Best move on tournament: Kad je ES izaša iz igre. Mislim da je on igra protiv botova samo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hahahah :D
Kaj nije sniper prvi livo?
Prvo je ovaj reka gg nakon 15 min, pa su on on i sniper zajedno izasli. Ali esu su prodali iteme, a sniperu nisu mogli :D
Ali dosa je igrat na turniru, farma je 25 min jungle, nije bija ni u jednom fightu i onda izađe.
Opet ja spamam, al jbg sta je tu je.
Poceo GRAND FINALE turnira.
strim: http://www.twitch.tv/best_person_around
EDIT: Ultimativni pobjednik turnira je tim: sick + 4 gg wp
Rookie traži neku ekipicu za igranje...ak vam se hala malo da potrosimo vrijeme javite se privatnom porukom...
Osječam se... neugodno...
Dva posta za redom (ughh, bljuv), nego da pređem na stvar.
Pošto je ovaj prvi turnir bio prepopularan i predobar odmah ide novi:
Da ne duljim Sve je pojašnjeno opet na postu ovdje.
Već ako organizirate, možda da ustupite s crohqom ?
Staviti bolje nagrade, veća zainteresiranost i više ljudi za pripremu samog turnira ?
Jeste gledali NaVi vs HR?
NaVi izgleda ko random stack, ja jednostavno nemogu vjerovat da ovako loše odluke mogu donosit igrači ovakvog kalibra, jednostavno nevjerovatno
http://dev.dota2.com/showthread.php?t=107817&page=16985&p=1218412#post1218412
6.84 dolazi krajem mjeseca ( starladder zavrsava 26.4)
http://dev.dota2.com/showthread.php?t=107817&page=16985&p=1218412#post1218412
6.84 dolazi krajem mjeseca ( starladder zavrsava 26.4)
Huskar, Dazzle new meta. roflolmaomfg
poZz ljudi mijenjam setove koji mi bas i ne trebaju i nisu tradable za neke iteme ili nesto koji su tradable ili za invokerove iteme nebitno jel su tradable ili ne.
weawer- ember tipped carapace set
- armored exoskeleton set
shadow shaman- the mysterious vagabond set
dp- witch of the outlands set
abadon- compendium rider of avarice
cm- frostiron sorceress set
riki- implements of the tahlin watch set
dark seer- the seers command set
ogre- ancestral luck set
mirana- garments of the nightsilver sentinel
i imam mount za bata- bessy the batmeleon
poZz ljudi mijenjam setove koji mi bas i ne trebaju i nisu tradableza neke iteme ili nesto koji su tradable ili za invokerove iteme nebitno jel su tradable ili ne.
poZz ljudi mijenjam setove koji mi bas i ne trebaju i nisu tradableza neke iteme ili nesto koji su tradable ili za invokerove iteme nebitno jel su tradable ili ne.
Moze se giftati jednom :)
NaVi izgleda ko random stack, ja jednostavno nemogu vjerovat da ovako loše odluke mogu donosit igrači ovakvog kalibra, jednostavno nevjerovatno
Pa tako izgleda odkad je prosao ti2 -_-
Jes stari, ali u ovom trećem gameu protiv Hellraisera, ako si gledo 2-3 puta su odabrali mlatit se s njima kad su doslovno bili van pozicije svi. Mene to čudi jer sad kad se artstyle vratio zar nebi po pitanju teamworka i odluka trebali bit bolji? Neznam ustvari, možda artstyle ne vodi glavnu riječ uopće?
Jes stari, ali u ovom trećem gameu protiv Hellraisera, ako si gledo 2-3 puta su odabrali mlatit se s njima kad su doslovno bili van pozicije svi. Mene to čudi jer sad kad se artstyle vratio zar nebi po pitanju teamworka i odluka trebali bit bolji? Neznam ustvari, možda artstyle ne vodi glavnu riječ uopće?
artstyle je kapetan i drafter, tako da definitivno vodi glavnu riječ. Ali dobro ne mogu instantly biti na vrhu cim se artstyle i funn1k vrate, daj im vremena da se uvjezbaju malo i sve, a mozda se i njima gadi ova meta vise :D
artystyle nikad nije ni igrao puno dotu 2, igro sam vs njega u pabu desetak puta i decko je zesci trash player. On ako vodi callove ingame navi moze da pusi kurcinu. Sonneiko je jeben igrac, hvost jebeno odigra lane i onda throwa svaki pab ko i svaki njihov cw game, dendi vise nije sto je nekad bio ocito i on stari, funniq je dobar al sa offlanea nece nista da uradi. Eto vam kratak rezime njihovih igraca. Uglavnom Artystyle je jako los igrac usporedio bih ga sa nekim 5k mmr igracem.
A ne znam sta ocekujete od igraca, pa Dendi ima 25 godina, ljudi previse je to, malo jest smjesno, ali recimo jedan Sumail ima 17, jel vi kuzite kolka je to razlika, refleksi su cudo.
Kao fan IG mogu reci da mi je drago da su se malo "vratili" u igru. Gledao sam par zadnjih meceva, iako su imali nekih losih trenutaka, ima opet ono nesto.
A ne znam sta ocekujete od igraca, pa Dendi ima 25 godina, ljudi previse je to, malo jest smjesno, ali recimo jedan Sumail ima 17, jel vi kuzite kolka je to razlika, refleksi su cudo.
Kao fan IG mogu reci da mi je drago da su se malo "vratili" u igru. Gledao sam par zadnjih meceva, iako su imali nekih losih trenutaka, ima opet ono nesto.
sta nije da su izgubili neki dan od NewBeevog treceg tima, NewBee Miracle ili tako nesto?
sta nije da su izgubili neki dan od NewBeevog treceg tima, NewBee Miracle ili tako nesto?
Nisu. Izgubili su zadnje od tongfu i VG.
A koji je newbeev drugi tim onda?
Jesu gubili, ali samo draft i igra su zadovoljavajuci.
Mozes biti dobar i izbutiti, to mi je ok. A gledao sam te Newbee Y i katastrofa su mi, kao kakvi njubine sa puba. Mozda za kou godinu, mladi su jos.
btw, sinoc igram support kao i obicno i lik picka snipera i hoce mid i normalno puste ga mid i ide treads, 2 wraight banda i rusha reapier :D
normalno kada je dobio rapier a protivnici skuzili void ga ulta uzme mu rapier, ubije nas ko pic*e, nafarma se ko budala i onda izgubi rapier, ali mu vise nije ni trebao, jer je vec bio op nista mu nismo mogli, i normalno, izgubimo
Izgleda da bi navi trebao ovdje traziti novog kapetana
http://blog.dota2.com/2015/04/the-dota-major-championships/
"The International is drawing closer, and next week we will be releasing The International Compendium, along with a major balance update"
http://blog.dota2.com/2015/04/the-dota-major-championships/
"The International is drawing closer, and next week we will be releasing The International Compendium, along with a major balance update"
Nerf:
- Lina
- Jugger
- Troll
- Sniper
- i mozda Storm
Winter Wyvern dodan u CM mod, i vjerovatno buff Alchemista i Naixa, možda čak i Gyrocoptera.
Moja nagađanja 
Winter Wyvern dodan u CM mod, i vjerovatno buff Alchemista i Naixa, možda čak i Gyrocoptera. Moja nagađanja 
Zašto Gyroa?
Winter Wyvern dodan u CM mod, i vjerovatno buff Alchemista i Naixa, možda čak i Gyrocoptera. Moja nagađanja 
Zašto Gyroa?
Zato što je u trenutnoj verziji Gyro je pre lak za ubit, ima mal attack range, malo energije, a treba jako puno farma..
Gyri ne treba buff, mozda malo veci range i to je to. Opcenito ja mislim ni da trollu ne treba nerf, ne vidim zasto je jaci od ostalih kerija. On je netaknut godinama.
Gyri ne treba buff, mozda malo veci range i to je to. Opcenito ja mislim ni da trollu ne treba nerf, ne vidim zasto je jaci od ostalih kerija. On je netaknut godinama.
Imas li Internet?
Povecan je cap na max attack speed i fixano su bugovi na samom heroju.
Nerf skadi i to je to.