Samo sto me ovo sa dash tipkom sto skoci untrag ako drzis tipku izludi, to mi je ujedno i jedina zamjerka na igru .
Pa, ako ju samo stisneš, skoči unazad. Ako držiš i smijer, kotrlja se. U čemu je problem?
U DS2 je to radilo na nacin da ako stojis i ne kreces se ako tapnes tipku, znaci pritisnes i pustis odmah, onda skoci unazad, a ako pritisnes i drzis onda se nista ne dogadja, ali zato kada se krenes micati odmah sprinats, dok ovdje ako pritisnes i drzis tipku opet skoci unazad. Stvar je u tome sto kada se prvo krenes kretati pa stisnes dash onda postoji mala odgoda, tj. igra treba da shavti da li ces dash ili ces pustit tipku i napraviti roll, sto u praksi znaci da imas korak ili pola koraka viska u odnosu na to kada krenes sprintati cim se pokrenes, sto zna biti nezgodno ako skaces sa uskih balkona ili mostova. Mozes i sada odah poceti sprintati na nacin da nastavis drzati tipku kada si vec skocio unatrag ili da se mrvicu pomaknes pa onda stisnes dash i nastavis drzati, iduci put kada krenes ces sprintati odmah. Stvar je navike i znam da je to nekima cudno, ali ja sam vec 3-4 puta pao s mosta i umro zbog ove promjene, samo da ti dam usporedbu, ubio sam 5 bosseva i umro 2 puta na njima lol.