Steam najbolji
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliki vam je max packets u .cfgu?
..dali netko znak kako da prebacim sa ruskog na engleski Black Ops,odnosno gdije ima za skinit patch na engleskom..imo sam prije onaj od 500+mb,pa ako netko zna gdije ima taj za skinit..Hvala
EDIT:nasao sam..:)
da,radi sve bez problema..
..ljudi pomagajte ako boga znate..skinio sam onaj patch na engleskom ima 500+mb(imam ruski key){nikad vise},instaliram ga i opet nista instalira se na C-disk,a igta je na D-disku probam i na D i opet nece..gdje bi tocno trebo instalirat a sta obrisat..??
..ljudi pomagajte ako boga znate..skinio sam onaj patch na engleskom ima 500+mb(imam ruski key){nikad vise},instaliram ga i opet nista instalira se na C-disk,a igta je na D-disku probam i na D i opet nece..gdje bi tocno trebo instalirat a sta obrisat..??
dali ovo pomaze?
http://www.mpgh.net/forum/245-call-duty-7-black-ops-hacks/221193-english-localization-files.html
COD: Black Ops - Escalation LiveStream, May 3 @ 20h
http://apps.facebook.com/machinimalive/?ref=bookmarks&count=0

Pozzz gameri!!!
Jel more pomoc?
Kada igram bo, nakon nekoga vremena mi malo zacrni slika, kao sta su zgrade, zemlja i td..
Grafaje predobra, i samo odjenom mi se ta cnra slika pojavi, pa trebam izalziti pa ponovno ulazti da mi bude nornlana slika!!
A i nekada mi se desi, fatal eror, a rijetko!!
Pozzz gameri!!!
Jel more pomoc?
Kada igram bo, nakon nekoga vremena mi malo zacrni slika, kao sta su zgrade, zemlja i td..
Grafaje predobra, i samo odjenom mi se ta cnra slika pojavi, pa trebam izalziti pa ponovno ulazti da mi bude nornlana slika!!
A i nekada mi se desi, fatal eror, a rijetko!!
imaš zadnje drivere za grafičku, osnovne programe update-ane i tako to
možda je tu negdje problem, ali kako sam već duže vrijeme tu u temi, nisi ni prvi ni zadnji koji ima problema sa BO
malo kome da igra radi normalno, večina ljudi ima neke probleme, doduše sada manje nakon silnih patcheva koji su pokrpali sve probleme, iako će ih se još nać sigurno
Pozz
imam Black Ops original i na Game.co uk vidim da ima DLC za manje para nego na steamu pa me zanima ako tmao kupim i downloadam. dlai ce to radit ili ako neko zna di mogu najeftnije kupit dlc
ono su funte
Izgleda da nekuzite 1FUNTA JE 1.3 EURA PA ONDA NA KRAJU ISPADNE ISTO!
Pozz
imam Black Ops original i na Game.co uk vidim da ima DLC za manje para nego na steamu pa me zanima ako tmao kupim i downloadam. dlai ce to radit ili ako neko zna di mogu najeftnije kupit dlc
http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Shooter-First-Person/Call-of-Duty-Black-Ops-First-Strike/~r354681/?s=black+ops+first+strike
hmm
nisam upučen u to jer nisam kupovao DLC, ali da se mene pita, ako već imaš steam, bolje uzmi preko njega, da nebi bilo kakvih komplikacija tipa, kupiš DLC na nekoj drugoj stranici pa nećeš ga moć ubacit kod sebe na igru...
ali opet nisam kupovao DLC tako da neznam
nazalost da, igram na 1280x720 i sve na medium, bez AA i onda uspijem imat oko 45fps-a, a dok snimam s frapsom mi padne na 23fps-a...jbga moram nabaviti jaci proc a zasad se nema za to posto svu lovu sam ugurao u kafić, koji uskoro otvaram... :/
srry ekipa al bude u skoroj budučnosti bolja kvaliteta...nemojte zamjerit...
Ne nego je tek sad stavio video na youtube a s vremenom se kvaliteta povečava
textrure su ti low odi u graphic setings i stavi sve na very high
textrure su ti low odi u graphic setings i stavi sve na very high
Što ti misliš da su svima roditelji kupili kompove od 10 000 kuna,pa kako će stavit na very high ako nema dovoljno jak PC za to,daj ne pričaj gluposti
jao komentiraranje ti je koma . Neču te vrijeđat niti trollat ali vidi se da puno razmišljaš prije nego nešto veliš i mucaš i td. Teško je raditi Commentary a da nije na tvojem native "majčinskom jeziku". Zamisli malo kak je amerkcancima i britancima smiješno slušati kak se lik bori s jezikom.
jao komentiraranje ti je koma . Neču te vrijeđat niti trollat ali vidi se da puno razmišljaš prije nego nešto veliš i mucaš i td. Teško je raditi Commentary a da nije na tvojem native "majčinskom jeziku". Zamisli malo kak je amerkcancima i britancima smiješno slušati kak se lik bori s jezikom.
a znam, al eto kolko tolko se trudim...jeste, iskreno da ti kazem ja si na papir prvo stavim natuknice da mi je lakse se orjentirati...a eto engleski sam ucio samo u srednjoj i nista vise...ostalo sve naucio manje vise preko medija...
Kako radiš commentary, jel prvo snimiš video pa ubaciš commentary ili ga snimaš "on the fly" dok igraš?
Ovako ja bi kupio DLC mape za COD BO a nemam one kartice ako ko ima neka mi se javi da mi to kupi jako želim taj DLC
Kako radiš commentary, jel prvo snimiš video pa ubaciš commentary ili ga snimaš "on the fly" dok igraš?
kasnije ga snimam preko audiacity-a, lakse mi je skoncentrirati se na ono sto govorim i o cemu pricam.naravno pustim si video pa ga gledam da mogu odrdjene dijelove direkt commat...