Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.412.486
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Zvonzi kaže...

evo gore spominjanog AWP proa

hahahahahah,da ja to napravim ne bih vise uzeo awp u ruke..hahahhahaha

Amber Heard <3
11 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Haha jazavac! Al događa se Bože dragi. Sjećam se kad sam se našao u sličnoj situaciji. Ja protiv drota...samo sam bio na shortu...Dva puta sam ga imao i frajer me skine i defa...

Važno je igrat s pravom ekipom. Stvarno nema do toga. Još ako vam se poklapaju razmišljanja di ćeš bolje. Nema rejđa, uvijek je neka sprdnja. Uostalom druženje i odmor od posla i RL-a. Bar je nama tako..

Prije svega budi čovjek. CS GO & Fifa 14 player

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FTWTitanium kaže...

Evo što se dogodi kad napraviš jedan lucky headshot... Tek sam poslije tog headshota uključio snimanje{#}

"Look omg headshot headshot" 

hahahahahahahahaaha

1971- ∞
13 godina
neaktivan

Pazite ovo:
Liku upao SWAT u kuću prilikom streamanja :D

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 7:11 (Roko567).

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Yep, mogu potvrdit da spajanje sa većim rankovima znači promote. Naravno ako pobijediš.

1971- ∞

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nisam igrao mjesec dana jer sam bio na moru i jučer upalim igru i samo neki problemi.

kad idem na find game baca me svako malo sa botovima ,a kad se želim spojit na frenda baca connection failed....

jel se i vama isto dešava?

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Cudni su serveri u zadnje vrijeme, svi imaju probleme. MASSIVE Lobby server instability (Europe)!

btw sjebali su zoom u novom patchu

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 11:17 (infinite).

1 0 hvala 2
14 godina

logično mi je da su AWP nerfali s ovime.

btw, novi rekord - 6 poraza za redom. od tih 6 poraza u valjda jednom meču nisam imao ispod 20 killova. go me.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

btw, novi rekord - 6 poraza za redom. od tih 6 poraza u valjda jednom meču nisam imao ispod 20 killova. go me.

Koji si rank? Tako je meni stalno bilo u SEM/GOLD 1, sad više ne toliko

1971- ∞
14 godina
Roko567 kaže...
Zvonzi kaže...

Koji si rank? Tako je meni stalno bilo u SEM/GOLD 1, sad više ne toliko

bio Gold 2, pao u 1 a sada mi prijeti opet i silver.

12 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

evo gore spominjanog AWP proa

ovo nije bilo tak zabavno gledati dok smo igrali sa tim panjem :D

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan

Ej pozz ljudovi, imam pitanje za vas, jel zna netko gdje bih mogao prodati CS:GO kljuceve? Ili skinove po želji?

Stavio sam na njusku i sad cu na male oglase ali ako netko zna gdje se mogu prodati ili je zainteresiran kupovati kljuceve javite mi u inbox / naravno cijena je jeftinije nego u igri :)

An3lka555
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Opca katastrofa ovaj patch sa awopm sad nist ne mozes pogodit osim kad stojis ukempan ko pic.... totalno sam razocaran sa ovim patchom sto se toga tice....

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

Opca katastrofa ovaj patch sa awopm sad nist ne mozes pogodit osim kad stojis ukempan ko pic.... totalno sam razocaran sa ovim patchom sto se toga tice....

Ni meni se ne sviđa, posebice to što se ne može quickscopat nego moraš sačekat sekund da ti se smiri scope

1971- ∞
12 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

slazem se.

neznam sto su ga opce tolko isli je*at -.-

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
Frenkyca kaže...

nije bas tako, mozes i sad quick scope, samo sto traje 0.5 sec duze, sto znaci da moras imati dobar spawn da bi prvi bio na mjesto za awp quick kill..

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina

nemojte pljucati, čak sam i ja sa onim starim AWP-om znao tu i tamo izgledati kao dobar igrač. drugim riječima, bio je OP. {#}

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

• Scaled back scope effects for AWP and SSG08, now that it uses accurate accuracy/recoil values.
  • Fixed scope zoom pops in various places (on ladders, etc).
  • Removed scope effect view fov scaling that used to match incorrect accuracy values (was in 8/27/14 patch).

Dok vi raspravljate oni su već vratili

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina

sneaking je overrated cos time tic tac.....

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 1:19 (chaselol).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

wow! koji je to rank? Ovaj vamo te mogo ubit kalašem nekih 20 puta

1971- ∞
16 godina
chaselol kaže...

nikad mi nije bilo jasno kad ekipa trči i onda cijelo vrijeme nišane u pod.... i još tako uspiju ubit nekog

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
13 godina
Roko567 kaže...

wow! koji je to rank? Ovaj vamo te mogo ubit kalašem nekih 20 puta

Nova 4 do master guard 2, lik ne zna ak igrati, carry ga drugi lik.

Scrappy kaže...

nikad mi nije bilo jasno kad ekipa trči i onda cijelo vrijeme nišane u pod.... i još tako uspiju ubit nekog

Obrati paznju da se uvijek zaustavim prije pucanja na trenutak, a sto spustis nisan je i recoil/aim fazon

13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Obrati paznju da se uvijek zaustavim prije pucanja na trenutak, a sto spustis nisan je i recoil/aim fazon

Ne to, nego konstantno buljenje u pod.

12 godina
neaktivan

Kreno igrati cs i imam sad oko 20h i dobio 2-3 kutije i nabavio kljuceve i dobio ono sranja i neki pistolj za 4€ i sad ga prodao i kupio eSports kutiju i key i otvorio onako iz fore i bummmmmmmmmmmmmmm dobio noz :D a ono gledao sam likove koji su potrosili para i para i nikad nis :D eo to je dokaz da samo treba imat srece :P sry ako nikog ne zanima. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=307851352

Dodajte me na steam: koken44 :))
Moj PC  
6 0 hvala 2
14 godina

jedan streamer ima teoriju kako novi accountovi uvijek u prvih par kutija imaju veću šansu dobiti vrijedan drop, čisto radi navlačenja. a budući da sam u svojoj prvoj kutiji dobio Deagle vrijedan cca. 10€ i nakon toga apsolutno ništa (a nije da nisam otvorio kutija), i ja sam počeo vjerovati u tu teoriju.

0 0 hvala 0
13 godina

ja sam otvorio 80 kutija

najvrijednije sam dobio ak redline FT znaci 5k

orion USP 4k

ostalo je bio skin od 0.1

teorija ti pada u vodu

btw, ta dva skina sam dobio prije 10 dana....

p.s. umri u najveci mukama srecko :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 17:54 (chaselol).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
koken1000 kaže...

Kreno igrati cs i imam sad oko 20h i dobio 2-3 kutije i nabavio kljuceve i dobio ono sranja i neki pistolj za 4€ i sad ga prodao i kupio eSports kutiju i key i otvorio onako iz fore i bummmmmmmmmmmmmmm dobio noz :D a ono gledao sam likove koji su potrosili para i para i nikad nis :D eo to je dokaz da samo treba imat srece :P sry ako nikog ne zanima. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=307851352

svaka čast, lijepo je za vidjeti da je netko i od ''naše'' ekipe dobio nož iz kutije, sad lagano se baci u vode trejdanja, i za mjesec-dva budeš ko ja {#}

ja sam svoju sreću s ''besplatnim nožem'' i dosta trejdanja okrenuo u veliki profit i prešao barijeru vrijednosti skinova na steam marketu  ^^

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
14 godina

ma ne vjerujem da je teorija 100% točna, ali mislim da ima nešto u tome da u prvih par kutija dobiješ nešto solidno do odlično, čisto kao navlakuša.

17 godina
neaktivan

E kako dobiti te ključeve, mogu i oni dropati ili ih se baš treba kupiti?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima smisla ali čisto sumnjam

1971- ∞
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice