Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.415.506
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Ne mozes rank upat ni da hoces,4 lose za redom imam,na svakom mecu 30+ fragova dok ove loware imaju po 10-15.

Iako se ja inace sprdam na mm-u,sad sam pokusao rank upat ali sam izgubio bilo kakvu volju za igrom.

Da likovi na yebenom DMG-u igraju SMG (bizon,ump-45) kad su protivnici full buy je zalosno.

BCko
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

samo 4 mvp od mogućih 10? :)

frag pokupit' nije neki problem...

weedafuqyee
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Roko567 kaže...

Aj neko mix za 15 minuta. Rank gold 3, steam: FakJeaa

lol

znaci imas 500 sati, gold nova 3 si, ne znas pucat i igras samo s p90... i nakraju se ljutis kad ti neko kaze da si bot?

14 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...

Vjerojatno ti nije palo na pamet da sam AWP igrač i da ne pusham / fragam?

BCko
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

sad sam pokusao rank upat ali sam izgubio bilo kakvu volju za igrom.

komentirao samo iz razloga gore navedenog.

zato i kažem vezano za mvp i frag...

ne brini, znam o čemu pišem! ;)

weedafuqyee
13 godina

Kako ukljuciti u igri da ti se vidi fps?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Net_graph 1 bi trebao bit

14 godina

ili moze cl_showfps 1

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, da, net_graph 1

Pokazuje i realniji ping nego na score listi, ne samo fps

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 11:52 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Imam od 90 -110 fps u igri... Ima li netko dobar cfg za igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Tih 90 ti je dosta , osim ako nemas nekih velikih dropova

13 godina
meTA kaže...

Tih 90 ti je dosta , osim ako nemas nekih velikih dropova

Ma nema vecih dropova... Ali moze to i bolje

17 godina
bancic123 kaže...

Ne mozes rank upat ni da hoces,4 lose za redom imam,na svakom mecu 30+ fragova dok ove loware imaju po 10-15.

Iako se ja inace sprdam na mm-u,sad sam pokusao rank upat ali sam izgubio bilo kakvu volju za igrom.

Da likovi na yebenom DMG-u igraju SMG (bizon,ump-45) kad su protivnici full buy je zalosno.

SS se okine (što ti znaš) kada prikaže ostale rankove, pa onda imaš i bolje razumjevanje svojih bodova.

Keep it simple!
15 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
SR3CKO kaže...

pa koje veze ima, ako vidis da neide prilagodi se i igraj cime god je potrebno... Sta vrijedi da ti igras awpom ako tvoji nisu sposobni pushat, kad vec pricas da imas tako dobar aim, daj awp nekom drugom a ti preuzmi inicijativu i pushaj entry fragove...

13 godina
neaktivan
lolich kaže...
Roko567 kaže...

Aj neko mix za 15 minuta. Rank gold 3, steam: FakJeaa

lol

znaci imas 500 sati, gold nova 3 si, ne znas pucat i igras samo s p90... i nakraju se ljutis kad ti neko kaze da si bot?

Imam 300 sati (160 competitive), igram premade stalno sa master guardianima, od nekih igram bolje, od nekih losije (sta moze potvrdit neka ekipa sa foruma jer sa njima igram) i ne igram samo sa p90 (ne znam odakle ti to, pogledaj opet stats).

Onaj post o P90 je bio vezan isključivo za Facade, i još sam naglasio da je p90 tamo odličan jer je jedini slučaj di trebaš pucat na daleko mid i ulaz na b, a pošto je A sajt prelagan za uzet sa minimalno granati i flasheva (samo treba smokat upper i flashat sajt), nema smisla ić b
Zaključak: ti si obična isfrustrirana budala koja se samo oće svađat i vrijeđat ljude bez neke osnovice

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 13:21 (Roko567).
13 godina
Roko567 kaže...
 p90 tamo odličan jer je jedini slučaj di trebaš pucat na daleko

p90 i daleko         

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Roko567 kaže...

p90 i daleko         

Ne bi ti škodilo da pročitaš ostatak rečenice

15 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Roko567 kaže...

p90 i daleko                 

vadenje iz konteksta i citanje s razumjevanjem   

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 13:24 (berto).
13 godina

Daj ba da vi pola vremena sto provedete na forumu o kuknjavi o cheaterima i kako vas ljudi pregazise i counteruju vas SMG arsenal, potrosite na aim i recoil, ova tema bi bila dosta kraca ;)

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Daj ba da vi pola vremena sto provedete na forumu o kuknjavi o cheaterima i kako vas ljudi pregazise i counteruju vas SMG arsenal, potrosite na aim i recoil, ova tema bi bila dosta kraca ;)

Kako si do ovoga došao? Ko da se raspravljamo s petogodišnjakom... Gubiš se, vadiš iz konteksta, ne čitaš postove, skrećeš s teme, pričaš bedastoće... 

10 godina
protjeran
Rankovi imaju veze, ali nisu presudni. Ja igram solo uvijek i rank mi je LEM, da igram sa teamom vjerujem da bi bio i bolji ali nazalost nemam toliko vremena... A sto se tice oruzja, ako nekome pase p90 svaka cast, neka igra. Svako ima drugaciji pristup igri. Meni se igra sve vise svida sto sam veci rank izrazito zbog toga sto je gaming ozbiljniji i teamplay je na nivou... A od skinova ne kupujem nista, zaradio na betanju cca 200 eura i uzeo skinove za koje mislim da cijena nece padati, tako da kasnije lako novac ulozim za kupnju drugih igara... :D
14 godina
neaktivan
berto kaže...
bancic123 kaže...
SR3CKO kaže...

pa koje veze ima, ako vidis da neide prilagodi se i igraj cime god je potrebno... Sta vrijedi da ti igras awpom ako tvoji nisu sposobni pushat, kad vec pricas da imas tako dobar aim, daj awp nekom drugom a ti preuzmi inicijativu i pushaj entry fragove...

Najbolje igram AWP-om,s njim mogu ponekad i pushat ali pa necu sad svaku rundu fragat,kad god sam cuvao B,nisu prosli iz tunela boga mi ni s mida,kad sam osao A,opet nisu nista mogli jer sam sa sajta mogao sacuvati ukoliko moji nisu pali u prvih 10 sekundi.

Dobar aim druze,citaj sto pisem,nisam rekao da sam toliko dobar u kontroli recoila i igranju s puskama,a oneshotati par likova za redom na ovim serverima je prilicno tesko.

BCko
10 godina
protjeran
ti ako stvarno mozes sam cuvati siteove, prijavi se u titane kao zamjena za maniaca... :)
sala mala... Uglavnom, zasto se stalno prepirete, ovo je ipak samo igra...
17 godina

Ja bih volio da Bcko ostavi par svoji demića, ali ne složenih nego baš od igre, pa da vidim kako se to igra...

Keep it simple!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 13:56 (Sa_Stilom).
10 godina
neaktivan

Toliko o steam supportu...

0 0 hvala 0
13 godina
lolich kaže...

Ti retardi su beskorisni, ja sam izgubio cca 250 evra na accountu jer sam dobio "previse" report for scam od glupih mongoloida, koji hoce overpay na steamu.
Citav steam-ov sistem banovanja i reporta je banana.

10 godina
neaktivan
chaselol kaže...
lolich kaže...

Ti retardi su beskorisni, ja sam izgubio cca 250 evra na accountu jer sam dobio "previse" report for scam od glupih mongoloida, koji hoce overpay na steamu.

Zao mi je zbog eura :/

Ma brate od vac sistema preko mec mekinga do noobova u timu...

s obzirom na ukupni dojam mogu samo reci da igrica previse kosta u odnosu na koliko vrijedi, puno bi bilo da je free...

Znaci jedan noob u teamu koji prodaje runde  spusis mec... inace sam cod4 player di takticiranje i nije pre bitno pa ako si dobar mozes izceryat mec bez problema, tamo sam imo 3k sati jedini razlog za prelazak na cs go je bilo sto sam mislio da ovdje ima manje citera, a uspostavilo se da ih je jos vise...mislim strasno

14 godina
neaktivan

neka me doda ko hoce. rank sam gold nova 3, igram sa svim rankovima samo da je 5u ekipi

steam: pigerscro

ne idem frizeru niti pedikeru
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Napokon došao na rank od kraja ljeta... Trebalo mi je samo nekih 90 winova 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lolich kaže...
chaselol kaže...
lolich kaže...

Zao mi je zbog eura :/

Ma brate od vac sistema preko mec mekinga do noobova u timu...

s obzirom na ukupni dojam mogu samo reci da igrica previse kosta u odnosu na koliko vrijedi, puno bi bilo da je free...

Znaci jedan noob u teamu koji prodaje runde  spusis mec... inace sam cod4 player di takticiranje i nije pre bitno pa ako si dobar mozes izceryat mec bez problema, tamo sam imo 3k sati jedini razlog za prelazak na cs go je bilo sto sam mislio da ovdje ima manje citera, a uspostavilo se da ih je jos vise...mislim strasno

Ja sam igrao competitive cod4 i vidio sam svega par cheatera kroz 5 i vise sezona na cybergameru. Pubovi, to je vec druga stvar. Tam ih je bilo puno, no nisam toliko igrao pubove.

Na csu ima puno vise cheatera ( sto je i logicnije jer puno vise ljudi igra). U ovih par mjeseci sam se jedno 3-4 puta susreo s cheatrima, a jednom je bio cijeli team.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice