Kako ti dropovi funkcioniraju? Moram li gledati preko gotv-a ili mogu i preko twitcha?
Kako ti dropovi funkcioniraju? Moram li gledati preko gotv-a ili mogu i preko twitcha?
Iznenadio me LDLC, stvarno odlicno igraju i vidi se prema reakcijama da su stvarno sretni sto su prosli Virtus.pro.
Jos malo pa pocinje NiP vs C9, to ce biti interesantno ako Hiko bude na nivou kao dosad.
I da, jos jedan souvenir case drop (mirage) koji cu vjerojatno prodati na marketu ili zamijeniti za nesto slicne vrijednosti
EDIT:
Meni je dao jedan drop na twitchu (moras spojit twitch acc sa Steam acc u postavkama twitcha) i jedan na GOTV
Evo završi NiP - C9, je li gledao itko, kakav meč, f0rest im je na kraju donio pobjedu
dobar meč, nip se na guzove izvuko
Gledao sam ja, brutalno. Predobri su bili i jedni i drugi.
U nastavku dajem prednost Dignitasu, već ujutro u 9 ćemo vidjet Fnatic vs Dignitas.
Brutalno dobar turnir, gledao sam danas 3 od 4 četvrtfinalne utakmice i jučer nekih 2-4 utakmice, predobro, timovi su odlični, prolazi se i igra svakako, ima brutalno nemogućih i iznenađujućih ubojstava i pobjeda.
dobar meč, nip se na guzove izvuko
Da, C9 baš nešto nije imao sreće iako su imali ekstra pickova (Hiko), ali je i NiP imao odličnih poteza (friberg, f0rest)
Evo završi NiP - C9, je li gledao itko, kakav meč, f0rest im je na kraju donio pobjedu
Da nije ovaj iz NIP-a uzeo P90 i uzeo tako 2 runde, nebi oni prošli, anyway gg, super igra, meč, predobro
Bas mi je zao complexitia, nip je bezveze prosao, bar po meni, vise bi volio je da comp prosao...cs go postaje sve jaci i jaci..inace navijam za epsilon, al eto posto su ispali onda jedino fnatic...
ja dobio 1 case, inferno..i otvorio, i dobio neko sranje..
A ja sam navijao za NiP, a C9 mi je drugi najdraži tim definitivno zbog n0thinga i Hikoa..
Mislim da su zaslužili proći, vidjelo se da nemaju pojma na Cobblestoneu jer je nikad nisu igrali i opet se umalo provukli, ali mi je draže što je NiP prošao :)
nip je postao dosadan
Nije, mozda je samo postao prosjecan. Dosadno je bilo u pocetku kada su oni stalno pobjedivali i bili prvi.
da bar ldlc osvoji turnir...
nisam navijao za njih, al dobio sam njihovu naljepnicu na pocetku i poceo se kladiti na njih radi toga i sad profit!
NiP nikad ne odustaje <3
NiP nikad ne odustaje <3
al bogami mucili su se...
je nista, ocito ponavljanje finala, fnatic - nip
nadam se velikoj pobjedi fnatica
NiP se izvukao zadnji game, sad razmisljam na koga da se okladim...
NiP se izvukao zadnji game, sad razmisljam na koga da se okladim...
nema tu razmisljanja previse, fnatic gg
kako mrzim nip od ovog turnira, pa ne mogu vjerovat kako su se oni do finala dovukli, volio bi da fnatic dobije vise nego ista, al kako je krenulo, tesko..
Nisam znao da ovdje ima NiP fanboy-a.
Napokon sam doživio da uzmi i 1. mjesto na majoru :D
prodane duse pobjedile
jebiga, šteta..nip igra jako jako pametno, i to ih dovodi do pobjeda..
je li imao i'ko sreće sa dropom sada u finalnoj mapi? :)
cemu toliko hateanje nipa?
ja ove fnatic nemogu smislit.. tesko ih je gledat koliko su nikakvi.. kao da ih je voda donjela.. najgore onaj njihov menadjer lolol, lik kao da ce se raspast..
meni super drago za nip.. nakon toliko shit talka po njima, lose forme i katastrofalnog fiflarena, dogurali jako tesko do finala, uz malu pomoc coblestonea, uspjeli nadigrat fnatic i to na njihovoj mapi.. statistika je negdje 70-ak % pobjede na infernu fnatica i 54% izgbubljenih partija nipa.. kolko malo znaci statistika u ovakvim mecevima..
upisali konacno i grand, najveci do sad, mogu slobodno u "penziju"..
bilo kako bilo, epic finale i super blizu mecevi..
je li imao i'ko sreće sa dropom sada u finalnoj mapi? :)
nope.. ja dobio samo na cetvrtfinalnoj na infernu, a unutra kriminalni skinovi:
pretpostavljam najbolje prodat? jel se isplati cekat neko vrijeme?
Kakve idiotske postove čitam,ljudi već treći put u mayor finalu pa ako itko zaslužuje da osvoji ovaj turnir to su oni.
Gledao sam NiPove zadnje utakmice, i recite šta hoćete ali kad zagusti oni znaju kako se izvući, kako smireno odigrati i pobijedit. Fnatic igra odlično, ali ova pobjeda NiPa je potpuno zaslužena.
NiP stickere treba imat neovisno o pobjedama, uvijek se to ime prodaje :)
Jel mislite da će se cijene ovih kapsula i stickera vratiti u normalu za neko vrijeme ?
Kupio sam 100 capsulea po punoj cijeni prije nekih tjedan dana, nisam siguran šta da radim sad s njima kad je ovako pala cijena.