Dark Souls 3

poruka: 640
|
čitano: 93.875
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Dark Souls 3
fler kaže...
MijoC kaže...

Samo sto me ovo sa dash tipkom sto skoci untrag ako drzis tipku izludi, to mi je ujedno i jedina zamjerka na igru .

Pa, ako ju samo stisneš, skoči unazad. Ako držiš i smijer, kotrlja se. U čemu je problem?

U DS2 je to radilo na nacin da ako stojis i ne kreces se ako tapnes tipku, znaci pritisnes i pustis odmah, onda skoci unazad, a ako pritisnes i drzis onda se nista ne dogadja, ali zato kada se krenes micati odmah sprinats, dok ovdje ako pritisnes i drzis tipku opet skoci unazad. Stvar je u tome sto kada se prvo krenes kretati pa stisnes dash onda postoji mala odgoda, tj. igra treba da shavti da li ces dash ili ces pustit tipku i napraviti roll, sto u praksi znaci da imas korak ili pola koraka viska u odnosu na to kada krenes sprintati cim se pokrenes, sto zna biti nezgodno ako skaces sa uskih balkona ili mostova. Mozes i sada odah poceti sprintati na nacin da nastavis drzati tipku kada si vec skocio unatrag ili da se mrvicu pomaknes pa onda stisnes dash i nastavis drzati, iduci put kada krenes ces sprintati odmah. Stvar je navike i znam da je to nekima cudno, ali ja sam vec 3-4 puta pao s mosta i umro zbog ove promjene, samo da ti dam usporedbu, ubio sam 5 bosseva i umro 2 puta na njima lol.

14 godina
neaktivan
Dark Souls 3

nema pierce attacka? kontrole su okrenuli naopako od ds2.. character creation je broken totalno... jedan od gorih sto sam vidio. cak je u ds 2 mila majka za ovo.. 

klik i double klik za light i strong attack je radio savrseno u ds2.. ovo sto su sad napravili shift i klik  je korak natrag. sto je najgore nemoze se to ni namjestiti..

di je key binding za kick? kick ne postoji u kontrolama? 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 12:37 (=xfact=).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Dark Souls 3

Ma to je ono da ti nije dosadno kad tek upališ igru. To i čitanje EULAe jer ti igra neda kliknut accept prije nego odscrollaš dola, a zašto omogućit fast scroll koji ne na PCu normalan, ili pagedown tipku...

Long story short, kad prođeš taj dio kreće uživanje :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dark Souls 3

Tu ekipu što se mole sam posebno napikirao na nišan :) Znači priđeš im i čekaš hoće li koji početi vrištati i odmah sikirica u čelo prije nego transforma u beštiju. Onda svima ostalima sikirica u čelo čisto da ne bi bilo kasnije nisam znao :) Meni osobno odgovara nešto brži combat ali se nadam da će beštije postati teže, na kraju tu je uvijek NG+ :)

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dark Souls 3

Nisam ja opčenito protiv bržeg combata, ako želi onaj seljober sa čačkalicom lamatat, nek lamaće, ali vitezi u teškim oklopima... e tu se već ne bih složio, malčice su prebrzi i preveć stamine imaju. Uostalom i moj knight ima preveć stamine i prebrzo se kreće "out of the box" kako bi se reklo, kad ga tek napraviš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Ja mislio napravit zgodnu žensku, ali mi sve ispadaju ko da ih je neko izudarao i polio benzinom. Nevjerojatno da su uspjeli napravit još urnebesniji character creator.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 12:56 (marrR).

0 0 hvala 0
10 godina
marrR kaže...

Ja mislio napravit zgodnu žensku, ali mi sve ispadaju ko da ih je neko izudarao i polio benzinom. Nevjerojatno da su uspjeli napravit još urnebesniji character creator.

Kolko sam skuzil character creator je kao onaj iz bloodborne-a i isto su ljudi prvo srali po njemu dok nisu skuzili kaj se sve moze napravit.
Samo treba znat ;)

16 godina
Dark Souls 3

Stvarno...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Santana kaže...
marrR kaže...

Kolko sam skuzil je.....

najgori sto sam ikad vidio... 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 14:30 (=xfact=).
17 godina
Dark Souls 3

Ja se tješim činjenicom da ću imat neku kacigu ili nešto cijeli game (makar preći ću na light/med armor čim nađem nešt normalno), pa se toliko neće kužit. Nisam ni facial hair uspio narihtat, prvi char u nazad nekoliko godina koji nema bradu, jer eto... nije bila tam, next next finish.

Nije mi se dalo, nakon bakčenja sa komandama i EULAom više i time bavit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ja se tješim činjenicom da ću imat neku kacigu ili nešto cijeli game (makar preći ću na light/med armor čim nađem nešt normalno), pa se toliko neće kužit. Nisam ni facial hair uspio narihtat, prvi char u nazad nekoliko godina koji nema bradu, jer eto... nije bila tam, next next finish.

Nije mi se dalo, nakon bakčenja sa komandama i EULAom više i time bavit.

Thrall Hood all the way, pogotovo na nekom heavy armory izgleda pre pre mocno.

Ovaj toolbelt sto su dodali kada se otvori meni je pun pogodak. Recimo kada ulazis u neki dio di su enemy sto stavljaju bleed stavis si item za bleed remove i nemoras vise mjenjat iteme, puno brze i jednostavnije ovako. Plus stavis si prism stone koji ima genijalnu uporabu, prvo sto si obiljezis dio gdje si vec bio, a drugo ne moras vise umirati da bi znao da li mozes skociti s neke visine ili ne 

Spook je najbolji spell u igri, jedan cast te pretvara u ninju op pwnera haha, tako dobro...

11 godina
odjavljen
Dark Souls 3

Ne znam za vas ljudi, ali Dark Souls 3 je meni bas dobar. Kao neka mjesavina Dark Soulsa 1 i Bloodborna, sto je odlicno, jer Dark Souls 2 me u puno stvari razocarao tako da ne bih volio neke prevelike slicnosti s njim.

1 0 hvala 0
17 godina
IvanDado kaže...

Ne znam za vas ljudi, ali Dark Souls 3 je meni bas dobar. Kao neka mjesavina Dark Soulsa 1 i Bloodborna, sto je odlicno, jer Dark Souls 2 me u puno stvari razocarao tako da ne bih volio neke prevelike slicnosti s njim.

Nisam igro Bloodborne, ali jesam prethodne DS igre..

Ovaj mi je vrhunski; prezentacija, audio strana lvl dizajn itd...

Ja osobno bi volio da nisu ubrzali borbu... No možda se i to malo balansira kako igra napreduje. Kasnije ću igrat i imat okršaj sa ovom debelom krmačom pa ću vidjet dali i on ima sto poteza u sekundi...

No sve u svemu jako sam zadovoljan viđenim...

17 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Stanka + ubrzanje borbe vs. čvrsto stisnuti Club s obje ruke... treba se opet naviknuti :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Ofenzivne magije su mi bezveze, ali Spook magija je zakon. Leveli su dizajnirani s njom u vidu, tako da se može jako brzo doći bilo gdje bez privlačenja mobova, a alternativni putovi omogućuju da se skoro svaki prerasli vitez može backstabat. Carresing prayer je isto dobra za ugodne šetnje po šumi.

0 0 hvala 0
15 godina
Dark Souls 3

I dalje mi je igra prelagana i to me ljuti, pobogu neke bosseve sam ubio iz 2-3 pokusaja a neke minibossove iz prve :(

Istrazujem sve zivo, tak me strah da cu igru prebrzo prijeci pa sve lagano polako :)

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Bilo bi otužno da više umireš nakon 3 Souls igre i Bloodbornea u iskustvu

16 godina
neaktivan
Dark Souls 3

S težinom je sve okej dok god vi ne poželite da igra postane toliko xapdkop da smrt u igri znači smrt u stvarnom životu, a takvih sam se nagledao na Internetu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Dark Souls 3

Cul sam da je kasnije igra teza. Ne znam nazalost jos cekam igru.

Ekipa sa jednog drugog foruma veli da je prvi 9 bosseva bez problema sredila ... eh sad kad ce ti tezi bossevi doc..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dark Souls 3

Drugi boss je nešto teži kad uđe u drugu fazu jer te slowa, al to je to. Ovo dalje je.... a OK, glavni problem je količina neprijatelja između 2 bonefirea i koliko shardova imaš. Ja ne preskačem neprijatelje pa mi zna postat malčice suho prije bossa :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Nisam se još pošteno primio igre, ali mene ne smeta ako je laganije.

Tko voli da je teže, može probati naked ili SL1 run.

Ne znam jel' ima možda ona mehanika kao u DS2, da baciš nešto u bonfire pa pripadajuća zona bude teža? Ili onaj prsten?

PSN - DeniZg80
9 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Igra uopce nije laka vec su kontrole i mehanike preciznije plus nase iskustvo sa souls igrama, igrao sam DS2 prije DS1 i zbog toga mi je DS1 bio neusporedivo laksi. Igra je meni vruce hladno, malo te uspava pa onda show. Plus stvar je pristupa, ako ides pazljivo bez zaletanja onda se moze, ako se malo opustis i ukljucis rambo mod neces daleko dogurati. Jutros sam napravio novog lika kao deprived da vidim koliko je tesko stratat tako i prvi boss je mrvicu tezi nego kada si knight :D. Caracter creation je odlican, moze se svasta napraviti, malo sam kemijao jutros po njemu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Dark Souls 3

Ili je ovo lagano za sada, ili sam si previše spoilao. Došao sam do drva, ubio njega iz prve, putem nekoliko onih velikih što sa čupovima, što sa pilama, invadera nekog skriptanog, paralelno sa tim velikim sa pilom... No, zabavno je, nema šta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dark Souls 3

Ja sam odigrao nekih 6h, ubio 2 bossa. Igra je odlicna, grafika super i jako dobra optimizacija, na mojem kompu se vrti u 50-60fps-a na Max postavkama.

Malo je prebrza u odnosu na prosle nastavke ali to je valjda cijena komercijalizacije. Najteza borba do sad mi je bila sa plavim vitezom. 

Uglavnom igra je dobra i nemam nikakvih zamjerki.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Dark Souls 3

Zasad mi se jako sviđa level dizajn i boss dizajn, ali eto opet mi se cini kao Dark Souls 2 po pitanju tezine, ali necu srat zato sto sad to vec ima dosta veze sa mojim iskustvom igranja. Kad je Dark Souls 2 izaso ja sam tek tad zavrsio jedinicu prvi put, pa mi je opet dvojka bila dosta laksa, tako da mislim da taj prigovor ipak vazeci, ali za Dark Souls 3 ne znam. Jedino mogu reci, barem meni, ne cini mi se kao da su neprijatelju do bosseva "tezi" od samih bosseva kao u Dark Soulsu 2. Neki dobar balans je ostvaren u ovoj igri. 8 sati provedeno i definitvno je bolji od dvojke, ali jos nisam siguran hoce li mi nadmasiti keca. O tome cu sudit kad ga predjem. Ali kao sto sam vec rekao, igra ima taj Dark Souls 1/Bloodborne feel sto je ogroman plus meni, a najvjerojatnije i vecini.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Level dizajn i opcenito od mobova do bosseva sve mi je perfektno!

I7 6700k Asus Maximus Hero VIII Gtx 980TI xtreme edition Gigabyte SSD Kingston 480gb HDD Seagate 2tb PSU: Evga Supernova 750w Ram: Avexxir DDR4 16gb 2400mhz Corsair 400C case Cooler Corsair H110i GTX
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Ja zapeo na dva instant kill bossa. Valjda ima neka treća opcija.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Dark Souls 3
da vas pitan nesto prije nego kupin igru, pa zaserem sebi dozivljaj, znaci uzeo danas u linksa origigi xbox wireless gamepad, isprobao na par igara dvi vozacine (grid i nfs rivals) teski shit brate, bolje performanse i score imao sa tipkovnicom,
nije mi da đava mira isprobao i na witcheru 3 jos tezi shit,7-8 puta gledam death scene i vrti mi se u glavi koji k?Konzolu nisam taka od 2006 znaci ima desetljeće.
Onaj gamepad za ps mi je bio kvalitetan,pa dovraga rabili su ga piloti borbenih aviona da pritankaju gorivo koliko je precizan bio ( da ga je zrakoplovstvo rabilo).
Kojeg đavla Microsoft izvodi sa ovim smećem od gamepada? I šta je najgore sve ga igre podržaju a imam barem 3-4 noname i logitecha sta su po kvaliteti nebo i zemlja. I sad kad sutra uzmem ds3 na steamu, molim savjet sa cime da igram tipkovnica+mis ili ovo oskvrnuće?
Nisam stvarno pametan. Doduše što se tiče kombata ovaj me je naslov davno razmazio još prije 14 godina

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Dark Souls 3

Vidim koliko hvalite igru pa sam se malo zapalio za nju. Nisam igrao ni jednu iz serijala. Kakva je priča u igri? Čuo sam da je dosta teška za razumjeti?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Prince-Artas kaže...

Vidim koliko hvalite igru pa sam se malo zapalio za nju. Nisam igrao ni jednu iz serijala. Kakva je priča u igri? Čuo sam da je dosta teška za razumjeti?

Računaj da ti neće biti ništa jasno i nakon što 2 puta pređeš igru :) Zato je wiki tu za sve lijepe teorije :)

live and let live
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice