http://gamingbolt.com/call-of-duty-black-ops-versus-modern-warfare-2-stunning-hd-screenshot-comparison?pid=685
Usporedba skrinova BO i MW2.
BO šuta dupe MW-u i to žešće!
grafika ce biti ^^
http://gamingbolt.com/call-of-duty-black-ops-versus-modern-warfare-2-stunning-hd-screenshot-comparison?pid=685
Usporedba skrinova BO i MW2.
BO šuta dupe MW-u i to žešće!
grafika ce biti ^^
placi,ili si uzmi novi komp. pa neces plakati
Ma idem se ubiti, to bi bilo najbolje...
mda to ti je najbolje
a hocul ja moc igrati hahaha
Šmrc, ja ne ću moći igrati BO. Systemrequirementslab.com kaže da ne zadovoljavam minimalne uvijete.
Ni ja :( *šmrc šmrc* kaj cu sad!? x(
Sad se vidi kakvo je govno taj "Sistem Requirements Lab"
Sad se vidi kakvo je govno taj "Sistem Requirements Lab"
A najbolje je da ljudi to puse isto kao one wattage kalkulatore...
Sad na Lockerzu dobio 50$ bit ce za Black Ops xD!!!
Treba ti jos ~35$ :P
http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
Šmrc, ja ne ću moći igrati BO. Systemrequirementslab.com kaže da ne zadovoljavam minimalne uvijete.
mogal bus ovaj can i run it ti bas nije pouzdan meni izbaci jos slabiji rezultat od tebe a mw2 igram sve na high i to jos sa ma fps a black ops nije bas tolko zahtjevna igra !!!
mogal bus ovaj can i run it ti bas nije pouzdan meni izbaci jos slabiji rezultat od tebe a mw2 igram sve na high i to jos sa ma fps a black ops nije bas tolko zahtjevna igra !!!
Lol dude, znam da ću moći, vjerojatno i na Ultra High ak bude postojao. Pogledaj malo bolje priloženu sliku pa kad vidiš komponentu zbog koje ne ću moći igrati vidjet ćeš da sam se samo šalio.
Lol dude, znam da ću moći, vjerojatno i na Ultra High ak bude postojao. Pogledaj malo bolje priloženu sliku pa kad vidiš komponentu zbog koje ne ću moći igrati vidjet ćeš da sam se samo šalio.
sry krivo sam oznacil odnosilo se na AA-d00d ne na tebe sry!!!:)))
meni pise da mi cpu nije dovoljan ali ne prepoznaje da je clockan na 2.8 Ghz...
@ZC_Someone ma daj i7 ti je slabji od c2d tako da kupuj novi!
(sarkazam)
Ma taj can you run it nista ne valja,sa ovim procesorom hd4650 mi je pisalo da necu moc underground2
Mislim da bi mogao igrati black ops,jer mw2 mi je radio sve na extra(max i rezolucija,aa)i imao sam preko 130fpsa(na alteru mozes otkljucat)
meni pise da mi cpu nije dovoljan ali ne prepoznaje da je clockan na 2.8 Ghz...
Tnema ti to veze jel clockan i moj je clockan ali nije x3 nego x2 imam doma jedan proc mislim da je amd 1075T ima x6 al moram kupovat novo napajanje !!!:)))
Mislim da nebi smjelo biti problema pošto je proc klokan na 3.0.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Što mislte oće li radit na frendovoj konfi: 9500gt, proc neki amd x2 na 2.7, hard i ostalo nije problem ?
-----------------------------------------------------------------------------------------
Što mislte oće li radit na frendovoj konfi: 9500gt, proc neki amd x2 na 2.7, hard i ostalo nije problem ?
jel proc overclockan??vidim da je 1.8
Da, možda sam malo nejasan, ovo je slika za mju konfu, a za frendovu samo tražim mišljenje.
Da, možda sam malo nejasan, ovo je slika za mju konfu, a za frendovu samo tražim mišljenje.
procesor mi je malo cudan mozda ces moc!!
kad izade igra tad cete zasigurno znati mozete li je pokrenuti ili ne
ionako jos samo tjedan i pol do igre :)
tako je ovo je debilno gledat preko te stranice
da je po njihovom ja nebi pola igara mogao igrat,a koje igram
tak da pricekajte barem pirata pa vidite jer proroka ovdje nema i nitko vam nemoze rec kak ce igra radit
tako je ovo je debilno gledat preko te stranice
da je po njihovom ja nebi pola igara mogao igrat,a koje igram
tak da pricekajte barem pirata pa vidite jer proroka ovdje nema i nitko vam nemoze rec kak ce igra radit
tocno tako evo meni je taj CAN I RUN IT? prije mjesec dana pokazao za gta4 FAIL a sad prikazuje dalje od FAST !!!Ko je sad tu lud?
evo..probajte tu http://www.yougamers.com/gameometer/10424/ sve mi prelazi moci cu igrat bes problema..;)
ja cu jedino moc igrat na ps3....osim ako ne kupim novi pc(a to bi trebalo biti oko bozica ako me skola pusti)
ja cu jedino moc igrat na ps3....osim ako ne kupim novi pc(a to bi trebalo biti oko bozica ako me skola pusti)
o cem ti pricas
jel zahebavas ili si zaboravio koji komp imas?
Pise mu Pod Moj PC, nadam se buduci, valjda ga nema jos 
I updateaj to :D
o cem ti pricas
jel zahebavas ili si zaboravio koji komp imas?
khm....ne obaziri se na ovaj pc pod moj pc sad cu stavit koji lap imam i evo slika testa
btw kako ovo intergrirano smece od kartice moze imat 320 mb a nevalja *urca
evo pogledajte pod moj pc smece