CoD6 MW2, zabrana u Rusiji

poruka: 139
|
čitano: 18.715
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: CoD6 MW2, zabrana u Rusiji
Psiho246 kaže...

Nemam nista protiv nasilja u igrama, dapace obozavam recimo u GTA ranjavat male nevine curice i gledat ih kako sepaju da bi ih na kraju smaknuo ili nemocne djedove saketati i cipelariti do smrti.

Volim ih i probadati nozevima ili ih raznjesti sa raketom u komadice tako da im krv frca po zidovima i plocniku.

Ali me zivcira ovo Americko forsiranje ubijanja Rusa i prikazivanja Rusa u negativnom svjetlu vec desetljecima.

Hahah...ovo još nikad nisam čuo (pročitao): 'ranjavat male nevine curice', 'nemocne djedove saketati i cipelariti do smrti', 'probadati nozevima...' hahahhaSmijeh Lagao bih kad bih rekao da nisam i ja igrao San Andreas i radio slične/iste stvari. Samo, to sam radio iz dosade (nakon što sam pukao što po pedeseti put nisam prošao onaj blesavi i besmisleni ples na plaži), a ne iz gušta, ali ok...A što se tiče to što Amerikanci toliko forisiraju te teme gdje su Rusi negativci i sl...Znate kako se kaže? Strah je vrag...

18 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Ja tu misiju nisam vidio i zanimalo me o cemu se radi, kad ono ispao masakr sa hektolitrima krvi i ljudima razbacanim ko u nekom zidovskom logoru u WW2. I da nisam ispucao ni jedan metak svejedno igra forsira gledanje masakra nevinih ljudi na aerodromu. Totalno nepotrebno i besmisleno (sad vec vidim komentare tipa da je misija dio price, mogao si preskocit bla bla, istina, mogao sam ali nisam i ostao sam sokiran a nisam ucviljena curica).

Kao što rekoh (napisah) ranije..   tko nema želudac za to ili ga takva scena 'uzrujava' neka fino preskoči taj lvl ili neka igra miroljubive igre (avanture, arkade bez krvi, mozgalice tipa Lemmings, bambija ili kaj ja znam kaj sve..) i kraj priče.

Ratni FPSovi nipošto nisu za ljude kojima smeta tematika ili stradavanje civila, jer budimo realni u svakom sukobu pogiba i hrpa civila bilo kao kolateralne žrtve, žrtve nečijeg iživljavanja ili jednostavno kao nečiji taoci.

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Lightning kaže...
sk8 4 life kaže...

WoW, a vidi nama padobranca...e pa mogao si malo pročitat postove pa bi vidio da ovdje jedino što nas smeta Americka politika koja se uplela u CoD i pokazuje Ruse u lošem svjetlu...zna se tko je prvi i jednini bacio Atomsku bombu, zna se tko je napao vjetnam, zna se zbog cega su Ameri zaratili sa "istocnom azijom"...ma tko će krojit pravdu nego najgori.

Sto je zabranjeno citat postove i uletit kad vidim nešto vrijedno komentiranja?

Evo nisam mogao odoljet, poslije posla otisao do prijatelja i nabavio taj famozni COD6, prošao par početnih misija... i stvarno moram reć da ostajem kod svog mišljenja, one koje smeta taj level su hrpa uplakanih curica...  Jedino sam imao problema sto u pocetnom dijelu misije treba hodat polako pa ne stignem izrešetat baš svakoga tko izleti pred mene :D

Misija 'ko misija. Netko je spomenuo Hitman-a? Pa i tamo se desilo da bi dobio tu i tamo na kraju "Mass murderer" tako da mi ovo nije ništa novo :D

A koja ti je fora ovdje mljet o politici, i vijetnamu? zašto mene uopće briga za to, i kakve to veze ima sa igrom.... i ona izjava da prikazuje "Ruse u lošem svijetlu"... ma daj ne kenjaj, jedino što sam ja zaključio iz tog levela je da oružje koje ti daju na startu se stvaaarno sporo reloada :D

E da, i zaboravih napisat... totalno se vidi da je igra čisti port sa konzole. Ako to uzmem u obzir, uz odsutstvo LAN-a, te ako kad završim SP ispadne kraći od jednog popodneva igranja stvarno ne vidim razloga da dam jednu lipu za ovu igru...

E sad se nemoj naljutit i ne svaćaj ovo osobno i ovo nisam mislio ozbiljno!...a da ti netko napravi igricu u kojoj je misija gdje ti treba doc do tvje kuće i raspaliti rafal po tvojoj obitelji. A da si neka utjecajna osoba na koju bi utjecalo to sprdanje i uvrjedilo te ( što je normalno...bar se nadam )...bi li se možda naljutio... JA bi!! e pa kao što bi tebe zasmetalo tako je i Ruse koji ne žele da se s njima sprda.

Nisam uplakana curica vjeruj mi! niti sam negdje napisao da me bilo strah i da sam je odma ugasio! zaigrao sam je i puknuo par metaka...ali meni ne smeta to razmišljanje nego sprdanje na Ruse.

naxeem kaže...

Te gluparije o Vijetnamu, bombi i sl. sranja može ionako pričat samo dječurlija koja veze sa životom nema.

eh...kad mi netko što je stariji misli da je popio svu pamet ovog svjeta, ne želim se svađat (ipak si moderator a ovo mi je najdraži forum) ali ovo što si rekao je čista glupost...Atomska bomba trebala bi se pamtit zauvjek da se više nikad ne ponovi...a što se tiće ovo sa "dječurlijama" ako tako razmišljaš onda sad i shvaćam zašto se Hrvatski narod ne buni kad se herojima sudi a zločincima zaboravlja...jbg puca me nacionalni zanos (smeta li vam...baš me briga) ah što ću volim ovu zemlju .

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 19:29 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan

Jako mi je žao što nisu u igru pak bacili i Tsar bombu (guglajte malo, ili pak na youtube, bomba je imala snagu kao 57.000.000 TONA TNT-a, da dobro ste pročitali!) na civile...

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

sk8 4 life, radi se o tome da je problem u needuciranosti i lošem poznavanju materije. Da si kojim slučajem bio suvremenik, nebi se baš bunio protiv te atomske bombe, koja je bila jedini izlaz i zapravo je spasila jako puno života. Da, poginulo je previše civila, ali u WW2 civili baš i nisu bili bitna stavka, već mete i silama Osovine i Saveznicima. Da su Japanci dužili s ratom i nekim slučajem pobijedili i probili se do Amerike, pala bi obrana i Europe i nacisti bi vrlo lako prešli u nove ofenzive. Čak u slučaju i teorijama da je pobjeda bila sigurna, a-bombe su skratile rat za najmanje godinu dana i jako puno žrtava, puno više od brojke u Hirošimi i Nagasakiju. - Vijetnam je politički bio vrlo kompleksna situacija i općenito su stvari daleko od crno-bijelih i Amerikanci baš nisu takvi vragovi kako ti ih pokušava prikazati revolucionarno-anarhijska propaganda. Zašto sam spomenuo djecu? Zato što djeca, pogotovo pubertetlije, vrlo lako padaju pod naletom propagandnih materijala, pogotovo ako su butnovničkog tipa i ako je to usmjereno protiv nekog većeg autoriteta, poput SAD-a kao najjače svjetske sile. Pročitao sam cirka pedeset knjiga svih mogućih domaćih i stranih autora o WW2, posebice o ratu na Pacifiku i kada sve to saznaš, što se saznati može i razlučiš stvarnost i istinu od skrojene povijesti, malo stvari drugačije izgledaju, nego se čine i na kraju se ne svrstavaš na ničiju stranu, nego ti se sve skupa gadi.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

sk8 4 life, radi se o tome da je problem u needuciranosti i lošem poznavanju materije. Da si kojim slučajem bio suvremenik, nebi se baš bunio protiv te atomske bombe, koja je bila jedini izlaz i zapravo je spasila jako puno života. Da, poginulo je previše civila, ali u WW2 civili baš i nisu bili bitna stavka, već mete i silama Osovine i Saveznicima. Da su Japanci dužili s ratom i nekim slučajem pobijedili i probili se do Amerike, pala bi obrana i Europe i nacisti bi vrlo lako prešli u nove ofenzive. Čak u slučaju i teorijama da je pobjeda bila sigurna, a-bombe su skratile rat za najmanje godinu dana i jako puno žrtava, puno više od brojke u Hirošimi i Nagasakiju. - Vijetnam je politički bio vrlo kompleksna situacija i općenito su stvari daleko od crno-bijelih i Amerikanci baš nisu takvi vragovi kako ti ih pokušava prikazati revolucionarno-anarhijska propaganda. Zašto sam spomenuo djecu? Zato što djeca, pogotovo pubertetlije, vrlo lako padaju pod naletom propagandnih materijala, pogotovo ako su butnovničkog tipa i ako je to usmjereno protiv nekog većeg autoriteta, poput SAD-a kao najjače svjetske sile. Pročitao sam cirka pedeset knjiga svih mogućih domaćih i stranih autora o WW2, posebice o ratu na Pacifiku i kada sve to saznaš, što se saznati može i razlučiš stvarnost i istinu od skrojene povijesti, malo stvari drugačije izgledaju, nego se čine i na kraju se ne svrstavaš na ničiju stranu, nego ti se sve skupa gadi.

što se tiće bombe koliko god bi se našlo loših strana toliko bi se našlo i dobrih strana btw. ne padam ja na propagande, podržavam amerikance dok su bili u WW2 ( uz iznimku oko bombe jer su uveli novi naćin ratovanja ) ali sadašnja politika im je za raspravljanje do jutra...

18 godina
naxeem kaže...

Amerika je pocinila jedan od najvecih genocida u povjesti.

Ti u svome postu sve sta imas reci je: "Sto bi bilo kad bi bilo" ali zanemarujes cinjenicu da je SAD bez milosti ubio vise stotina tisuca civila.

To sta su ti ljudi tebi statistika (obiljezje Hitlera i jos nekih diktatora) je dosta velik problem, ali tvoj problem pa ga ti sam rjesavaj. Namigiva

Sto zapravo hocu reci je da bilo kakvo odobravanje ubojstva i masovnog ili bilo kakvog teskog zlocina je po meni odvratno i gnjusno.

- Psiho246
18 godina
neaktivan

Zbog ove usporedbe s Hitlerom, trebao bih ti zbog vrijeđanja fino namaknuti bančinu na 7 dana, ali neću, namjerno, to je ipak tvoj problem koji ću ti pustiti da sam riješiš, ako uopće možeš.

Da, svi smo mi statistika. Svi nešto seru kako je od svinjske gripe umrlo puno manje, nego od obične, ali kada ti umre netko drag, a bio je zdrav, a dok od obične gripe umiru bolesni, svejedno ti je. Drugima si statistika, a u visokoj politici pogotovo.

Japanci su pobili tisuće na nekoliko bolničkih brodova, kao i Njemci. Koliko je Japan pobio Korejaca i Tajvanaca kroz 500 godina tiranije i masakra, ne treba uopće ni spominjati. Mora ti biti jasna jedna stvar, a to je da u ratu, boli koga briga što si i tko si. Nažalost, nisi siguran ni kao civil ni kao vojnik. Japan je bio saveznik nacizmu, jednom od najvećih zala u povijesti, cilj im je bio širenje carstva na cijeli svijet i pomagali su Njemcima. Isto kao što su ginuli civili Savezničke strane, ginuli su civili na strani Osovine. Igrom slučaja, Ameri su napravili odvratnu stvar, ali napravili bi je i Japanci da su imali priliku. Pitanje je samo tko će prvi.

Tijek kasnijih događaja pokazao je koliko je to zlo i služilo kao tampon zona tijekom cijelog Hladnog rata i upozorenje i Rusima i Amerima da se suzdrže od počinjanja rata koji bi završio takvim strahotama.

Amerikancima je, što je i očekivano, bitnije njihovih 10,000 života, nego 250,000 japanskih. Meni je bitniji 1 moj prijatelj, nego 250,000 Japanaca. Ako će ubojstvo 250,000 Japanaca koji su mi neprijatelji spasiti 1 mog prijatelja, prihvatljivo je. I da, tako svatko razmišlja. Najlakše je licemjerno filozofirati u miru i srati po Amerima koji su spašavali svoju i guzice Europljana.

Oružje je nebitno. Količina ubijenih je nebitna. Jedan, dva, pedeset ili tristo milijuna mrtvih - svejedno je - to je najobičnija statistika, brojka u knjizi iz povijesti. Sama atomska bomba, hidrogenska bomba, bilo kakva bomba, otrovi, biološki... sve je to nebitno. Bitno je da se ljudi ubijaju i to je ono gnjusno, odvratno i to je problem. Jedan mrtav civil od noža jednako je tužan kao i milijun mrtvih od atomske bombe.

Kada svi shvate taj dio, tada će prestati pljuvanje, mržnja, i bilo kakvo sranje po nekome zato što je Rus ili Amerikanac, a napokon će igre prestati biti nekima zamjena za Playboy dok drkaju na ubijanje ili filozofiranje o ubijanju i prenošenju igara u stvarni svijet.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 22:25 (naxeem).
18 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Nema to nikakve veze sa ''uplakanim curicama'' , jer i meni smeta a po nekakvom iskustvu i snazi mogao bi satrt barem 98% ljudi na ovom forumu, vec ima veze sa zdravim razmisljanjem. Okay, ima upozorenje ali u ljudskoj je naravi ugradjena znatizelja. Ja tu misiju nisam vidio i zanimalo me o cemu se radi, kad ono ispao masakr sa hektolitrima krvi i ljudima razbacanim ko u nekom zidovskom logoru u WW2. I da nisam ispucao ni jedan metak svejedno igra forsira gledanje masakra nevinih ljudi na aerodromu. Totalno nepotrebno i besmisleno (sad vec vidim komentare tipa da je misija dio price, mogao si preskocit bla bla, istina, mogao sam ali nisam i ostao sam sokiran a nisam ucviljena curica).

Ok, ono što ja vidim iz tvog reply-a je da mi imamo potpuno drukčiji načina razmišljanja, tako da nema smisla da odgovaram na bilo koji način, jer ja imam svoje mišljenje a ti svoje, i nitko od nas ih neće mjenjat. Ja osobno ne padam na te "psihološke" fore (a uz to smatram da je psihologija u rangu sa astrologijom), i mene bi eventualno pogodilo da to moram u stvarnosti napravit, ali ovako u igri me apsolutno zaboli briga što moram napravit.

Isto bi se onda moglo reć za one trenutke u igri kad te pita "The guard is having a smoke, take him out or leave him be". Ja redovno odem na head-shot, a sad ako tebe toliko to pogadja ti se prosuljas pored njega??

A di si ti vidio hektolitre krvi?  ja nisam stigao toliko pažnje obratit, a s obzirom da je tempo misije dosta brz nisam ni obraćao pažnju po čemu rešetam...

sk8 4 life kaže...

E sad se nemoj naljutit i ne svaćaj ovo osobno i ovo nisam mislio ozbiljno!...a da ti netko napravi igricu u kojoj je misija gdje ti treba doc do tvje kuće i raspaliti rafal po tvojoj obitelji. A da si neka utjecajna osoba na koju bi utjecalo to sprdanje i uvrjedilo te ( što je normalno...bar se nadam )...bi li se možda naljutio... JA bi!! e pa kao što bi tebe zasmetalo tako je i Ruse koji ne žele da se s njima sprda.

Nisam uplakana curica vjeruj mi! niti sam negdje napisao da me bilo strah i da sam je odma ugasio! zaigrao sam je i puknuo par metaka...ali meni ne smeta to razmišljanje nego sprdanje na Ruse.

naxeem kaže...

Te gluparije o Vijetnamu, bombi i sl. sranja može ionako pričat samo dječurlija koja veze sa životom nema.

eh...kad mi netko što je stariji misli da je popio svu pamet ovog svjeta, ne želim se svađat (ipak si moderator a ovo mi je najdraži forum) ali ovo što si rekao je čista glupost...Atomska bomba trebala bi se pamtit zauvjek da se više nikad ne ponovi...a što se tiće ovo sa "dječurlijama" ako tako razmišljaš onda sad i shvaćam zašto se Hrvatski narod ne buni kad se herojima sudi a zločincima zaboravlja...jbg puca me nacionalni zanos (smeta li vam...baš me briga) ah što ću volim ovu zemlju .

Ma ne ljutim se ja nikad... i ovdje odmah vidim da imam drukčiji način razmišljanja od dosta osoba ovdje na forumu. Ja razlikujem stvari iscrtane u 3D grafici na monitoru, i stvarni svijet... da se desi takva situacija koju si ti napisao, vjerojatno bi mi bilo poprilicno gadno, i ne bi to napravio, ali nije da bi me pretjerano zasmetalo - dobro koji put kad zena kokodace pretjerano... mozda bi okinuo koji level :D

A di si ti iz svega toga nasao sprdanje na Ruse ja stvarno nemam pojma??

Mene apsolutno ne smetaju ničiji stavovi, kakvi god oni bili. Za osobno nemam ljubavi prema niti jednoj zemlji. Gdje god se nalazim sa svojom familijom tu sam zadovoljan, zemlja ni je apsolutno nebitna.

16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Lightning kaže...
sk8 4 life kaže...

...

...

to nije ni približno isto jer likovi u igri nisu modelirani prema stvarnim osobama niti je tom misijom ciljana bilo koja određena skupina ljudi, samo se zna da su to rusi, a sad ako će se 100 mil. Rusa zbog toga naljutit, njihov problem, no nemožeš to spuštat na osobnu razinu pucanja po nečijoj kući ili ubijanja obitelji jer oni nisu napali točno određenu ličnost iz stvarnog svijeta nego likove izmišljene posebno za tu igricu, samo što su oni ruske nacionalnosti...opet se pozivam na svoj post odozgo...

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 22:46 (crazy_luđak).
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Lightning kaže...
...

Nema to nikakve veze sa ''uplakanim curicama'' , jer i meni smeta a po nekakvom iskustvu i snazi mogao bi satrt barem 98% ljudi na ovom forumu, vec ima veze sa zdravim razmisljanjem. Okay, ima upozorenje ali u ljudskoj je naravi ugradjena znatizelja. Ja tu misiju nisam vidio i zanimalo me o cemu se radi, kad ono ispao masakr sa hektolitrima krvi i ljudima razbacanim ko u nekom zidovskom logoru u WW2. I da nisam ispucao ni jedan metak svejedno igra forsira gledanje masakra nevinih ljudi na aerodromu. Totalno nepotrebno i besmisleno (sad vec vidim komentare tipa da je misija dio price, mogao si preskocit bla bla, istina, mogao sam ali nisam i ostao sam sokiran a nisam ucviljena curica).

naravno da je znatiželja u ljudskoj naravi, ali ako želiš ići za nečime unatoč upozorenju, onda moraš biti spreman prihvatiti posljedice za to svoje djelo, a ne onda poslije isticat kako

igra forsira gledanje masakra nevinih ljudi na aerodromu.

ali to je tvoj izbor i nosi se s njime

EDIT: oprostite na 2 posta zaredom

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 22:38 (crazy_luđak).
17 godina
odjavljen
crazy_luđak kaže...

to nije ni približno isto jer likovi u igri nisu modelirani prema stvarnim osobama niti je tom misijom ciljana bilo koja određena skupina ljudi, samo se zna da su to rusi, a sad ako će se 100 mil. Rusa zbog toga naljutit, njihov problem, no nemožeš to spuštat na osobnu razinu pucanja po nečijoj kući ili ubijanja obitelji jer oni nisu napali točno određenu ličnost iz stvarnog svijeta nego likove izmišljene posebno za tu igricu, samo što su oni ruske nacionalnosti...opet se pozivam na svoj post odozgo...

Da, ko kaže da su svi na aerodromu bili Rusi? Možda je bio koji američki novinar, radnik iz Poljske, biznismen iz Njemačke ili Rumunj koji je došao u posjet rodbini...

Gluposti. Hrpa pobijenih likova na ekranu. Na kutiji lijepo piše 18+, misiju se može preskočiti ili prijeći bez ispaljenog ijednog metka... Stvar osobnog izbora hoćeš pucati na civile. Bilo kakve usporedbe sa WWII, neznam kojim diktatorom ili nečijom obitelji (ko što je netko naveo) su nepotrebne. Hrpa pikseliziranih civila koji nisu modelirani prema nikome. Što je sa FFom? Upucaš svog ratnog kolegu i eto jednog mrtvog Amera. Neki se ovuda bezveze groze. GTA (bilo koji) je tobož puno bolji po pitanju ubijanja civila...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...
sk8 4 life kaže...
Lightning kaže...
sk8 4 life kaže...

...

...

sa tvog posta odozgo, u GTA se nema vrjeđanja niti jedne nacionalnosti

btw. mogli bi mo se prepirat do bezbroj postova... ni ja tebi, ni ti meni ništa razjasnili. To je moja mišljenje...

16 godina
neaktivan

A sto vi ocekivate od ratne igre?

Ocekivate da bude sve bez pokolja?

A u kojem to ratu civil nije poginuo?

Zasto ste onda kupili igru ako vam smetaju trupla i krv oko njih?

Ako mislis preći igru, moras raditi ono sto te igra trazi da radis.

I sto tu nije jasno?Placete zbog vritualnih likova?

Vi koji placete zbog njih bi trebali posjetit specijalistu, a ne ovi koji neplacu.

Oni su normalniji od vas.

1 2 hvala 0
17 godina

igrao sam svakave brutalnije igrice ali u ovoj mi se misija na aerodromu cinila najstvarnije, mislim da smo ubili 300 civila koji su lezali mrtvi jedni preko drugih neki su se vukli ranjeni po podu. . . moram priznati da mi se bas nije dopalo ne znam zasto niu napravili to kao neki filmic izmedu  misija, mislim da neko tako prikaze amere da bi ih razapeli

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
naxeem kaže...

Zbog ove usporedbe s Hitlerom, trebao bih ti zbog vrijeđanja fino namaknuti bančinu na 7 dana, ali neću, namjerno, to je ipak tvoj problem koji ću ti pustiti da sam riješiš, ako uopće možeš.

Da, svi smo mi statistika. Svi nešto seru kako je od svinjske gripe umrlo puno manje, nego od obične, ali kada ti umre netko drag, a bio je zdrav, a dok od obične gripe umiru bolesni, svejedno ti je. Drugima si statistika, a u visokoj politici pogotovo.

Japanci su pobili tisuće na nekoliko bolničkih brodova, kao i Njemci. Koliko je Japan pobio Korejaca i Tajvanaca kroz 500 godina tiranije i masakra, ne treba uopće ni spominjati. Mora ti biti jasna jedna stvar, a to je da u ratu, boli koga briga što si i tko si. Nažalost, nisi siguran ni kao civil ni kao vojnik. Japan je bio saveznik nacizmu, jednom od najvećih zala u povijesti, cilj im je bio širenje carstva na cijeli svijet i pomagali su Njemcima. Isto kao što su ginuli civili Savezničke strane, ginuli su civili na strani Osovine. Igrom slučaja, Ameri su napravili odvratnu stvar, ali napravili bi je i Japanci da su imali priliku. Pitanje je samo tko će prvi.

Tijek kasnijih događaja pokazao je koliko je to zlo i služilo kao tampon zona tijekom cijelog Hladnog rata i upozorenje i Rusima i Amerima da se suzdrže od počinjanja rata koji bi završio takvim strahotama.

Amerikancima je, što je i očekivano, bitnije njihovih 10,000 života, nego 250,000 japanskih. Meni je bitniji 1 moj prijatelj, nego 250,000 Japanaca. Ako će ubojstvo 250,000 Japanaca koji su mi neprijatelji spasiti 1 mog prijatelja, prihvatljivo je. I da, tako svatko razmišlja. Najlakše je licemjerno filozofirati u miru i srati po Amerima koji su spašavali svoju i guzice Europljana.

Oružje je nebitno. Količina ubijenih je nebitna. Jedan, dva, pedeset ili tristo milijuna mrtvih - svejedno je - to je najobinija statistika, brojka u knjizi iz povijesti. Sama atomska bomba, hidrogenska bomba, bilo kakva bomba, otrovi, biološki... sve je to nebitno. Bitno je da se ljudi ubijaju i to je ono gnjusno, odvratno i to je problem. Jedan mrtav civil od noža jednako je tužan kao i milijun mrtvih od atomske bombe.

Kada svi shvate taj dio, tada će prestati pljuvanje, mržnja, i bilo kakvo sranje po nekome zato što je Rus ili Amerikanac, a napokon će igre prestati biti nekima zamjena za Playboy dok drkaju na ubijanje ili filozofiranje o ubijanju i prenošenju igara u stvarni svijet.

Apsolutno se ne slazem sa tvojom tvrdnjom, mozda sam to samo ja jer sam lijecnik i humanost mi je nacin zivota, i mislim da je to veliki problem danasnjeg drustva misljenje hebe mi se gdje pogibaju na tisuce ljudi glavno da nije kod mene. I da, zrtvovao bi i sebe kad bi znao da bi spasilo 250 000 ljudi koje ne poznajem. Ovo sto si ti rekao je apsolutno sebicno, djetinjasto i neoprostivo TOCKA!!!!!!

P.S. da imam č na tipkovnici vjerovatno bi ga pisao, stvarno tvoje prodike o pismenosti nisu nikom potrebne niti ih je itko trazio...

P.P.S. ne slazem se s ovim boldanim, jel, zato sam i boldao...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 16:27 (Dermentor).
17 godina
neaktivan

Ma to su gluposti, Ameri gledaju samo na sebe i gledaju gdje će zgrnut lovu.Da je slučaj obratan,vidili bi kakvu bi Ameri halabuku podigli.Ovo je dio priče igre,al mislim da je ipak prebrutalan,jer vi ste u toj misiji "good guy" a ubijate policiju koja spašava civile.Igra je super,a i postoji to upozorenje ,jer ne morate igrat tu misiju.Al baš zbog tog upozorenja neki igraju jer žele iskusit sve šta se može u igri ili ak su je već platili zašto nebi odigrali to što su platili.Mislim da nasilje u igrama ne treba shvaćat ozbiljno,al nebi trebalo ubijat nevine civile i još napisat koje su države državljani.

Heavy Metalom i željezom protiv cajki !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dermentor kaže...

Apsolutno se ne slazem sa tvojom tvrdnjom, mozda sam to samo ja jer sam lijecnik i humanost mi je nacin zivota, i mislim da je to veliki problem danasnjeg drustva misljenje hebe mi se gdje pogibaju na tisuce ljudi glavno da nije kod mene. I da, zrtvovao bi i sebe kad bi znao da bi spasilo 250 000 ljudi koje ne poznajem. Ovo sto si ti rekao je apsolutno sebicno, djetinjasto i neoprostivo TOCKA!!!!!!

Sorry, ali miješaš. Ja ne kažem da me nije briga što tamo negdje ginu tisuće, dapače, jako mi je žao i prilično je tužno što svijet reagira na patnju i genocid samo tamo gdje imaju interesa. Misliš da bi išli u Afganistan da nije zaliha vode ili da heroin iz Afganistana ne ugrožava direktno SAD? Sumnjam da bi išli u Irak da nije nafte isto kao što nisu došli ni u Bosnu i Hrvatsku jer nisu imali interesa. To je tragično.

Ali što se tiče tog ubijanja, apsolutno je svejedno. Netko moj meni znači više nego 100 drugih, sorry, ako me to čini sebičnim - živo mi se fućka. O žrtvovanju sebe nisam govorio niti to ima ikakve veze s rečenim gore. Slabo razlučuješ stvari, a liječnik si?

I šteta što se ne slažeš i s ovim: "Bitno je da se ljudi ubijaju i to je ono gnjusno, odvratno i to je problem. Jedan mrtav civil od noža jednako je tužan kao i milijun mrtvih od atomske bombe." - jer to je ono bitno i to je problem čovječanstva.

Daleko si ti od humanista kada ti je bitna statistika i kada ti je bitan broj. Ja i dalje stojim pri tome da je apsolutno svejedno jel umire milijun ili sto milijuna sve dok umire barem jedan.

P.S. Točka se piše s "č".

16 godina
protjeran

Da naš narod stave kao negativce u toj cjeloj prici, i mene bi zasmetalo. Jel vama nebi smetalo da vas prozovu zlocincem i teroristom, pa makar to bilo kroz igru?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
V1ct0r kaže...

Vi koji placete zbog njih bi trebali posjetit specijalistu, a ne ovi koji neplacu.

ajde...ajde nitko nije rekao da mu je žao zbog likova iz misije i da se rasplakao...pročitaj malo postove. U toj misiji se vrjeđa Ruse i postavlja ih se u klinč kao negativca i to je to to je jedino što nam ili bar meni smeta.

btw. (odnosi se na podebljano) igra ne traže ništa od mene da radim ja je igram svojevoljno!

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 16:51 (sk8 4 life).
18 godina
neaktivan

Zapravo ne, moraš odigrati igru prije donošenja zaključaka. U toj misiji pobijeni su Rusi na ruskom aerodromu, a amerikanac (ti) je ostavljen da bi ispali Ameri krivi. Iz tog razloga si na početku misije instruiran "no Russian", a i misija se tako zove.

Rus je neprijatelj, kao i Amer - zajedno su teroristi i ne predstavljaju ni Rusiju ni SAD. Cijela igra i nosi ozračje antiterorizma i zapravo se sve i svodi na to, a čak ti u jednom navratu kaže da su ratovi država prošlost, da ratuju privatne vojske interesnih skupina i pojedinaca, da su uniforme relikti prošlosti.

Isto kao da naprave igru u kojoj je Bušić terorist. Živo mi se fućka jel' Hrvat ili Uzbekistanac.

Zato prestanite glumiti odvjetnike i Rusima i Amerima jer zvučite strašno glupo otkrivajući da nemate blagog pojma o čemu se u igri radi i režite k'o kojoti na mjesečinu.

16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
V1ct0r kaže...

ajde...ajde nitko nije rekao da mu je žao zbog likova iz misije i da se rasplakao...pročitaj malo postove. U toj misiji se vrjeđa Ruse i postavlja ih se u klinč kao negativca i to je to to je jedino što nam ili bar meni smeta.

btw. (odnosi se na podebljano) igra ne traže ništa od mene da radim ja je igram svojevoljno!

Cek, kako igra netrazi nista od tebe?Govorim za objektive koje vidis na tipci TAB.Kad prelazis tu misiju lijepo ti pise "Follow Makarov lead"

Znaci slusaj njega i njegove naredbe.Radi sta i on radi, a ako neradis po tome padas misiju i GAME OVER.Rusi se nemaju koji k bunit.Nisu se bunili kad je u COD 4 ludi Zakhaev vodja ultranacionalista bacio 2 nuklearke na Ameriku?I tu oni kao nisu negativci?Nisu???

Igra je igra.Nije stvarnost.Utubite si to u glavu.

17 godina
neaktivan
V1ct0r kaže...
sk8 4 life kaže...
V1ct0r kaže...

Cek, kako igra netrazi nista od tebe?Govorim za objektive koje vidis na tipci TAB.Kad prelazis tu misiju lijepo ti pise "Follow Makarov lead"

Znaci slusaj njega i njegove naredbe.Radi sta i on radi, a ako neradis po tome padas misiju i GAME OVER.Rusi se nemaju koji k bunit.Nisu se bunili kad je u COD 4 ludi Zakhaev vodja ultranacionalista bacio 2 nuklearke na Ameriku?I tu oni kao nisu negativci?Nisu???

Igra je igra.Nije stvarnost.Utubite si to u glavu.

ma neda mi se opet prepirat oko istih stvari...

16 godina
neaktivan

Pozz ekipa!!

ev...sam da kazem svoje misljene... meni to uopce niej problem sto se mora ispalit apr metaka po civilima i ne shvacam to ozbiljno...ipak to je samo igra...tak da me boli k... :P nevidim sta ste digli toliku paniku oko toga... :D aj uzivajte i pozz

MW2 4ever!!!

Luka

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Meni je bitniji 1 moj prijatelj, nego 250,000 Japanaca. Ako će ubojstvo 250,000 Japanaca koji su mi neprijatelji spasiti 1 mog prijatelja, prihvatljivo je.

hmm gadiš mi se...

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
odjavljen
BannedOnThisForum kaže...
naxeem kaže...
Meni je bitniji 1 moj prijatelj, nego 250,000 Japanaca. Ako će ubojstvo 250,000 Japanaca koji su mi neprijatelji spasiti 1 mog prijatelja, prihvatljivo je.

hmm gadiš mi se...

Hmmmm.... Čovjek je u pravu.

"Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika"

"Cilj opravdava sredstvo."

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
naxeem kaže...

hmm gadiš mi se...

Hmmmm.... Čovjek je u pravu.

"Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika"

"Cilj opravdava sredstvo."

Rat nije cilj!

Ljudi nisu statistika...bar ne za mene!

16 godina
neaktivan

ne znam zasto,ali taj level je meni osobno odlican dodatak igri,ZASTO? pa zato jer se nalazim s ''bad guys'' sto u prijasnim cod serijalima nisam mogao,a iskreno poubijao sam par civila u igri,ali to je igra,i level je ekstremno detaljno napravljen + vise ljudi ce cut za ovu igru bas zbog ove misije,losa propaganda=PROFIT

www.gamedust.xtreemhost.com -HRVATSKI GAMING SAJT

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markomarko kaže...

ne znam zasto,ali taj level je meni osobno odlican dodatak igri,ZASTO? pa zato jer se nalazim s ''bad guys'' sto u prijasnim cod serijalima nisam mogao,a iskreno poubijao sam par civila u igri,ali to je igra,i level je ekstremno detaljno napravljen + vise ljudi ce cut za ovu igru bas zbog ove misije,losa propaganda=PROFIT

hehe ne treba njima reklama...

16 godina
neaktivan
pinkskin kaže...

Ja sam na toj razini pobio sve što se miče, još sam granate baco da vidim kako tijela lete u zrak

HAHAAHHAAHHA JA CRKAJEM VAMO HAHAHAHAAHA

www.gamedust.xtreemhost.com -HRVATSKI GAMING SAJT
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice