Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.973.913
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Dota 2
fanaticni gejmer kaže...

Igram ka da nemam ruke ALI bas svaku igru uniste troll warlord, axe ili jugger. Idem ih probat da mi svi hebu m***

git gud

Say hello to my little friend
12 godina
neaktivan
Dota 2

Ako netko ima vremena, trenutno se igra 3h dugi game između C9 i SFZ http://www.twitch.tv/dotastarladder_en

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Ratohnhake:ton kaže...

Ako netko ima vremena, trenutno se igra 3h dugi game između C9 i SFZ http://www.twitch.tv/dotastarladder_en

pa ja ne vjerujem, gledao sam do 45. min i rekoh, ovo ce c9 zavristi ubrzo jer je EE vec poceo snowballat.. i onda ovo vidim xD

12 godina
neaktivan
zzZZzz kaže...

pa ja ne vjerujem, gledao sam do 45. min i rekoh, ovo ce c9 zavristi ubrzo jer je EE vec poceo snowballat.. i onda ovo vidim xD

SFZ dobio, nista idemo u game 3 :D hahahahaha

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
17 godina
zzZZzz kaže...

SFZ dobio, nista idemo u game 3 :D hahahahaha

hahah ovaj car od castera pusta "two steps from hell" kad god su se zalijetali na anciente... hahah koji show 

12 godina
neaktivan
Dota 2

Na sluzbenom forumu cu sigurno dobit ban, nikad ponosniji sto se tice dote. Nisam stedio roditelje, bake, djedove, sestre, zene i djecu. Smradovi u igri, prdekani nisu ni srednji skolu zavrsili i oni ce meni ic pametovat i psovat svaki game. 

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Na sluzbenom forumu cu sigurno dobit ban, nikad ponosniji sto se tice dote. Nisam stedio roditelje, bake, djedove, sestre, zene i djecu. Smradovi u igri, prdekani nisu ni srednji skolu zavrsili i oni ce meni ic pametovat i psovat svaki game. 

A da ostaviš dječje video igrice djeci?

Vjerujem da tvoja žena i djeca, a možda i faks ili posao trebaju malo više pažnje. To jest, ako nisi no-lifer...

17 godina
fanaticni gejmer kaže...

zato postoji  mute i igraš mirno i bezbrižno bez rejdžanja i flejmanja :)

12 godina
neaktivan
zzZZzz kaže...

mute i ignore player, no dok sam u srcu igre ne obracam paznju.

@onjegin

ma nisam ja sad neki idiot koji glumi tu nekog frajera od 28 god., no ima u igri i djece od 8 god. pa do "onih" od 45. netreba se niko vrijedjat kad mu se kaze da je balavac, ili kad vidis nekog od 50 godin i reces mu da ode cuvat unucad 

play2much
17 godina
fanaticni gejmer kaže...
zzZZzz kaže...

mute i ignore player, no dok sam u srcu igre ne obracam paznju.

@onjegin

ma nisam ja sad neki idiot koji glumi tu nekog frajera od 28 god., no ima u igri i djece od 8 god. pa do "onih" od 45. netreba se niko vrijedjat kad mu se kaze da je balavac, ili kad vidis nekog od 50 godin i reces mu da ode cuvat unucad 

Haha, ma ja sam totalno zaboravio da dotu igraju i djeca, sve ono racunas da su to momci ili ljudi, ono 20+, i onda ti se pocme derati na mikrofon balavac od 7-8 godina da si ti njubara zato sto ga supportas a on ne zna igrati carry kojeg je pickao... smjesno i zalsono u isto vrijeme. U zadnje vrijeme cesto igram all random, nekako mi bude lakse kada izgubim, tjesim se ono ne znaju ljudi igrati tog heroja, jer kada igram all pick i onda vidim da netko picka nekog heroja a nema pojma kako taj isti "radi" to nikako ne mogu shvatiti.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
Dota 2

#DEAD 

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
hari85 kaže...

#DEAD 

Pogleda sam par njegovih stream, i po meni je on kreten koji se samo dere i vice omg omg. cemu tolika popularnost, notail je za njega licnost.

play2much
16 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
hari85 kaže...

#DEAD 

Pogleda sam par njegovih stream, i po meni je on kreten koji se samo dere i vice omg omg. cemu tolika popularnost, notail je za njega licnost.

Zanimljivo je za djecu od 8-16 godina.. Po meni S4 ima najbolji stream i najbolje igra.. Ostali streamovi su čista glupost..

14 godina
Dota 2

Synderen ima dobar stream.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Wagamama.

Lik je imo pozitivni winrate s Techiesom u 7k+ MMR-u.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Draskyl isto ima solidne streamove, cesto igra sa wagom

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

EE i RTZ su jedini kvalitetni streameri.

Envy zbog muzike, a RTZ zbog skilla.

Moj PC  
0 2 hvala 1
15 godina

Igram u zadnje vrijeme Pudgea, najveći problem mi je kad sam na midu protiv Storm Spirita... Savjeti?

12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

EE i RTZ su jedini kvalitetni streameri.

Envy zbog muzike, a RTZ zbog skilla.

Sto fali RTZ muzici? Kad krene s Juicy J? :D

12 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Igram u zadnje vrijeme Pudgea, najveći problem mi je kad sam na midu protiv Storm Spirita... Savjeti?

Igra sam dosta u proslosti pudga i shvatio sam koliko je zapravo los. Popularnost je steka uglavnom zbog dednija..

Ne samo da ce te ss izdominirat, tu su jos clock, naix, OD, silincer, qop i jos puno njih koje pudgu zagorcavaju zivot.

Ako bas zelis, obrati poznornost na njegovu manu (koliko cesto trosi spells) i osvajaj sto vise runa. Ako ti support u timu ne kupi ward, onda kupi sam.

play2much
15 godina
fanaticni gejmer kaže...

Igra sam dosta u proslosti pudga i shvatio sam koliko je zapravo los. Popularnost je steka uglavnom zbog dednija..

Ne samo da ce te ss izdominirat, tu su jos clock, naix, OD, silincer, qop i jos puno njih koje pudgu zagorcavaju zivot.

Ako bas zelis, obrati poznornost na njegovu manu (koliko cesto trosi spells) i osvajaj sto vise runa. Ako ti support u timu ne kupi ward, onda kupi sam.

Najgore mi je early farm... kill je lako dobit, ali farm je težak, ako ne i nemoguć na početku.

15 godina
1.Lovac kaže...
fanaticni gejmer kaže...
 Najgore mi je early farm... kill je lako dobit, ali farm je težak, ako ne i nemoguć na početku.

leveli > gold

16 godina
Dota 2

Nije Pudge loš, samo ga 98% igrača igra loše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4ucker kaže...

Nije Pudge loš, samo ga 98% igrača igra loše.

Zato ga i vježbam, nisam baš bio veliki fan pudga, čak obožavam ić mid sa sniperom protiv njega i izgubia sam možda 2 od 15 gameova. Ali trebaš igrat lika da ga znaš dobro counterat.
Inače QoP mid vs Pudgea je meni isto odličan counter.

13 godina
Dota 2

Inace, ward je najbolji counter pudgu na mid 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Pudge je bolestan heroj.. Neznam postoji li heroj s kojim je lakse ownat nabove, jedan od najvecih snowball heroja.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Pudge je bolestan heroj.. Neznam postoji li heroj s kojim je lakse ownat nabove, jedan od najvecih snowball heroja.

Za pub da, a tko ga koristi vise u prof. mecevima? 

play2much
10 godina
fanaticni gejmer kaže...
Jonja kaže...

Pa da, napiao je za nabove.. sumnjam da ih ima u pro sceni

A i u ovom topicu sumnjam da je koji "pro"..

11 godina
neaktivan
Dota 2

Ima netko da bi bacio partiju? TS imam rijesen tako da to nije problem.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
Jonja kaže...

Dendi 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice