"BlackOps 2 ne treba novi engine" reče Treyarch, nakon ovoga sam uvjeren da promjene koje će uvesti neće biti veliko koliko sma očekivao..
Podrška za "stare" konzole = stari engine. Nema tu mudrovanja.
"BlackOps 2 ne treba novi engine" reče Treyarch, nakon ovoga sam uvjeren da promjene koje će uvesti neće biti veliko koliko sma očekivao..
Podrška za "stare" konzole = stari engine. Nema tu mudrovanja.
Sonny i Microsoft upravljaju poljem gameinga. Hebu po svemo. Svugdje su upetljali svoje prste. A i mutavi Activision je tolko opsjednut lovom da bi i rođenoj majci prodao CoD za 60$.
PC je jednostavno po njima ne isplativ a konzole tehnološki zaostale za PC-om kao mi za Njemačkom.
Sonny i Microsoft upravljaju poljem gameinga. Hebu po svemo. Svugdje su upetljali svoje prste. A i mutavi Activision je tolko opsjednut lovom da bi i rođenoj majci prodao CoD za 60$.
PC je jednostavno po njima ne isplativ a konzole tehnološki zaostale za PC-om kao mi za Njemačkom.
Trebalo vam je vremena da shvatitite. I da Sony ne upravlja gejmingom, Microsoft upravlja. PS3 content kolekcije također kasne kao i kod PC(mw3). Sad znate gdje odlazi novac za Xbox live pretplatu.
Evo izasao i Novi trailer: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iUWXycyPE6I
Mislim da je ovo prvi CoD koji necu igrat, nisam cak mogao ni da odgledam trailer do kraja.
Ode i CoD u buducnoist sto mi se nimalo ne svidja.
Pa ovo je isti trailer ko onaj prije, samo malo drugačiji raspored scena.
Trololololo
Evo izasao i Novi trailer: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iUWXycyPE6I
Mislim da je ovo prvi CoD koji necu igrat, nisam cak mogao ni da odgledam trailer do kraja.
Ode i CoD u buducnoist sto mi se nimalo ne svidja.
Oko toga smo se već dobro napričali, premotaj koju stranicu.
ja mislim da če Black ops 2 biti jedna od NAJBOLJIH IGARA OVE GODINE
Same here.
Baš se nebi složio MW3 ima jako puno sadržaja.....Dobro možda kampanja traje nekih 6 sati (ali opet ovisi na kojoj težini igraš) ali tih 6 sati za današnje igre je JAKO MALO...Sva sreča da postoji Special ops....A tek MP toj je pravi pogodak igranje mp je jako zabavno a pogotovo kada igrš sa svojim prijateljima....Ja dok sa svojim prijateljima igram stalno govorimo AJMO JOŠ JEDNU RUNDU
Dosadio je i meni. Mjesec dana sam ga dero, dojadio. Derem BF sad. Dojadio. Napalio se na MW2. Tako to ide.
100% sam siguran da neće, inače ne volim lupetati unaprijed ali ovo je apsurdn. Najprodavanija, sigurno.
Od svega ti izvučeš da će biti zanimljivo jahati konje
Da, da....to će poboljšati igru :D
Neznam što ti očekuješ no znam što ja. Bit će to možda skriptirana misija u trajanju od 2-3 min., niš posebno, isto kao i "vožnja" helićem u MW3.
Neznam što ti očekuješ no znam što ja. Bit će to možda skriptirana misija u trajanju od 2-3 min., niš posebno, isto kao i "vožnja" helićem u MW3.
a sta ako nece? jel bila skriptirana voznja helicem u bo?
a kak sam se onda ja uspio zabit u drvo? :D
a kak sam se onda ja uspio zabit u drvo? :D
bug
Skriptirana je bila samo visina.
Lol otkud mw3 na 6. mjestu ovdje na gamemasteru?
Lol otkud mw3 na 6. mjestu ovdje na gamemasteru?
Potajno ga vole i igraju, skriveni u mračni kutak sobe dok u kući nema niti jednog člana obitelji. Ali u vanjskom, okrutnom svijetu, smatraju ih CoD haterima :D
da jahati konje u capture the flag modu ce biti pravo interesantno :D
da jahati konje u capture the flag modu ce biti pravo interesantno :D
Search and Destroy na konjima :D
Jasem na konju i rokam sa
MK46zato sto su apsurd
zato sto su apsurd
To mi sada mislimo. Vidjet će mo što će biti u igri. Možda nestašica nafte?