Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.584.216
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Diablo 3

evo ja poludio malo zadnja dva dana, jučer sam rokao na mp5 samo s DH act2 i act1 a ključeve, odigrao sam nekih 7,8 puta, i pao mi jedan ključ za act1, i danas sam isto to krenuo prvo malo s DH na mp5 dva puta, ništa i par puta na mp3 i onda sam igrao i s barbarom na mp3 i od svega nekih 12, 13 puta ništa mi nije palo.

Tako da eto sutra idem isfurati te 4 mašine što sam uspio skupiti ovih dana, pa valjda će nešto i biti od toga

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
1.Lovac kaže...
Grozni kaže...

moje isprike ošo je za 65 eura zaboravio sam da sam bio smanjio cjenu 5 eura evo i dokaz da ne ispadnem lažljivac

Znači od 65€ ti skinu 10€ na transakciju -.-''

ma uzimaju previše zarađuju na tim transakcijama možd i više neg od prodaje igre lol

15 godina
sashab kaže...
Okica4Ever kaže...
Grozni kaže...

da osam ovaj amulet za 70 eura..nisam više htjeo čekat

To ti dode koda si ga prodal za 280m..nije lose za taj item

Moj Bože jel ovdje stvarno nitko nezna ništa o igri i AH, item je xxanje za 70 EURA! OMG WTF OMFG LOL ROFL...

Za 70 eura kupiš bolje, a drugo mislim da lažeš NA VELIKO da si ga prodao za 70 eura, SS transakciju! I još ako ti tolko dmg-a ovo daje mogu misliti kolko ti je jadan lik :S zato djeco maknite se laganja! I ovo ne vrijedi 70 eura niti u kojem "paralelnom svijetu"!!!

Ja bi volio da nam linkas svog lika, ili barem sliku svog amuleta. Samo da vidimo sta je to spram cega se ovaj amulet cini tako slabasnim.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
12 godina
Diablo 3

Ekipa evo mog battletaga geothia#2872 pa me dodajte... igram sve

evo i lika

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Di je onaj frajer sta se pravi pametan da ga pitam jel vrijedi npr ovo 33mil goldi

1 0 hvala 0
15 godina
XSX kaže...

Di je onaj frajer sta se pravi pametan da ga pitam jel vrijedi npr ovo 33mil goldi

Lijepa zarada... Al za onih 70m zlata šta si ti stavio ne vjerujem da bi ti itko ikad kupio...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
14 godina
intexuz kaže...

ja ne vjerujem kako su pohlepni,da toliko novca uzimaju,kao da nemaju dovoljno para vec

Pa skine ti novac Blizzard i Paypal ako dižeš novac. U americi ti Paypal ne uzima koliko sam čuo od amera. To samo grlupa EU...

12 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
XSX kaže...

Lijepa zarada... Al za onih 70m zlata šta si ti stavio ne vjerujem da bi ti itko ikad kupio...

To sam stavio 70 milja onak...hazarderski ko kad odigras kladionicu a znas da ce listic past osim ako imas jaaaaako puno srece,pa sam se i ja ponado da ce neki tikvan kupit,eto napokon da i meni dropa nesta kaj vrijedi vise od 5 milja {#}

17 godina
neaktivan
Diablo 3

probao naci nesto slicno na AH al ne nalazim

Dali ovo ista vrijedi

mamiću odlazi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toshak kaže...

Dali ovo ista vrijedi

da ima crit chance vrijedio bi BLATO, ovako hmm.... ne znam možda tko brije velik vita... ali ono ja ne bih osobno dao vise od 3 mil za ovo jer gubiš velik dmg, a i ress nije prevelik... jedino što ga može vita izvlačiti... gle možda dobiješ max 500 k a možda i 10 mil sve ovisi kome je potrebno koliko vitality... bid na 500k buyout koliko ti misliš da vrijedi pa čekaj dokle ode

16 godina
neaktivan
toshak kaže...

Dali ovo ista vrijedi

Jako je dobar ako netko traži nešto slično, izbaci inteli, i gold finde, pa ćeš sigurno naći nešto slično, ali jako je dobar.

Ali da ja kupujem za sebe, ne bi sigurno uzeo jer mi fali chance, ali jako je dobar. I vrijedi sigurno više od 500k i 3M tako da oprezno s njime za koliko ćeš staviti.

Đuro#2155,
12 godina
neaktivan
Diablo 3

e da prodam sve sa barba i golde koje imam mogo bi napravit wizz za 400mil otprilike al mislim da bi nažalost bilo ultra glupo napustit paragon82 pa sve ponovo..al svidja mi se wizz :p

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grozni kaže...

e da prodam sve sa barba i golde koje imam mogo bi napravit wizz za 400mil otprilike al mislim da bi nažalost bilo ultra glupo napustit paragon82 pa sve ponovo..al svidja mi se wizz :p

da to baš nije pametno, ipak 82lvl, jako puno vremena je trebalo za to, ili jednostavno rokaj s babrarom i nabrij wiza do lvl 60, pa onda skupljaj s barbarom stvari za njega, i onda polako s wizom kad dođeš do 100 rokaš. Ili nešto slično.

Imam i ja DH 47lvl i barbara 12, sviđa mi se monk, ali nemam još želju igrati s njime.

Đuro#2155,
14 godina
neaktivan
Diablo 3

koliki je optimalni LoH za dual wield barbariana na inferno?

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
intexuz kaže...

ovisi koji mp igraš

12 godina
intexuz kaže...

LoH ti necće puno pomoći na infernu.. možda do mp3. Bolje uloži u LS, na svako oružje barem po 2.5% i nema zime.. jedino sto ti treba preko 100k DPS-a. Linkaj lika da ga vidim pa ću ti moći reći više.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

ma to ja pitam za buducnost haha,da znam,tek sam prije 2 dana poceo igrat,ali sutra sam na infernu i igrat cu sa nekim likom koji solo mp5 pa ce mi pomoc malo,vec mi je dao 5 mil golda i par itema za pomoc u pocetku,samo me zajebavaju ti statsi,koliko mi all resista treba,hpa,loh,lf steal,dps,crit...

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
intexuz kaže...

ma to ja pitam za buducnost haha,da znam,tek sam prije 2 dana poceo igrat,ali sutra sam na infernu i igrat cu sa nekim likom koji solo mp5 pa ce mi pomoc malo,vec mi je dao 5 mil golda i par itema za pomoc u pocetku,samo me zajebavaju ti statsi,koliko mi all resista treba,hpa,loh,lf steal,dps,crit...

Imaš par postova prije moj bttletag pa me dodaj pa cu ti dati ruke i moram pogledati imam li u stashu kakav premet za tebe.. mislim da ce se naci nesto. Bit cu online sutra predvečer.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

ako je netko za uber bosseve mp7-8, ili za farmanje neka me adda zagi#2714 (barb plvl78)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

sta kazete koliko bi mogao doci? ima li zainteresiranih? na ah-u ima samo 4 ovakva (sa tim vitality )(jača) pa nema baš nešto slično ovome

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
domac1986 kaže...

sta kazete koliko bi mogao doci? ima li zainteresiranih? na ah-u ima samo 4 ovakva (sa tim vitality )(jača) pa nema baš nešto slično ovome

30-40 milja...

14 godina
protjeran
Diablo 3

zanima me dali još kome su nestali ili se ne vide itemi na AH???  i zabidal sam amulet nema love a niti amuleta a vrijeme je prošlo kaj se događa {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Sepultribe kaže...

zanima me dali još kome su nestali ili se ne vide itemi na AH???  i zabidal sam amulet nema love a niti amuleta a vrijeme je prošlo kaj se događa {#}

Nema ih, hrpa ljudi je tijekom noći ostala bez itema uključujući i mene, tri komada, i to pukom srećom tri najskuplja. Jednom riječju p r e d i v n o. Jednom liku na trejdu je od 8 itema 7 vraćeno ali kod većine (me included)  nema pomaka. E da i ne znam kako drugima ali kod mene kad idem pisati ticket pola opcija je sivo, na većini što oni nude ili kad sam biram uopće ne nudi mogućnost da nastaviš s prigovorom tako da sam morao u prvu sličnu kategoriju pisati. Blah. Baš fino, merry christmas and happy new f.... year :/  Do prije par dana kad si imao item na RMAH da ti je istekao više ga nisi mogao relistati gore al' su to popravili nakon tjedan dana a sad opet ovo.. Jao jao.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
17 godina

Uh, nisam jedini... :(

Meni nestala 11 Star Topaza s AH...

A neki stari itemi se sami od sebe vratili na AH... WTF?

14 godina
protjeran
Diablo 3

svi se žale da im nestaju itemi i goldi , i na rmah-u ljudima nestaju itemi i euri , bliz.. nikaj ne odgovara na njihovoj stranici a ljudi se samo žale ...to nam je poklon za Božić i Novu godinu {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima li tko za farm mp6-8 ?

Crixus#2255

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Da, i meni je nestalo 2 itema preko noći... Znači AH opet ima "issues".

Ja bi Crix, ali sam preslab...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

eto dosao i ja na inferno,21 sat mi trebao,kupio sam si par itema da bar mogu act 1 proci bez muke

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

dali se isplati kupiti account WoW Cataclysm account + Diablo 3. TBC je collector's edition. za 200 kn??

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

kako sam mrzio error 3007.. ali ovaj error 3022 mi je pojeo predmete i lovu WTF??{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 15:27 (geothia).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice