- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Haha jazavac! Al događa se Bože dragi. Sjećam se kad sam se našao u sličnoj situaciji. Ja protiv drota...samo sam bio na shortu...Dva puta sam ga imao i frajer me skine i defa...
Važno je igrat s pravom ekipom. Stvarno nema do toga. Još ako vam se poklapaju razmišljanja di ćeš bolje. Nema rejđa, uvijek je neka sprdnja. Uostalom druženje i odmor od posla i RL-a. Bar je nama tako..

Yep, mogu potvrdit da spajanje sa većim rankovima znači promote. Naravno ako pobijediš.
nisam igrao mjesec dana jer sam bio na moru i jučer upalim igru i samo neki problemi.
kad idem na find game baca me svako malo sa botovima ,a kad se želim spojit na frenda baca connection failed....
jel se i vama isto dešava?
Cudni su serveri u zadnje vrijeme, svi imaju probleme. MASSIVE Lobby server instability (Europe)!
btw sjebali su zoom u novom patchu
logično mi je da su AWP nerfali s ovime.
btw, novi rekord - 6 poraza za redom. od tih 6 poraza u valjda jednom meču nisam imao ispod 20 killova. go me.
btw, novi rekord - 6 poraza za redom. od tih 6 poraza u valjda jednom meču nisam imao ispod 20 killova. go me.
Koji si rank? Tako je meni stalno bilo u SEM/GOLD 1, sad više ne toliko
Koji si rank? Tako je meni stalno bilo u SEM/GOLD 1, sad više ne toliko
bio Gold 2, pao u 1 a sada mi prijeti opet i silver.
Ej pozz ljudovi, imam pitanje za vas, jel zna netko gdje bih mogao prodati CS:GO kljuceve? Ili skinove po želji?
Stavio sam na njusku i sad cu na male oglase ali ako netko zna gdje se mogu prodati ili je zainteresiran kupovati kljuceve javite mi u inbox / naravno cijena je jeftinije nego u igri :)
Opca katastrofa ovaj patch sa awopm sad nist ne mozes pogodit osim kad stojis ukempan ko pic.... totalno sam razocaran sa ovim patchom sto se toga tice....
Opca katastrofa ovaj patch sa awopm sad nist ne mozes pogodit osim kad stojis ukempan ko pic.... totalno sam razocaran sa ovim patchom sto se toga tice....
Ni meni se ne sviđa, posebice to što se ne može quickscopat nego moraš sačekat sekund da ti se smiri scope
slazem se.
neznam sto su ga opce tolko isli je*at -.-
nije bas tako, mozes i sad quick scope, samo sto traje 0.5 sec duze, sto znaci da moras imati dobar spawn da bi prvi bio na mjesto za awp quick kill..
nemojte pljucati, čak sam i ja sa onim starim AWP-om znao tu i tamo izgledati kao dobar igrač. drugim riječima, bio je OP.
- Scaled back scope effects for AWP and SSG08, now that it uses accurate accuracy/recoil values.
- Fixed scope zoom pops in various places (on ladders, etc).
- Removed scope effect view fov scaling that used to match incorrect accuracy values (was in 8/27/14 patch).
Dok vi raspravljate oni su već vratili
wow! koji je to rank? Ovaj vamo te mogo ubit kalašem nekih 20 puta
Nova 4 do master guard 2, lik ne zna ak igrati, carry ga drugi lik.
nikad mi nije bilo jasno kad ekipa trči i onda cijelo vrijeme nišane u pod.... i još tako uspiju ubit nekog
Obrati paznju da se uvijek zaustavim prije pucanja na trenutak, a sto spustis nisan je i recoil/aim fazon

nikad mi nije bilo jasno kad ekipa trči i onda cijelo vrijeme nišane u pod.... i još tako uspiju ubit nekog
Obrati paznju da se uvijek zaustavim prije pucanja na trenutak, a sto spustis nisan je i recoil/aim fazon
Ne to, nego konstantno buljenje u pod.
Kreno igrati cs i imam sad oko 20h i dobio 2-3 kutije i nabavio kljuceve i dobio ono sranja i neki pistolj za 4€ i sad ga prodao i kupio eSports kutiju i key i otvorio onako iz fore i bummmmmmmmmmmmmmm dobio noz :D a ono gledao sam likove koji su potrosili para i para i nikad nis :D eo to je dokaz da samo treba imat srece :P sry ako nikog ne zanima. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=307851352
jedan streamer ima teoriju kako novi accountovi uvijek u prvih par kutija imaju veću šansu dobiti vrijedan drop, čisto radi navlačenja. a budući da sam u svojoj prvoj kutiji dobio Deagle vrijedan cca. 10€ i nakon toga apsolutno ništa (a nije da nisam otvorio kutija), i ja sam počeo vjerovati u tu teoriju.
ja sam otvorio 80 kutija
najvrijednije sam dobio ak redline FT znaci 5k
orion USP 4k
ostalo je bio skin od 0.1
teorija ti pada u vodu
btw, ta dva skina sam dobio prije 10 dana....
p.s. umri u najveci mukama srecko :D
Kreno igrati cs i imam sad oko 20h i dobio 2-3 kutije i nabavio kljuceve i dobio ono sranja i neki pistolj za 4€ i sad ga prodao i kupio eSports kutiju i key i otvorio onako iz fore i bummmmmmmmmmmmmmm dobio noz :D a ono gledao sam likove koji su potrosili para i para i nikad nis :D eo to je dokaz da samo treba imat srece :P sry ako nikog ne zanima. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=307851352
svaka čast, lijepo je za vidjeti da je netko i od ''naše'' ekipe dobio nož iz kutije, sad lagano se baci u vode trejdanja, i za mjesec-dva budeš ko ja
ja sam svoju sreću s ''besplatnim nožem'' i dosta trejdanja okrenuo u veliki profit i prešao barijeru vrijednosti skinova na steam marketu ^^
ma ne vjerujem da je teorija 100% točna, ali mislim da ima nešto u tome da u prvih par kutija dobiješ nešto solidno do odlično, čisto kao navlakuša.
E kako dobiti te ključeve, mogu i oni dropati ili ih se baš treba kupiti?
Ima smisla ali čisto sumnjam