moj komentar je realnost, a vi nastavite igrati sa p90 i nek vas ljudi prozivaju i sprdaju se s vama lol
P90 pros, to je gore nego cyka x)
P.S. zaboravi dodati obozavam kad kukate i kenjate da svako koristi aim hack kad igra protiv vas. LoL counterati p90 nista lakse a onda dodjete na forum i kukate o citerima. Patetika.
Mani se bespotrebnog komentiranja, ja kad mi se igra igram sa Mag 7 i uvijek napravim 1 ili 2 killa. Igram što mi u tom momentu izgleda kao najbolja opcija. I da, u igri ima dosta hackera tako da se svako ima pravo žalit kada naleti na nekog, isto tako je igra poluproizvod zbog patetičnog netcode-a zbog kojeg nekad ne registrira hitove kak bi trebalo. Taktike su drugaćije s vremenom i p90 ili bizon su odlicna rush oružja. Koliko puta sam s frendovima igrao protiv dobrih igrača i nije bilo u komentarima p90 noob sa strane neprijateljskih timova ili s naše strane. Osim toga, što tebe toliko pika kada netko igra s p90? Ti nemoj igrat i točka, igraj s onim što tebi odgovara. Sumnjam da bi se žalio da netko u tvom timu igra s p90 i donosi ti runde, ako ti je tak lako skinut nekog s p90 šta se onda žališ? Zar mu ne bi trebao čestitati na lakom killu i biti sretan?