http://gamingbolt.com/call-of-duty-black-ops-versus-modern-warfare-2-stunning-hd-screenshot-comparison?pid=685
Usporedba skrinova BO i MW2.
BO šuta dupe MW-u i to žešće!
da tek sad vidim kak je onaj snijeg na mw2 zapravo lose napravljen
http://gamingbolt.com/call-of-duty-black-ops-versus-modern-warfare-2-stunning-hd-screenshot-comparison?pid=685
Usporedba skrinova BO i MW2.
BO šuta dupe MW-u i to žešće!
da tek sad vidim kak je onaj snijeg na mw2 zapravo lose napravljen
Nice nice, thx!
A ti iznad, idi igraj te svoje crackane igrice na ULTRA i svr*avaj.
a sta bi mozda trebo kupovat??...panju...:P
dao si toliko love za kantu na kojoj igras singleplayer crackove? jako pametno investiran novac....
nego gledao sam malo usporedbe.. nemogu vjerovat da quake engine jos zivi.. i izgleda tako dobro.. no znam da je nabrijan do jajca
Ma nema ti to nikakve veze sa quake engineom. to je prozvakana tema 100 puta i taj engine je nov i prikazuje napredne efekte defintivino odlično.
Nice nice, thx!
dao si toliko love za kantu na kojoj igras singleplayer crackove? jako pametno investiran novac....
nego gledao sam malo usporedbe.. nemogu vjerovat da quake engine jos zivi.. i izgleda tako dobro.. no znam da je nabrijan do jajca
quake je na jedinici bio samo :S onda je za cod 2 uzeli heavily modifidet id tech 4 pa onda je od toga nastao ovaj
Ma nema ti to nikakve veze sa quake engineom. to je prozvakana tema 100 puta i taj engine je nov i prikazuje napredne efekte defintivino odlično.
ja mislim da je osnova quake engine.. naravno da nema veze sa starim, ali ima neke veze ak se ne varam?
Znači ja odem po igru. Al ima li sophoslab u Splitu???
ja mislim da je osnova quake engine.. naravno da nema veze sa starim, ali ima neke veze ak se ne varam?
Doslovno nikakve, kako sa izgledom tako i sa brzinom izvodenja.
Još točno 10 dana, 10 sati i 10 minuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nice nice, thx!
...pa jedina igra koja me zanima preko neta je call of duty:BO...aj mi molimte reci sta ima lose u tom sto skidam igre??...po tebi trebo bi kupovat??...nemam bas pare za taj sport...:))
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Ne mogu se prestat smijat hahahahahhahahahah predobro!
ne cod 2 je id tech 4 i onda su od tog pravili dalje engine
"...well you know what? fuck this shit, I'm noobtubing..."
LOOOOOL
Jel se zna oće biti u multiplayeru kidanja tijela kao u codwaw singleplayeru????
ne cod 2 je id tech 4 i onda su od tog pravili dalje engine
id tech 4 je DOOM III Engine.
Koji je izišao 3.8.2004.
COD nema nikakve veze sa id softwareom nakon id tech 3.
ako mi moze mw2 oce li moc black ops
pentium 4 3.0
ati radeon hd3650
1.25 gb ram
zna li neko kakao ce mio igra ici na ovoj konfi
pentium 4 3.0
ati radeon hd3650
1.25 gb ram
pentium 4 3.0
ati radeon hd3650
1.25 gb ram
...znam ja al ti ne smijem rec...=D
pentium 4 3.0
ati radeon hd3650
1.25 gb ram
procesor i rami su slaba tocka,grafa je dobra...
why
pentium 4 3.0
ati radeon hd3650
1.25 gb ram
Vjerojatno neces moci pokrenit.
CR7 kako god nekuzim u cemu je fora hvalisat se kako imas bolji komp od nekog,i podbadat im kako imaju sranje od kompa i šta ja znam.
ja ti necu da puknem snove mislim da ces moci igrat ali na low grafici i low resi ako hoce stabilnih 30 fpsa
ma probat cu ja
moze mi mw2 na 70fpsa
bc2
mafia 2 prijedena
metro2033 prijeden
pa jel black ops zahtjevniji od svih igara ovih
i btw bili mogao koji dual core 3.0 stavit
hari htjeo bih na 1280x1024 sve igre igram na to ma koji snovi
sad cu uzet novo proc ili komp
pokusavam sto vise iz ovog izvuc