Poceli ljudi haxat na cevo. Kreten neki sa rage hackom, takoder je na bf3 haxo(metabans ban je pobro). Ovo je neka posebna vrsta rage haxora, valjda vise nije fora imati global elite rank sad je i visok rws/efficacy na pugovima bitan. Jadno...
Poceli ljudi haxat na cevo. Kreten neki sa rage hackom, takoder je na bf3 haxo(metabans ban je pobro). Ovo je neka posebna vrsta rage haxora, valjda vise nije fora imati global elite rank sad je i visok rws/efficacy na pugovima bitan. Jadno...
:3
Jedan od njegovih najboljih prijatelja je iz Jastrebarskog koliko sam shvatio.
Pa ga je vjerojatno malo doveo tu da pomutnju napravi lol. Ne bih se čudio ni da je taj lik član na forumu.
:3
Na čijem je to streamu?
Na čijem je to streamu?
Pretpostavljam ex-yu turnir, Hrvatska - Srbija
kak nam je prosla repka dns?
Jutros mi dropalo neki mp9 dark age factory new, pogledam vrijednost cobblestone je i 2 ipo eura , prvi put da se i meni posrecilo i to na dust 2, haha
11-4
Potop.
Izgubili od srba 16-5 i onda dobili crnogorce i makedonce 16-9 i 16-10.
Sutra bo3 polufinale protiv BiH u 18:00.
11-4
Potop.
Mislio je na CS, ne vaterpolo. :D
11-4
Potop.
hahahah kralju
Nasi pobjedili ex-yu kup :D btw kakve imamo sanse protiv cipra u kvalifikacijama
Ja iskreno mislim da imamo dobre šanse, brojčano bi rekao nekih 65%. Je da su srbi i BiH igrali s rezervama ovaj kup, al nije loše hrvatska izgledala sve u svemu. Posebno impresivan je bio comeback sa 12-3 na 14-16 protiv slovenaca na infernu.
Inače dobar highlight radea iz crnogorske reprezentacije od prekjučer, a još vodova od jučer će bit dodano u istu playlistu.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLgRk8tJj603OBcntcsDIt1D6GUW4ehKnC
Ja iskreno mislim da imamo dobre šanse, brojčano bi rekao nekih 65%. Je da su srbi i BiH igrali s rezervama ovaj kup, al nije loše hrvatska izgledala sve u svemu. Posebno impresivan je bio comeback sa 12-3 na 14-16 protiv slovenaca na infernu.
Inače dobar highlight radea iz crnogorske reprezentacije od prekjučer, a još vodova od jučer će bit dodano u istu playlistu.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLgRk8tJj603OBcntcsDIt1D6GUW4ehKnC
kad ponovo repka igra i de link od strema
Ne znam točno datum al mislim da je za nekih tjedan dana susret s ciprom u kvalifikacijama za 100 000 $ vrijedan the world championship LAN koji će se održati u srbiji, sa 16 ekipa iz cijeloga svijeta.
Za detalje prati naš facebook www.facebook.com/csgohr i twitch www.twitch.tv/cshr_tv, uskoro bi trebale neke objave oko jedne regionalne lige koju planiramo, a i naravno sve o reprezentaciji.
Uh, sad udjem u ESEA game kad ono Karrigan, cajunB i Magiskboy iz mTw-a. I još neka ženska sa njima.
Što reći, bacio sam 6 killova, ova ženska 10 a oni svi 25+. Nikad lakši game u životu nisam odigrao. Kappa.
Najs, lel.
Nast1a je inače cura od karrigana, vjerojatno si vidio nekad karigganastya i slične nikove
Ne znam točno datum al mislim da je za nekih tjedan dana susret s ciprom u kvalifikacijama za 100 000 $ vrijedan the world championship LAN koji će se održati u srbiji, sa 16 ekipa iz cijeloga svijeta.
Za detalje prati naš facebook www.facebook.com/csgohr i twitch www.twitch.tv/cshr_tv, uskoro bi trebale neke objave oko jedne regionalne lige koju planiramo, a i naravno sve o reprezentaciji.
Kad će neki info o karlovačkom turniru :) ?
Grupe za ESL One Cologne 2015
E ako NiP ne izađe iz group stagea ja ću se obisit... Iskreno se nadam da će neko čudo izvest na ovom turniru
najakiji si,samo sto mi se song nesvida,al to je vec stvar okusa
Kakvog su okusa "songovi"? Nikad nisam probao