DOS igre

poruka: 4
|
čitano: 1.458
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
DOS igre

Tu postajte i po mogućnosti napišite neku kratku recenziju vaše najdraže DOS igre.

Evo meni je ova odlična,neznam da li će se vama svidjeti.

Ford Simulator 5 - naravno igra sa Ford automobilima. Imate koliko toliko široku ponudu vozila, benzinsku postaju na kojoj možete kupiti par stvari,te policiju koja vas zaustavlja radi prebrze vožnje. Cilj igre je doći do jezera Wakatonka (ili tako neko ime). Preporučujem da stanete na benzinskoj i kupite mapu radi lakšeg snalaženja. Grafika je čini se dobra za '94 godinu. Meni je igra odlična,iako su neke recenzije popljuvale igru.

This ain't no party, this ain't no disco, this ain't no fooling around!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 22:23 (lzgr).

1 0 hvala 2
17 godina
DOS igre

Prehistorik, prva igra koju sam igrao na prvom računalu

Prehistorik je jedna od onih starih arkadnih igara koje jednostavno morate obožavati. Upravljate špiljskim čovjekom koji nosi toljagu u ruci, trčite okolo, te njom batinate čudovišta i ljude po glavama! Što može biti zabavnije od toga... :) Naravno, morate se voziti na pokretnim mostovima, preskakivati bodlje i rješiti neke jednostavne zadatke. Grafika je jako lijepa, kao u crtanom filmu, a igrivost je odlična!

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Re: DOS igre

Ski or die!

Igra zimskih radosti donosi apsolutno sve čega se sjetite, a da se radi na snijegu. Od grudanja, preko bolesnih skokova do snowboarda i spuštanja niz brdo u unutarnjim traktorskim gumama. Izgleda prilično dobro, privlačna je čak i danas i ima fantastičan multiplayer.

ski or die ski or die
  Uz ovo: Micro machines i Golden Axe

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 22:20 (Arto).
15 godina
neaktivan
DOS igre

jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao (i sad je igram)

tu odabereš četri lika i

za nju treba puno mišljenja fantazije i ideja biješ se protiv mumija

, nekih drvaca(ili Gljiva!?),zmija,kostura itd

a boss je lord kaos

dugo mi je trebalo vrimena a ako vas zanima igra

zašto su orginali sranj* : naravno da su sranje kad ti stara neda pare za prepaid.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice