Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.584.211
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Diablo 3
http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Farm Monsters, Not the Auction House

{#} 

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
EraserHead kaže...

Farm Monsters, Not the Auction House

{#} 

Napokon pomak na bolje.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Hmm, moga bi rasprodat citavog DH-a, jer izgleda da dolazi legacy 2.0 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

A ko zna koji je eta za taj patch, cisto sumljam da ce doc prije 6 mjeseca ako ne mozda i kasnije. U svakom slucaju barem pokusavaju poboljsat igru, nesto sto je trebalo biti integrirano u pocetku igre ali boje ikad nego ikad.

Ono sto bi se meni cinilo jako dobro je mogucnost craftanja nekog legendary itema(npr weapona) koji ce ukljucivat farmanje odredenih itema i rijesavanja nekakvog questa sto bi na kraju nakon recimo mjesec-dva ali nikako prije dalo neki super weapon koji bi bio top ingame za tu klasu(nesto slicno kao u wow-u za shadowmourne).

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 14:27 (toninho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Identificiraj sve, to mi se jedino sviđa :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

puno dobrih zamisli, samo što je sramota za blizzard, to što recimo poe, radi na act 5 i act 6 (tako mi kolega kaže) dok ovi rade na ovakvim sitnicama.... act 5 da izdaju i da bude naravno veći i da priča štima... mislim da bi vratila puno starih igrača nazad a ovako.... no dobro što je tu je

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

radi i blizz vjerovatno, ali šta je kod drugih besplatno to je kod njih 59.99eura

1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

napokon rijesen i inferno {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
n
16 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

radi i blizz vjerovatno, ali šta je kod drugih besplatno to je kod njih 59.99eura

haha baš tako... samo što ćemo za ekspanziju od vjerojatno 45 eura dobiti 1 act i par karaktera i novih predmeta i to je to... dok drugi to džabe ... ajd da se i plaća nije smak svijeta za poe ali koliko brzo naprave toliko boljih ideja. to je strašno

btw igrica je MRTVA nitko ne može prodati doslovno 1 mil golda.... ja sad za golde kupujem planove i preprodajem ih.... ali je slabo 40 mil plan za čiste novce dobijem 5,3 eura....

svejedno prestajem igrati kad izađe stacraft... ostavit ću si 30 mil da uđem kad izađe 1.0.8. patch

14 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Thx na savjetima, craftam rukavice kao lud ali nikako da rolla trifecta -.- valjda ce mi se posrecit uskoro.

E sad echoing fury.... izbjegavam ga jer mi onaj fear ide izrazito na zivce, ima sam jednog s lv req reduced dok sam levela zenskog monka od lv50 do 60, i taj fear me izrazito nervira. + pokusavam izbjec regularne weapone(sword,mace,axe) jer obozavam fistove.

Za rukavice, mislim da je puno lakše na AH nego craftanjem, previše mogućnosti a premalo item modifiera (pogotov ako ciljaš na trifecta/IAS+CHD+CHC).

A za Echoing, da, i ja sam izbjegavao iz istog razloga, ali uspije se naći sa dosta niskim Fearom, no ako mob već počne bježat, uz fists of thunder to nije neki problem.

I da, Fist of Az'Turrasq imaju samo jedan random modifier, znači ili-ili. (DPS, bitan je, ali nije potreban jer ako ima socket CHD daje puno više DPSa, sa onim EF što sam linkao sam imao 100k DPSa a platio sam ga možda 9M)

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
neaktivan
Diablo 3

kako mogu ss-ati statse od itema ingame ?

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
armenx3m kaže...

kako mogu ss-ati statse od itema ingame ?

Osobno koristim LightShot jer najbrže tako stavim na net (stisneš PrtScr, "cropaš" i upload), malo je nezgodno ako ne spremaš linkove na slike koje opet zatrebaš, ali za nabrzinu mi je No.1

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
16 godina
odjavljen
domac1986 kaže...
MaxonUniversal kaže...

haha baš tako... samo što ćemo za ekspanziju od vjerojatno 45 eura dobiti 1 act i par karaktera i novih predmeta i to je to... dok drugi to džabe ... ajd da se i plaća nije smak svijeta za poe ali koliko brzo naprave toliko boljih ideja. to je strašno

btw igrica je MRTVA nitko ne može prodati doslovno 1 mil golda.... ja sad za golde kupujem planove i preprodajem ih.... ali je slabo 40 mil plan za čiste novce dobijem 5,3 eura....

svejedno prestajem igrati kad izađe stacraft... ostavit ću si 30 mil da uđem kad izađe 1.0.8. patch

Ne vjerujem da ce biti 'par' karaktera vec samo jedan novi uz novi act u ekspanziji. Mozda vrate rune iz diabla 2 da ih malo kombiniramo i nove setove i legendaries i to je to.

No to mi ne smeta da odigram kada imam slobodnog vremena. Igrica i nije toliko mrtva koliko se pise (samo su se ljudi povezali i igraju zajedno), jedino je prodaja manje-vise stala. Odnosno teze se prodaje nego prije. Eto meni otisao gidbinn za 2 milje maloprije, mada je stajao 5 dana sa refreshanjem ponude.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Kakve su to gluposti "igra je mrtva" itd. ?Pa kao da moraš obavezno imat sve najbolje iteme i najjačeg lika, gro golda..Igra se i radi zabave

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Dobra većina ljudi imaju dovoljno jaku opremu da farmaju MP10 tako da nemaju potrebu tražit jaču i bolju opremu.

Stvar u tome je da Blizz triba dignit težinu same igre i isto tako to i nagrađivat ako igraš na većim težinama.

Recimo primjer zašto bi ja igra MP10 ako na MP5 iman isti drop rate kao na spomenutoj težini.

Ubacili su i ovaj crafting sistem di možeš ubrat bolestan item tako da potreba za AH-om je pala.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Dobra većina ljudi imaju dovoljno jaku opremu da farmaju MP10 tako da nemaju potrebu tražit jaču i bolju opremu.

Stvar u tome je da Blizz triba dignit težinu same igre i isto tako to i nagrađivat ako igraš na većim težinama.

Recimo primjer zašto bi ja igra MP10 ako na MP5 iman isti drop rate kao na spomenutoj težini.

Ubacili su i ovaj crafting sistem di možeš ubrat bolestan item tako da potreba za AH-om je pala.

Odakle ti ovo, mali dio ljudi ima opremu da može farmati mp10. Pod tim ne mislim samo da ne umires svaki 10 sekundi, nego i da runovi ne traju bolesno dugo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 11:28 (EraserHead).
15 godina
Diablo 3

Dignuo paragon lvl 100 na WD-u i bas gledam i prisjecam se, sveukupna prodaja itema koje sam sakupio od pocetka do sad je negdje oko 300 miljona za 400 sati igre, vise sam zaradio samim prodavanjem crap rare itema i pickupon golda sa poda.  

Gear i AH je izgubio svaki smisao nakon patcha do si drasticno povecali drop itema,jer ubiti sve nid level iteme mozes nac na ah za neke solidne pare i zato nitko ni ne ide na mp10 kad mozes radit mp5 za 300-400 miljona sa lijepom brzinom a za mp10 ti za isto to treba 10puta bolji gear a reward je neznacajno bolji.

I dobro su rekli za 1.08 da ce se itemization promjeit jer sad neke rare/legendery iteme ni ne vrijedi skupljat a trebalo bi bit bas obratno da kad padne neki set ili legendarni da se obradujes i iscekujes sto ces dobit.Tako ispada da vise zadovoljstva dobijes kad ti searchas item po ah nego dok ti dropaju ingame, barem meni...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Odakle ti ovo, mali dio ljudi ima opremu da može farmati mp10. Pod tim ne mislim samo da ne umires svaki 10 sekundi, nego i da runovi ne traju bolesno dugo.

Pa oni koji igraju aktivno to sigurno mogu. Oni šta igraju 2 sata dnevno ti se niti ne trude, ali bez obzira koji je smisao igranja na MP10.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
toninho kaže...

Dignuo paragon lvl 100 na WD-u i bas gledam i prisjecam se, sveukupna prodaja itema koje sam sakupio od pocetka do sad je negdje oko 300 miljona za 400 sati igre, vise sam zaradio samim prodavanjem crap rare itema i pickupon golda sa poda.  

Gear i AH je izgubio svaki smisao nakon patcha do si drasticno povecali drop itema,jer ubiti sve nid level iteme mozes nac na ah za neke solidne pare i zato nitko ni ne ide na mp10 kad mozes radit mp5 za 300-400 miljona sa lijepom brzinom a za mp10 ti za isto to treba 10puta bolji gear a reward je neznacajno bolji.

I dobro su rekli za 1.08 da ce se itemization promjeit jer sad neke rare/legendery iteme ni ne vrijedi skupljat a trebalo bi bit bas obratno da kad padne neki set ili legendarni da se obradujes i iscekujes sto ces dobit.Tako ispada da vise zadovoljstva dobijes kad ti searchas item po ah nego dok ti dropaju ingame, barem meni...

Po meni mp10 se isplati igrati samo zbog DE (naravno ako imaš solidan gear)

Zasada skupljam DE, idem na 600, po 200 za amulet, bracere i shouldere. Kada skraftam ono šta želim (ili bar približno tome) neću više ni prismrditi 10ki.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 11:33 (EraserHead).
17 godina
EraserHead kaže...
toninho kaže...

Po meni mp10 se isplati igrati samo zbog DE (naravno ako imaš solidan gear)

Zasada skupljam DE, idem na 600, po 200 za amulet, bracere i shouldere. Kada skraftam ono šta želim (ili bar približno tome) neću više ni prismrditi 10ki.

Ja idem na MP1 sa Strafe DH buildom, svaki 3-4 elite pack + goblin (Zlatko) baci mi DE. Imam preko 100 DE, a ne igram baš puno.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma da, nije ih problem skupit, igraš mp koji odgovara tvom gearu i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ma ok za DE, govorim za gear, osobno sam valjda crafto oko 600-700 shouldera/glovsa/amuleta. Jos uvijek trazim trifectu na glovsima i amuletu sa shoulderima sam jako zadovoljan. 

Bas sad idem napravit 150 glovsa u nadi da ce nesto bit upgrade.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toninho kaže...

Ma ok za DE, govorim za gear, osobno sam valjda crafto oko 600-700 shouldera/glovsa/amuleta. Jos uvijek trazim trifectu na glovsima i amuletu sa shoulderima sam jako zadovoljan. 

Bas sad idem napravit 150 glovsa u nadi da ce nesto bit upgrade.

Ja sam krafto 300-ak amuleta, i oko 100 ak shouldera i glovesa...dobio sam upgrade amulet a i dalje nije trifactor (na kojeg pucam)...

A shoulderi i glovesi su svi losiji od mojih. Al ne odustajem {#}

15 godina
Diablo 3

Takoder meni su amulet, glovsi i shoulderi sve bili upgrade, digli su mi preko 15k dpsa, oko 5k hpa i nesto AR. ali jos se trazi taj magicni item zbog kojeg bi mi jezik do poda ispao. 

Edit:evo slika craftanog, takoder imam i glovse sa 2k manje dps-a i 65 ar, i jedne sa 7k manje dpsa ili 6k hp-a i 60 ar-a

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 12:26 (toninho).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Kakve su to gluposti "igra je mrtva" itd. ?Pa kao da moraš obavezno imat sve najbolje iteme i najjačeg lika, gro golda..Igra se i radi zabave

nije mrtva jer ljudi još igraju, ali je mrtvo dosadna IMO.. evo jučer nakon X vremena upalio, nisam nakupio ni NV5 već mi je bilo muka.

igra nema nikakvog smisla.. farmaj farmaj farmaj .. kupi upgrade koji će te pojačati za 2% pa onda dalje itd itd u nedogled.

jednostavno su mi ubili igru kada su izbacili PVP iz plana.. kada malo bolje razmislim, ne sjećam se da sam ikada ispucao toliko sati na igru kojoj je jedini cilj čisti PVE

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
toninho kaže...

Ne ide to u 1.08, nego u nekom od narednih patcheva.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
14 godina
xhopeon kaže...

Za rukavice, mislim da je puno lakše na AH nego craftanjem, previše mogućnosti a premalo item modifiera (pogotov ako ciljaš na trifecta/IAS+CHD+CHC).

Problem je sto na AH ne postoje takve rukavice kakve ti daje Archon crafting (isto vrijedi i za amulet/brac/shoulders).

14 godina
neaktivan
mcf kaže...
xhopeon kaže...

Problem je sto na AH ne postoje takve rukavice kakve ti daje Archon crafting (isto vrijedi i za amulet/brac/shoulders).

Da mislim da bi rukavice s trifectom i 200+ main stat-a i nedaj boze vitom(ikakvim) vjerovatno kostale milijardu (ili par milijardi) golda

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 17:30 (Ashelor).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice