Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 412.963
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
13 godina
protjeran
Re: Call of Duty: Black Ops 2
xR4Z3R kaže...
Ne zaboravite da ce biti ZOMBIJA

neka ih bude al kako mi zombiji mogu pomoci oko mog dojma o igri? sp ce vjerojatno bit kao i svi prosli nastavci, nabijen akcijom i kao film, ali sa losom grafikom, a o mp ne zelim ni razmisljat...

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
13 godina
neaktivan
Zombiji i jesu pridonijeli toliku zaradu black ops-u.
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Da,zombiji koji su to sranje kupili.
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
13 godina
neaktivan
emerik kaže...

Hejteri nisu dobrodosli na ovu temu.
16 godina
neaktivan

Zašto, misliš da bi ikome bilo zanimljivo samo gledati vas fanboyeve kako hvalisate igru bez protuteze, bi*ch please.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
11 1 hvala 3
15 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...
emerik kaže...

Da nema nas hejtera, ova tema bila bi mrtva.

Jedini aktivni članovi bili bi  bubabug, nul3 i ti.

Jedino ako Vi želite u troje, samo recite mi vas nećemo prekidati.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 8:56 (Bernard Huky Hux).
13 godina
protjeran
Bernard Huky Hux kaže...
xR4Z3R kaže...
emerik kaže...

nije da sam hejter cod-a, zapravo obozavam tu igru i htio bi da se vrati na staru slavu, ali su ipak malo predaleko otisli sa storylinom u bo2 i predugo ipak koriste zastarjeli engine...to je ipak nesto osnovno, kupio sam i mw2 i bo i mw3, mw2 mi je odlicna igra jedino sto nedostaju su dediji na originalu a ne usrani iwnet i mozda malo oslabit neke stvari, grafika u mw2 je tad jos bila jedna od boljih a prica ko i uvijek zanimljiva i neocekivana(nastavak cod4), bo sam kupio jer su najavljivali kao povratak na staro(dediji i to) al kad sam ga kupio jedino sto me stvarno zadivilo je sp prica kojoj se divim i mislim da je jedna od boljih u vecini novijih igara(i morali su unistit tu pricu sad s ovim u buducnosti), a mw3...to sam kupio jer kad sam skinuo sp i odigro sam bio zacudjen kako je igra zabavna i sve, al kad sam je kupio sam se razocarao nakon 10h igre...nadam se da cu promijenit svoje misljenje i da ce nekako uspjet vratit ovaj serijal na staru slavu, ako oce, mogu racunat na to da kupim igru :)) ako ne, mw3 mi je zadnji cod koji imam org...

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
13 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
xR4Z3R kaže...
emerik kaže...

Pa da,bilo bi bolje da se uklone hejteri jer mi se neda vise objasnjavat neke stvari koje oni ne zele razumjet ili ih izvrcu samo da bi bili u pravu.A puno njih koji sad govore kako je bo2 smece,ce je na kraju kupit i potajno igrat,a na forumu pisat totalno drugu stvar samo da bi bili prihvaceni u tom drustvu hejtera.
15 godina

Da nije hejtera nebi bilo zanimljivo. Ovako dolazi do rasprave i  lijepo je čuti tuđa mišljenja.

Što se tiče gameplaya iz LA-a, igra ne izgleda loše.  Stvarno mislim da su napravili dobar posao, i u potpunosti iskoristili kantu od enginea.

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Što se tiče snipea, vjerovatno će biti moguč samo u Airdropovima kao grim reaper i onaj minigun u black opsu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja sam barem iskren za razliku od nekih i igram sta se MENI sviđa.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
xR4Z3R kaže...

Svaka čast to što si iskren, ali čovječe nemoj drugima govoriti što da pišu u temi. Svak ima pravo na vlastito mišljenje. Što da sada neki lik upadne u temu i vidi samo pozitivne komentare o igri, bez kritika ili ičega što negativno utječe na igru. On bi pomislio da je ovo igra bez mane, umjetničko djelo, etc. Pa kad bi je kupio ostao bi *paf :)

Nemaš to pravo, da nekome zabraniš sudjelovanje u temi jer nije "fan" igre, em je bezobrazno, nemoralno, a i stvaraš lošu sliku o samom sebi. Zato cut the crap i gg.

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 14:39 (Et_Tu_Brute?).
13 godina
protjeran

Igra je super po igrivosti i zabavi. Ali ovaj engine me izluđuje, gledam ga još od Modern Warfarea. Takva grafika je zastarjela i nije primjerena za 2012. godinu!

Battlelog: AMDGamer_CRO

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
xR4Z3R kaže...

Svaka čast to što si iskren, ali čovječe nemoj drugima govoriti što da pišu u temi. Svak ima pravo na vlastito mišljenje. Što da sada neki lik upadne u temu i vidi samo pozitivne komentare o igri, bez kritika ili ičega što negativno utječe na igru. On bi pomislio da je ovo igra bez mane, umjetničko djelo, etc. Pa kad bi je kupio ostao bi *paf :)

Nemaš to pravo, da nekome zabraniš sudjelovanje u temi jer nije "fan" igre, em je bezobrazno, nemoralno, a i stvaraš lošu sliku o samom sebi. Zato cut the crap i gg.

Jedno je ozbiljno misljenje o nekoj igri,a drugo ismijavanje i pljuvanje po njoj.Super je da ljudi pisu SVOJE ali ISKRENO misljenje, a ne misljenje vecine.Mrzim kad se naprave klanovi kao hejteri i fanboy-i.Ajmo svi za promjenu biti SVOJI i imat vlastito misljenje pa ce nam i igrica na kraju izgledat ljepse. I kako ti onda mislis da ce ljudi voljet iduci cod kad ce je pocet igrat sa losim ocekivanjima?Meni osobno nije normalno da (po uzoru na ranije nastavke) kad se najavljuje sljedeci cod svi govore kako ce bit smece vec unapred,a nije dosao niti jedan trailer i nije se znalo ama bas nista o njemu.Nadam se da ce bo2 ispuniti vasa ocekivanja,ali to se cini nemoguce jer nekima nije dovoljno da se promjeni citava igra,vec da se promjeni zanr.A najluđe mi je kad kazu da su svi FPS-ovi isti.Odma mi padne mrak na oci
15 godina

Evo nekoliko novi slika

1 0 hvala 2
13 godina
protjeran
xR4Z3R kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
xR4Z3R kaže...

Jedno je ozbiljno misljenje o nekoj igri,a drugo ismijavanje i pljuvanje po njoj.Super je da ljudi pisu SVOJE ali ISKRENO misljenje, a ne misljenje vecine.Mrzim kad se naprave klanovi kao hejteri i fanboy-i.Ajmo svi za promjenu biti SVOJI i imat vlastito misljenje pa ce nam i igrica na kraju izgledat ljepse. I kako ti onda mislis da ce ljudi voljet iduci cod kad ce je pocet igrat sa losim ocekivanjima?Meni osobno nije normalno da (po uzoru na ranije nastavke) kad se najavljuje sljedeci cod svi govore kako ce bit smece vec unapred,a nije dosao niti jedan trailer i nije se znalo ama bas nista o njemu.Nadam se da ce bo2 ispuniti vasa ocekivanja,ali to se cini nemoguce jer nekima nije dovoljno da se promjeni citava igra,vec da se promjeni zanr.A najluđe mi je kad kazu da su svi FPS-ovi isti.Odma mi padne mrak na oci

Pusti ih. Haters gonna hate. Da ne idemo u oft jel se već zna koja će oružja biti u BO2?

Battlelog: AMDGamer_CRO
13 godina
neaktivan
Oruzja ce vecinom biti prototipovi koji se jos ne izrađuju,neke ce puske ostat iste samo ce ih malo redizajnirat da izgledaju futuristicnije.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Boga ti ovaj Cod postao kao neki super talent, veliki brat i slicna piz****ja. Svake godine nova sezona... hehe. Malo sminke, nove mape i udri po usima.

mw3 je zadnji primjer. reciklirali ljudi mw, mw2 malo usimnkali dodali koju mapu i mod, i eto igre nove.

bruka...

I see noob people
13 godina
neaktivan
DarGar kaže...

Boga ti ovaj Cod postao kao neki super talent, veliki brat i slicna piz****ja. Svake godine nova sezona... hehe. Malo sminke, nove mape i udri po usima.

mw3 je zadnji primjer. reciklirali ljudi mw, mw2 malo usimnkali dodali koju mapu i mod, i eto igre nove.

bruka...

Evo ociti primjer tuđeg djelovanja.Ovo za mw3 se slazem da je recikliran,ali mw2 nije i donio je puno novih stvari koje mw 1 nije imao.Ja stvarno neznam sta bi vi...Mozda da se poslije coda 4 pretvorio u MMORPG?!
13 godina
neaktivan

prijatelju za 50evra... ocekujem vise od reciklirani mapa, dijelova mapa, oruzija, i prastarog engine-a. i mislim da je sramotno da mi se srusi mw3 a da mi sistem izbacuje gresku na mw2. pa ni toliko se nisu mogli potruditi...

da se odmah razumijemo, ja nisam fanboy neke igre, niti hejtam cod, davno sam prerastao te faze, al kada dam 50evra za igru, ocekujem da je ona donjela neki napredak u odnosu na igru od prije par godina. a mislim na gameplay, grafiku itd...

I see noob people

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zato cekaj kao ja nekih 2mj. kad izade i kupi je za 20evra pa ces bit sretan
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
xR4Z3R kaže......

Nevjerujem da vecina nevole CoD zato jer ima dosta kriticara, jednostavno nema smisla.

Reci što ti misliš, što da mi očekivamo? Što se to prodaje od CoD4 pa nadalje, pa da mi moramo smatrati da ce bas sljedeći pogoditi "u sridu" po gameplayu i inovativnosti. Nabroji mi par većih dodataka koje su se promijenile u gameplayu od CoD4 pa do MW3, pa onda mi nabroji koliko love moras dati da bi kupio sve te igre pa onda usporedi. A nemoj cijene uzimati sa BaseHosta i sličnih stranica. Eto, preko Steama pogledaj. A ovaj biser što je komentirao preko našeg posta sa "haters gonna hate", koliki ti je IQ? (Ali ne, najozbiljnije pitam!)

EDIT: BO je već odavno izašao pa idalje službena cijena 60 eura, to ja malo više od 2 mj.

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 16:49 (Et_Tu_Brute?).
13 godina
neaktivan
Bo2 nije izasao u prodaju,to je preorder.Tek kad izade onda cijena pocimlje padat.Ma zaboravi,nemam ni volje ni zivaca svađati se s tobom.
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
xR4Z3R kaže...
Bo2 nije izasao u prodaju,to je preorder.Tek kad izade onda cijena pocimlje padat.Ma zaboravi,nemam ni volje ni zivaca svađati se s tobom.

Znaš li čitati? Napisao sam BO a ne BO2. To je bio odgovor na ono 2 mj i padaju cijene. Kao da sa zidom pričam.

Aut vincere, aut mori!
13 godina
neaktivan
Kao sto sam rekao,neda mi se svađat s tobom.Ne trebas se odmah bahatiti ako nesto nisam dobro procitao.I ne citiraj post iznad svog
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
xR4Z3R kaže...
Kao sto sam rekao,neda mi se svađat s tobom.Ne trebas se odmah bahatiti ako nesto nisam dobro procitao.I ne citiraj post iznad svog

Pa ja nemogu vjerovati. Napisao si da BO2 nije niti izasao u prodaju a ja sam napisao da nisam mislio na tu igru. A ti mi govoris da bahatim okolo? I moram citirati, jer vidim uz čitanje da ti i logika nije jača strana. Ja odoh iz ove rasprave, ne odgovaram više na tvoje besmislene postove. A i dalje čekam tvoj odgovor od "Nabroji mi par većih dodataka koje su se promijenile u gameplayu od CoD4 pa do MW3, pa onda mi nabroji koliko love moras dati da bi kupio sve te igre pa onda usporedi. A nemoj cijene uzimati sa BaseHosta i sličnih stranica. Eto, preko Steama pogledaj." Jer vidim da ćeš ponovo ignorirati ovo sa nečim drugim.

Aut vincere, aut mori!
17 godina
xR4Z3R kaže...

Imas ti volje nego nemas argumenata {#} lakse je napisat haters gona hate, hateri nemojte postat ovdje ili za svakog ko pljucne na igru zakljucit da "sljedi tudje misljenje", misljenje mase. Masa balavaca slini i igra precjenjeni mass production COD, kupuju ga iz godine u godinu na vagone iako napredka u  kvaliteti nema onda mi mozemo zakljucit da si ti jos jedno "tele" koje sljepo slijedi potrosacko krdo? Reci moooo {#} ha ha ha ha. . . .

Iako od COD4 svaki sljedeci COD smatram losim (BO je relativna iznimka) ovo s "futuristickim warfare" mi djeluje kao zadnje smece, toliko su iscjedili MW tematiku da moraju smisljat futuristicke konflikte i krasti dizajn vozila iz Star Wars serijala. . . Igra mi izgleda ko zadnji shit, i to je moje misljenje a sto se tice ove ekipice "zadrtih fanatika" koji sljepo brane igricu mozete to ispostovat ili ignorirat a ne nekome branit da napise sto zeli. Pusica {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 17:45 (D3ViL).
13 godina
neaktivan
pogledaj koliko postova sam vise napisao svađajuci se s noobovima naravno da vise nemam rijeci
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina

Slike su dosta loše, možda kasnije bude službenih pa bum ja stavio u prvi post.

No hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Slike su dosta loše, možda kasnije bude službenih pa bum ja stavio u prvi post.

No hvala

Nisu to nikakve službene slike, samo screenshotovi videa, zato su loše kvalitete.

@xrazeru, stari, bolje odustani, jasno je da više nemaš što reći pa grizeš sve oko sebe, debiliziraš se za ništa.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 21:47 (thuglife).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice