BF3 Squad Rush Turnir

poruka: 1.326
|
čitano: 134.620
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
13 godina
Re: BF3 Squad Rush Turnir
DadoZG kaže...
tormento kaže...

o jebo pravila koja se mijenjaju kad je 80% meceva vec odigrano da bi se pogodovalo ekipama koje igraju prljavo

jedva cekam da ovaj turnir zavrsi

Fino klikneš na "prati ovu temu" još jednom, jednostavno ne igraš turnir i to je to.

nisam pi*da da izdam svoj tim koji hoce ovo dovrsit kraju, mogu ti oni sami rec da mi se sinoc nije ni igralo

13 godina
Cyber_Freak kaže...

Ma nemoj tako,nisi fer!!! Covjek je lijepo pitao i objasnio situaciju.Stvarno ne vidim u cemu je problem?? Btw,ako niste igrali sa njima kao mi,vi ne morate se sliziti sa time,cekajte onda tjedan dana da im se igrac vrati i nema nikakvih problema.. Sto se tice tima Nauljenih Pingvina,nema nikakvih problema..Ljudi,ovo je fun turnir,i stvarno mislim da bi neki trebali u "google translate" trebali upisati rijec "FUN" da vide sta uistinu znaci.....

Neeeee, da se razumijemo, svaka cast na organizaciji, strpljenju itd. ali ajde reci ti meni molim te na kojem to natjecanju ides (npr), potpises ugovor na kojemu pisu pravila, disclaimer, EULA itd i onda na 80% gotove igre, meceva, rundi whatever, dodje organizator i promjeni pravila, to moze samo u softwareu napravit kod nekog updatea ali onda mi ponudi novu EULU, ako je krenilo, ako se PRIJE turnira odredilo, raspitalo, napravilo referendum sto bi trebalo bit kao odrednica pravila (ESL btw) onda se ne mjenja kad je turnir skoro gotov, da se to donijelo na pocetku i da se znalo kako se igra, mi se sigurno nebi prijavili, ovo nema veze sa ESL pravilima, ovo je pogodovanje necijim wajnanjima

turnir je FUN utoliko sto igra domaca ekipa i sto nema nagrada nego se igra iz za*ebancije i gusta, ali po pravilima, a ne lomit pravila da bi se islo nekima na ruku, pravila se donesu uvijek unaprijed i kad si u krivu i kad nisi progutas to sto si donio i napravis follow through ako mozes bit dosljedan necemu sto doneses... ovo nema nikakvog smisla jer po tome bi se i ekipe koje su igrale "regularno", dakle bez claymora itd. mogle bunit da su izgubile prethodne partije i da bi htjele rematch jer su se pravila mjenjala....

pozz

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 13:57 (tormento).
16 godina
moderator
BF3 Squad Rush Turnir

Kratite citate.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tormento kaže...

o jebo pravila koja se mijenjaju kad je 80% meceva vec odigrano da bi se pogodovalo ekipama koje igraju prljavo

jedva cekam da ovaj turnir zavrsi

Pravila su mijenjana uz suglasnost većine i uz diskusiju ovdje na forumu....svatko od vas se mogao (i još može prije meča) dogovoriti sa drugom ekipom i prilagoditi ih...

I treba se odigrati još 62 meča mislim...šta ti je 50/% (tako da ti komentar o 80 % pada u vodu)

I ja fakat nisam u našim mečevima naletio na nikog ko igra prljavo...baš suprotno. Evo baš protiv 19xx tima jedan naš je imao tactical i dečki su nas upozorili i sve 5. Sljedeću rundu jedan njihov je greškom koristio Tugs i mi uočili i restartali i opet sve 5..bez frke...bez optuživanja

I da sam se u životu živcirao zbog svakog ovakvog  komentara valjda bi sad gutao gastale ko tik-tak bombone....

I da mislim da si ti samo trolček {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Ja moram reci dok smo igrali protiv G ekipe da su to mucka djubrad...

Sva pravila su krsili, cak su imali i skriptu koja je bolja od nase!

Stavljali su i c4, gaymore i AT15 mine na mcom, a prilikom armanja me je admin ubio preko procona...

Mucka djubrad, kazem vam....

Da nije bilo lolika da ih izda, izgubili bi!

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 14:18 (Co7).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Ma e završit ovaj turnir kako sad je i gotovo, iskustvo više i super, a u budućnosti probat složit još nešto takvo sa znanjem koje smo svi dobili iz ovoga. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Ma e završit ovaj turnir kako sad je i gotovo, iskustvo više i super, a u budućnosti probat složit još nešto takvo sa znanjem koje smo svi dobili iz ovoga. 

Ako vi necete vise igrati neka dodje tvoj team leader,neka kaze,dado vam da blue line i rijeseno...

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 16:35 (Cyber_Freak).
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Meni je u jednu ruku žao što vjerojatno neću sudjelovati u igrama svoje ekipe do kraja turnira, a s druge strane mislim da igra u ovakvom stanju uopće nije za bilo kakvo kompetitivno roštiljanje - čak i kod ovakvih fun warova neke bazične stvari dovode do frustracije. Pogotovo ne u modovima sa malim timovima i malo ticketa, gdje je svaki metak bitan. Jednostavno, čini mi se da je to tehnički poprilično unakaženo.

Uglavnom, htio sam samo svima poželiti ugodno guženje do kraja turnira te zahvaliti dadi na stvaranju okvira za ovakav oblik društveno prihvaćenog p*derluka :D

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

S nama veceras jel mogu ili hcf pajseri ili extremne njubare ili 53team curice? oko pola 23 ili tu negdje.? Doduse nisam jos dogovorio sa svojima ali valjda smo tu :D

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ElektričnaOvca kaže...

a s druge strane mislim da igra u ovakvom stanju uopće nije za bilo kakvo kompetitivno roštiljanje - čak i kod ovakvih fun warova neke bazične stvari dovode do frustracije. Pogotovo ne u modovima sa malim timovima i malo ticketa, gdje je svaki metak bitan. Jednostavno, čini mi se da je to tehnički poprilično unakaženo.

Evo da ja pojasnim jednim primjerom.

Usred wara, armali su nam m-com i pokosili nas sve.

Mi se spawnamo u bazi i jurišamo disarmat kad ovaj pored mene padne k'o pokošen, a da nitko na njega nije pucao niti je išta u blizini eksplodiralo.

Trčimo nasred ceste jedan iza drugoga i on padne mrtav uz famoznu poruku "Bad luck" - pa ti igraj tako brale.

Evo još jedan...

NA Bazaaru kad se napada i ide lijevo po cesti... pored izloga ima jedan kameni blok... tamo uvijek netko ide i kontrolira... ako ga ubiju, na tom mjestu ga se ne može revivat.

I to mi se nije dogodilo jednom, nego nekoliko puta.

Naravno, ja udaram defibom po njemu k'o kreten pa me nerijetko i skinu tako da 2 tiketa odu u vjetar, a nismo ni počeli partiju.

Black screen, disconectanje, PB errore i slično neću ni spominjati.

E to me živcira jer uz sve na što moram paziti u ovoj igri još me i hrpa gluposti čeka i iznenađuje iz dana u dan.

Počevši od pinga, pada metka, supressiona, perkova, attachmenta, samog oružja, itd, itd...

[19xx] 4ntraks
15 godina
Cyber_Freak kaže...
fila2208 kaže...

Ako vi necete vise igrati neka dodje tvoj team leader,neka kaze,dado vam da blue line i rijeseno...

Ajde nemoj mene trolat jer ti ne vrijedi. Nisam to ni rekao, završit ga hoćemo nema greške, samo velim da su neki od nas izgubili onu volju sa početka i to je to, ništa više.

Skilledžija kaže...

Evo da ja pojasnim jednim primjerom.

Mi se spawnamo u bazi i jurišamo disarmat kad ovaj pored mene padne k'o pokošen, a da nitko na njega nije pucao niti je išta u blizini eksplodiralo.

Trčimo nasred ceste jedan iza drugoga i on padne mrtav uz famoznu poruku "Bad luck" - pa ti igraj tako brale.

Evo još jedan...

NA Bazaaru kad se napada i ide lijevo po cesti... pored izloga ima jedan kameni blok... tamo uvijek netko ide i kontrolira... ako ga ubiju, na tom mjestu ga se ne može revivat.

I to mi se nije dogodilo jednom, nego nekoliko puta.

Naravno, ja udaram defibom po njemu k'o kreten pa me nerijetko i skinu tako da 2 tiketa odu u vjetar, a nismo ni počeli partiju.

Black screen, disconectanje, PB errore i slično neću ni spominjati.

E to me živcira jer uz sve na što moram paziti u ovoj igri još me i hrpa gluposti čeka i iznenađuje iz dana u dan.

Počevši od pinga, pada metka, supressiona, perkova, attachmenta, samog oružja, itd, itd...

Slažem se, puno ima grešaka koji i ubijaju onaj fun efekt pogotovo kod živčenjaka kakav sam i sam., ali kad opet pogledaš šta ti ostaje od drugih igara. Što se sad ima za igrat da je novo, zanimljivo itd....cod? :(

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 20:10 (fila2208).
16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Taj Bad luck dosta često uzrokuje eksplozija nekih kanti ili plinskih boca sa strane

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Znači, nema nikog večeras da igra protiv Gentlemena?

Ako je tako, onda može onaj trening Neno

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Šef kaže...

Znači, nema nikog večeras da igra protiv Gentlemena?

Ako je tako, onda može onaj trening Neno

ajde moze..server nas..

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 22:01 (Cyber_Freak).
13 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Ne sjecam se da sam stavljao meč Blue Magnuma i Brutal Croatsa ovdje pa eto:
BL MG vs BRUTAL CRO > 4:0

MadCroats Furyo || CoD2 2500h || BF3 400h

5 0 hvala 0
13 godina
Šef kaže...

Taj Bad luck dosta često uzrokuje eksplozija nekih kanti ili plinskih boca sa strane

Znam to, ali tada ništa nije oko nas bilo... trčimo po cesti i nigdje ničeg, nitko ne puca, ništa... samo puff, mrtav - bad luck - to je fakat bio bad luck ;)

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...
Šef kaže...

Znam to, ali tada ništa nije oko nas bilo... trčimo po cesti i nigdje ničeg, nitko ne puca, ništa... samo puff, mrtav - bad luck - to je fakat bio bad luck ;)

Posrao mu se Kondor na glavu i to ga je toliko izbacilo iz takta da se morao respawnat u čistoj uniformi.

13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Hoće li s nama itko večeras ranije prije pijanke odigrat? HCF pajseri, extremne njubare ili 53team curice.

Ajde da završimo turnir :)

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Mi ako se skupimo onda ti to bude kasnije oko 22:00. Ja bi trebao biti online pa ako će mi biti na raspolaganju 4 igrača cimam po redu kapetane ekipa sa kojima nismo igrali.

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Zero2 kaže...

Mi ako se skupimo onda ti to bude kasnije oko 22:00. Ja bi trebao biti online pa ako će mi biti na raspolaganju 4 igrača cimam po redu kapetane ekipa sa kojima nismo igrali.

U tome slucaju bi trebao nas Nauljene Pingvine da kontaktiras,otkad smo imali zakazano,pa smo vec 2 puta morali odgoditi... ;)
16 godina
Zero2 kaže...

ja bi trebao biti online oko pola 10

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Cyber_Freak kaže...
Zero2 kaže...

U tome slucaju bi trebao nas Nauljene Pingvine da kontaktiras,otkad smo imali zakazano,pa smo vec 2 puta morali odgoditi... ;)

danas moramo rijesiti, sutra navecer me nema, a za nedjelju cu vidjet, ako se otrijeznim, i da se ne igra kasno - znaci do 22h da se odigra

15 godina
Soldier977 kaže...

Hoće li s nama itko večeras ranije prije pijanke odigrat? HCF pajseri, extremne njubare ili 53team curice.

Pa zovni dadu da vam stavi stavi plavu boju preko imena i to vam je to :)

13 godina
Zero2 kaže...

Odlično, izmorite se sa pingvinima, pa onda igrate s nama {#}

ma nisam ni ja siguran, hoće li me biti tunajt, ali kao što kažeš, ako budemo..igramo :)

13 godina
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

Pa zovni dadu da vam stavi stavi plavu boju preko imena i to vam je to :)

Ne volim plavu boju {#}

14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Evo ja dobio potvrdu da danas moram piti do rušenja i sad si važem baš....alkohol.....BF3.....alkohol....BF3....alkohol.....kaj?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Zero2 kaže...

Evo ja dobio potvrdu da danas moram piti do rušenja i sad si važem baš....alkohol.....BF3.....alkohol....BF3....alkohol.....kaj?

Alkohol definitivno! BF će biti, sve drugo će proći {#}

15 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

bf3+alkohol? vjeruj mi, pomaze! isto kao i kod matematike. popijes kantu gemista, onda ides rjesavat ko as

13 godina
protjeran
Zero2 kaže...

lol,alkohol!!!! Hebes BF3.....
16 godina
Mene nema 5-6 dana,pa kontaktirajte ostale clanove moga platoona za war.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice