Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.416.214
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive

Gledao svaki match na 2 streama odjednom (dobia varičele u 20toj godini jbg, no life cili dan) i nijedan drop. 

Pingu ;)
16 godina
Counter Strike: Global Offensive

ja gledam majore vec 3 godine, niti jedan drop... tako da.. mislim da bih ja trebao biti najnesretniji.
jos cinejnica da sam ripao sve prije colognea... i da sam podijelio 50€ na streamu...

http://www.twitch.tv/hypersonicfox
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

Prije sat vremena je bilo sve u redu i sad mi neda pickat :(

GamingOnline
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2015 19:14 (Mihael610).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Evo za ovo natjecanje tj . giveway moj link a ako netko hoce moze i zaobici mene ;) 

http://splur.gy/r/HCnSx/r/32kZB6fbTG4

Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

[*] apex

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
vigor_hr kaže...

[*] apex

A jadan. Da mi je bilo vidjet njegovu facu - "I made a huge mistake".  

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
13 godina
neaktivan
vigor_hr kaže...

[*] apex

Čekam sliku ili video "It was at this moment apex knew. He fucked up"

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
12 godina

znaci ovaj jw i flusha kao da imaju wh..

da ih ja overwatcham doibili bi insta cooldown...

znaci ve znaju!

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
Moj PC  
0 5 hvala 0
10 godina
neaktivan

znaci gledo sam 80 posto meceva i nisam dobio drop ,pa ebem ti valve da ti ebem ,a drug mi je pogledo samo jedan mec i dobio je drop ... stvarno je posteno...

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Ja sam na ovogodisnjim Katowicama dobio 2, sad nijedan, 10ak utakmica gledao.  Svaka čast Fnaticu, definitivno najjači i najbolji tim.

P.S. Imam M4A1-S Guardian FN sa Fnatic Katowice 2014 stickerom i nametagom za zamjenu, samo overpay prihvaćam

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
res03pem kaže...

znaci ovaj jw i flusha kao da imaju wh..

da ih ja overwatcham doibili bi insta cooldown...

znaci ve znaju!

H O W M U C H?

O O

W   W

M       M

U           U

C               C

H?                H?

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2015 21:32 (Komunist Izet).
17 godina

Uletio mi Cobblestone Souvenir Package sad tokom finala. Sto kazete, prodati sad ili cekati? Da li je tko dobio Katowice ili DreamHack prosle godine pa je pratio cijenu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2015 21:44 (Rain Man).

0 0 hvala 0
14 godina
Rain Man kaže...

Uletio mi Cobblestone Souvenir Package sad tokom finala. Sto kazete, prodati sad ili cekati? Da li je tko dobio Katowice ili DreamHack prosle godine pa je pratio cijenu?

Ja bi definitivno sacekao malo, doc ce cijena do ~30€. Istina da je puno dropov bilo, pa ce mozda malo i potrajat, ali nemoj previse cekat, jer zna postat hard sell. Ja dobio prvi dan Cache i danas Mirage Souvernir, pa bolje ista neg nista :)

Kakav bait od NBK da izvadi pistolj iako nema metaka, kao da i flusha isto...wow

EDIT: Moj Pick'Em Challange :)

Choke9 Choke9
najjeftiniji sticker mi donio 15 bodova :) najjeftiniji sticker mi donio 15 bodova :)
Evo i Katowice 2015 Evo i Katowice 2015
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2015 22:10 (Komunist Izet).
11 godina
neaktivan
Perki kaže...
vigor_hr kaže...

[*] apex

A jadan. Da mi je bilo vidjet njegovu facu - "I made a huge mistake".  

Nije ni ova loša :D

16 godina

Predobri su mi ovi global smurfovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mihael610 kaže...

I mene je isto moglo zafrkati, nisam uspio pickat ništa za finale, ali sam srećom sakupio dovoljno za golda u polufinalu pa me finale nije zeznulo

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
13 godina
Haker_x kaže...
Mihael610 kaže...

I mene je isto moglo zafrkati, nisam uspio pickat ništa za finale, ali sam srećom sakupio dovoljno za golda u polufinalu pa me finale nije zeznulo

Ja nisam stigo stavit na Fnatic i na kraju mi tri boda fale do golda

GamingOnline
12 godina
protjeran
Ako je netko za MM inace u kasne sate nek me doda na steam kalanzaar ili Adict . trenutno sam MGE al mi fali koji win do sljedeceg ranka . 230 cca sati igre imam i ok poznavanje mapa a sto je najbitnije zabavan sam za drustvo :D hahaha
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Haker_x kaže...
Mihael610 kaže...

77 bodova hahahhahaaha...ja imam 109, mogli su dat neki platinum Kappa

Brzo se pojavia u inventory, Katowice je trebalo oko 1 tjedan.

@Mihael, da si uzimao samo 1 najjeftiniji sticker i stavljao ga barem 3 dana na Player Pick'Em, onda bi dobio ta 3 boda (1 bod/danu samo šta igraš pick'em, a dobijaš i za Team i za Player pick'em u istom danu)

@chaselol sa cime se neslazes? ili je pak random TD? Ništa novo od tebe :*

Probaj pokrenit igru, pa vidi hoce li ti se pokazat 1 new item Probaj pokrenit igru, pa vidi hoce li ti se pokazat 1 new item
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 10:45 (Komunist Izet).
13 godina

Moj silver jos nije

GamingOnline
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Nakon neigranja par dana, udem malo u dm i dobim ovo
@Komunist Izet ma znam da, al ovo mi je prvi put da ovo igram tako da sam zadovaljan. Sad cu barem znat za drugi put hvala

GamingOnline
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 11:36 (Mihael610).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

ufff ovo je zaraza koja nema kraja, kupio u petak i nonstop sam za kompom....ima ko kavav link ili yt filmić di je objašnjeno sve kak i kaj, zasad sam igram deadmach i to je to, malo sam gledal po yt al svaki filmić nekaj drugačije objašnjava, nov sam skroz u tome pa pliz pomoč, hvala...

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrakky kaže...

ufff ovo je zaraza koja nema kraja, kupio u petak i nonstop sam za kompom....ima ko kavav link ili yt filmić di je objašnjeno sve kak i kaj, zasad sam igram deadmach i to je to, malo sam gledal po yt al svaki filmić nekaj drugačije objašnjava, nov sam skroz u tome pa pliz pomoč, hvala...

baci oko na ovo

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/counter-strike-global-offensive/4756910.aspx

13 godina
neaktivan
mrakky kaže...

Definitivno WarOwl, najbolji tutoriali, sve ti super objašnjava i dosta je prilagođeno početnicima. Pogledaj mu kanal, ima sve šta te zanima

Btw zna li itko kad ćemo dobit pickem trofeje?

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 14:29 (Roko567).
16 godina
Roko567 kaže...

Definitivno WarOwl, najbolji tutoriali, sve ti super objašnjava i dosta je prilagođeno početnicima. Pogledaj mu kanal, ima sve šta te zanima

STOP SCOPE FLICK FIRE

Warowl je ok dok ne dojdes do MG negdje, onda radije gledaj steel-a koji ima dosta tutorijala za malo naprednije igrace.

Nego, evo mene dole u LE i nastavljam derank (Solo dust2 na ruskim serverima) posto mi nisu prezabavni chiteri u svakom drugom gejmu...

13 godina
8ax kaže...

STOP SCOPE FLICK FIRE

Warowl je ok dok ne dojdes do MG negdje

Ne, warowl je dovoljan i za iznad. Kad naucis osnove u igri tj kretanje, pozicioniranje onda ucis kako da bacas smoke, flash i gledas koji pro gejm da skontas neke fore i fazone.
Hladna glava je 95% ranka u CS:GO

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina

WarOwl je okej za početak, kad shvati osnove sam će počet tražit naprednije stvari intuitivno.

Preporuka, gledaj svoje demoe i kako si umra i šta si krivo napravia. Stavi na papir i sljedeći game pokušaj ne ponovit greške. Najgora stvar koju početnik može radit je skupit loše navike. Sa lošim navikama nema napretka.

Odmah namjesti nizak sensitivity, ja koristim 1000DPi(nativni DPi mišta) i 0.86 sensitivity. Gledaj da na nekih 800DPi imaš sens ne više od 2.0 - 2.5 . ISKLJUČI AKCELERACIJU OBAVEZNO, i raw input uključi.

Neznam šta da ti kažem, internet je tvoj.

Nadeovi su ti vrlo važni također. Strašno je u koliko se prednost dovedeš sa jednim smokeom i jednim flashom, a da ne pričam kad team koordinirano baca smokeove i flasheve.

ALI prije svega, moraš uhvatit osjećaj gdje će se nalazit neprijatelji na mapama, gdje ih očekivat, tajming i takve stvari.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 10:23 (Vapor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Vapor kaže...
raw input uključi.

Pogledati obavezno i description, za pravi RAW input.

@chaselol, cemu ovi TD-ovi? jer sam jednom stavio tebi par postova iznad, jer se nisam slagao s tobom?(razlog:ne mislim da ti je jedino warowl potreban jer je svaki tutorial previse basic, potrebno je malo vise od toga ako oce brzo napredovat) Ako se neslazes s mojim misljenjem, pa reci, ne se skrivat ;) U suprotnom neznas se koristit forumskim opcijama, jer TD nije dislike nego kao sta pise "ne slazem se". Pozz never mind, neki balonja sa Internetskim mudima :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 10:59 (Komunist Izet).
17 godina
Vapor kaže...

WarOwl je okej za početak, kad shvati osnove sam će počet tražit naprednije stvari intuitivno.

Preporuka, gledaj svoje demoe i kako si umra i šta si krivo napravia. Stavi na papir i sljedeći game pokušaj ne ponovit greške. Najgora stvar koju početnik može radit je skupit loše navike. Sa lošim navikama nema napretka.

Odmah namjesti nizak sensitivity, ja koristim 1000DPi(nativni DPi mišta) i 0.86 sensitivity. Gledaj da na nekih 800DPi imaš sens ne više od 2.0 - 2.5 . ISKLJUČI AKCELERACIJU OBAVEZNO, i raw input uključi.

Neznam šta da ti kažem, internet je tvoj.

Nadeovi su ti vrlo važni također. Strašno je u koliko se prednost dovedeš sa jednim smokeom i jednim flashom, a da ne pričam kad team koordinirano baca smokeove i flasheve.

ALI prije svega, moraš uhvatit osjećaj gdje će se nalazit neprijatelji na mapama, gdje ih očekivat, tajming i takve stvari.

da da, skužil sam, kad idem na kežual i na nekaj kaj nije deathmach, da me brzo smaknu :) jer na death machu je uprincipu gas i kad nađe deri po glavi, ispočetka sam prenisko držao miš tak da sam pucao u noge, al eto sad več gađam u torzo i poneki u glavu, moram poradit na headsotingu.

miš mi je na na 800 dpi i isključena akceleracija, al ovo za raw input nisam znal, budem isključil sad sam pogledal video i skužil kaj to znači, jedino me muči crosser, naime svi predlažu stariju verziju križiča, al meni nikak nepaše, novi tj. defoltni mi je nekak bolji točka u sredini kad hodam, a kad čučnem se skupi full ili kad stanem, neznam možda zato kaj sam ispočetka igral s njim,

sam jel ko znam kak da ga potamnim, tj. kak da mu alphu povečam na 255? (koji kod da ukucam)

evo našo sam ovaj sajt za iradu križiča, al nijedan mi nije ko defoltni

http://tools.dathost.net/#alpha=255/color=5/color_b=255/color_r=255/color_g=0/dot=1/gap=0/size=5/style=4/usealpha=1/thickness=1/outline=0/outline_draw=0

edit evo napjestil sam ko iz gore videa.

sam još kod za alfu na 255 na defoltnom križiću

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 10:57 (mrakky).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice