Call of duty 4 rank

poruka: 14
|
čitano: 2.354
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RaNk
pozdrav poceo sam igrati cod 4 multiplayer i na niskom sam ranku pa bih zeljeo ga podici??
kako da to napravim osim da igram i igram i igram i ubijam
PS-nemislim na nikakva hakiranja i to nego me zanimaju neki serveri za pocetnike i tako to
ISPRICAVAM AKO TEMA VEC POSTOJI!!!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: RaNk

ako igraš prvi put-trebat ce ti maximalno oko 60h da budes najveci 55 lvl

ako si vec igrao,za 40-45h si na 55 lvl :S

ako ti se neda,skini profile unlocker,ili tako nesto.......imas na youtube video sa linkom i budeš odna 55lvl

16 godina
neaktivan
danny007 kaže...

ako igraš prvi put-trebat ce ti maximalno oko 60h da budes najveci 55 lvl

ako si vec igrao,za 40-45h si na 55 lvl :S

ako ti se neda,skini profile unlocker,ili tako nesto.......imas na youtube video sa linkom i budeš odna 55lvl

Ma kojih četrdeset sati, meni je rekord 25 sati.

Što se tiče taktike dizanja nema je, ako si novi malo će ti teže ići dok se ne uhodaš, a poslije sve lakše i lakše, nađeš modove koji ti pašu, klase koje ti odgovaraju ( bez LSa i martya, naravno ) i igraš.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 21:59 (thuglife).
14 godina
protjeran

kažem za njega,ja sam igrao cod4 oko 200h :S i imam cod2 1100......tak da znam

i bez p90+silncer-to je noob oruzje,i cesto je zabranjen jugernaut i gl.......i rpg da nema na ljude,tih 5 pravila su najcesca

14 godina
neaktivan
Call of duty 4 rank
KAK PROVJERIT KOLKO IMAS SATI ODIGRANIH

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Call of duty 4 rank
NO.1 mixiii kaže...

zato ti postoji program xfire, ako si vec regan sam odi na svoj profil, btw kani se hc-a i idi odma na promod

14 godina
neznam_ime kaže...
NO.1 mixiii kaže...

zato ti postoji program xfire, ako si vec regan sam odi na svoj profil, btw kani se hc-a i idi odma na promod

LOL {#}

Osim xfire-a, možeš otići u igrinom meniju na rank and challenges. Piše ti na desnoj strani Time played.

O tempora, o mores !
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 17:34 (Keops).
14 godina
neaktivan
Call of duty 4 rank

samo da mi je vidit te pub heroje sa hc na war-u, cb, ili mozd lan-u....ako i zanju o cem pricam?

0 2 hvala 0
14 godina
Call of duty 4 rank

Gledaj, cilj igre nije biti prvi na cb-u, lanu ili nekom 10-om madafaking turniru. Neki ljudi igraju iz zabave. Ja igram promod, iako mi je obični mod bolji. Nažalost 90% servera je na promod-u, i zato sam prestao igrat obični mod. Draži mi je od promoda prije svega jer je raznolikiji, brojni perkovi, attachmenti, puske... Je da su neki od njih noobie ali što ćeš, uz malo taktike sve ih se može izbjeći/srediti. Siguran sam da HC igrači nisu bolji od nekih tamo promod madafakera. Zato što HC igra normalna ekipa gdje nema bahatosti, kur*enja sa periferijom... Na HC se igra taktički i zato HC-aši možda nemaju toliko skilla kao promod igrači.

O tempora, o mores !

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Keops kaže...

Gledaj, cilj igre nije biti prvi na cb-u, lanu ili nekom 10-om madafaking turniru. Neki ljudi igraju iz zabave. Ja igram promod, iako mi je obični mod bolji. Nažalost 90% servera je na promod-u, i zato sam prestao igrat obični mod. Draži mi je od promoda prije svega jer je raznolikiji, brojni perkovi, attachmenti, puske... Je da su neki od njih noobie ali što ćeš, uz malo taktike sve ih se može izbjeći/srediti. Siguran sam da HC igrači nisu bolji od nekih tamo promod madafakera. Zato što HC igra normalna ekipa gdje nema bahatosti, kur*enja sa periferijom... Na HC se igra taktički i zato HC-aši možda nemaju toliko skilla kao promod igrači.

ovo me stvarno dirnulo {#}{#}

14 godina
Call of duty 4 rank

Drago mi je, daj please ako sam te oraspoložio stisni gumb Hvala. Hvala !

O tempora, o mores !

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Keops kaže...

Drago mi je, daj please ako sam te oraspoložio stisni gumb Hvala. Hvala !

nisi ti shvatio....{#}

14 godina
Call of duty 4 rank

Ne, shvatio sam. Samo sam upotrebio sarkazam.

O tempora, o mores !

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keops kaže...

Ne, shvatio sam. Samo sam upotrebio sarkazam.

ne mislim :(

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice