game. Ovo je bio jedan primjer neda mi se vise pisati :D. Svaki heroj je jak na svoj nacin, a na tebi je da ga znas iskoristit na najbolji nacin u gameu.