Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.035.303
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
Mislim da ne može AGP. PCI-e ili nikako.
15 godina
neaktivan

Ok,ma imam ja jedan komp na kojem mogu igrat al sam mislio ovaj drugi sredit za frenda pa da moze kod mene igrat

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Wicked_Sick87 kaže...
Mislim da ne može AGP. PCI-e ili nikako.

zasto nebi mogla agp....radit ce sigurno sa x1950

15 godina
neaktivan

Znate sta cu ja vama rec sto se tice black ops-a...jedino dobro u black opsu ce biti dedicated serveri i igrivost a druga stvar je losa....nju radi Treyarch koji po meni nema pojma napravit igricu pravi cod je dok njega napravi Infinity Wrad.........Infinity Ward zivio  

antifriz
Moj PC  
1 10 hvala 0
16 godina
protjeran
Tomm95 kaže...

Znate sta cu ja vama rec sto se tice black ops-a...jedino dobro u black opsu ce biti dedicated serveri i igrivost a druga stvar je losa....nju radi Treyarch koji po meni nema pojma napravit igricu pravi cod je dok njega napravi Infinity Wrad.........Infinity Ward zivio  

lol vidi se da nemas pojma o cem pricas 

15 godina
neaktivan

dal igras koji cod...

antifriz
15 godina
neaktivan
Sorry, nisam baš na ti sa AGP grafama :(
15 godina
odjavljen
Tomm95 kaže...

Nekadašnji Treyarch je napravio jednu igru koja je bolja od bilo kojeg Call of Dutya.

A zove se Return to Castle Wolfenstein

Operation Flashpoint
16 godina
neaktivan

Mislim da ću kupit u sophoslabu za 355kn.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

cuja ja igram samo simulacije a ne taj neki sf i da igra je fals...

antifriz
15 godina
neaktivan

ti si sigurno iz Rijeke ...u tower centru ces kupit...xD

antifriz
17 godina
neaktivan
Tomm95 kaže...

Simulacije poput Call of Dutya?

ROFLMAO

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 19:16 (dekstroza).
16 godina
Weky kaže...
Tomm95 kaže...

Nekadašnji Treyarch je napravio jednu igru koja je bolja od bilo kojeg Call of Dutya.

A zove se Return to Castle Wolfenstein

Eh, da hoce netko napraviti slican multiplayer kakav je RTCW imao.

Zato polazem nade u Brink jer njega radi Splash Damage koji je napravio i Wolfenstein:Enemy Teritory - jos jedan fenomenalan online FPS.

if you are not paranoid you don't have enough information
16 godina
moderator
Tomm95 kaže...

S tim misliš na COD od IW???

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Hoće mi netko odg. na pitanje? Plz?
15 godina
neaktivan

pa nego...

antifriz
17 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Hoće mi netko odg. na pitanje? Plz?

http://callofduty.wikia.com/wiki/CODPoints

Google is your friend.

16 godina
protjeran
Tomm95 kaže...

pa nego...

hahaha na trenutak sam mislio da si ozbiljno mislis

call of duty je simulacija arkadnih pucacina jedino to

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 19:21 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan

sta ti brijes...xDD

antifriz
15 godina
odjavljen
Tomm95 kaže...

pa nego...

COD nije simulacija ne trkeljaj

ArmA i Operation Flashpoint 1 su simulacije,

Dodi pa vidi što je prava simulacija a ne dječij COD koji je ultra lagan i jednostavan naspram simulacij ArmA

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan

Arma je ali Flashpoint 1 nije bas ali dobro....ali kompa odi na stranicu od x-firea pa malo pogledaj sta se najvise igra od pucacina...ma zapravo netrebas ni gledat kad znas da se najvise igra cod...tako da

antifriz
16 godina
protjeran
Tomm95 kaže...

Arma je ali Flashpoint 1 nije bas ali dobro....ali kompa odi na stranicu od x-firea pa malo pogledaj sta se najvise igra od pucacina...ma zapravo netrebas ni gledat kad znas da se najvise igra cod...tako da

dobro da i...al kakve to ima veze sa simulacijom ?

15 godina
neaktivan

Kakve veze ima što se najviše igra, pa normalno da su cod2 i 4 najigraniji jer su iz 2005. i 2007.  Taj poredak će se za 1-2 godine sigurno promijenit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 19:34 (xxCROsainTxx).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

samo kazem da svaka teska smiulacija nema dobru igrivost...

antifriz
15 godina
odjavljen
Tomm95 kaže...

Operation Flashpoint je praktički isto kao i ArmA samo sa naravno lošijom grafikom i kao igra je bolji od Arme zbog puno bolje priče i likova kroz igru i bolje dizajnirane kampanje. Što se tiče simulacija obe su tu negdje. ArmA je jedino naprednija po fizici helikoptera i izboru istih.

COD nije SIMULACIJA. Broj igrača neznači da je igra vojni simulator. Simulacija pokušava što realnije dočarati fizikalne zakone i prikazati realnost borbe virtualno. COD pokušava biti jako zabavna igra kojoj nije cilj simulirati realne uvjete.

Vjerovao ili ne, borbe u ratovima se nikada nisu vodile na prostorima kao u Call of Dutyu, vec po ogromnim selima i prostranstvima, a ponekad rjetko i u urbanim djelovima.

COD se odvija na mapama veličine 300metara.

Vojnik koji je na bojištu NEMOŽE ni skočiti. Kretnje vojnika su čučanj, ležanj i šprint. Ako nisi znao, snajperist nemoze skočiti sa kuče i u skoku ubiti dvojicu protivnika snajperom kao u Call of Dutyu.

Rat se jako rjetko vodi samo sa oružjima, doduše takav postotak borbe i je najveći, ali gdje su zračne, vodene, i teško-naoružane borbe (tenkovi) koji u nijednom COD-u nije bilo i COD je oduvjek glasio inovativan, iako dosada nikada nije uveo vozila u MP djelu, a ona koja su bila u SP su bila uglavnom očajno skriptirana.

Broj igrača baš ništa negovori o vrsti igre. On samo govori o popularnosti igre koju trenutno igra. Xfire nije neki bog zna kakav pokazatelj.

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan

ali brijem da nece....

antifriz
17 godina
neaktivan
Weky kaže...
Tomm95 kaže...

Operation Flashpoint je praktički isto kao i ArmA samo sa naravno lošijom grafikom i kao igra je bolji od Arme zbog puno bolje priče i likova kroz igru i bolje dizajnirane kampanje. Što se tiče simulacija obe su tu negdje. ArmA je jedino naprednija po fizici helikoptera i izboru istih.

COD nije SIMULACIJA. Broj igrača neznači da je igra vojni simulator. Simulacija pokušava što realnije dočarati fizikalne zakone i prikazati realnost borbe virtualno. COD pokušava biti jako zabavna igra kojoj nije cilj simulirati realne uvjete.

Vjerovao ili ne, borbe u ratovima se nikada nisu vodile na prostorima kao u Call of Dutyu, vec po ogromnim selima i prostranstvima, a ponekad rjetko i u urbanim djelovima.

COD se odvija na mapama veličine 300metara.

Vojnik koji je na bojištu NEMOŽE ni skočiti. Kretnje vojnika su čučanj, ležanj i šprint. Ako nisi znao, snajperist nemoze skočiti sa kuče i u skoku ubiti dvojicu protivnika snajperom kao u Call of Dutyu.

Rat se jako rjetko vodi samo sa oružjima, doduše takav postotak borbe i je najveći, ali gdje su zračne, vodene, i teško-naoružane borbe (tenkovi) koji u nijednom COD-u nije bilo i COD je oduvjek glasio inovativan, iako dosada nikada nije uveo vozila u MP djelu, a ona koja su bila u SP su bila uglavnom očajno skriptirana.

Broj igrača baš ništa negovori o vrsti igre. On samo govori o popularnosti igre koju trenutno igra. Xfire nije neki bog zna kakav pokazatelj.

nekako me zainteresiralo to štio govoriš. ne znam što mi je, ali idem pogledat neki gp od tih igara :)

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
protjeran

sve dobro sam ovo ne valja

Cod Waw ima tenkove i onaj United offensive je imao nesto

15 godina
odjavljen

Da my mistake, ali su svejedno arkadni totalno. Tako da niti s od simulacije.

Operation Flashpoint
17 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

sve dobro sam ovo ne valja

Cod Waw ima tenkove i onaj United offensive je imao nesto

United Offensive...naj MP FPS ikada...toliko zabave da to nije normalno. Vidiš...mogo bi ga opet instalirat.

A čuj, nikad se nezna, možda BO uvali DLC ili ekspanziju...ekspanzija poput UO za CoD1 bi ih uzdigla u nebesa, prizvalo bi stare duhove i sjećanja na CoD1. Još da je povratak u prošlost ekspanzija, poput Vijetnama za BC2, i da je na štos UO-a...onda bi BO bio bestseller...možda bi ga i ja kupio.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice