Bioshock 2

poruka: 302
|
čitano: 68.208
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Bioshock 2
Ma, sad sorry.

Više se neću družit s tobom! ;)
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
Bioshock 2
Ako ga naprave kao jedinicu ili bolje, onda je definitivno kandidat za igru godine.
Snipin's a good job, mate! It's challengin' work, outta doors. I guarantee you'll not go hungry
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bioshock 2

Ja se u biti 100% slazem sa skankom. Ogromni sam fan SS2 i DeusEx-a, i ocekivao sam nesto slicno. Bioshock ima odlicnu pricu, odlicnu atmosferu, predivnu grafiku, ali gameplay me jako razocarao.

Kad usporedim Bioshock i SS2, nekako dobijem feeling kao da su toliko otisli u pojednostavljivanje da je to preslo u oglupljivanje. Bas sam ga poceo ponovno igrati pred negdje dva mjeseca, dok ne docekam Batmana, i napustila me volja vec kod Sam Fisheries.

Svi mi svakodnevno putujemo kroz vrijeme i to brzinom od jedne sekunde u sekundi. -hrx

1 2 hvala 0
15 godina
odjavljen
Bioshock 2

Ja sam evo danas napokon prešao prvi dio, bio je i red više jer do sad prvo neka verzija sa torrenta je radila, pa nije, pa se xp crashao u nepovrat par puta XD, onda sam sve maknuo ća uključujući i xp, naručio original za 7 i pol funti i vrijedio je svake lipe :D. 

Jedva čekam nastavak ^^

Let The Metal Flow - Chuck Schuldiner, The Father Of Death Metal (1967 - 2001) R.I.P.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 16:11 (D.N.R.).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Bioshock 2

a jbg sto ljudi sto cudi, bilo bi cudno kad bi nam svima bile iste stvari zanimljive, jer onda nebi bilo diskusije a bome ni foruma,

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bioshock 2

Evo nam i coveri. Objavljeni su jučer...

PS3 PS3
XBOX 360 XBOX 360
PC PC
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 8:56 (Danny_HR).

2 0 hvala 0
16 godina

Zna li se tacan datum izlaska? Negdje sam procitao 02.09.2010. za Xbox.

Meda
17 godina
neaktivan
Dobro si pročitao ali krivo shvatio. :)

9.2.2010. Ameri pišu 'naopako'.

Dakle 9. veljače 2010. :)
16 godina
Danny_HR kaže...
Dobro si pročitao ali krivo shvatio. :)

9.2.2010. Ameri pišu 'naopako'.

Dakle 9. veljače 2010. :)

Ahhhh..... i dobro sam shvatio, ali krivo napisaoSmijeh

Meda
16 godina
neaktivan
Bioshock 2

2K mi je jedan od najboljih proizvođača igra otkad sam zaigrao borderlands taj bioshock 2 bi mogao biti dobar makar mi jedinica nije bas bila nesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bioshock 2

Evo i zahtjeva:

Minimum:

Processor: AMD Athlon 64 Processor 3800+ 2.4Ghz or better, Intel Pentium 4 530 3.0Ghz Processor or better
Memory: 2GB
Graphics: NVIDIA 7800GT 256MB graphics card or better, ATI Radeon X1900 256MB graphics card or better
DirectX®: DirectX 9.0c
Hard Drive: 11GB
Sound: 100% DirectX 9.0C compliant sound card or onboard sound

Recommended:
Processor: AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13Ghz

Memory: 3GB

Graphics: NVIDIA 8800GT 512MB graphics card or better, ATI Radeon HD4830 512MB graphics card or better

Izvor.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 9:42 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
Bioshock 2

Evo prve recenzije.... 90%

"PC Gamer meanwhile went with a lower but still impressive score of 90%, concluding that "the mechanics that made the original BioShock such fun return, better than before, and it's still better written than pretty much anything else out there. "

GamePro 5/5

"BioShock 2 by 2K Games is a FPS and sequel to BioShock. BioShock 2 features new enemies, new dangers, and mysteries; it allows players to dual-wield weapons and Plasmids, and explore the ocean floor outside of Rapture. Set 10 years after the events of the original BioShock, a monster has been snatching little girls and bringing them back to Rapture. You play as the first Big Daddy as you travel through the decrepit and beautiful fallen city, chasing an unseen foe in search of answers and your own survival."

P.S. završio ME2, sada ću proći Bishock, (drugi put) i taman kada završim, evo nastavka... (meni jedne od najboljih FPS igara)

P.S.S. Tko nije igrao prvi dio, a planira zaigrat drugi... BioShock In Five Minutes

P.S.S.S. 15 minuta Gameplay-a

P.S.S.S.S - nadam se da će se ova strelica moći isključiti kao i u prvom djelu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 10:13 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
Bioshock 2

Evo nam i launch trailer.

Click me!

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Click me!

Znači kratko odrojavanje je počelo...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
Bioshock 2

Odličan trailer. Jedva čekam....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bioshock 2

Steam kaze:

Available: 9 February 2010

This game will unlock in approximately 6 days and 14 hours....

Ne mogu docekati...Cool

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bioshock 2

ocekujte recenziju i gameplay video igre ovdje: www.gamevirt.co.cc

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bioshock 2

jel se zna dal ce bit demo za konzole

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Click me!

Da sam sebe citiram, budući da na poslu nisam mogao pogledati sada sam doma odgledao.

Zbilja vrhunski trailer. Jedva čekam ovo igrati, preorder je već napravljen.

17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Je čuo sam da si ga preorderao, i ja sam, znaš.. CoolNamigivaNevinašce

ROFL!

1 0 hvala 1
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Bioshock 2

Evo ga, predstavljanje nekoliko vrsta naoružanja, Link.

Edit: Još jedan link, ovaj put malo više o moćima, plasmidima, Link 2.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 10:52 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina

Evo ljudi iz prve ruke, igra je odlična, 5.1 zvuk je obavezan za uživanje :) a posebno je igrati po noći Smijeh

16 godina
neaktivan
Bioshock 2

Evo ga gospodo, IGN review, njima nekako najviše vjerujem. 9.1/10 ocjena, jako dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Bioshock 2

Ja nekako najviše vjerujem gametrailers-u, ali uvijek imaju vrlo slične ocjene kao i IGN.

U recenziji dobije minus kao "very familiar" ili već viđeno, poznato, ništa novo... i onda pogledam recenzija MW2 gdje se ta ista mana ne spominje.. LOL

A već sam i čitao po forumima (ne ovaj, a možda i tu bude takvih) kako je to isto kao i jedinica, ništa novo, bla, bla. Ali to je nastavak pucačine i šta bi trebalo biti novo? izgleda super, priča super (barem meni, a znam da nisam jedini), sada igrate kao Big Daddy.... jedva čekam...

Ali kao šta je rekao na recenziji u ovoj igri se treba posvetit priči i po meni odigrat prvi dio za potpuni doživljaj. Kad će u dućane.......

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 19:38 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ja nekako najviše vjerujem gametrailers-u, ali uvijek imaju vrlo slične ocjene kao i IGN.

U recenziji dobije minus kao "very familiar" ili već viđeno, poznato, ništa novo... i onda pogledam recenzija MW2 gdje se ta ista mana ne spominje.. LOL

A već sam i čitao po forumima (ne ovaj, a možda i tu bude takvih) kako je to isto kao i jedinica, ništa novo, bla, bla. Ali to je nastavak pucačine i šta bi trebalo biti novo? izgleda super, priča super (barem meni, a znam da nisam jedini), sada igrate kao Big Daddy.... jedva čekam...

Ali kao šta je rekao na recenziji u ovoj igri se treba posvetit priči i po meni odigrat prvi dio za potpuni doživljaj. Kad će u dućane.......

Da, MW2 kampanja jest jako slična onoj iz MW, no barem se ne odvijaju na istim lokacijama, dok se i u prvom i drugom djelu Bioshocku igra odvija u Raptureu., no ne kažem da je to loša stvar, jer je Rapture takva ideja koja ne smije propasti dok se 100% ne iskoristi.

17 godina

Bez obzira šta se igra nastavlja u 'rapturu' atmosfera je great i nećete se moći odljepit od igre Smijeh

17 godina
Bioshock 2

Evo još jedan odličan VIDEO; jedva čekam nazad u Rapture...

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Bioshock 2

Još malo i javim dojmove .:D

juhu

1911 :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 20:26 (Kill Frenzy).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bioshock 2

Evo još jedan review, ovaj od Game Trailersa.

Link.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice