Braid Problem - Pomoć

poruka: 7
|
čitano: 1.571
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Braid Problem - Pomoć

Dakle, kao sto u naslovu pise, imam problem sa igrom Braid.

Kad je pokrenem, vrti je u veeelikoj rezoluciji sta je veliki napor za moju konfu, pa dali mi mozete reci kako smanjiti rezoluciju.

Ne vidim slova, vidim samo kocke, a u igri samo obrise.

Dakle, kad udjem u menu (Esc) sta moram pritiskat da promjenim rezoluciju na 1240x720.

Molim vas, pomozite, jer nemogu naslijepo radit

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2009 19:00 (yure32).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Braid Problem - Pomoć

Ne znam je li to do moje verzije igre, ali nigdje nema rezolucija.

Jedino sto sam nasao je Screen Size.

Pretpostavljam da je to zamjena za rezolucije.

Jer kako smanjuješ Screen Size smanjuje se cjelokupna slika.

Evo kako naslijepo dođeš do toga:

1. ESC

2. 2x strelica gore

3. Enter

4. 1x strelica gore

5. Enter

6. 3x strelica gore

7. Enter

I onda stišćeš strelicu za dolje i kako ju budeš stiskao, Screen Size bi ti se trebao smanjivati.

Eto nadam se da sam ti barem malo pomogao.

www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Braid Problem - Pomoć

Hvala, ali kad smanjim nekran, onda postane skroz bijel. Izgleda da  je nemoguce smanjit rezoluciju.

Hvala jos jednom.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Braid Problem - Pomoć

Jbg, stvarno ne znam. Imam Braid, igram ga, stvarno bi volio kad bi ti nekako mogao pomoći. Pogledao sam sve moguće opcije, stvarno nigdje nisam našao rezoluciju. Ako ti ikako drugačije mogu pomoći, tu sam :)

www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Braid Problem - Pomoć

Probaj desni klik na izvršnu datoteku od igre ->Properties->Compatibility-> i stavi kvačicu na "Run in 640x480 screen resolution" i klikni na Apply i OK. Ako ništa tako možda barem upaliSmijeh

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Braid Problem - Pomoć

Ma, probao sam vec i prije :)

Nema veze, ljudi, ionako sam vec odustao.

Nece pa nece

17 godina
neaktivan
Braid Problem - Pomoć

Znam da je tema stara, ali otkrio sam način kako se mijenja rezolucija. Možda nekom pomogne.

Znači, desni klik na shortcut sa desktopa, pa properties... I onda u polje target dodate -width 1024 da izgleda ovako:

"C:\Program Files\Braid\braid.exe" -width 1024

Naravno, umjesto broja 1024 možete staviti neki drugi, ovisno koju rezloluciju imate (1024x768, 1440x900, 1680x1050)...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice