COD 5 cudan problem! zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
COD 5 cudan problem!

Ovih dana mi nista ne radi i cini mi se da ja imam probleme sto niko nema, mislim sa PC-em to vise nije normalno.

Evo ovako idem igrati single player udjem u solo pa biram tezinu i kad je odaberem nista se ne desava i tako mogu stalno stiskati ali igra se ne pokrece. Nemam vise pojma koji mu je vrag. Imam piratsku verziju ali svima radi meni ne, a jbt vise...

Molim pomoc....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: COD 5 cudan problem!

probaj prije nego uniđeš u igru isključit kabel od interneta iz računala onda uniđi u igru i ako bude sve u redu (ako budeš mogao igrat) izađi iz igre i prikopčaj kabel nazad na računalo. ja sam imao sličan problem...

16 godina
neaktivan
COD 5 cudan problem!

moras sam rucno napravit profil pa ce ti raditi,i ja sam imao isti problem ali detaljne upute imas na netu,samo potrazi na google-u  ili ovdje  mozes naci rijesenje za taj problem,barem je meni to pomoglo....    a nadam se da ce i tebi

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+ 3.3GHz; 8gb ram dual chanell 800mhz vga:nvidia gtx260 896ddr3; power:Chieftec power supply 650W, windows vista ultimate x64
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD 5 cudan problem!

A evo jedan problem manje hehe. Evo iskljucio sam modem od neta i radi, hvala bogu.

Hvala svima za pomoc, pozz. Osmijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice