Da my mistake, ali su svejedno arkadni totalno. Tako da niti s od simulacije.
da,a i ti tenkovi nisu nesto
jedva da ima koji server sa njima
Da my mistake, ali su svejedno arkadni totalno. Tako da niti s od simulacije.
da,a i ti tenkovi nisu nesto
jedva da ima koji server sa njima
a cuj za mape i vozila....on ima takav stil igre nije on kao bc da stavi mape po kojima vidis protivnika svakih pet minuta on je napravljen za napucavanje sa puskom a ne sa tenkovima i nezz ja sta...ja nemam nista protiv ame i fp-a ali ali zasto nebi i cod napravio simulaciju pa sta ce ima to pa vidio je da im zarada ide na ovakvoj vrsti igre...
Dobro zboriš weky!
I United Offensive je radio bivši Treyarch ;-)
gle stvarno
Ja sam mislio da su oni tu od COD3
Nije baš točno...nego Gray Matter u suradnji s Pi studijom...kasnije su dečki spojili se s Treyarchom (ili preimenovali) ... al kako bilo da bilo, ta ekipa nije više u Treyarchu, barem ključna.
a cuj za mape i vozila....on ima takav stil igre nije on kao bc da stavi mape po kojima vidis protivnika svakih pet minuta on je napravljen za napucavanje sa puskom a ne sa tenkovima i nezz ja sta...ja nemam nista protiv ame i fp-a ali ali zasto nebi i cod napravio simulaciju pa sta ce ima to pa vidio je da im zarada ide na ovakvoj vrsti igre...
Ja tebe ne kužim.Prvo kenjaš kako Treyarch nezna napravit dobar cod,onda kazes da igras samo SIMULACIJE,svaki treci ti je post ''sta ti brijes XDxxx''
Onda kazes da flashpoint nije simulacija.I onda kazes da simulacije nemaju dobru igrivost,i da ih nevolis ali gore si napisao da igras samo simulacije.?
Moze mi netko objasnit?
Evo ovako je išla povjest, Znači tim po imeni Gray Matter potpisuje ugovor sa id softwareom o suradnji sa igrama, i dobijaju pravo na izradu Return to Castle Wolfenstein igre, uz upotrebu id tech 3 (Quake 3 Arena) Enginea, te uz pomoc Carmacka programera.
Gray matter izdaje igru i ubrzo se razlazi sa id softwareom.
Infinity Ward, koji se prije toga zvao 2015.inc, uz kupljeni/licencirani Q3 Engine izdaje 2001. godine igru pod imenom Medal of Honor: Alied Assault. I igra dozivljava ogroman uspjeh.
Zbog toga što bivšem infinity wardu nije odgovarao EA Games koji je želio odmah isti nastavak da zgrne hrpu para, 2015.inc bjezi.Tj raspada se ali ljudi i dalje ostaju zajedno u poslu - I odlazi u Activision i osniva novo ime "Infinity Ward" - I ponovno kupuju Q3 Engine i razvijaju igru pod imenom Call of Duty. Engine kupuju od Gray Matter Games-a - Tj onaj iz RTCW, dakle malo preradeni Q3 Engine. Tu je vjerovatno sklopljen kakav ugovor, kakav točno neznam, ali odmah nakon izdavanja COD-a (9. mjesec 2003. godine) dobijaju pravo na COD:UO.
Dalje se sve zna.
Gray Matter je 2005. preimenovam u Treyarch. Doduše mnogi od njih su otišli u druge timove, ili dali otkaz, a neki su u umrli, pa nisu to isti ljudi, ali i dalje mislim da imaju potencijala.
LoL...brijem da ovo nije bilo potrebno (rijetko kog zanima), al google je naš frend :D :D .
U biti, ovo sam rekel i s puno manje rečenica. TU za trud. :D, nisam znal detaljno redoslijed događaja, al uglavnom ta UO ekipa je davno bye bye, samo ime ostalo.
a dobro malo sam se sje***...ali samo moja zadnja je ....cod je najbolji i uvijek ce bit ......pozzz
cod je najbolji i uvijek ce bit
Klincima koji nekuze da se sve nakom MW2 izdaje ZBOG LOVE i pohlepe Activisiona.
Sve do COD4 su bile solidne igre, MW2 malo manje ali i dalje solidan, al sve nakon toga je zbog love.
a dobro malo sam se sje***...ali samo moja zadnja je ....cod je najbolji i uvijek ce bit ......pozzz
ja sam cod fanboy, ali si ovu izjavu mogao argumentirat. zašto je najbolji? zašto će uvijek biti najbolji?
pa gledam malo te perkove npr 1.ghost 2.sleight of hand ili hardened 3.ninja ova klasa za rush idealna ali ne znam prejak je ghost za tier 1 slot hm?
ovo će biti najpopularnija klasa sigurno.
cod je najbolji i uvijek ce bit
Klincima koji nekuze da se sve nakom MW2 izdaje ZBOG LOVE i pohlepe Activisiona.
Sve do COD4 su bile solidne igre, MW2 malo manje ali i dalje solidan, al sve nakon toga je zbog love.
I mw2 je zbog love...Samo cod 4,eventualno cod 5 i ostalo sve zbog para,nije im stalo do igraca pa sad samo zele..PARE..
MW2 sam odigrao sam zbog priče je mi je sjajna (kao da gledam neki visokobuđetni film), a kada sam vidio što se događa u IW-u odlučio sam da neću kupiti igru jer mi je smrdilo da im nije dosta ono love što su zaradili od prodaje igre nego da će htjeti još. To se i ostvarilo kroz bezobrazne DLC-ove koji ne nude ništa novo.
Ja mislim da će ova igra bit totalni penis.
S tim s puta,kupujem.
Inače ne padam u ove vode za casual igrice,al CoD singleplayeri su mi se uvijek sviđali i CoD multiplayeri su nevjerovatno zabavni sa prijateljima.Posebno Zombie mode u WaW i sad kakav bude u BO.
Cock of Duty:Black Cocks
PC će imat "lean" to je potvrđeno...LINK
Aj...jedina stvar koja će ga razlikovat od MW2...i pozitivna...aj hvala bogu.
ti stvarno mrzis ovu igru zar ne?
mislis da si glas razumnosti a nisi
BO po zasada svemu videci dovoljno pruza sadrzaja i raznolikiji je od mw2 te BALANSIRANIJI u mp
dobro ne bas puno raznolikiji ali sigurno nije copy paste ili dlc kako ga ti nazivas
BO po zasada svemu videci dovoljno pruza sadrzaja i raznolikiji je od mw2 te BALANSIRANIJI u mp
dobro ne bas puno raznolikiji ali sigurno nije copy paste ili dlc kako ga ti nazivas
Ako ces tom logikom sve poslje CoD4 je DLC s drugacijim skinovima. . .
Joj sere mi se. -.-'' Ajdemo svi na CoD4 malo nabaciti jedan wager match, može ONTC?
I malo snimati sa theatre modeom. Ma može i uredit class sa classeditor 3.0 (To nešto, kako god se zove...)... I staviti grip na AK-74u i suppresor na M16. Da, možemo usput i diveat... Ma i RC-XD voziti.
Fanboyevi prije izlaska igre...a pustit će vas to za koji mjesec...
Fanboyevi prije izlaska igre...a pustit će vas to za koji mjesec...
vidjet cemo sve nakon sto igra izade
btw ja ne branim igru niti nisam fanboy
imam takvo misljenje i probam biti sto realniji
e sad sto je nekome mjerilo "novog" vece ili manje to nije moj problem
Joj sere mi se. -.-'' Ajdemo svi na CoD4 malo nabaciti jedan wager match, može ONTC?
I malo snimati sa theatre modeom. Ma može i uredit class sa classeditor 3.0 (To nešto, kako god se zove...)... I staviti grip na AK-74u i suppresor na M16. Da, možemo usput i diveat... Ma i RC-XD voziti.
Ovo podebljano je bilo i u CoD4 a ostalo su sve samo sto bi se reklo djidje midje hahahaha
ti stvarno mrzis ovu igru zar ne?
mislis da si glas razumnosti a nisi
E ali napisati da će igra biti balansiraniji i još to boldati a da igru nisi ni probao je nešto što samo fanboy može izjaviti. Ako misliš tvrditi da nisi jedan od njih onda bi bilo poželjno da okaniš takvih izjava.
Pa po mom misljenju ima dosta dobrih stvari u njemu.
Od leana,dedicated servera, modiranja ce navodno biti omoguceno, modifikacija, dosta novih modova,
zaradivanje para, umanjeno quick scopanje, recoil kakav treba biti, filtriranje servera kakvo je odavno trebalo biti,
snimanje u multiju i prijavljivanje chitera i boostera, smanjena moc killstrikova, shotgun kao primarna klasa, zombie dio...
Mogao bih nastaviti ali mislim stvarno ako igrate cod vec godinama kao ja te ste ostali paf nakon mw2 u losem smislu,
ova igra definitivno nudi korak naprjed u gameplayu sto se tica coda.
Htjeli vi to priznati ili ne ovaj Treyarch puno vise slusa igrace nego sto je to radio Infinity ward.
piješ ti neke lijekove?