Napoklon pvp iako ce bit duel
http://eu.battle.net/d3/en/blog/6816948/Diablo_III_PvP_Update_-27_12_2012 !!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i kad izlazi taj PvP update?
par pocetnickih pitanja
1.sta je to farmanje?
2.cemu sluzi add friends u igri??
3. ne kuzim sta na ovom pocetnom meni-u vrti update (pod 1setup, pod 2 playable, pod 3 optimal) meni je trenutno na playable 96%?!
4. igru sam skinuo s torrenta, kakva je razlika od orginal dvd-a?
5. dali kad izgubis zivot(ili kako vec) ides od pocetka ili nastavljas od postojeceg levela?
unaprijed hvala
par pocetnickih pitanja
1.sta je to farmanje?
3. ne kuzim sta na ovom pocetnom meni-u vrti update (pod 1setup, pod 2 playable, pod 3 optimal) meni je trenutno na playable 96%?!
5. dali kad izgubis zivot(ili kako vec) ides od pocetka ili nastavljas od postojeceg levela?
unaprijed hvala
Igru si skinio s torenta? Onda sigurno ne možeš igrat više od 15 lvl... Jer ako možeš, bezveze sam bacio 330kn...
par pocetnickih pitanja
1.sta je to farmanje?
unaprijed hvala
marxone odi na službene stranice Diabla 3, tamo uz prethodnu registraciju na battlenet možeš skinuti strater verziju igre u koju ti je uključena mogućnost igranja sa svim likovima do 13 lvl-a, a što se tiče priče samo do skeleton kinga..
Ako ti se svidi igra kupi ju inače je nećeš igrati jer koliko je meni poznato (a nije da sam se i zanimao) piratska verzija Diabla ne postoji..
To što si skinuo sa torrenta ti vjerojatno neće raditi..
Zasto ne zeli print screen ?!?!
Koliko bi realno trebao trazit na AH za ovo
pogledaj slične statse... jooj... Mislim da jako malo
Koliko bi realno trebao trazit na AH za ovo
Onoliko koliko realnim brojevima pisu cijene slicnih itema na AH.
problem je sto su tamo cijene NEREALNE
ako nešto hoćeš prodati, pogledaj slične cijene itema koji imaju malo lošije statove i daj ispod cijene.
Ja svaki dan nešto trgujem, i prodajem, ne može se reći da ne ide prodaja, samo stavite realne cijene.
A te cijene sami odredite.
ajde sad jedno pitanje za ove s realnim cijenama kad vec svi pricaju o tome... kako vi tocno odredujete realnu cijenu itema?!
mogo si min uzeti za to 600m-1b
probo sam...više od tjedan dana pokušavo prodat
ajde sad jedno pitanje za ove s realnim cijenama kad vec svi pricaju o tome... kako vi tocno odredujete realnu cijenu itema?!
Desni klik na item koji želiš prodat, search for similar items, i onda spusti svaki stats za 5-10, npr. želiš prodat amulet sa 157 str 83 vit i 9% cc-a. Spustiš str na 150, vit na 75 i cc na 8 ili čak 7%. Pogledaš iteme sa takvim ili sličnim statsima i undercut-aj najjeftiniji. Ja uglavnom tako radim i 90% itema prodam u roku od sat ili dva. Ja sam naveo banalan primjer, možeš ti spuštat statse i za više, ovisi o čemu se zapravo radi.
da osam ovaj amulet za 70 eura..nisam više htjeo čekat
500kn za virtualni item.. po meni dobra trgovina
bože kakva tema.. onako skandalozna objava blizzarda o pvp-u i nitko niš
To ti dode koda si ga prodal za 280m..nije lose za taj item
Desni klik na item koji želiš prodat, search for similar items, i onda spusti svaki stats za 5-10, npr. želiš prodat amulet sa 157 str 83 vit i 9% cc-a. Spustiš str na 150, vit na 75 i cc na 8 ili čak 7%. Pogledaš iteme sa takvim ili sličnim statsima i undercut-aj najjeftiniji. Ja uglavnom tako radim i 90% itema prodam u roku od sat ili dva. Ja sam naveo banalan primjer, možeš ti spuštat statse i za više, ovisi o čemu se zapravo radi.
odlican primjer.... taman pokusavam prodati amulet, stisnem search for similar items, izbaci mi 2 slicna jedan 50M drugi 130M.... posto moj ima nesto slabije state stavim ga za 30 - nista, za 20 - nista, sad je na 7M, cekam... vjerojatno ce zavrsit kod vendora
amulet, 130int 80critD, 5critC, arcane ress i oko 30-40 avr DMG .... i kolko to vrijedi?
Moj Bože jel ovdje stvarno nitko nezna ništa o igri i AH, item je xxanje za 70 EURA! OMG WTF OMFG LOL ROFL...
Za 70 eura kupiš bolje, a drugo mislim da lažeš NA VELIKO da si ga prodao za 70 eura, SS transakciju! I još ako ti tolko dmg-a ovo daje mogu misliti kolko ti je jadan lik :S zato djeco maknite se laganja! I ovo ne vrijedi 70 eura niti u kojem "paralelnom svijetu"!!!
nemoj se pravit bahat kad nemas potrebe za tim! dobio je 70 eura za amulet!
Moj Bože jel ovdje stvarno nitko nezna ništa o igri i AH, item je xxanje za 70 EURA! OMG WTF OMFG LOL ROFL...
Za 70 eura kupiš bolje, a drugo mislim da lažeš NA VELIKO da si ga prodao za 70 eura, SS transakciju! I još ako ti tolko dmg-a ovo daje mogu misliti kolko ti je jadan lik :S zato djeco maknite se laganja! I ovo ne vrijedi 70 eura niti u kojem "paralelnom svijetu"!!!
Ajd ne trkeljaj, nego daj link na neki bolji a jeftiniji. Sa obzirom na ton tvog posta, trebalo bi ih biti na stotine u ponudi, pa ces naci za cas.
@op - s obzirom na visoki +dmg, mogao si nagurati jos koji euro/gold vise, ali ni ovo nije lose, cestitam :)
lik mi nije jadan neg je super amulet ja ga nisam seb ostavio jer nema atack speed.. 180k dps bez skilova i 800 all ress i 6ls mi dovoljno da sa barb farmam koji oću mp..i 70 eura je malo za taj item vidi se kolko se razumiješ u cjene...
Brate al ga sereš.
moje isprike ošo je za 65 eura zaboravio sam da sam bio smanjio cjenu 5 eura evo i dokaz da ne ispadnem lažljivac
cestitam ...svaka ti dala :D :D
buahahahahah
moje isprike ošo je za 65 eura zaboravio sam da sam bio smanjio cjenu 5 eura evo i dokaz da ne ispadnem lažljivac
Znači od 65€ ti skinu 10€ na transakciju -.-''
ja ne vjerujem kako su pohlepni,da toliko novca uzimaju,kao da nemaju dovoljno para vec