Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.975.179
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Dota 2
fanaticni gejmer kaže...

Neznam za vas al ja cu odsad igrat sa botovima. Svaku hebenu partiju barem dvoje napuste.{#}

1.) ako svaki rundu bar 2 napuste valjda si na dnu bracketa, 

2.) to bi ti trebalo ići u korist statistički, pošto ako 2 livaju, šansa je veča da češće budu u protivničkom teamu ako sebe uzmeš iz vjerojatnosti

14 godina
Dota 2

Jel postoji grupa na steamu od ekipe sa Bug-a koja igra d2 ? kuz i can"t find it ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Croatia kanal? {#}

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

haha sada gledam Dendijev stream, lik stavio neki ruski nick i igra protiv Fate u MM-u, i dendi nesto savjetuje fatu kako da igra, kad mu neki lik napise: OMG, can you stfu and stop giving advices to fata.. what do you think that you are fucking dendi?

Moj PC  
8 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovi rusi.. sto je najgore vecina ih je ovakva {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 14:46 (Jooj).
12 godina
neaktivan
Dota 2

:P

play2much
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 9:05 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

rusija- nacija sa najmanjim postotkom inteligencije

Postotak inteligencije.

Isuse bože.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Najnovije Tomislavovo postignuće.

Moj PC  
5 2 hvala 2
16 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Pa ni ti bas ne povecavas "postotak inteligencije" Hrvatske.

16 godina
Onjegin kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Postotak inteligencije.

Isuse bože.

ajde jbt sta se pravite nekim leksikolozima, a vjerovatno da samo prolistamo malo vase postove bi nasli slicne greske ili mozda jos gore

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 18:33 (Imsovcanin).
16 godina
Dota 2
svaki put kad dodem u ovu temu imam osjecaj kao da sam usao u vucju jazbinu, a ne forum. samo citam kako nekog ismijavaju, pa onda neki toboze trash talk izmedu dva velika znalca dote itd itd jbt ljudi ova tema sluzi da pricate o igri, pokazete svoje gamove, cujete neke kreativne kritike i naravno da se pomogne pocetnicima da nauce nesto, a jedino sto mogu nauciti ovdje je kako nekog ismijavati i sl...

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...
svaki put kad dodem u ovu temu imam osjecaj kao da sam usao u vucju jazbinu, a ne forum. samo citam kako nekog ismijavaju, pa onda neki toboze trash talk izmedu dva velika znalca dote itd itd jbt ljudi ova tema sluzi da pricate o igri, pokazete svoje gamove, cujete neke kreativne kritike i naravno da se pomogne pocetnicima da nauce nesto, a jedino sto mogu nauciti ovdje je kako nekog ismijavati i sl...

Ja imam potpuno isti osjecaj kad pokrenem dotu.

16 godina
neaktivan
Dota 2

zna li netko dobar game koji se odigrao u zadnje vrijeme? sve što gledam je praktički gotovo u 8 minuta i onda se samo pate još pola sata... 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
@Onjegin - da pratis fnatic, h4nn1-a i notaila, shvatio bih zasto sam to napisao...

Ali kao sto sam vec 25x napisao, nepratis dotu + neznas igrati nego samo pametujes...
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
@Onjegin - da pratis fnatic, h4nn1-a i notaila, shvatio bih zasto sam to napisao...

Ali kao sto sam vec 25x napisao, nepratis dotu + neznas igrati nego samo pametujes...

Da sam jako nekulturan sad bih ti opsovao mater, onda bi se ti uvrijedio pa bih ja rekao da si trebao bolje pratiti.

Želiš reći da si to svima psovao zato jer su oni trenirali kod nas pa ponekad nešto opsuju na streamu ili Twitteru?

Čovjek si niskih strasti i nauči živjeti s time, kao i završavati rečenice.

16 godina
ToMisLaW kaže...

nisi mogao da sutis i jednostavno da ga pustis? nego ce sad on da odgovori tebi da ti nemas pojma, pa ces ti reci da on laze, pa cete pricat o nekim 1vs1, ali od toga nece biti nista pa ce sve opet ici tako krug... i sta ima pratit dotu? doso si na kanal i pises kako ti svima ebes mater? i to jos nisi imo ni hrabrosti da napises na engleskom negeo pises kao posljedni noob na svom jeziku kako te nitko nebi razumio... bravo!!! pravis se jako pametan u vezi dote, ali ne znam koliko mozes biti pametan kada jos uvijek nisi naucio pisati negacije odvojeno od glagola

13 godina
Dota 2

Previse idiota igra dotu danas, stvarno je havarija igrati bez ekipe. Jednostavno 1/10 partija nadju se normalni ljudi. Ili mozda 1/20

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

Da sam jako nekulturan sad bih ti opsovao mater, onda bi se ti uvrijedio pa bih ja rekao da si trebao bolje pratiti.

Želiš reći da si to svima psovao zato jer su oni trenirali kod nas pa ponekad nešto opsuju na streamu ili Twitteru?

Čovjek si niskih strasti i nauči živjeti s time, kao i završavati rečenice.

Što ja tebe nekuzim kao covjeka..

Lik na streamu Jeb* Mater kada crkne i to.. i ja na twitch chatu to napisem  trolanje

i naravno nađe se neki pametnjakovic kao ti da pametuje kako je to nekulturno ili da sam niskih strasti zato sto trollam? HAHAHAAH

ajde molim te nemoj više posjecivati ovaj forum...

13 godina

ja bi ovog tomislawa fino s bano jer svaki put neke psovke izvlaci, mogo bi moderator intervenirat u ovoj temi

16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...
ToMisLaW kaže...

nisi mogao da sutis i jednostavno da ga pustis? nego ce sad on da odgovori tebi da ti nemas pojma, pa ces ti reci da on laze, pa cete pricat o nekim 1vs1, ali od toga nece biti nista pa ce sve opet ici tako krug... i sta ima pratit dotu? doso si na kanal i pises kako ti svima ebes mater? i to jos nisi imo ni hrabrosti da napises na engleskom negeo pises kao posljedni noob na svom jeziku kako te nitko nebi razumio... bravo!!! pravis se jako pametan u vezi dote, ali ne znam koliko mozes biti pametan kada jos uvijek nisi naucio pisati negacije odvojeno od glagola

vidim da i ti nekuzis neke stvari i nepratis dotu.

Ajmo ovako,

Fnatic je team koji je bio na bootcampu u srbiji.. i naravno sta ce pametno u srbiji nauciti nego psovke.. 

I sada da neduljim, strimaju Notail i h4nn1 i pogodi na kojem jeziku jeb* mater?  sprskom naravno

e sada, fora je u tome sto 95% cheta na twitchu to nerazumije, nego samo mi sa balkana, pa vecine te iste psovke pise u twitch chat i tako trolaju ove engleze.. i onda dode neki mentalist koji razumije to i krene pametovati itd..

vrati se par postova natrag:

http://www.bug.hr/_cache/92a2f35697ad4d48fd4a4c3b82cf7e85.jpg?rand=265320279

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 21:39 (ToMisLaW).
16 godina
ToMisLaW kaže...
Imsovcanin kaže...
ToMisLaW kaže...

vidim da i ti nekuzis neke stvari i nepratis dotu.

Ajmo ovako,

Fnatic je team koji je bio na bootcampu u srbiji.. i naravno sta ce pametno u srbiji nauciti nego psovke.. 

I sada da neduljim, strimaju Notail i h4nn1 i pogodi na kojem jeziku jeb* mater?  sprskom naravno

e sada, fora je u tome sto 95% cheta na twitchu to nerazumije, nego samo mi sa balkana, pa vecine te iste psovke pise u twitch chat i tako trolaju ove engleze.. i onda dode neki mentalist koji razumije to i krene pametovati itd..

vrati se par postova natrag:

http://www.bug.hr/_cache/92a2f35697ad4d48fd4a4c3b82cf7e85.jpg?rand=265320279

nije bitno, i dalje sta imas pisat psovke po streamu? gledaj, suti i uci... koji je uopce bio cilj? trolanje engleza? znas koliko njih zaboli za tebe na chatu sto pises nesto, a oni to uopce ne razumiju... wow trolanje lvl infinitive...

12 godina
neaktivan
Dota 2

Može li se dota 2 igrati na windows xp? Negdje piše da može a negdje da ne može...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
spartlanin kaže...

Može li se dota 2 igrati na windows xp? Negdje piše da može a negdje da ne može...

naravno da se moze igrat preko xp

12 godina
neaktivan

Ok, hvala...

16 godina
neaktivan
Dota 2

NoTail Meepo Jebe mame

znam znam, mentalist (kao i 90% ovoga foruma) igra meepa bolje, ali moram staviti ovaj video...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 0:53 (ToMisLaW).
Moj PC  
3 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

znam znam, mentalist (kao i 90% ovoga foruma) igra meepa bolje, ali moram staviti ovaj video...

XFX se napokon uključio u sponzorisanje DotA 2 timova. 

Lijepo od njih, ipak su im sve grafičke i PSU-ovi konstruisani da privuku taj tip kupaca.

12 godina
neaktivan
Arxi kaže...
fanaticni gejmer kaže...

rusija- nacija sa najmanjim prosjekom IQ

Pa ni ti bas ne povecavas "postotak inteligencije" Hrvatske

A sto je to od vas pametno izaslo, cijenjeni gospodine? To se odnosi i na dezurnog trola mentalista..

Posto ste me odlucili na "fini" nacin uvrijediti, necu nav ostat duzan, na to mozete racunati.. Moj post se nije odnosio na vas, no mozda ste vi "rusi" ?

play2much
16 godina
neaktivan
@Mentalist - tako je, samonaziv XFX nema veze sa tom firmom i njihovim "sponzorisanjima"...
16 godina
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

XFX se napokon uključio u sponzorisanje DotA 2 timova. 

Lijepo od njih, ipak su im sve grafičke i PSU-ovi konstruisani da privuku taj tip kupaca.

ToMisLaW kaže...
@Mentalist - tako je, samonaziv XFX nema veze sa tom firmom i njihovim "sponzorisanjima"...

zbilja se nadam zbog obojce da se nikada necete sresti in real life jer bi o vama vjerovatno citali u crnoj kronici xD

14 godina
neaktivan
Dota 2

Molim vas sta se desava u temi? prosto ne mogu da vjerujem da postoje likovi kao ova 2-3 koji su inventar ovdje.

Inace, jel se jos nekome pojavljuju nekakvi crveni plusevi koji kao eksplodiraju oko heroja? ne znam kako bolje da objasnim dok ne vidite sami a nisam uspio uhvatiti screen-shot. 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice