COD MW 2 Problem sa multiplayerom zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.560
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
COD MW 2 Problem sa multiplayerom

Pozdrav... Imam problem sa pronalaskom servera već neko vrijeme. Uđem u igru kliknem na find game i ništa trazi igre na ping 150, a sve mi je isključeno, prije mi se to nije dešavalo osim ako ostavim firefox upaljen, a kad bih ga isljučio pronalazio sam servere na ping 50 do 80 a sad ništa samo mi nađe hackirane servere i to nakon 15 min... Pa vas molim ako neko zna neko riješenje neka mi pomogne... Ne znam da li tema već postoji... Hvala unaprijed...

P.S. igra je original...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ajde neko, plizzzz...

0 0 hvala 0
16 godina

Ugasi sve torrente(ako skidaš nešto)

Ugasi firewall

Ak to ne pomogne, onda jednostavno probaj otić na server list i joinati se

Ego auxiliatus sum pulsus 'Hvala'
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma sve je ugašeno, prije sam i sa tim mogo pronaći mapu a sada ništa...

0 0 hvala 0
16 godina

a u server listu?

Ego auxiliatus sum pulsus 'Hvala'
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

najvjerojatnije su ti promijenjene neke postavke u routeru. Ja imam isti problem s tom igrom, također i sa Race Driver GRID-om, obje igrice bez dedicated servera. Vjerojatno treba maknut neku kvacicu u postavkama u routeru, samo sto ja nisam u mogucnosti uci u postavke routera (nemam administratorska prava), pa ti ne mogu reci tocno sto je problem. Koristim SpeedTouch 780i router. Javi ako uspijes nesto iskemijati.
Sretno !

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 14:33 (Pajco).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: COD MW 2 Problem sa multiplayerom

Meni se to prvi put dogodilo prije nekih 7-8 mjeseci. Rješenje je bilo da napravim Private Match, odigram nekih minutu dvije pa tek onda na find game.

Zadnji put mi se to desilo prije nekih mjesec i pol, taman kad je bila BF3 beta... Ali onda mi nije upalio već navedeni način, te sam odlučio maknut igru sa Steam-a i pozdravit se sa najdebilnijim COD nastavkom ikad napravljenim.Ovime ne želim vrijeđat COD franšizu ali stvarnu su me naživcirali sa njihovim p2p hostanjem i uvijek ping velik...mah...

"Tony Montana: You think you can take me? You need a fucking army if you gonna take me! "-
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice