Bugovi u piratskim i originalnim igrama

poruka: 10
|
čitano: 1.279
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pitanje...

dakle znam da za vecinu vas to je glupo pitanje al meni nije jer se bas ne razumim previse u softvere dakle zanima me dali ovu bugovi sto kazu da ima u razlicitim igrama (piratskim) dal ih ima i u original igrama?

zanima me zato jer namjeravam kupit GTA4 original posto je to igra koju cu igrat malo vise nego ostale a danas sam bio instaliro GTA4 al ne legalni ( oprostite znam da se ne smije pricat al ne zelim bacit 350kn bezveze ) i dok sam igro na max detaljima tojest najvise sto sam mogo stavit igra mi je blokirala i kad sam stavio na minimum moguce opet mi je jednako blokirala pa sam pretpostavio da su krivi ti bugovi... pa ne bi htio da i u original igri bude jednako pa me zanima hvala :))

jos jednom oprostite na takvim postovima necu vise...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje...

u većini piratskih igara je to zbog loših crackova, ali ni legalne igre nisu bez bugova. zato se izdaju razni patchevi koji krpaju te bugove

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje...

aha dakle i ak kupim original svejedno ima mogucnosti da mi bude nes slicno i onda budem moro skinut patch... a ak skinem patch za ovu sad bi se moglo rijesit?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Pitanje...

Ja mislim da su razlike izmedu piratskih i legalnih verzija minimalne. Ako ti piratska radi tako 95% sanse da ce ti i original raditi jednako, osim ako te patchevi ne spase.

2 0 hvala 0
18 godina

Takodjer kada kupis orginal igrace iskustvo biva nabolje. Online-nemas zezancije, patchiranje bez problema jer nema crackova, dodatan sadrzaj koji dolazi uz igru u vecini slucajeva je kvalitetan itd. Na kraju krajeva to je i legalno. Istina kosta puno i nemaju svi novce na bacanje ali to kupujes jednom i ostaje ti zauvijek.

I'm the cream of the crop, I rise to the top I never eat a pig 'cause a pig is a cop Or better yet a Terminator, like Arnold Schwarzenegger Try'n to play me out like as if my name was Sega
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam original gta4 i Empire:total war.igre sam kupio isti dan kada su došle u trgovinu i samo ću ti reći da gta4 sam prešao tek prije 2 mjeseca a empire sam napravio 200 poteza i igra mi se ruši i nemogu dalje. pa ti vidi oćeš kupovat originale. Što se tiče empirea masa ljudi ima problema i ne igra ga još.

EDIT:i još jedna stvar. nove original igre je gotovo nemoguće posudit osim ako nemisliš dijeliti svoj steam acc(empire) i još sto drugih pi*zdarija koje se nalaze uz gta

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2009 22:40 (Suvre).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja cu jos sutra sa jednim frendom pogledat a patcheve i bugove sta ljudi kazu na forumima od GTA a ak se bude nastavljalo tak kupit cu original i skinut patch vidio sam da ima na stranicama od rockstar-a...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

OFFTOPIC: mene zanima, ako je kupim GTA IV, i posto stalno dizem windowse i to...dal ga ja mogu svaki put instalirat na novo...ili se moze samo jednom, posto zahtjeva aktivaciju!???

01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2009 12:36 (Tionio).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo danas skino patch i igram sve na max osim view distance na 50... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bugovi u piratskim i originalnim igrama
Tionio kaže...

OFFTOPIC: mene zanima, ako je kupim GTA IV, i posto stalno dizem windowse i to...dal ga ja mogu svaki put instalirat na novo...ili se moze samo jednom, posto zahtjeva aktivaciju!???

možeš više puta

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice