Kao sto rekoh,ako nekomu ne pase,ja bez problema vracam novac.Samo sto ja neznam nigdje nikoga kod koga bi bila nabavna cijena COD BO eng ispod 270 kn po koliko ga ja prodajem,znaci najmanja nabavna ce biti za COD BO eng oko 330-340 kn
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeste,pocet ce skidati englesku i skinut ce je,ali pri ulasku u igru ce kazati localized.txt ako se ne varam,a vidim da clanu foruma ne pase ta ruska fora keya,nemas problema,novac nije problem vratiti.
Da kao što sam napisao vec, ne paše mi i napisao sam zašto.
Što se tice vracanja para što kažeš ok -imaš moju adresu i pošalji - sve 5.
Ja vidim da si korektan iz one rubrike što weky vodi o dobrim i lošim iskustvima,ali to nije ono što sam ja kupovao.
Na enabavi je 100 kuna više btw od tvoje cijene
evo postupka.
install jogurt verzija i copy completan file "call of duty modern warfare 2" u steam folder koji se napravio dok ste skidali bar 5 minuta da se poslože folderi gdje inače stoji ovaj isti prebacite i u zone ubacite engleski patch.jako jednostavno.
pardon lol cod black ops a ne mw2 heh
sad se zbilja dvoumim oko kupnje...270kn i toliko muke..
https://www.youtube.com/user/MidnightGabe2#p/u/2/LrgfQrpNyo8
tu imate par novih videova...i ovaj oce li u sd-u bit max 7 rundi kao i u mw2?ili ce se to moc rješit jedino sa barebones?i oce li moc uopce to namistit kad se bude igra barebones??
A jeste ljeni, 15min prčkanja po fajlovima i otkazujete kupnju.
Muke nema,odvoji se jedna noc na download svog materijala,i kada se fino probudis,skuhas kavu,i sredis ovo,tj mogu i ja kao sto rekoh,i uzivancija poslije toga,dosta novaca usparano,a opet na istom
imate ovdje key za 330kn http://www.g2play.net/store/Call-Of-Duty-Black-Ops-Steam-Key-Pre-Order.html
Ja sam od tamo dobio mw2 i sve 5
imate ovdje key za 330kn http://www.g2play.net/store/Call-Of-Duty-Black-Ops-Steam-Key-Pre-Order.html
Ja sam od tamo dobio mw2 i sve 5
Hm,hm,koliko se ja sjecam jednog trena svi keyevi s g2play su dobili ban zbog neceg neceg,g2play ponekada radi kako treba,ponekada cisti uzas
nije u tome stvar
stvar je u tome sto se nikad nezna
mozda VAC banna jer smo moddali fajlove itd.
mozda netko jednostavno zeli kupit igru i igrat ju normalno od pocetka bez zajebancije i zajebancije kod updateova
Mislim da je bio problem sa BFBC2 ja sam uzimao nekoliko puta i sve je bilo uredu!
Muke nema,odvoji se jedna noc na download svog materijala,i kada se fino probudis,skuhas kavu,i sredis ovo,tj mogu i ja kao sto rekoh,i uzivancija poslije toga,dosta novaca usparano,a opet na istom
da,ja sam uzimao mw2 rus key za 160 kn kod tebe negdje u 2 mjesecu,e izgleda kao da smo se dogovorili hustle spiku ali stvarno postupak je lagan i uštedite si 100 kn min a na steamu je 420 kn?ma daj...
u sloveniji če biti 50 jura bio jučer rezervirao sa spas 12 u ustima šalter boya "lahko rezervacijo vzamem" a on mmmmm mmmmm :)
nije u tome stvar
stvar je u tome sto se nikad nezna
mozda VAC banna jer smo moddali fajlove itd.
mozda netko jednostavno zeli kupit igru i igrat ju normalno od pocetka bez zajebancije i zajebancije kod updateova
Ja sam taj info provjerio,mozes pokupiti ban ako polovicno proces napravis,znaci ubacis samo localization.txt i dodas jos par fileova,e to ne valja,ja imam najsigurniji postupak
par puta sam ovdje kupio http://www.gamekeystore.net/store/index.php?route=common/home i ovdje http://www.gamekeydistrict.com/ i nije bilo nikakvih problema;)
Pa jel uoče 100% sigurno da će biti ruski key ili nije? Jer prije si reako da imaš informacije da će možda biti rusku ključevi.
Pa jel uoče 100% sigurno da će biti ruski key ili nije? Jer prije si reako da imaš informacije da će možda biti rusku ključevi.
Jos nije 10000% sigurno,ja uzimam od 1C kompanije,oni za 95% naslova ne traze te gluposti,dok su za MW 2 trazili i to im je donijelo problema,mozda su odustali od te lokalizacije i postedili nas sve muka
Kad će se znati 100% od kud su ključevi?
EDIT: Fake_Alert pitam njega ne tebe
Valjda ce reci?
Tek na dan izlaska igre,ja cu sebi 1. uzeti COD BO,ja vec imam keyeve kod sebe,scanove,sve je kod mene,i cim serveri dopuste download,ja imam 20mbit vezu i meni treba max 1h da mi skine igru,i onda cu imati provjerenu informaciju,ovo je sada sve unofficial
Eplati, hodaš po rubu. Na ovom forumu u pravilima je striktno naglašeno da reklamiranje nije dozvoljeno, a ti si i ovu temu pretvorio u raspravu o svom poslu. Ni prva ni zadja.
Zamolio bi te da to malo više držiš pod kontrolom jer ovo ipak nije Eplati forum ni forum za tehničku podršku za tvoj posao.
Eplati, hodaš po rubu. Na ovom forumu u pravilima je striktno naglašeno da reklamiranje nije dozvoljeno, a ti si i ovu temu pretvorio u raspravu o svom poslu. Ni prva ni zadja.
Zamolio bi te da to malo više držiš pod kontrolom jer ovo ipak nije Eplati forum ni forum za tehničku podršku za tvoj posao.
meni je baš drago šta se čovjek javio u ovoj temi. odjednom je objasnio svima o čemu se radi... da poslije nebude čuđenja.
Ah, ja još uvijek stara škola. Volim igre kupovat u box izdanju.
meni je baš drago šta se čovjek javio u ovoj temi. odjednom je objasnio svima o čemu se radi... da poslije nebude čuđenja.
To je trebao napisat na svojoj stranici(s velikim debelim slovima),al dobro još ni sam nezna dal ima ruske ključeve il eng..
Ma to će bit sjebano ak budu ruski keyevi, mjenjat fajlove pa za 2 dana patch pa opet......
https://www.youtube.com/user/MidnightGabe2#p/u/2/LrgfQrpNyo8
tu imate par novih videova...i ovaj oce li u sd-u bit max 7 rundi kao i u mw2?ili ce se to moc rješit jedino sa barebones?i oce li moc uopce to namistit kad se bude igra barebones??