Dota 2

poruka: 8.950
|
čitano: 2.205.965
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Onjegin kaže...
Sven, također, treba 2 itema: Boots i BKB da bude efektivan.

Jeste li primjetili da pub igrači jednostavno ne mogu da ubace u um da ako su sentryiji postavljeni, i ako netko ima gem, da invis heroj postaje obični heroj? Jednostavno im ne ide u glavu. Ja sam Brood.

Sven treba 3 itema, nedostaje ti Mask of Madness (+ Daedalus). 

Pub igrači su mješavina svega, casual,pro, wanna-be-pro, scum,retards. Od takve mješavine je teško dobiti smisleni game koji ima glavu i rep. Dota2 lijepo pokazuje koliko su djeca zapravo bahata i nekulturna gamad. 

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 20:22 (PROTECTOR).
18 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
Onjegin kaže...
Sven, također, treba 2 itema: Boots i BKB da bude efektivan.

Jeste li primjetili da pub igrači jednostavno ne mogu da ubace u um da ako su sentryiji postavljeni, i ako netko ima gem, da invis heroj postaje obični heroj? Jednostavno im ne ide u glavu. Ja sam Brood.

Sven treba 3 itema, nedostaje ti Mask of Madness (+ Daedalus). 

Pub igrači su mješavina svega, casual,pro, wanna-be-pro, scum,retards. Od takve mješavine je teško dobiti smisleni game koji ima glavu i rep. Dota2 lijepo pokazuje koliko su djeca zapravo bahata i nekulturna gamad. 

Točno to, pogođeno 100%. Ima recimo još stvari, djeca previše gledaju dendija kako igra i ostale. Neznam jeste primjetili, gyro je sad must have u partiji. Svi bi igrali s njim, i svi bi rushali rapiera, a to tako neide. Ja recimo nikad nekažem da sam neki pro, ni semi pro, ja sam malo više od njuba. Al men se plače kad vidim kako likovi prosipaju pamet u gameu i picku, a neznaju osnove mehanike u doti.

@Onjegin

de link od steama pa da bacimo koju sljedeći tjedan kad budem online opet

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 20:36 (Pupo).
16 godina
neaktivan
Dota 2

Bolje da gledaju Dendia i ostale barem ce nesto nauciti, nego da smisljaju svoje secret buildove a ima ih uhhh..

Pritom ne mislim da doslovno sve sto vide prenose u svoju mehaniku igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Jeste primjetili kako se povećao broj Ghost Sceptera nakon jučerašnjeg meča između Na'Vi-ja i Empire-a? :D

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Slash 666 kaže...

Jeste primjetili kako se povećao broj Ghost Sceptera nakon jučerašnjeg meča između Na'Vi-ja i Empire-a? :D

nisam gledao, ali danas u 3 partije najmanje 2 heroja su ga imala... :D

znači radi toga je to?? :D

13 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Ja sam to uradio 2 puta, Clinkz i Drow upadanje u izvor (?) i najponižavajućije ubijanje u DotA.

14 godina
Onjegin kaže...

Osobno nikad ne radim invis preko lvl1 dok ne maxam sve ostalo. 

Najbolji ganker u igri po meni je Nyx Assassin. Ubica supportova. Baš sam odigrao jednu s njim u kojoj sam potpuno vladao runeovima i laneovima (Nyxu je također potreban mid ili sololane). Arcane, Urn, Dagon, Drums, Dagon, Ethereal Blade.

Balanara sam zaboravio, uh...

Trebao bi jer nakon lvl 2 shuriken se ne isplati nikako, jer na lvl 2 radi 200 dmg i onda utuces jos dva lvla za 125 dmg + 40 mana skuplje... Dok sa lvlima u invisu to nadoknadis i ne moras non stop nanovo trosit manu za windwalk + sta je mana cost na windwalku konstanta i smanjuje se fade time, vjeruj mi isplati se {#}

Da, nyx je fenomenalan isto, al ako uhvatis par gankova sa BH ultom a kraj tebe 2+ kolege... bolesna razlika u goldu :)

18 godina
neaktivan
Dota 2

Juče je PL koji je igrao s nama napravio rampage u fontani njihovoj, bez GS-a :D  Inače, GS je prebrutalan item, pogotovo na morfu il drowu. Na ostalima nemoze doc toliko do izražaja, no jos uvijek je ok

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pupo kaže...

Juče je PL koji je igrao s nama napravio rampage u fontani njihovoj, bez GS-a :D  Inače, GS je prebrutalan item, pogotovo na morfu il drowu. Na ostalima nemoze doc toliko do izražaja, no jos uvijek je ok

Valjda je Ethereal Blade za Shutgun build, a ne GS...

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

vidio sam tvoj game sa furionom danas. radis shadow blade, a imas rikija u timu i nadas se da ces uspjet pobjec...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 23:36 (pepelko).
13 godina
neaktivan
pepelko kaže...
Onjegin kaže...

vidio sam tvoj game sa furionom danas. radis shadow blade, a imas rikija u timu i nadas se da ces uspjet pobjec...

Pa ja sam ti loš igrač.

16 godina
neaktivan
ManuKane kaže...
ToMisLaW kaže...
xxxxx kaže...

Sa bh-om nikada na battlefury!

BF je item sa samo jednom namjenom - farmanje, a ako igrate bh-a kao farmera krivo ga igrate jer on to nije, ne znam zašto mu je to uopće u recomended itemima.

Desolator i mkb su puno bolji itemi za dmg.

a u team fightu kada imas splash dmg??

Ne pretvoris se u kunkku kad kupis BF. Taj splash ti nece puno pomoc.

sto znaci da je i od svena drugi spell beskoristan?

14 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
ManuKane kaže...
ToMisLaW kaže...
xxxxx kaže...

BF je item sa samo jednom namjenom - farmanje, a ako igrate bh-a kao farmera krivo ga igrate jer on to nije, ne znam zašto mu je to uopće u recomended itemima.

Ako nema Magnusa poprilično da. Sven je malo drukčiji heroj od BH-a također.

16 godina
neaktivan
ManuKane kaže...
ToMisLaW kaže...
ManuKane kaže...
ToMisLaW kaže...
xxxxx kaže...

Ako nema Magnusa poprilično da. Sven je malo drukčiji heroj od BH-a također.

ja govorim o bf itemu opcenito, a svenu netreba magnus.. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 1:39 (ToMisLaW).
16 godina
neaktivan
Dota 2

Druga stvar je Sven koji dobije dupli damage pod ultom + MoM i udara kao tenk, supportove ubija u cleavu.
Mislim i da mu je range cleava puno veći nego kod BF-a. 
EDIT: Ne treba Svenu ništa, samo BKB i MoM :D 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 1:46 (Slash 666).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Dota 2

evo poceo je balkanski tour pa pratite malo 

http://www.twitch.tv/remodegamingtv/new

ovde su grupe i ostale gluposti

http://www.dotatalk.com/tournament/dotatalk-balkan-lan-tour

2 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Dota 2

Ne znam tko su komentatori, ali mogli bi biti malo više zanimljiviji i ugledati se na TobiWana i slične...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ne znam tko su komentatori, ali mogli bi biti malo više zanimljiviji i ugledati se na TobiWana i slične...

Stvar je u tome što ne kontroliraju kameru kako treba. 

14 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Da, to bi sve skupa moglo djelovati malo ozbiljnije. plus šta je onaj Naix fejlo :)

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
4ucker kaže...

Znači ipak nije lag u videu.

14 godina
Dota 2

Imam 24 dota invajta PM me ako vam treba. dajem free

battlelog: itzBrleh
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

U 6 sati Team Liquid protiv FnaticEU.

Volim Fnatic, a iz Liquida sam zapamtio samo Koroka, eto koliko sam gledao...

4ucker kaže...
Onjegin kaže...

Znači ipak nije lag u videu.

Smanji se brzina kamere i koriste se strelice.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 12:12 (Onjegin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Roshajte samo kad su 3 mrtva.

Emprie - VirtusPro

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Jeli isplativo ici mjollnir/AC build na alch umjesto standardnog radiance/VG /HoT

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hari85 kaže...

Jeli isplativo ici mjollnir/AC build na alch umjesto standardnog radiance/VG /HoT

AC je standardan na alchemistu, mjollnir je dobar, u zadnje vrijeme se uzima češće nego radiance jer daje više-manje jednaku farmu, a korisniji je u fightovima, vanguard nikad ne uzimaj ako nisi očajan za survivability-em na praktički bilo kojem heroju, nije toliko dobar, a čak ni heart nije toliko važan na alchemistu zbog njegovog healta i regeneracije tako da se može uzeti i satanic, iako heart je bolji ako protivnici imaju više stunova, tj. nemaš vremena za iskoristiti satanic.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
13 godina
neaktivan
Dota 2

Radiance je poprilično isfuran item, a vanguard je prilično loš (osim na low hp herojima, early game).

Radiance sam vidio na ricing Nagi (farmanje junglea s manta i Q iluzijama, kao i pushanje). I to je to, i to je bilo davno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

AC je obavezan na alchemista jer ima kritican armor.. must have

EDIT: Javio mi se problem danas.. vec tri game.. uglavnom par minuta unutar game PC mi se ugasi sam od sebe :S E sad nije problem u temperaturi sigurno jer igram BF3,diablo3 po sat vremena i vise bez problema. zanima me dali netko imas slican problem?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 16:32 (Ravenclaw92).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Sve što doti 2 sad fali je bolji ban sistem. Pogledajte vi ovo.Viper se disconnecta na početku game nije ni počeo čekamo njega i neke iz drugog tima kojima se dota srušila. Viper se ne reconnecta, ovi iz protivničkog tima da.slijedi disconnect mirane i Dirgea.ostali smo furion i ja,i izgubili. Mirana i dirge su(ja mislim) dobili kill jer smo ih ja i furion kontrolirali.

P.S. sry šta sam screnshotao u doti

nisu ništa ni kupili nisu ništa ni kupili

0 0 hvala 0
17 godina
dead_shadow kaže...

Sve što doti 2 sad fali je bolji ban sistem. Pogledajte vi ovo.Viper se disconnecta na početku game nije ni počeo čekamo njega i neke iz drugog tima kojima se dota srušila. Viper se ne reconnecta, ovi iz protivničkog tima da.slijedi disconnect mirane i Dirgea.ostali smo furion i ja,i izgubili. Mirana i dirge su(ja mislim) dobili kill jer smo ih ja i furion kontrolirali.

Jednostavno i ti izađeš, neće ti se računati kao leave i neće ići u statistiku, bezveze gubiš vrijeme igrajući 2v5.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
13 godina
neaktivan
dead_shadow kaže...

To je kretenski.

Jedan savjet.

Prije nego što ste pickali, ako primjetite da imate lvl2 igrača koji igra Meepo, dvojicu koji se svađaju oko mida ili 4 carrya u timu, diskonektujte se.

Ne dobijete kaznu, to je omogućeno da bi se smanjila frustracija igranja s retardima.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice