Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.412.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

ne znam za kapsule, mislim da neće ići na višu cijenu?

vjerujem da je to sada samo zamka, s obzirom da je na prošlom touru bilo obratno.

juče dečko uleti na teamspeak i pita kako i gdje to gledamo, ja mu objasnim ovo najjednostavnije i mogućnost dropa...

uleti na halfu, i pokupi drop na kraju matcha! :O

reakcija je bila poput rusa kada knife otvori, vrišti dečko haha! xD

sada, možda najbolje da proda odmah a on brzoplet i odmah ga otvori:

souvenir m4a1 varicamo sa 3 stickera gore (factory new + esl oc 2014 gold, nip foil i cloud foil)

tada ~30€ na marketu, 2 komada...

sreća samo takva! :)

weedafuqyee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
bancic123 kaže...

Zasto toliko hejtate nip?

Ja ne mogu smisliti fnatic i ono zenskasto prase JW-a zbog ovoga npr.

Prase jedno ruzno ogavno. Od kad sam vidio taj video, zamrzio sam ih totalno. Nek su ih sad isprcali, ovo je bilo silovanje. Vristo sam od srece ^^

ShadowStep
16 godina
SR3CKO kaže...

je li imao i'ko sreće sa dropom sada u finalnoj mapi? :)

ja sam imao sreće i to mi je jedan jedini drop, samo mi je žao kaj su očajni skinovi unutra, zasad je neću otvarati :)

i da, skupio 80 bodova na Pick'em Challengu i dobio Golden Trophy

kaj se tiće samog matcha, užasno napeto, izgubio sam sve živce, ali NiP je zaslužio koliko god ga mrzili, fnatic je trebao dobit ali su radili katastrofalne greške na infernu... GG

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
12 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Sad kad sam ovo vidio mi je još draže što je NiP dobio, malo mi je jedino žao Devilwalka i Olofmeistera, Olof je zbilja igrao zvjerski cijeli turnir, a Devilwalka jednostavno moraš voljeti ako si ikad gledao njegov stream ili film o njemu... Cloud9 nažalost prerano naletio na NiP, puno draže finale bi mi bilo C9 vs NiP, al jbg {#}

Steam ID: Mikky
11 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Jel mislite da će se cijene ovih kapsula i stickera vratiti u normalu za neko vrijeme ?

Kupio sam 100 capsulea po punoj cijeni prije nekih tjedan dana, nisam siguran šta da radim sad s njima kad je ovako pala cijena.

mislim da ce odmah sutra kada nebude više stickera za kupit preko steama cijena porast

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
12 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

ja volim fnatic radi stare ekipe, al jw mi se oduvijek gadio pogotovo zbog takvog ponasanja ko i u ovom videu..

steta kaj su odredjene osobe otisle iz fnatica (a i devilwalk u krivo vrijeme se "umirovio"), al ak su svaki dan od ovoga panja takvo ponasanje trebali trpiti onda je oprosteno.

uglavnom, nip je zasluzeno dobio i osvojio prvenstvo

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Pravi sportaši, nema šta

1971- ∞
13 godina
odjavljen

Gade mi se i jedni i drugi, najvise mi je mozda zao zbog LDLC.com, dosta su i dogurali.

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Treba mi savjet/pomoc. Znaci, CS mi se svako malo crasha. Najcesce kod loadanja mapa, tocnije kada se mapa loada i treba kliknuti continue. Tada jednostavno se zamrzne i crash. Tu i tamo zna za vrijeme igre. Imao netko slican problem?
12 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...
Treba mi savjet/pomoc. Znaci, CS mi se svako malo crasha. Najcesce kod loadanja mapa, tocnije kada se mapa loada i treba kliknuti continue. Tada jednostavno se zamrzne i crash. Tu i tamo zna za vrijeme igre. Imao netko slican problem?

probaj napraviti repair igre ako jos nisi {#}

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina

Moze mi neko objasniti imaju li skinovi neku drugu ulogu osim te druge boje na pusci/pistolju, i ako nemaju cemu onda toliki hype oko njih?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 14:00 (pirat01).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Moze mi neko objasniti imaju li skinovi neku drugu ulogu osim te druge boje na pusci/pistolju, i ako nemaju cemu onda toliki hype oko njih?

eye candi, thats all...

15 godina

A pored skinova, sta se jos trade-a?

16 godina
neaktivan

containeri, naljepnice, kljucevi za otvaranje containera. pogledaj malo na marketu sto te zanima

14 godina
LeftY_CRO kaže...
Zvonzi kaže...

probaj napraviti repair igre ako jos nisi {#}

jesi tuljo, pa jučer si mi ti rekao, i nemoraš mi tu pisati. napravio sam to, navečer ćemo probat kad bumo igrali.

17 godina
Zvonzi kaže...

Kakva je konfiguracija? Nema ovdje vidovitog milana, tako da se angažiraj malo ako hoćeš da ti pomognemo- Kako se crasha, samo izađe iz igre ili izbaci i neku grešku? Puno je faktora u igri.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
14 godina
Hacker002 kaže...
Zvonzi kaže...

Kakva je konfiguracija? Nema ovdje vidovitog milana, tako da se angažiraj malo ako hoćeš da ti pomognemo- Kako se crasha, samo izađe iz igre ili izbaci i neku grešku? Puno je faktora u igri.

googlao jesam, i jedini rezultat koji sam našao a da je bio sličan mome slučaju nudio je brisanje nekih foldera/fileova koje nikako nisam uspio pronaći u svom CS folderu.

konfa je AMD II X2 260

Sapphire HD 5670

4 GB RAM

Win 7

Crash -> kao što sam napisao, mapa se loada, nakon toga igra zamrzne i kroz sekundu-dvije izbaci van. pojavi se error- https://imagizer.imageshack.us/v2/517x248q90/854/gtmp.jpg

uglavnom, probao sam s leftyevim savjetom (verify na steamu), pa ćemo vidjeti hoće li to pomoći. navodno nekima pomaže.

17 godina

monitor, rezolucija? pokušaj sa smanjivanjem rezolucije, tako je meni pomoglo.

sve detalje stavi na low i probaj stavit 800x600, ako ti bude radilo tako postepeno dizi rezoluciju dok ne dodes do najvise gdje radi normalno

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Hacker002 kaže...

monitor, rezolucija? pokušaj sa smanjivanjem rezolucije, tako je meni pomoglo.

sve detalje stavi na low i probaj stavit 800x600, ako ti bude radilo tako postepeno dizi rezoluciju dok ne dodes do najvise gdje radi normalno

ako ne bude pomoglo ovo što sam na redditu iskopao (neki lik s istim problemom, verifyao i neke settingse prilagodio), budem se i s time pozabavio.

11 godina
neaktivan

eto cijene esl cologne kapsula su porasle (a i još će) kad ih je steam removo sa svoj stora, frend ih kupio 100, ez 31€ profit(za sad) {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 12:52 (vigor_hr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
bancic123 kaže...

Pravi sportaši, nema šta

nemam namjeru ovdje nikog braniti ali ko je gledao ovaj turnir jako dobro zna da i NiP nije bas sportski postupio prije toga kada je fnatic dobio cisto posteno OT pa su ga morali ponoviti, MODDI je najveci paksu u ovoj prici, ko prati CS jako dugo zna da je i u 1.6 karijeri imao problema sa uklapanjem u timove zvog svog karaktera, u finalu sam navijao za Fnatic prije svega zbog Olofa-a(nikako da prezalim sto se LGB raspao :( ) koji mi je uz Shoxa daleko najdrazi igrac, a onda i zbog pronax-a koji uvijek bude izostavljen nezasluzeno izostavljen kada se prica o najboljim IGL-ima

15 godina

Sinoć sam igra sa pravim Spraklesom, DMG je, ništa posebno igrač. Šteta šta je ovaj V8 Machine uništia match sa triggerbotom.

Provjeria sam steam profil, legit al dok nije progovoria nisan virova da je on.

Pingu ;)
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Vapor kaže...

Sinoć sam igra sa pravim Spraklesom, DMG je, ništa posebno igrač. Šteta šta je ovaj V8 Machine uništia match sa triggerbotom.

Provjeria sam steam profil, legit al dok nije progovoria nisan virova da je on.

Nisam znao da je on iz EU

16 godina

Reko idem riješiti misiju na Nuku dobit 16 rundi, dobio dobar team, svi super igrali, i eto, tko bi rekao da se nemože dobiti kvalitetniji drop od misija, nije nešto (2e) ali sviđa mi se, i to još FN {#}

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ima li iko da takodjer igra na 60/75 hz monitoru ? Jel stvarno tolka razlika da ce utjecat na skill?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LuoKey kaže...

Ima li iko da takodjer igra na 60/75 hz monitoru ? Jel stvarno tolka razlika da ce utjecat na skill?

ja igram na 75Hz, rezolucija 1024x768 (nativna mi je 1280x1024, u win)...

na skill ti ne utječe osim na sens i općenito sigurniju kretnju, ne i konretno skill u globalu, razumiješ me?

iako ne znam, možda će drugi tvrditi drugačije s obzirom da se uvijek ozbiljno rasprava vodi! :D

weedafuqyee
11 godina
neaktivan
LuoKey kaže...

12 godina
neaktivan

Skill ne, to najvise ovisi o tebi :D
Ali igra ce ti biti glada i screen tearing ti nece biti tolko izrazen.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 14:30 (infinite).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Posto sam prekjucer shebao graficku,malo sam se vratio na 1.6 s intergriranom :D

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
0 8 hvala 0
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Posto sam prekjucer shebao graficku,malo sam se vratio na 1.6 s intergriranom :D

Onda postavi video u 1.6 temi

1971- ∞
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice