Dota 2

poruka: 9.014
|
čitano: 2.040.997
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Dota 2

Nekuzim zasto nisam moga kupit heart of tarrasque, pisalo inventory is full a ima sam 5 itema ??

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
fanaticni gejmer kaže...

Nekuzim zasto nisam moga kupit heart of tarrasque, pisalo inventory is full a ima sam 5 itema ??

Ako kupuješ u secret shopu kupit će ti Vitality Booster i Reaver i staviti recipe u stash.

Ako kupuješ u bazi reći će ti "Secret shop required" ili tako nešto.

14 godina
neaktivan
Dota 2

Sta je najbolje za skeleton kinga? za spajanje

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
razbijac kaže...

armlet deso bkb i ovisi ako igras protiv heroja koji ti mogu sprzit manu kao magina nyx i te gluposti moras imat soul ring...

13 godina
neaktivan
razbijac kaže...

shadow blade, dagon, etheral, orchid, dager, travelke.

12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Ako kupuješ u secret shopu kupit će ti Vitality Booster i Reaver i staviti recipe u stash.

Ako kupuješ u bazi reći će ti "Secret shop required" ili tako nešto.

Znaci idem kupit direktno HoT u secret shopu,  prvo mi stavi ta dva itema u inventar i onda ih pretvori u navedeni item? onda ga zato nisam moga kupit, falilo jedno mjesto..

play2much
16 godina
Dota 2

Tko su oni Power Rangersi? Rasturili su i Alliance i Na'Vi.

Btw, kako kontrirate Outworlda na mid-u, osim pasivnim igranjem i držanjem distance (znamo svi da harassanje ne pomaže, osim možda Lanayinog Psy Blades pasivnog ako se hit dobro pozicionira kroz creep-ove)?

Gleda li itko [A] vs Na'Vi? Dendi igra dosta agresivno ovaj match, prethodni nisu bili u ovoj mjeri.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 21:26 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4ucker kaže...

Btw, kako kontrirate Outworlda na mid-u, osim pasivnim igranjem i držanjem distance (znamo svi da harassanje ne pomaže, osim možda Lanayinog Psy Blades pasivnog ako se hit dobro pozicionira kroz creep-ove)?

Gleda li itko [A] vs Na'Vi? Dendi igra dosta agresivno ovaj match, prethodni nisu bili u ovoj mjeri.

Kunkka>OD

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
13 godina
neaktivan
4ucker kaže...

razor i huskar ownaju od-a

17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Btw, kako kontrirate Outworlda na mid-u,

Lone druid je po meni najbolji counter. Ali

Gledao sam jednom stream nekog igraca (mislim da je tad bio igrac sa najvise gejmova u doti) i igrao je OD-a mid u stacku sa prijateljima koji ocito igraju ozbiljno.

Na moje iznenadjenje, igrao je protiv nevermora koji je levelovao stats na pocetku pa onda auru (uz necromastery naravno). Dobio ga je na midu, i cijeli gejm nije levelovao raze, uzima kasnije Shadow blade, MoM , bkb, daedalus i dobiva igru bukvalno sam. Prosla je sedmica otprilike i igrao sam CM. Kapetan je izabrao SF-a protiv Od-a i otisao na mid sa potpuno istim bildom i takodje sjaji cijeli gejm i dobiva mec sam. Tako da bih rekao da je i alternativni SF takodje opcija.

16 godina
Dota 2

Na koju foru razor owna ODa? Pa ako razor baci link OD ga lako prekine

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Šta je taj shadow blade sad postao in? Svi ga prave, od SK do Warlocka.

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Pupo kaže...

Zato jer je sam po sebi ima solidan escape mehanizam, te je dobar za inicijaciju kroz isti u slučaju da je protivnički tim unaware kod toga da si ga krenuo sklapati te ne kupe wardove ili dust unaprijed, ili su jednostavno retardi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 23:19 (4ucker).
16 godina
Marsel007 kaže...
4ucker kaže...

Kunkka>OD

Kunkka sigurno, al bome moze i nyx uz pravi item build na pocetku, 2 puta sam dobio OD-a na midu sa nyx-om ..

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
14 godina
neaktivan

Bojim se da se kunkkom previše pusha lane (pretpostavka da se maxa tidebringer), LD je puno bolji izbor.

13 godina
Pupo kaže...

Prave ga ljudi koji ne znaju sta ce da prave, realno. Sjeti se samo na pocetku dote svi su pravili 3 bracera, treads i sange yasha. To je to.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 11:36 (chaselol).
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Pupo kaže...

Prave ga ljudi koji ne znaju sta ce da prave, realno. Sjeti se samo na pocetku dote svi su pravili 3 bracera, treads i sange yasha. To je to.

Predobar item za male novce. U pubovima ponajprije. 

Ja igram u najgorem matchmakingu i recimo da Shadowblade dobije tim koji je već u prednosti (dva tier 1 tower-a, drugi tim nema kontrole, supportovi nemaju dovoljno golda da kupuju sentrije) mogu još lakše da zarolaju grudvu.

Ne igram puno heroja koji prave SB, samo SF. Najviše zbog toga što protivnici nikad nemaju komunikaciju ni svijest o tome tko je missing pa dođeš u jungle, staneš na nekog i ultaš.

To mi je dovoljno seksa za jednu sedmicu.

12 godina
neaktivan
Dota 2

Samo nadrkani k*eteni  u ovoj doti. Em sta supporti nisu kupili couriera, em sta imaju po 1000 golda svi u timu, em sta mi lik iz tima ukrade reg. rune a ima puno zdravlje i manu i jos mi napise f*** you noob. {#} 

E da je to barem jedna partija, na takve naletim skoro svaku..

play2much
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Ok, ajmo reć da je to točno što ste napisali. Al jbt, men se događalo da imam 4 čovjeka u timu sa bladeom i misle da su face. Onda neko kupi gem i počinje trolanje. Kao zašto su oni kupili gem. Pa jbt, ono, očito. Previše pozornosti dobije taj item i onda smo/ste u kurc**.

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

low MMR igre. Ja fakat uživam u svakoj igri u zadnje vrijeme, 17-3 mi je zadnjih 20 win rate

igram Random Draft većinom i ljudi fakat kuže što da pickaju i kako da igraju

najgora stvar koju možete napraviti je rage-anje i pljuvanje po drugima, vi se još više živcirate i nitko nema nikakvu korist od toga,teamu samo pada moral

objasnite im greške ako su pre očite i fokusirajte se na igru, ne chat, barem sam tako ja ušao u viši MMR

većina ljudi u doti nema nešto zvano "game sense"(igrao sam starcraft poprilično visoko) i ne kuže kao funkcionira igra, od toga većinom pozicioniranje, biranje borba i znati što se otprilike događa na cijeloj mapi, čak i gdje nemaju vision  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 19:17 (acca).

0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Da li je tko kupio portal pack i da li se isplati po vasem misljenju ? 

Edit: kupio... isplati se {#} (bar meni)

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 20:04 (Ghost777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ghost777 kaže...

mene osobno ti glasovi iritiraju a postoji i mega dota program, pa možeš sprobati ako su vec tamo dodali (s malim rizikom bana, mada još nisam cuo da su banali ljude zbog korišteja tih programa)

16 godina
acca kaže...
Ghost777 kaže...

mene osobno ti glasovi iritiraju a postoji i mega dota program, pa možeš sprobati ako su vec tamo dodali (s malim rizikom bana, mada još nisam cuo da su banali ljude zbog korišteja tih programa)

Ista stvar kao i sa chest unlockerom. Prijatelj isprobao i radi.

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...
acca kaže...
Ghost777 kaže...

Ista stvar kao i sa chest unlockerom. Prijatelj isprobao i radi.

to stvarno postoji? ja kad god bi vidio nešto takvog na YT pomislio bi da se radi o nekakvom trojancu/virusu/scamu :D

16 godina
Dota 2

postoji, ja sam si stavio drugačije HUD skinove i bastion voice pack

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

ma mislim na te chest unlockere. znao sam često naletit na nekakve YT filmiće o tome pa pitam :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Ako se nekome igra, nemojte. Novi update je shebo dota 2 network malo žešće i ne može se normalno igrati.

Lika je doslovce 30x izbacilo tokom gejma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni je pol gamea bilo ko da igram na 15 fps-a, al kasnije je smooth išlo.

15 godina
neaktivan
Dota 2

ja samo spectateam navi vs fnatic, ali zasada mi se sve čini ok. :)

0 0 hvala 0
12 godina
Dota 2

jel se jos nekom dogodi da mu na D2L nemre iteme vidit u inventory?

sve mi je na public i opet nis,vec nekih mjesec dana mi nece

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice