U DM-u?
Da, u DM-u.
To jedino i igram.
Respawn sa bonus weapon.
EDIT: Igraj radije na community serverima, probaj i HS only.

U DM-u?
Da, u DM-u.
To jedino i igram.
Respawn sa bonus weapon.
EDIT: Igraj radije na community serverima, probaj i HS only.
Da, u DM-u.
To jedino i igram.
Kad dođe bonus weapon onda možeš stisnut gumb da se respawnaš
Nema onih očitih, ali cheatera uvijek ima ...
Nema zato što je ESEA anticheat vodeći u industriji, i svi se cheatovi detektiraju... Ako i naiđeš ikad na cheatera budi siguran da će taj isti dobiti ban u sljedećem ban waveu
Kad dođe bonus weapon onda možeš stisnut gumb da se respawnaš
E, vidiš, to nisam znao.
Hvala na objašnjenju!
Dosao novi wh za cs savki game danas bar 2 imaju wh
Kako znaš? Svi govore wh kad je neko bolji, čak i na ESEA svako toliko čujem da neko plače za WH svaki put kad umre, iako lik provjeri samo kut ili nešto slično
Kako znaš? Svi govore wh kad je neko bolji, čak i na ESEA svako toliko čujem da neko plače za WH svaki put kad umre, iako lik provjeri samo kut ili nešto slično
Svaku rundu kill kroz vrata na midu, onda uvijek peek kad si im okrenut s leđa
Svaku rundu kill kroz vrata na midu, onda uvijek peek kad si im okrenut s leđa
Pa možeš ti uvježbati tajming i mjesto gdje stojiš i ciljaš da u 90% slučajeva barem tagaš igrača kad prelaze ispred vrata nije to ništa ne moguče, ali zato se koristi smoke ili ganata pa nemaš problema s tim.
Pa ja sam DMG, i na terrorist strani Dusta 2 u 50% rundi taggam nekog kad prolazi.
30% puta bace granatu ili smoke, a 20% jednostavno promašim. Sa 500 gameova na jednoj mapi, naučiš tajminge i postane ti navika.
Pa ja sam DMG, i na terrorist strani Dusta 2 u 50% rundi taggam nekog kad prolazi.
30% puta bace granatu ili smoke, a 20% jednostavno promašim. Sa 500 gameova na jednoj mapi, naučiš tajminge i postane ti navika.
Tuga sto neki ljudi samo igraju dust, ja sam na dmg usao s ekipom dust2, momci precakijali, 16-2 nidje veze. Usli cbblestone, ljudi nas natankali najstrasnije.
Tuga sto neki ljudi samo igraju dust, ja sam na dmg usao s ekipom dust2, momci precakijali, 16-2 nidje veze. Usli cbblestone, ljudi nas natankali najstrasnije.
Ja jedino dust2 ne igram od svih mapa iz poola. To mi je daleko najgora mapa od kad su maknuli nuke.
dust2 je mapa za skill, uglavnom tim s boljim aimerima pobjedjuje, bustam jedan acc do Globala, nisam igrao cs par dana pa sam si dao malo oduska protekle 2 noci, vec imam 3 ponude za njega (kad ga nabustan do Globala).
Ez money.
Bcko no friends :(
imam ja 2 global acc-a,neka se meni jave :D
Ma bustanje je jedno, zabava s frendovima je drugo :D
Biznis je biznis, ja sam nasao nacin da zaradim neke pare igrajuci igru :)
Ali onda te lijepo molim bez priča:"Opet igram s naboostanim noobovima (ili neki drugi pridjev), šmrc šmrc...", jer što ti radiš upravo? Sebi i drugima medvjeđu uslugu.
Dosad sam bio relativno tolerantan (osim one poruke-dvije) na sve napisano u ovoj temi, ali ovo...
Zbog takvih poput tebe dobijemo naboostane noobove u naš tim koji nisu za ništa više od silvera. Koliko uopće tražiš za global elite account?
Recimo prodam 4,5 acca, 250kn po accu, zasluzio sam 1000kn igrajuci igru.
Za ta 4 igraca matchmaking nece propasti, izgubit ce rank ubrzo, istina syebat ce gejm nekome ali moja topla preporuka je da se mm na visim rankovima igra premade, ja sam sam bio glup sto sam igrao solo.
@iAvenger pa svoj prvi sam prodao za nesto vise od 300kn u kesu, GE accovi se prodaju uglavnom po 200-250kn ako nemaju puno drugih igara ili winova, barem sam takve ponude do sad dobijao.
Recimo prodam 4,5 acca, 250kn po accu, zasluzio sam 1000kn igrajuci igru.
Za ta 4 igraca matchmaking nece propasti, izgubit ce rank ubrzo, istina syebat ce gejm nekome ali moja topla preporuka je da se mm na visim rankovima igra premade, ja sam sam bio glup sto sam igrao solo.
Nisu to mali novci, ajde bar neke koristi od toga, još ak imaš ekipu da ti pomogne s tim. Ali eto ja recimo nemam full team, nego igramo frend i ja, eventualno još i treći ako je online, i onda tak se često dogodi da dobijemo dva premadea koji stvarno od oka vidiš da realno nisu za više od silvera.
Meni nije ni jasno zašto bi itko kupio Global Elite account? Kakvog smisla ima kupit novi steam account da bi bio najveći rank, ako ćeš onda samo gubit i izgubit rank jer pojma nemaš, koja je korist toga?
Meni nije ni jasno zašto bi itko kupio Global Elite account? Kakvog smisla ima kupit novi steam account da bi bio najveći rank, ako ćeš onda samo gubit i izgubit rank jer pojma nemaš, koja je korist toga?
Iskreno ne razumijem ni ja, vjerojatno klinci uzimaju da se mogu qrciti po skoli da su Global Elite :D
Okupljam team, znači krećemo od NULE. Rank minimalno LEM-SUPREME.
Ako igrate odlično, a ne igrate MM svejedno se javite. Ekipa sa ESEA-e, CEVO-a, FACEIT-a je isto dobrodošla.
Uglavnom da ne dužim u nedogled, tražim igrače za sve pozicije, taktike ćemo mi dogovarati i smišljati svi zajedno.
Preuzeo sam inicijativu za još jedan ozbiljniji team zato jer ima igrača koji bi htjeli igrati ozbiljnije a nemaju gdje.
Jedini uvjet je 18+ (ima iznimka ako je dečko/cura okey) i da možete biti 3 puta tjedno slobodni u večernjim satima radi igranja, te također da ste iz Hrvatske i da možete ići na LAN turnire kada će biti i da ste spremni nositi svoj gear ako se negdje nađemo na teambuildingu. (sjedište je u Zagrebu, ali ako netko ima kućerinu na brdima rado ćemo se tamo naći)
Obavezna oprema je mikrofon i teamspeak.
Svi koji se žele prijaviti neka mi se jave na pm/mail/steam/facebook.
Unaprijed zahvaljujem na pažnji,
Lijep Pozdrav!
EDIT: poklanjam 2 igrice za steam..
Super Killer Hornet: Resurrection - C3MIE-VDHM6-ZHICX
Shadows on the Vatican Act I: Greed - 9PYMD-TRVXD-3T36Q
Ako saznam da je jedan forumaš aktivirao obje igrice jao ga se njemu, bit će prozvan jer vidim tko aktivira keyeve..
znaš koliko je danas obavezno uzeti selfie štap i lupiti sliku sa njime, postaviti na instagram i slično...
e tako je očito popularno i lupati screenshot gdje se vidi da na "svojem" accu imaš najveći rank u csgo ili najbolji class na codmw i tako to...
je** skill je** igru, bitno da je tvoj najveći!
Ja MG2 sa low fps-om, kada kupim grafičku popet ću se na MGE i dosta, to je rank malo iznad prosjeka i tamam, nisu toliko prejaki protivnici da im ne mogu ništa a nisu ni noobovi. Rank iznad MGE-a mi nije potreban.
Ja MG2 sa low fps-om, kada kupim grafičku popet ću se na MGE i dosta, to je rank malo iznad prosjeka i tamam, nisu toliko prejaki protivnici da im ne mogu ništa a nisu ni noobovi. Rank iznad MGE-a mi nije potreban.
realno mge je jako los rank.. ispod prosjeka..
kako su se rankovi promijenili prije mjesec dana.. sadasnji mge-ovi su ti gn3,4 od prije.. mg je ispod prosjeka isto kao i dmg sto je nekada bio prosjecan rank.. sada prosjecan dmg nema niti aim,a bome niti gamesense-a.. sadasnji prosjek je le.. iako su i oni jako jako losi no sto je tu je..
kako su se rankovi promijenili prije mjesec dana.. sadasnji mge-ovi su ti gn3,4 od prije.. mg je ispod prosjeka isto kao i dmg sto je nekada bio prosjecan rank.. sada prosjecan dmg nema niti aim,a bome niti gamesense-a.. sadasnji prosjek je le.. iako su i oni jako jako losi no sto je tu je..
Pazi, tu pričamo prosjeku. Znači sredina igrača. Ako ti tvrdiš da je srednji skill level svih igrača CSGO-a 3 ranka ispod global elite, onda tu nešto ne valja u ranking sistemu, ili se ti preseravaš (da prostiš)
Ja nekad ne vidim ama bas nikakvu razliku u skillu kad igram s Global Elite igracima i Legendary Eagle, znaci zalosno je koliko su rankovi syebani trenutno.
Ja nekad ne vidim ama bas nikakvu razliku u skillu kad igram s Global Elite igracima i Legendary Eagle, znaci zalosno je koliko su rankovi syebani trenutno.
Najgore je to što se za rankove prije trebalo trudit, da dođem do DMG sam krv pišao, od silvera 4 sa nikakvim znanjem o igri došao do pristojnog ranka i onda nakon par mjeseci neaktivnosti (možda jedan meč tjedno) dođem na takvo stanje, di su svi goldovi od prije sad DMG, a DMG-ovi su supreme/globali i šta je najgore svi su uvjereni da su se poboljšali, a doslovno isto igraju samo su se rankovi poremetili i to je prežalosno... Onda me počeo bolit tuki za rankove jer vidim da više ništa ne znače... Prije su bili neka potvrda da si se poboljšao, da si postao bolji, trenutno je to samo značka uz ime bez ikakvog značenja... Igram opuštenije, nije me briga oću se rankupat ili past rank, sad sam počeo ESEA rokat jer je veći izazov, kvalitetniji serveri, puno bolji igrači od mene pa mogu i nešto naučit
Pazi, tu pričamo prosjeku. Znači sredina igrača. Ako ti tvrdiš da je srednji skill level svih igrača CSGO-a 3 ranka ispod global elite, onda tu nešto ne valja u ranking sistemu, ili se ti preseravaš (da prostiš)
ne,pricam o skillu.. prosjecan skill je trenutno na le ranku.. svi su se pomakli na veci rank nego sto jesu..
ja sam trenutno global elite,ali sumnjam da bih ga dosegao da su rankovi ostali kakvi jesu..
trenutna sredina igraca je le jer svi ispod su jednostavno prelosi.
Baš bi me zanimalo kako bi bilo da je sistem ka u LOL, da se svake sezone resetira rank. To tribalo barem pokušat.