Bioshock 2

poruka: 302
|
čitano: 68.218
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bioshock 2

ss ce doci sutra :)

ujutro postar donosi

hehe

eto sad tek vidio da e pojavila igra

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Bioshock 2
jos malo,pa stavljam slike :D
15 godina
Bioshock 2

SS takodjer sutra jerbo igra još nije službeno vani :D

Ronim bolje nego Kike Curavić Ronim bolje nego Kike Curavić
chick fight chick fight
Rapture Rapture
Flush Flush
Imbecil Imbecil
HŽ
Opet se butra prijeti,dobit će po pičci Opet se butra prijeti,dobit će po pičci
Present state gift Present state gift
Kći Kći
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 0:01 (Kill Frenzy).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Bioshock 2

Nestane više slika pa moram novi post.

Igra je super,sviđa mi se gameplay,ATMOSFERA(dječiji plač,curenje vode,svi silni zvukovi..rapture :D)oružja.optimiziranost..

Radit svima tako da se ne trebate bojat jer stvarno glatko klizi(sve max 60fps(vsync)),grafika dobra ,ništa spektakularno(to nismo ni očekivali,zar ne).

Igra je stvarno zarazna.Zadnje što me tako zarazilo bio je Šišmišbata. Neki će reći možda da nema previše razlike između jedinice i dvojke ali meni to neznači puno je sam se i sa jedinicom zabavio.:D

Težina igre je super tj čini mi se dosta teška.Puno teže je skupit adam nego ubit bigdady-a,igram na medium i dosta ginem (idem dosta neporezno dok nepohvatam sve) municije i dolara baš nema na pretek(što je super),protivnici su napast živa i tako sve u svemu super

Drill(melee kraljica) Drill(melee kraljica)
Meni najdraža Meni najdraža
Hack Hack
Previše baca Previše baca
:D :D
Vrtić Vrtić
Blažena bila Blažena bila
super stvar super stvar
prijatelji prijatelji
napokon napokon
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Bioshock 2

Igra je odlična. Za sve koji su uživali u prvom dijelu ovo će biti nešto fenomenalno, a za oni koji su bježali od ovoga i nije im se svidio prvi dio ne trebaju niti počet igrat jer je to "isto" (šta se i očekuje od nastavka).

Atmosfera je i dalje fenomenalna kao i optimiziranost (1280x1024, sve ON, HIGH, DX10 surface; na mojoj konfiguraciji ima oko 50-60 FPS - nekad i više; doduše poprilično overclockanoj, ali to je to)

I obavezno isključit onu strelicu koja pokazuje put i blinkajuće usable objects-e i item-e. To daje igri još malo doze avanture jer onako sve oko tebe svijetli i ubija amosferu! O strelici da i ne pričam, nepotrebni kretenizam i konzolitis (kao i u prvom dijelu).

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 8:15 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Znam da će neki reći da se igra može brzo završit za nekih 12-14 sati... ali treba malo istraživat, a ne samo ići naprijed, treba skupit novce da se ima :)

tip za sve koji igraju ali to je spoiler:  obavezno uzmite Tonic koji vam ubrza istraživanje svijeta, puno brže se napreduje.

SPOILER 2: ledena bušilica je zakon, ako imate "freeze" na bušilici i ako vam je gorivo do kraja puno možete samo sa njom ubit Big Daddyja, samo držite do kraja dok ne istekne gorivo. Bušilica uz Tonic dodatke je vrlo vrlo jaka, pa često nemorate ništa drugo koristit. Kad sam krenuo najbolji način rješavanja Slicera je Electro i onda brzo do njega i udarim ih bušilicom.

Smrzavanje Slicera i onda udarac - raspad u djeliće nije baš najbolji način, zašto ? zato što ne možete onda pretraživati njihova tijela, dakle onda nema novaca, hrane itd.

17 godina
Bioshock 2

Točno tako, treba istraživat. Ali ne sumnjam da to ljubitelji prvog dijela nezanju... Samo projurit kroz ovu igru prateći onu blesavu strelicu je jednostavno bezveze. Koliko samo zanimljivih natpisa ima po zidovima i raznim plakatima kao i audio logova.

Primjer (slika); tko je igrao prvi nastavak znat će od čega je ova olupina Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 8:43 (doktor1).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Bioshock 2

Gledal sam malo trailere za novi Bioshock i čini mi se da nema baš tu atmosferu, pogotovo je glupo (smiješno i jadno) izvedno djevojče...

Također, čudim (sumnjam bolje reći) u ljubav nekih ovdje u (pojedine) igre.

Prvo se obožava DAO i DiRT 2, pa se obožava ono, pa ovo, pa je dugoočekivani Mass Effect 2 da bi se odma iza igralo AvP demo ali još brže i C&C4 beta, Bioshock 2 (još sam neke igre i zaboravil, maheri igraju sve).

Ne, nema tu ljubavi.

Da imam na čemu, igral bi još uvjek DiRT 2 i DAO, i naravno ono kaj sam očekvial - AvP (demo)

Ove druge igre ne bi niti probal (niti me zanimaju), nema se vremena - i ak si doma, nemoguće je sve to igrati kak spada!

Ili je to ono - joj da probam kakva je grafika, žalosno!

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Bioshock 2

Armor - vidim da se to odnosi na mene, zato - Dont srač tu mač!

Kada već pametuješ situacija je sljedeća:

DAO sam završio i igra je fenomenalna, DIRT2 sam došao do 50% i igra je repetativna za poludit; Mass Effect 2 sam završio nakon 50 sati igre; C&C4 Beta sam skinuo samo radi nagradne igre i odigro dvije partije da vidim taj novi setting. I u isčekivanju Bioshocka2 sam isprobao AvP i Borderlands (koji mi je isto repetativan a i nema dobre priče šta mi je važno za uživat u igri - odi tamo, pobij bandu, vrati se).

Znači, vrtit ću DAO i Mass i prelazit iznova i iznova dok mi ne do*izdi da sve bacim kroz prozor? Nemoj mi  tu pametovat!

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 10:09 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bioshock 2

Back on topic:

jedan laganini video gameplay - (atmosfera i detalji)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

hehe vidim da je struja+gun(bilo koji) i drugima dobar izbor ne samo meni Osmijeh

17 godina
neaktivan
Bioshock 2

Izasao i Bioshock 2, bas sam neki dan poceo novog Stalkera, sad jos i ovo, nagomilava se polako. Ne znam sto bih prije. Btw, ja sam jedan od onih kojima se Bioshock svidio, tako da vjerujem da ce mi i drugi dio biti dosta dobar. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bioshock 2

..puknuta ekipa... Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bioshock 2

evo igrao igru nekih pola sata,zasada odlicna,imam 30 fps+ vecinom.

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bioshock 2

recite mi kakva je to igra ja ne vjerujem bugu :) jednom su me zafrkali recite mi pricu i kakva je please volio bih igrati.

Crno oko

0 0 hvala 0
17 godina
Bioshock 2

Malo pročitaj pa ćeš po prvom nastavku vidjet dali ti se sviđa. Ako da, obavezno najprije odigraj prvi dio.

Bioshock recenzija

Bioshock 2 recenzija

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bioshock 2

Nisam igrao prvi nstavak.

Priča je bolesno dobra .

Grafika- da dajte se ostavine više tog  unreal enđina (govorim oplenito) .

Možda je malo teška igra , igram na noramal , možda zato :) .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bioshock 2

Uf ja na hard igram i to je taman to. I ovako je malo metaka i para i tek sada treba pazit na svaki metak i ciljat u glavu... Upravo prošo prvu Big Sister i namučio se dok sam ju riješio muka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bioshock 2

evo obecani gameplay video.jedna obicna šora sa big daddyem!

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probao itko MP igrati da malo kaže kakav je... Mislim, siguran sam da su SP briljatno odradili kao u jedinici no iz znatiželje me zanima kako funkcionira MP ? Namigiva

Xfire - spartan761 EA Account Nick ( Za Bad Company 2 ) - spartan761 Steam: HR_spartan761
17 godina
neaktivan
Joj, jedva čekam, danas sam valjda 5 puta silazio s 8. kata da pogledam u sandučić. A ništa... :(
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

0 0 hvala 0
17 godina
Bioshock 2

Liftom ili po škalama? Ako je drugo dobar trening ako ništa... Smijeh

Jesi naručio za Xbox ili PC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Liftom na svu sreću hehe.

Naručio sam za PC na kraju jer je M_dipl rekao da budemo skupa multić. Iako je prvo bila u igri xbox verzija. ;)
16 godina
Bioshock 2

Ajde kad dobite igru, bilo bi lijepo da napišete kratki review multiplayera da vidimo kakav je iz prve rukeOsmijeh Možda se onda i mi sa pirata pređemo na "dark", ovaj "light" sideBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čim probam, obećajem.

Iako već sada znam da od ovog multiplayera ne treba očekivati velike stvari pa će možda biti i zabavan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 23:35 (Danny_HR).
17 godina
Bioshock 2

Baš me zanima dali su ovo slike od neke njihove daljnje i bližnje rodbine ili uzete sa neta...Osmijeh

EDIT: Moram priznat da počinjem iznova igrat na medium jer mi je na hard "nerealno" -hm da, dobra, ali.....Osmijeh

-uglavnom kada usporedim svoju borbu sa Big Daddyem iz prethodnika i koju sam muku proživljavao da ga svladam, na High težini u ovome nastavku me jedan splicer ubije sa dva metka, dok se sa drugim daddyem bori dok ga ovaj ne sravna sa zemljom (tata -> splicera).

Zato sam odlučio da je najbolje igrat na medium radi neke moje zamišljene ravnoteže; jer ipak ovdje i autori naglašavaju da se igrač treba osjeća močan u ulozi Velikog Tate i da su baš zato ubacili razna druga "moćnija" stvorenja naspram običnih splicera, a to na high težini nije baš moguće jer se moram bojati običnog splicera koji me ubije sa dva metka, a ja u njega moram ispalit njih pet (ako ne pogodim ludaru šta je teško kada njih pet počne skakat oko tebe)).

Eto toliko.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 23:52 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ja sam dosta štedljiv u igri pa imam svega napretek, ne mogu više ni skupljat dosta toga jer mi je popunjeno... onda se i na High može odigrat samo treba brže izbjegavat, struja ili još bolje struja2 i 3 i onda to u kombinaciji sa jačim oružjima rješiš ih sve u par poteze (par sekundi max).

Najbolji je onaj gen koji radi samo za 3 oružja(u tom slučaju NE možeš koristiti druga oružja), i kad koristiš Drill je odlično. Npr. splicer se nalazi na drugoj strani nekog prostora kad stisnes rt+b (xbox360) dojuriš tj. pokupiš ga i gotov je isti tren od siline udarca. tako sam riješio troje bez da sam izgubio imalo snage.

Najbolje vam je inače kad dobijete advanced reaserch uzmite to obavezno, time si unaprijeđujete istraživanje za dosta i napredujete puno bolje/brže/lakše.

17 godina
Bioshock 2

Je, dobro kažeš. ipak sam nastavio na High jer posle nakon šta malo nadogradiš Health Bar i Adam kao i Rivet gun (moj omiljeni) spliceri su mačiji kašalj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bioshock 2

svaka cast na optimizaciji meni igra radi na 50fpsa

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: