Evo jucer sam je kupio, moram je preporuciti za sve ljubitelje Braida. Ono sto me odusevilo je fenomenalni artstyle (Njemacki ekspresionizam, odnosno Beetlejuice + nijemi film) i prigodni fenomenalni goticki soundtrack.
Storyline se vrti oko lopova koji krade pite, i sve ih zeli pojesti. Jednog dana naidje na posebnu pitu koja mu bjezi, i koja ga odvede (pretpostavljam) u neki drugi svijet gdje se vrijeme ponavlja.
Gameplay podsjeca na Braid, pogotovu na 5 svijet - Witherbottom ima mogucnost kreirati klonove sebe koji ponavljaju jednu te istu radnju, te uz pomoc njih pokupiti sve pite s odredjene staze. Na svakoj stazi moguce je kreirati samo odredjeni broj klonova, no klonove koje ne trebamo mozemo ukloniti (pun not intended) i 'snimiti' neku drugu radnju.
Nisam siguran sto vise reci osim da igra jako jako podsjeca na Braid u gameplayu, dok su artstyle i soundtrack fenomenalni i unikatni (koliko je meni poznato).
S obzirom da kosta pisljivih 5$ na Steamu, ako vam se Braid svidio - samo naprijed.