ma svakome se moze desiti to sa tac light... poslije ovog turnira mogli bi jos jedan napraviti... jer dok se mi napokon uigramo taman ce zavrsiti ovaj turnir...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HAXORZ!
čekaj ,to znaci šta??
Da se Danny sali
Dado1410 (Zero2) je ograizirao turnir i napisao pravila i on odlucuje sto ce se raditi s kojim timom
Nego, nek se Switch isprica, i nek upozori svoje da vise ne koriste oruzja koja su posebno spomenuta kao zabranjena i sve je rjeseno.
Sva sreca da je ovo vise za zabavu, na pravim turnirima bi im se mec pisao kao izgubljen
A i kao sto je Drahic rekao, ako se timovi dogovore, onda se moze upotrebljavati i oruzje zabranjenu u pravilima.
nisam vidio filmiće ,ali ako dečko nije nikoga ubio sa tim pištoljem ,onda nikome ništa ,a ako je ili čak nemora ubit glavno da uperi nekom u facu light onda je brijem sjjbo svoju ekipu
Kolko sam vidio,ubio je samo dvoje ljudi,i to jer je ostao bez metaka u pusci.
Mislim da ako su određena neka pravila na turniru, da ih se trebaju svi pridržavati onda.
Glupo se dogovarati između timova ili dovoditi suparnički tim u neugodnu situaciju da ih se npr. pita da li bi mogli koristiti Dart ili nešto slično, gdje onda taj tim prihvati tu opciju čisto da ne ispadnu papci, kao da se boje istoga.
I da im se sve partije do sada ponište, odnosno pobjede pripišu protivničkoj ekipi.
Fak Jeeee - prva pobjeda za 19xx
Moram se ubaciti samo kako bi naglasio da je kapetan našeg tima epska njubara!
Ubio je sa TAC light pištoljem, dvojicu. Ima linkano vrijeme na mjesto u flimiću. Iako smatram da to nije odlučilo rundu, ali iza Switcha je u tom trenu bio slobodan prolaz prema M-COMu na koji bi došla bar dvojica.
Nije to toliko ni bitno, osim što TAC light dodaje (na efekt zaslijepljivanja) RBS (Random bullet spread) onome protiv koga je uperen. Zapravo po opisu što slijedi nije RBS nego magično nestajanje metaka.
Šta to znači (testirali smo tako da nas je stajalo 4 u redu, prvi je imao TAC light uključen i uperio ga prema onome tko puca). Nismo se pomicali nitko od nas. Dakle imamo nekog tko puca u nas, pored zida posložene, i pogađa nas sigurno. Nekoliko puta smo ponovili da budemo sigurni.
Na prvog u nizu (onog sa TAC lightom), uhvatila su se samo 2 od 3 metka, a mi iza njega smo popadali od prva dva metka. I tako nekoliko puta.
Priznajte, koliko puta ste bili sigurni da pucate i pogađate nekog sa TAC Lightom, a taj ne pada ni pod razno? Najbolja mi je ekipa sa Machine Gunom i TAC Lightom...
Ne želim ništa uzurpirati, ali smatram da i u Fun Waru, ako postoje pravila treba ih slijediti.
Npr. ako zabranite Magnume u turniru, a oni su One shot kill u glavu do 15m, nećemo ih koristiti, bez obzira što se zovemo Blue Magnum Team...
Također smatram da pobjeda Nauljenih pingvina u ovom meču zbog toga ne dolazi u obzir, ni da bi meč trebalo poništiti, ali zapravo bih htio vidjeti i reakciju 53 teama (pogotovo što su oni Grand Bazaar loadali puno duže, pa su i zbog toga bili zgaženi).
Moram se ubaciti samo kako bi naglasio da je kapetan našeg tima epska njubara!
Mogao bi kapetan tima malo rotirati postavu tako da neke igrače odmori jer su očito umorni :P
Nemoj podcjenjivati svoj klan :)
Ubio je sa TAC light pištoljem, dvojicu. Ima linkano vrijeme na mjesto u flimiću. Iako smatram da to nije odlučilo rundu, ali iza Switcha je u tom trenu bio slobodan prolaz prema M-COMu na koji bi došla bar dvojica.
Nije to toliko ni bitno, osim što TAC light dodaje (na efekt zaslijepljivanja) RBS (Random bullet spread) onome protiv koga je uperen. Zapravo po opisu što slijedi nije RBS nego magično nestajanje metaka.
Šta to znači (testirali smo tako da nas je stajalo 4 u redu, prvi je imao TAC light uključen i uperio ga prema onome tko puca). Nismo se pomicali nitko od nas. Dakle imamo nekog tko puca u nas, pored zida posložene, i pogađa nas sigurno. Nekoliko puta smo ponovili da budemo sigurni.
Na prvog u nizu (onog sa TAC lightom), uhvatila su se samo 2 od 3 metka, a mi iza njega smo popadali od prva dva metka. I tako nekoliko puta.
Priznajte, koliko puta ste bili sigurni da pucate i pogađate nekog sa TAC Lightom, a taj ne pada ni pod razno? Najbolja mi je ekipa sa Machine Gunom i TAC Lightom...
Ne želim ništa uzurpirati, ali smatram da i u Fun Waru, ako postoje pravila treba ih slijediti.
Npr. ako zabranite Magnume u turniru, a oni su One shot kill u glavu do 15m, nećemo ih koristiti, bez obzira što se zovemo Blue Magnum Team...
Fala na ovome objašnjenju, već sam mislio da se ja sav zblesiram od tog svjetla. Blesavo mi je što tac light još uvijek nisu sredili, iako je to već bilo spominjano kod prvog patcha ako se ne varam.
@KapetanNašegTima: sad bi ti rekao svašta, al ne želim ukaljati naš mačo skillzorz ugled ovdje.
sve si ovo lijepo objasnio,ali ovo sa magnumom ti ne štima.tko zna igrati sa magnumom neka igra,magnum je skroz fer play ,ne vidim razlog zašto bi ga trebali prestati koristiti....onaj tko je skillan i ispraksan gađa hedshot,onaj tko nije njemu niti bass ne pomaže i btw magnum ide one shot kill headshot i dalje od 15m....pogodio sam frajera u puno većoj udaljenosti iz prve i samo je pao bam headshot cca 70-ak metara.jedan dečko iz tvog tima gađa sa tim magnumom nenormalno pitaj njega
Lijepo napisano i sve sroceno. Mogli ste to sve i snimit i postat na YT i poslat Rival-u da i on vidi taj filmic.
Mislim da je shvacena poanta cijele price,isto tako sam rekao da vjerujem da nije NAMJERNO uzeo tac,jer iskreno,nitko od nas nije niti znao za ovo sta si napisao.
Nemoj podcjenjivati svoj klan :)
Da,Neno,sta ti mislis tko sam ti ja?
Samo te cekam da dodes na ts,da te izhebem u zdrav mozak. ( neki cyber sex ces dobit)
Lijepo napisano i sve sroceno. Mogli ste to sve i snimit i postat na YT i poslat Rival-u da i on vidi taj filmic.
Mislim da je shvacena poanta cijele price,isto tako sam rekao da vjerujem da nije NAMJERNO uzeo tac,jer iskreno,nitko od nas nije niti znao za ovo sta si napisao.
Kako niste znali za pravilo, prvi post u ovoj temi (i ne kažem da je namjerno uzeo TAC light pištolj, već mu je jednostavno bio ostao od igranja prije u odabiru):
LIMITI U ORUŽJU:
- MAV drone
- spawn beacon
- M320 (only standard version forbidden, M320 buck and smoke are still allowed)
- M26 in combination with underslung rail (standalone M26 is still allowed)
- IRNV Scope
- Tactical Light (including pistols with tactical light)
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bf3-squad-rush-turnir/2806835.aspx
Osim toga ako se sjećate, prije početka turnira sam pitao šta je za Spawn Beacon, pa je bilo rečeno nema problema, može.
Onda kada je jedan team pobijedio rundu sa "Airborne Infantry" od onda se i to ukinulo. Jer, kao nije bilo fer.
Na kraju ćemo doći do očiglednog zaključka da je i sama fraza ''fun war'' oksimoron te da će, kako to i priliči ratu, svatko učiniti sve kako bi pobjedio. Osim par nas koji imaju neke uvrnute ideale :P
Evo vidis,kako si krivo shvatio. Tocno sam znao da ces se toga primit.
Napisao sam da neznamo za to exploitanje iliti kako god ti hoces to nazvat za TAC light. Nikad nismo to isprobavali. Za taj dio sam ti napisao da nismo znali da je zaista tako (ako je tako kako si napisao)
Pravila znamo. Ja nisam Switchov odvjetnik i necu odgovarat umjesto njega,ali zasto je koristio TAC,neznam. Ja vjerujem da je to slucajno. Jer ponekad se meni zna dogoditi da ti je sve namjesteno onako kako treba biti,a nekad nemas namjestena oruzja onako kako si ih postavio.
Npr m16a3,g18,medic.. itd. nekad se dogodi da bude ak-74,1911 tac,medic..
A isto tako,za vrijeme meca ne mjenjam oruzja nikad,niti ne gledam secondary,jer ako me ubiju,previse mi je napeto da gledam koji gun imam. Vise obracam pozornost da deckima objasnim di sam ubijen i jel ima koga jos tamo.
mislim da se uopće nebi smjela potezati tema šta je opet zabranjeno ili nije zabranjeno.lijepo je zero na početku objasnio,da bi se naknadno kapetani teamova dogovorili,ok.ali ćemu sada opet dogovaranje kad smo skoro na pola turnira?? jeote još ćemo na kraju igrati i bez pušaka zato što to "nekome smeta".
Ja bi da se od sada uvede pravilo da mi pobjeđujemo svaku narednu. Sve drugo jednostavno nije fer. Haj fajv?
Napisao sam da neznamo za to exploitanje iliti kako god ti hoces to nazvat za TAC light. Nikad nismo to isprobavali. Za taj dio sam ti napisao da nismo znali da je zaista tako (ako je tako kako si napisao)
Pravila znamo. Ja nisam Switchov odvjetnik i necu odgovarat umjesto njega,ali zasto je koristio TAC,neznam. Ja vjerujem da je to slucajno. Jer ponekad se meni zna dogoditi da ti je sve namjesteno onako kako treba biti,a nekad nemas namjestena oruzja onako kako si ih postavio.
A isto tako,za vrijeme meca ne mjenjam oruzja nikad,niti ne gledam secondary,jer ako me ubiju,previse mi je napeto da gledam koji gun imam. Vise obracam pozornost da deckima objasnim di sam ubijen i jel ima koga jos tamo.
otprilike da,ali dečko je koristio tact.light,a sad jel namjerno ili slučajno to neznamo ni ti ni ja ni mi ni oni zakon je zakon,ko ga ne poštuje lepica ili remka

Kad te ugledaju sa se sign in-as, Neno, oni se ubiti pocinju dirati XD
Ovo boldano se dešavalo prije patcha, kada si došao na rusku stranu, a imao si prije toga M16A3, uvijek te bacilo na kalaša. Poslije patcha to više nisam primijetio da se događa.
I hvala za Thumbs Down za objašnjavanje pravila.
I ja ne kažem da je namjerno koristio TAC light, samo konstatiram da po pravilima nije dozvoljen.
Kraj priče.
@neno:
A: Samo želim da se turnir igra po pravilima, mi nismo njonjali kada nam je protivnički team stavljao C4 na M-COM i ubijao nas s tim jerbo nigdje nije striktno zabranjeno, iako smatram to jednim od najnižih poteza na Sqaud Rushu.
B: Meni je do fer igre, pa nek bolji pobijedi. Da je MCu samo bitno da pobijedi, ne bismo igrali sa ovakva dva tima nego jednim, ja bih vjerojatno bio samo rezerva.
C: Nažalost bio je ono naš server, i ovdje se ispričavam u ime svih MCevaca, pokušali smo Virusa na TS-u smiriti da ne izaziva, ali nekako mi se čini da vas dvojica nećete nikada na zelenu granu. A i ti imaš opet insinuacije ovdje na BUG forumu o korištenju skripti i makroa. Ne treba ti to. Mislim da se ukupne tenzije nisu stišale do kraja.
Ja ne kužim uopće, gdje je zapravo problem. Pravila su jasna, Switch se zajebo, ali što se svi toliko pjenite zbog ustrane lampice? Jedini tko zapravo ima pravo prigovora jesu dečki iz 53-ca. Pa ako imaju volje, nek se jave gazdi turnira...
Turnir traje već dugo, pravila su postavljenja već dugo. Priča da se nešto nije znalo se može komotno mačku o rep objesiti.
Poništiti meč i odigrati nanovo, i to je to....

Filozofirate, sve je ok, kaj nije?
HAXORZ!
čekaj ,to znaci šta??
Da se Danny sali
Dado1410 (Zero2) je ograizirao turnir i napisao pravila i on odlucuje sto ce se raditi s kojim timom
Nego, nek se Switch isprica, i nek upozori svoje da vise ne koriste oruzja koja su posebno spomenuta kao zabranjena i sve je rjeseno.
Sva sreca da je ovo vise za zabavu, na pravim turnirima bi im se mec pisao kao izgubljen
A i kao sto je Drahic rekao, ako se timovi dogovore, onda se moze upotrebljavati i oruzje zabranjenu u pravilima.
nisam vidio filmiće ,ali ako dečko nije nikoga ubio sa tim pištoljem ,onda nikome ništa ,a ako je ili čak nemora ubit glavno da uperi nekom u facu light onda je brijem sjjbo svoju ekipu
Tako je,slazem se..Predlazem da se bana sa BUG foruma,prijavi DICEU,i da se tim diskvalificira sa turnira i da mu se svi bodovi uzmu!!! Zasto mi nemamo tako pametne kao ti u klanu?
Vaša pobjeda nije upitna niti ja osobno bi tija da se poništi, pravilo postoji da se ne koristi tac light čovik je to vidija i konstantira, i sve objasnia oko toga, za što bi ova tema tribala i služit... A sad s vaše strane vidin ne potreban sarkazam, opet bahatost i sl. patroniziranje MC klana, a činjenica je da ste koristili nešto što se po pravilima ne smi. Pa dajte recite krivi setup posli san ispravija nadan se da se protivnička ekipa ne ljuti i neće žalit i to je to. Ali ne tomo koji je to vidija i napisa 2 posta ode sada želi vas diskvalificirat, teorija zavjere, MC klan je u ku*cu, vajnamo itd. što nema veze sničin.
Kakva dječurlija....
pa i ja sam nosio tac light pistolj u prvom waru jer nisam uopste skuzio da ga nosim...izvukao ga vidio da je lampa stisnuo T i iskljucio lampu i sve pet...
sad nosim magnum...
Kao što san i prije u postu navea... A virus je malo previše podjebava al posli smo mu rekli da prestane jer nije u redu.
I opet ista stvar, obrambeni mehanizmi, povlačenje tema nevezanih za činjenicu da je korišten tac light itd.
Ovo je fun turnir pa to svitlo i nije bitno sada, al ne napadajte odma cili klan i potežete ne bitne stvari u ovoj priči.
Gadi mi se i igra više, i igranje i turiri i vajnanje. Malo mi fali da sve deinstaliran, s obzirom na zbugiranost igre i kad očito ne moremo ko odrasli ljudi komunicirat u ovom socijalnom dijelu igre. A i sumnjan da ću buduće turnire igrat. Joooooj stavija je spawn beacon JA BI DA SE ISKLJUČI nije fer, joooooj igra sa DAO12 ja bi da se isključi nije fer ubija me s time. Joooooooj ubija se sa ono pištoljen ja bi da se isključi nije fer to je OP. itd itd... Svašta...
Ovo boldano se dešavalo prije patcha, kada si došao na rusku stranu, a imao si prije toga M16A3, uvijek te bacilo na kalaša. Poslije patcha to više nisam primijetio da se događa.
I hvala za Thumbs Down za objašnjavanje pravila.
I ja ne kažem da je namjerno koristio TAC light, samo konstatiram da po pravilima nije dozvoljen.
Kraj priče.
@neno:
A: Samo želim da se turnir igra po pravilima, mi nismo njonjali kada nam je protivnički team stavljao C4 na M-COM i ubijao nas s tim jerbo nigdje nije striktno zabranjeno, iako smatram to jednim od najnižih poteza na Sqaud Rushu.
B: Meni je do fer igre, pa nek bolji pobijedi. Da je MCu samo bitno da pobijedi, ne bismo igrali sa ovakva dva tima nego jednim, ja bih vjerojatno bio samo rezerva.
C: Nažalost bio je ono naš server, i ovdje se ispričavam u ime svih MCevaca, pokušali smo Virusa na TS-u smiriti da ne izaziva, ali nekako mi se čini da vas dvojica nećete nikada na zelenu granu. A i ti imaš opet insinuacije ovdje na BUG forumu o korištenju skripti i makroa. Ne treba ti to. Mislim da se ukupne tenzije nisu stišale do kraja.
1) Ja osobno ne obracam paznju previse na te stvari.
2) Pravila sam JA vidio i procitao. Zar te boli kad ti da netko TD?
3) Dali ti stvarno mislis da je presudna runda bila tada kad je Switch ubio pistoljem? Pa sta bi bilo da je imao g18?
4) Ja te molim da smirite svog clana Virusa,jer nije bio podhebavao samo na vasem sinoc,nego i na Bugu. Ja neznam di se taj covjek gasi,ali vidi se da je ˝pun sebe˝ koliko moze srat. Neznam koliko godina ima,ali se ponasa kao da ima 12. Cak je i Kalko razumniji nego on.
Njegovo izdrkavanje ja ne toleriram,i na svaku njegovu cu mu uzvratit ubuduce. Jer,on uvijek prvi pocne.
Vi ga mozete POKUSAT smirit na Tsu,ali to je vise stvar KUCNOG odgoja iliti NE odgoja koje mu fali.
Sa nase strane,nikad nitko nije prvi zapoceo u igri podhebavat. Kao i kad sam jucer dosao na vas server,pozdravio i igrao. Malo vajnao zbog debilnog vozaca helija mog,al ajde. Bilo mi je dosadno pa svratio. I tada je ne poceo,nego nastavio. Poceo je na Bugovom serveru.
Sta se tice Switcha,i Tac-a,vidjet cu sta Zic kaze,i dogovorit se sa njime,jer je on jedna od rijetkih razumnih osoba.
Ja ne kužim uopće, gdje je zapravo problem. Pravila su jasna, Switch se zajebo, ali što se svi toliko pjenite zbog ustrane lampice? Jedini tko zapravo ima pravo prigovora jesu dečki iz 53-ca. Pa ako imaju volje, nek se jave gazdi turnira...
dobro, a koja su to pravila po tebi da se dečki nebi bunili tj.pjenili radi"usrane lampice"?? koja je btw ZABRANJENA.vidim ne kužiš.za presudu je zadužen Zero,a da me se ne tiče,pa i ne tiče ali pravila su jasna.što se mene tiče(a ne tiče) nek rade kak god se oni dogovorili,ovo me se tiče čisto iz toga jer ja sudjelujem u turniru i želim vidjet šta će se desiti ako se meni takvo nešto desi.eto zašto me se tiče kao i ostalih kojih se "kao" ne tiče.