Screenshoti izgledaju odlično. Navodno da još ima malo problema sa fizikom, ali ništa strašno. Igra je njemačka, pa su svi glasovi u igri na njemačkom ali tekst se može prebaciti na engleski. Krajem devetog mjeseca trebala bi izići engleska verzija igre.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
igra se cini uredu...btw izasla je verzija na njemackom al ima neki translator gdje je titl eng al audio je jos njemacki al bolje ista nego nista...
Što je toliki problem čekati kraj devetog mjeseca za nabavu normalne engleske verzije?
Nadam se da će imati dubinu i zanimljivost prethodnika, a ne samo bolju grafiku. I nadam se da će stvarno izaći uskoro, jer im prijeti Dragon Age mjesec-dva poslije.
Pokušao sam staviti Divine Divinity da malo osvježim sjećanje na to ozračje, ali mi se ruši na Visti x64 
Ahhhh, Divine Divinity... Kako sam uživao u toj igri, evo mi suze na oko... ;)
Usput, ova njemačko/engleska verzija radi odlično, sav tekst u igri je na engleskom!
Usput, ova njemačko/engleska verzija radi odlično, sav tekst u igri je na engleskom!
Daj, ne pali me prije engleske verzije
Mogao bih poletjeti za nelegalnim izvorima 
Langsam, aber sicher... 
Btw dosla je engleska verzija vec prije koji tjedan, sad sam skuzio upravo ju intealiram, dojmove iz igre cu javit.
Ja sam je za sada skinuo, nisam vidio kod nas za kupit, kad dodje cu razmislit (ovisno o kvaliteti)
Vratilo mi sjecanja na divine divinity i beyond devinity, jedva cekam, na odprilike 75% je install
kak mi se desilo intealiram... _>instaliram*
čini se da je dobra igra, evo ja je skinuo i sad ču je instalirat
Pa ok je, malo je zastarjela grafika, iako igram na max nisam bas pretjerano impresioniran, ali dovoljno je dobra da ne smeta, a i nije prezahtjevna pa joj i to ide u korist.
Tek sam u treningu, upravo mi je oduzeto sve predhodno setceno znanje (nije prva igra gdje se ovo dogadja, izgubio sam oko 280hp-a i mane, ali "brzo cu se sjetiti predhodnog treninga jer mi je u podsvjeti" - > tako su ocito odlucili objasnit levelanje
)
dobro, sve u svemu standard. skillovi i spellovi se daju odma proucit pa mozete planirat kako ce vam lik izgledat, fino su ih poslozili priest (healer/summoner) mage (spell dmg dealer/spellboost), warrior (melee dmg dealer), ranger (rng dmg dealer), dragonslayer (opceniti skillovi tipa mindread, lockpick, weapon skill itd)
Za sada se cini fora, idem zavrsit trening (koji btw uz ostalo omogucava da vidite i pricate sa duhovima - upravo sam prical s jednim i poprilican je lik saljivdija)
Nakon nesto gameplaya napisat cu daljni dojam, cini se ko neki action ili h'n's rpg
Hahahaha,
secem ja selom, pricam s ljudima, nemam bas nis expa, prvi sam level. Postoji skill mindread, skill kosta xp. Mislim si ja, imam 50 exp-a, kostaju neki mindreadovi do 400 exp-a, bolje sad to obavim, bit ce besplatni. Sat vremena i dosta mindreadova kasnije, rjesil sam neke questove itd, cak i nekaj dobil expa, jos uvjek imam 50 expa (200exp je lvl 2) i duzan sam 2600 expa, rofl
Al ajde, takav je rpg, nisam znao, sad sam u duznickom robstvu xD
Koljem neke kosturcice u podzemlju, snaci cu se nekak.
Dojmovi nakon nesto malo igre, igra je relativno bazirana na dijalozima, dosta na mindreadu, questovi se daju rijesit na vise nacina, npr mindreado sam neki enchanted cart za250 ili tako nesto exp-a, kasnije mi je guard reko password nakon sto sam mu pomogo besplatno, 400 exp-a down the drain... terba biti strpljiv, ali ne mozete znati kojim redosljedom ici radit sto pa mi nije zao.
Borba je fora, ja sam melee warrior, animacije su ok, jump attack je npr skill koji morate radit ko kombo, tj. skocit i lupit u zraku, a ima svoje bonuse, ima i skill koji ga pojacava, tako da je recimo igra neki action rpg sa comboima, ne znam je li to jedini, jedini koji za sada znam
Svidja mi se, zabavna je za sada, malo drugacija od originalne igre, ali ono otvaranje chestova i barrela gdje na 95% pise emty je i dalje prisutno, treba ici okolo i svaku gledat
Ok, ovo pocinje liciti na moj blog, ali vidim da ljudi nisu prezainteresirani.
Dakle, iako kod nas JOS nema za kupit, vani ima i moze se naruciti engleska verzija (dakle verzija za Veliku Britaniju i Europu na engleskom jeziku). To je puna verzija, nije ona njemacka sa engleskim ttlovima, vec punokrvna igra sa audio dijalozima na engleskom. Ameri ce cekati do prvog mjeseca za svoju verziju. BTW ovo pisem jer mi nije jasno zakaj nitko nis ne spominje, igra je odlicna.
Kad sam to reko da nastavim sa opisom igre.
Grafika je, kao sto sam vec spomenuo pomalo zastarjela. recimo u rangu ostalih dx9 naslova, ali nakon sto sam vidio dx11 nista impresivno, ali i dalje lijepo. Nema bugova za sada.
Prica je odlicna, ja sam dragon slayer u potrazi za posljednjim Dragon Knightom, zajedo sa ostalim slayerima, uz iznimku, ja sam u treningu jos pa mi nedaju neke zahtjevnije zadace (ok, to je bilo na pocetku, necu sada spoilat sta se kasnije desi).
Ima puno sidequestova, treba se pametno koristiti mindread i to je vrlo uspjesno izvedeno, konacno sam iziso iz duznickog ropstva i sada vec poprilicno dobro napredujem.
Takodjer treba konstantno citat knjige i trazis skrivene stvari.
Igra je uvela fora stvari, tipa imate vlastiti dvorac u kojem postoje likovi koji za vas sakupljaju materijal, sto im kazete da trebate, njih se treba opremat (tj upgreadat im gear) pa vam vise toga sakupe i manje dodju ozlijedeni pa ih ne treba cesto krpat, takodjer imate svog smitha, alchemista (koji koriste sakupljeni materijal, vi doduse morate nabavljat recepte), imate i vlastiti vrt u kojem se uzgajaju herbovi, pa vam alchemist ima manje zahtjeve po potionu (to ne znaci da ne mozete i sami sakupljat na sto naidjete, vec da ima i drugih koji vam u tome pomazu). upgreadanjem istih dobivate nove potione i opremu za izradu. imate svog skill trainera koji kako ga upgreadate moze vam upgreadat max skill level pojedinih skilova. Takodjer imate i vlastitog necromancera, dakle to je prica za sebe. On vam "sastavi" creatura, doslovce, kojeg mozete summonat i koristit u borbi, kako okolo nalazite dijelove (noge, ruke, glavu, torzo) tako mozete birati atribute i skillove tom creaturu i moze postati porilicno jak, ovo je posebno korisno magovima da imaju tenka, ja svog koristim kao support castera (hehe, fino kasta, ali imam jos relativno losu mage glavu za njega, glava mu daje skillove)
Jos par socnijih detaljcica, postoji opcija (kad ju naucite) da se pretvorite u zmaja, te letite okolo i borite se protiv drugih zmajeva, unistavate zgrade itd, kad jednom to naucite dobijete i dragon skill tree i to daje igri potpuno novu dimenziju, ali ne mozete to raditi na svakoj mapi (obiljezene su mape gdje se ne moze koristiti, uglavnom je to objasnjeno "skucenim prostorom".
Takodjer postoji sustav drevnih teleportera za lakse putovanje svijetom.
Igra je JAKO dobra, puna je sitnih tajni koje vam pruzaju puno sadrzaja za istrazit, ja sam ih profulo hrpu, siguran sam, necu koristit guidove u prvom prolasku
Po mom misljenju igra je MUST-HAVE za ljubitelje zanra...
ovaj Bozic bit ce divan, ali opet ne volim jednu cinjenicu... dolaze Dragon age: Origins i ovo cuziher narucit, a toliko sam htio preorderat mass effect 2 :(( ipak nemam niti vremena niti para trenutno za 3 takva naslova.