Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.026.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Steam najbolji

Kaj Dinamo?
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dosad nisam uzeo nijedan DLC iz principa, al jebiga, ovdje je riječ o Buffy tako da izgleda neću imati izbora. {#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

DLC 2 Zombies Gameplay

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koliki vam je max packets u .cfgu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

..dali netko znak kako da prebacim sa ruskog na engleski Black Ops,odnosno gdije ima za skinit patch na engleskom..imo sam prije onaj od 500+mb,pa ako netko zna gdije ima taj za skinit..Hvala

EDIT:nasao sam..:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 11:26 (_CR7_).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Black Ops
Ti imaš igru na Ruskom, a kupio si Engleski DLC i radi ti?
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Ti imaš igru na Ruskom, a kupio si Engleski DLC i radi ti?

da,radi sve bez problema..

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 13:26 (_CR7_).
15 godina
neaktivan

..ljudi pomagajte ako boga znate..skinio sam onaj patch na engleskom ima 500+mb(imam ruski key){nikad vise},instaliram ga i opet nista instalira se na C-disk,a igta je na D-disku probam i na D i opet nece..gdje bi tocno trebo instalirat a sta obrisat..??{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 23:13 (_CR7_).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

..ljudi pomagajte ako boga znate..skinio sam onaj patch na engleskom ima 500+mb(imam ruski key){nikad vise},instaliram ga i opet nista instalira se na C-disk,a igta je na D-disku probam i na D i opet nece..gdje bi tocno trebo instalirat a sta obrisat..??{#}

dali ovo pomaze?

http://www.mpgh.net/forum/245-call-duty-7-black-ops-hacks/221193-english-localization-files.html

INSOMNIJA!
14 godina
neaktivan

COD: Black Ops - Escalation LiveStream, May 3 @ 20h

http://apps.facebook.com/machinimalive/?ref=bookmarks&count=0

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 21:37 (scOOby).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Valjda će izać još koji patch jer ja dobivam fatal error nakon 5 minuta igre
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
probaj com_hunkmegs 1000.
2.411 Posts! And counting...
14 godina
neaktivan

Pozzz gameri!!!

Jel more pomoc?

Kada igram bo, nakon nekoga vremena mi malo zacrni slika, kao sta su zgrade, zemlja i td..

Grafaje predobra, i samo odjenom mi se ta cnra slika pojavi, pa trebam izalziti pa ponovno ulazti da mi bude nornlana slika!!

A i nekada mi se desi, fatal eror, a rijetko!!

0 0 hvala 0
15 godina
Ambush kaže...

Pozzz gameri!!!

Jel more pomoc?

Kada igram bo, nakon nekoga vremena mi malo zacrni slika, kao sta su zgrade, zemlja i td..

Grafaje predobra, i samo odjenom mi se ta cnra slika pojavi, pa trebam izalziti pa ponovno ulazti da mi bude nornlana slika!!

A i nekada mi se desi, fatal eror, a rijetko!!

imaš zadnje drivere za grafičku, osnovne programe update-ane i tako to

možda je tu negdje problem, ali kako sam već duže vrijeme tu u temi, nisi ni prvi ni zadnji koji ima problema sa BO

malo kome da igra radi normalno, večina ljudi ima neke probleme, doduše sada manje nakon silnih patcheva koji su pokrpali sve probleme, iako će ih se još nać sigurno

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
16 godina
protjeran

Pozz

imam Black Ops original i na Game.co uk vidim da ima DLC za manje para nego na steamu pa me zanima ako tmao kupim i downloadam. dlai ce to radit ili ako neko zna di mogu najeftnije kupit dlc

http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Shooter-First-Person/Call-of-Duty-Black-Ops-First-Strike/~r354681/?s=black+ops+first+strike

zvoneeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ono su funte

Izgleda da nekuzite 1FUNTA JE 1.3 EURA PA ONDA NA KRAJU ISPADNE ISTO!

INSOMNIJA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 23:47 (CrNa StreLa).
15 godina
kokokoko kaže...

Pozz

imam Black Ops original i na Game.co uk vidim da ima DLC za manje para nego na steamu pa me zanima ako tmao kupim i downloadam. dlai ce to radit ili ako neko zna di mogu najeftnije kupit dlc

http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Shooter-First-Person/Call-of-Duty-Black-Ops-First-Strike/~r354681/?s=black+ops+first+strike

hmm

nisam upučen u to jer nisam kupovao DLC, ali da se mene pita, ako već imaš steam, bolje uzmi preko njega, da nebi bilo kakvih komplikacija tipa, kupiš DLC na nekoj drugoj stranici pa nećeš ga moć ubacit kod sebe na igru...

ali opet nisam kupovao DLC tako da neznam

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina
neaktivan

evo, gotov danas i novi BO Gameplay /Commentary video...nadam se da vam se sviđa.Ako da ostavite comment ili lajkajte video, a ako želite još ovakvih videa subscribeajte se na moj kanal.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
scOOby kaže...

evo, gotov danas i novi BO Gameplay /Commentary video...nadam se da vam se sviđa.Ako da ostavite comment ili lajkajte video, a ako želite još ovakvih videa subscribeajte se na moj kanal.

kaj je tebi sve na low?

Kaj Dinamo?
14 godina
neaktivan

nazalost da, igram na 1280x720 i sve na medium, bez AA i onda uspijem imat oko 45fps-a, a dok snimam s frapsom mi padne na 23fps-a...jbga moram nabaviti jaci proc a zasad se nema za to posto svu lovu sam ugurao u kafić, koji uskoro otvaram... :/

srry ekipa al bude u skoroj budučnosti bolja kvaliteta...nemojte zamjerit...

15 godina
Domi Zagreb kaže...
scOOby kaže...

kaj je tebi sve na low?

Ne nego je tek sad stavio video na youtube a s vremenom se kvaliteta povečava

14 godina
protjeran
CoKsA kaže...
Domi Zagreb kaže...
scOOby kaže...

kaj je tebi sve na low?

textrure su ti low odi u graphic setings i stavi sve na very high

Kaj Dinamo?
15 godina
Domi Zagreb kaže...
CoKsA kaže...
Domi Zagreb kaže...
scOOby kaže...

kaj je tebi sve na low?

textrure su ti low odi u graphic setings i stavi sve na very high

Što ti misliš da su svima roditelji kupili kompove od 10 000 kuna,pa kako će stavit na very high ako nema dovoljno jak PC za to,daj ne pričaj gluposti

14 godina
neaktivan
scOOby kaže...

jao  komentiraranje ti je koma {#}. Neču te vrijeđat niti trollat ali vidi se da puno razmišljaš prije nego nešto veliš i mucaš i td. Teško je raditi Commentary a da nije na tvojem native "majčinskom jeziku". Zamisli malo kak je amerkcancima i britancima smiješno slušati kak se lik bori s jezikom.

14 godina
neaktivan
alscaul kaže...
scOOby kaže...

jao  komentiraranje ti je koma {#}. Neču te vrijeđat niti trollat ali vidi se da puno razmišljaš prije nego nešto veliš i mucaš i td. Teško je raditi Commentary a da nije na tvojem native "majčinskom jeziku". Zamisli malo kak je amerkcancima i britancima smiješno slušati kak se lik bori s jezikom.

a znam, al eto kolko tolko se trudim...jeste, iskreno da ti kazem ja si na papir prvo stavim natuknice da mi je lakse se orjentirati...a eto engleski sam ucio samo u srednjoj i nista vise...ostalo sve naucio manje vise preko medija...

15 godina
neaktivan

Kako radiš commentary, jel prvo snimiš video pa ubaciš commentary ili ga snimaš "on the fly" dok igraš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovako ja bi kupio DLC mape za COD BO a nemam one kartice ako ko ima neka mi se javi da mi to kupi jako želim taj DLC

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Kako radiš commentary, jel prvo snimiš video pa ubaciš commentary ili ga snimaš "on the fly" dok igraš?

kasnije ga snimam preko audiacity-a, lakse mi je skoncentrirati se na ono sto govorim i o cemu pricam.naravno pustim si video pa ga gledam da mogu odrdjene dijelove direkt commat...

15 godina
neaktivan

Inside xbox Escalation preview-Featuring Call of the Dead

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice