Gledao svaki match na 2 streama odjednom (dobia varičele u 20toj godini jbg, no life cili dan) i nijedan drop.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja gledam majore vec 3 godine, niti jedan drop... tako da.. mislim da bih ja trebao biti najnesretniji.
jos cinejnica da sam ripao sve prije colognea... i da sam podijelio 50€ na streamu...
Evo za ovo natjecanje tj . giveway moj link a ako netko hoce moze i zaobici mene ;)
[*] apex
A jadan. Da mi je bilo vidjet njegovu facu - "I made a huge mistake".
[*] apex
Čekam sliku ili video "It was at this moment apex knew. He fucked up"
znaci ovaj jw i flusha kao da imaju wh..
da ih ja overwatcham doibili bi insta cooldown...
znaci ve znaju!
znaci gledo sam 80 posto meceva i nisam dobio drop ,pa ebem ti valve da ti ebem ,a drug mi je pogledo samo jedan mec i dobio je drop ... stvarno je posteno...
Ja sam na ovogodisnjim Katowicama dobio 2, sad nijedan, 10ak utakmica gledao. Svaka čast Fnaticu, definitivno najjači i najbolji tim.
P.S. Imam M4A1-S Guardian FN sa Fnatic Katowice 2014 stickerom i nametagom za zamjenu, samo overpay prihvaćam
znaci ovaj jw i flusha kao da imaju wh..
da ih ja overwatcham doibili bi insta cooldown...
znaci ve znaju!
H O W M U C H?
O O
W W
M M
U U
C C
H? H?
Uletio mi Cobblestone Souvenir Package sad tokom finala. Sto kazete, prodati sad ili cekati? Da li je tko dobio Katowice ili DreamHack prosle godine pa je pratio cijenu?
Uletio mi Cobblestone Souvenir Package sad tokom finala. Sto kazete, prodati sad ili cekati? Da li je tko dobio Katowice ili DreamHack prosle godine pa je pratio cijenu?
Ja bi definitivno sacekao malo, doc ce cijena do ~30€. Istina da je puno dropov bilo, pa ce mozda malo i potrajat, ali nemoj previse cekat, jer zna postat hard sell. Ja dobio prvi dan Cache i danas Mirage Souvernir, pa bolje ista neg nista :)
Kakav bait od NBK da izvadi pistolj iako nema metaka, kao da i flusha isto...wow
EDIT: Moj Pick'Em Challange :)
Prije sat vremena je bilo sve u redu i sad mi neda pickat :(
I mene je isto moglo zafrkati, nisam uspio pickat ništa za finale, ali sam srećom sakupio dovoljno za golda u polufinalu pa me finale nije zeznulo
I mene je isto moglo zafrkati, nisam uspio pickat ništa za finale, ali sam srećom sakupio dovoljno za golda u polufinalu pa me finale nije zeznulo
Ja nisam stigo stavit na Fnatic i na kraju mi tri boda fale do golda
77 bodova hahahhahaaha...ja imam 109, mogli su dat neki platinum Kappa
Brzo se pojavia u inventory, Katowice je trebalo oko 1 tjedan.
@Mihael, da si uzimao samo 1 najjeftiniji sticker i stavljao ga barem 3 dana na Player Pick'Em, onda bi dobio ta 3 boda (1 bod/danu samo šta igraš pick'em, a dobijaš i za Team i za Player pick'em u istom danu)
@chaselol sa cime se neslazes? ili je pak random TD? Ništa novo od tebe :*
Moj silver jos nije
ufff ovo je zaraza koja nema kraja, kupio u petak i nonstop sam za kompom....ima ko kavav link ili yt filmić di je objašnjeno sve kak i kaj, zasad sam igram deadmach i to je to, malo sam gledal po yt al svaki filmić nekaj drugačije objašnjava, nov sam skroz u tome pa pliz pomoč, hvala...
ufff ovo je zaraza koja nema kraja, kupio u petak i nonstop sam za kompom....ima ko kavav link ili yt filmić di je objašnjeno sve kak i kaj, zasad sam igram deadmach i to je to, malo sam gledal po yt al svaki filmić nekaj drugačije objašnjava, nov sam skroz u tome pa pliz pomoč, hvala...
baci oko na ovo
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/counter-strike-global-offensive/4756910.aspx
Definitivno WarOwl, najbolji tutoriali, sve ti super objašnjava i dosta je prilagođeno početnicima. Pogledaj mu kanal, ima sve šta te zanima
Btw zna li itko kad ćemo dobit pickem trofeje?
Definitivno WarOwl, najbolji tutoriali, sve ti super objašnjava i dosta je prilagođeno početnicima. Pogledaj mu kanal, ima sve šta te zanima
STOP SCOPE FLICK FIRE
Warowl je ok dok ne dojdes do MG negdje, onda radije gledaj steel-a koji ima dosta tutorijala za malo naprednije igrace.
Nego, evo mene dole u LE i nastavljam derank (Solo dust2 na ruskim serverima) posto mi nisu prezabavni chiteri u svakom drugom gejmu...
STOP SCOPE FLICK FIRE
Warowl je ok dok ne dojdes do MG negdje
Ne, warowl je dovoljan i za iznad. Kad naucis osnove u igri tj kretanje, pozicioniranje onda ucis kako da bacas smoke, flash i gledas koji pro gejm da skontas neke fore i fazone.
Hladna glava je 95% ranka u CS:GO
WarOwl je okej za početak, kad shvati osnove sam će počet tražit naprednije stvari intuitivno.
Preporuka, gledaj svoje demoe i kako si umra i šta si krivo napravia. Stavi na papir i sljedeći game pokušaj ne ponovit greške. Najgora stvar koju početnik može radit je skupit loše navike. Sa lošim navikama nema napretka.
Odmah namjesti nizak sensitivity, ja koristim 1000DPi(nativni DPi mišta) i 0.86 sensitivity. Gledaj da na nekih 800DPi imaš sens ne više od 2.0 - 2.5 . ISKLJUČI AKCELERACIJU OBAVEZNO, i raw input uključi.
Neznam šta da ti kažem, internet je tvoj.
Nadeovi su ti vrlo važni također. Strašno je u koliko se prednost dovedeš sa jednim smokeom i jednim flashom, a da ne pričam kad team koordinirano baca smokeove i flasheve.
ALI prije svega, moraš uhvatit osjećaj gdje će se nalazit neprijatelji na mapama, gdje ih očekivat, tajming i takve stvari.
Pogledati obavezno i description, za pravi RAW input.
@chaselol, cemu ovi TD-ovi? jer sam jednom stavio tebi par postova iznad, jer se nisam slagao s tobom?(razlog:ne mislim da ti je jedino warowl potreban jer je svaki tutorial previse basic, potrebno je malo vise od toga ako oce brzo napredovat) Ako se neslazes s mojim misljenjem, pa reci, ne se skrivat ;) U suprotnom neznas se koristit forumskim opcijama, jer TD nije dislike nego kao sta pise "ne slazem se". Pozz never mind, neki balonja sa Internetskim mudima :)
WarOwl je okej za početak, kad shvati osnove sam će počet tražit naprednije stvari intuitivno.
Preporuka, gledaj svoje demoe i kako si umra i šta si krivo napravia. Stavi na papir i sljedeći game pokušaj ne ponovit greške. Najgora stvar koju početnik može radit je skupit loše navike. Sa lošim navikama nema napretka.
Odmah namjesti nizak sensitivity, ja koristim 1000DPi(nativni DPi mišta) i 0.86 sensitivity. Gledaj da na nekih 800DPi imaš sens ne više od 2.0 - 2.5 . ISKLJUČI AKCELERACIJU OBAVEZNO, i raw input uključi.
Neznam šta da ti kažem, internet je tvoj.
Nadeovi su ti vrlo važni također. Strašno je u koliko se prednost dovedeš sa jednim smokeom i jednim flashom, a da ne pričam kad team koordinirano baca smokeove i flasheve.
ALI prije svega, moraš uhvatit osjećaj gdje će se nalazit neprijatelji na mapama, gdje ih očekivat, tajming i takve stvari.
da da, skužil sam, kad idem na kežual i na nekaj kaj nije deathmach, da me brzo smaknu :) jer na death machu je uprincipu gas i kad nađe deri po glavi, ispočetka sam prenisko držao miš tak da sam pucao u noge, al eto sad več gađam u torzo i poneki u glavu, moram poradit na headsotingu.
miš mi je na na 800 dpi i isključena akceleracija, al ovo za raw input nisam znal, budem isključil sad sam pogledal video i skužil kaj to znači, jedino me muči crosser, naime svi predlažu stariju verziju križiča, al meni nikak nepaše, novi tj. defoltni mi je nekak bolji točka u sredini kad hodam, a kad čučnem se skupi full ili kad stanem, neznam možda zato kaj sam ispočetka igral s njim,
sam jel ko znam kak da ga potamnim, tj. kak da mu alphu povečam na 255? (koji kod da ukucam)
evo našo sam ovaj sajt za iradu križiča, al nijedan mi nije ko defoltni
http://tools.dathost.net/#alpha=255/color=5/color_b=255/color_r=255/color_g=0/dot=1/gap=0/size=5/style=4/usealpha=1/thickness=1/outline=0/outline_draw=0
edit evo napjestil sam ko iz gore videa.
sam još kod za alfu na 255 na defoltnom križiću